- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.541
Kuzum ben ilk 6+2 de gittim. Bebisi de gördük.Cnm peki hemen görndü mü küçükte olsa:)
Rutinim devam ediyor asiri yemek yemezdim zaten hicbi fark olmadi. Cay kahvede iciyorum valla cok da ustune dusmuyorum. Ek olarak gunluk 1 bardak sut ekledim duzenli olmasada ceviz yiyorum. Cok kilo almak istemiyorum. Aslinda evde yapilan egzersizler varsa yapmak isterim ben cok sis karin sevmiyorum son aylarda insan cok sisiyor.
Kızlar bu dönemde hafif tempolu yürüyüş yapılabilir mi acaba her günSabah çok aç bi şekilde uyanıyorum güzel kahvaltı yapıyorum 7 buçukta. öğleye de acıkmış oluyorum, akşam da normal yiyorum ama saat 8 veya 9 gibi bulantı oluyor biraz. inşallah bulantısız bi hamilelik yaşarız :)
Ayy ben de cevize başladım bi de meyveye dikkat ediyorum. Süte tam başlamadım ve kilo konusunda aynı fikirdeyim normali kadar alsak iyidir. Bir de hayatım boyunca hiç kilolu olamadım şimdi kendimi hayal edemiyorum tonton tontonRutinim devam ediyor asiri yemek yemezdim zaten hicbi fark olmadi. Cay kahvede iciyorum valla cok da ustune dusmuyorum. Ek olarak gunluk 1 bardak sut ekledim duzenli olmasada ceviz yiyorum. Cok kilo almak istemiyorum. Aslinda evde yapilan egzersizler varsa yapmak isterim ben cok sis karin sevmiyorum son aylarda insan cok sisiyor.
yaa bilmiyodum canım sağolasın bende süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum bol bol ve ceviz düzenli olmasadaKizlar ananas yemenizi tavsiye ederim ozellikle bu aylarda cok iyiymis brn netdryse gun de bur ananas bitiriyorum
aynen bende :)) bu arada hergün kesin 1 yumurta yemeye çalışıyorumAyy ben de cevize başladım bi de meyveye dikkat ediyorum. Süte tam başlamadım ve kilo konusunda aynı fikirdeyim normali kadar alsak iyidir. Bir de hayatım boyunca hiç kilolu olamadım şimdi kendimi hayal edemiyorum tonton tonton
Rica ederim canim guzrl tutunmasini sagliyormus ayrica zaten tadida guzel sevdigim bir meyve cevuz de cok iyi ben de tuketiyorumyaa bilmiyodum canım sağolasın bende süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum bol bol ve ceviz düzenli olmasada
Dün aldık 2 tane 12 tl eşim bu taneyle mi oluyor dedi evet dedim 30 tl lik meyve aldık eveyaa bilmiyodum canım sağolasın bende süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum bol bol ve ceviz düzenli olmasada
Dün aldık 2 tane 12 tl eşim bu taneyle mi oluyor dedi evet dedim 30 tl lik meyve aldık eve
Haklısın bide balık konusunda uskumru yemeyin yazıyor internet ama bazılarıda yenebilir diyo ben anlamadım uskumru zararlımı değilmiKızlar balık çok önemli balık yiyemiyorsanız da semiz otu tüketin mutlaka çok faydalı.
Evet cıva. Uskumru için de bi site zararlı diyo bi site yenmeli diyo çözemedim onu yemiyorum.Diğer balıklara yöneldim bendeGenelde mevsime göre hangi balıksa onu yememiz gerekiyor ama bazi baliklarda zararli olan şey vardi civa miydi neydi tam emin değilim ama araştırmak lazim.
iki farklı görüş varsa yememek daha iyi, ben levrek ve çipurayi seviyorum daha çokEvet cıva. Uskumru için de bi site zararlı diyo bi site yenmeli diyo çözemedim onu yemiyorum.Diğer balıklara yöneldim bende
Evet bende riske atmamak için yemiyorum uskumruyu.Levrek de okumuştum bi sitede cıva miktarı yüksekmiş sende bi bak isterseniki farklı görüş varsa yememek daha iyi, ben levrek ve çipurayi seviyorum daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?