2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kucuk baliklar en yararlisi kizlar. Ama balik sezonu kapaniyor bulursam yerim ama yemek icinde zorlamam heralde.

Canim bence de gitme ben dayanamadim gittim sadece kese buyumus dedi kalp atisi yoktu haftaya gel dedi eger dayanirsam on gun sonra gideyim garanti olsun diyorum insallah

Insallah kurtaj istemez .. sevinemedim bile bebegime cunku hic ama hic istemiyor.. maddi olarak cok buyuk masraf manevi olarak mahvoluruz diye.. bir kac bekleyecegim bakalim..
Lütfen üzülmeyin ben bi bebeğimi kaybettim o zaman eşim istemiyordu ve aldırırız demişti rabbim sesini duydu ben öyle inanıyorum ve aldı onu bizden ama ben o kadar ağladım ve eşim anlık bisey de olsa öyle dediğine o kadar pişman oldu ki yani kısacası iyi düşünün evlat sahibi olmak çok zor minik mucizenize sığının inşallah eşinizin fikri degisir

Erken dogum olunca kullanamadiginiz izin haftalari da aktariliyor calismaya cokta gerek kalmiyo aslinda haklisiniz. Ama ozel sirketlere gore izinlerimiz biraz daha iyi. Hatta su anda sozlesmeli ogretmenlerin durumlari daha zor. Neyse hocaam rabbim bebeginize ve size saglik versin insallah bu sorunlar asilir.

Kızlar yaşınız hangi ilde yaşıyorsunuz rn son ki adetiniz bebegnizin tahmini doğum tarihi:) H heja etiketlemede böle oluyor öbür türlü mesaj çok olur göremeyebilirim bilgilernizi

Canim bence de gitme ben dayanamadim gittim sadece kese buyumus dedi kalp atisi yoktu haftaya gel dedi eger dayanirsam on gun sonra gideyim garanti olsun diyorum insallah
Bende böyle olacağı için hiç yeltenmek istemiyorum canım açıkçası. Teşekkür ederim

Kızlar yaşınız hangi ilde yaşıyorsunuz rn son ki adetiniz bebegnizin tahmini doğum tarihi:) H heja etiketlemede böle oluyor öbür türlü mesaj çok olur göremeyebilirim bilgilernizi
Tamam canim ilk ben yazayim sanirim yasi en buyuk olan benim 38 yasindayim son adet tarihim 7 mart tahmini bebegimin dogacagi tatih 12-12-2018 yasadigim yer izmir

Doktordan dönüyoruz bebişi göremedik 7-8 mm olmuş kese. Vajinal baksak görürüz ama gerek yok haftaya bakalım dedi
Ben hiç dikkat etmedim ama doktor bebeği görmüş sanırım. Ultrason kağıdına embriyo izlendi yazmış. Kese 9.4 mm. Zaten 1cm civarı görünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…