2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm peki hemen görndü mü küçükte olsa:)
Kuzum ben ilk 6+2 de gittim. Bebisi de gördük.
Degerin 1500 den fazla olursa vajinal muayenede kese gorunmeye başlar. Senin degerin o kadar olmadi sanirim. O yuzden doktorun bugun bakmamiş olabilir. Aslinda 5 haftayi tam doldurup gitsen daha net olur.

Kızlar bu dönemde hafif tempolu yürüyüş yapılabilir mi acaba her gün

Ayy ben de cevize başladım bi de meyveye dikkat ediyorum. Süte tam başlamadım ve kilo konusunda aynı fikirdeyim normali kadar alsak iyidir. Bir de hayatım boyunca hiç kilolu olamadım şimdi kendimi hayal edemiyorum tonton tonton

aynen bende :)) bu arada hergün kesin 1 yumurta yemeye çalışıyorum

Kızlar balık çok önemli balık yiyemiyorsanız da semiz otu tüketin mutlaka çok faydalı.
Haklısın bide balık konusunda uskumru yemeyin yazıyor internet ama bazılarıda yenebilir diyo ben anlamadım uskumru zararlımı değilmi

Eğilip kalkarken yada çamaşır toplayıp asarken sizdede kısa süreli ağrı oluyomu kasıklarda

Genelde mevsime göre hangi balıksa onu yememiz gerekiyor ama bazi baliklarda zararli olan şey vardi civa miydi neydi tam emin değilim ama araştırmak lazim.

Genelde mevsime göre hangi balıksa onu yememiz gerekiyor ama bazi baliklarda zararli olan şey vardi civa miydi neydi tam emin değilim ama araştırmak lazim.
Evet cıva. Uskumru için de bi site zararlı diyo bi site yenmeli diyo çözemedim onu yemiyorum.Diğer balıklara yöneldim bende

Kızlar ya pazartesiye randevu aldım ama gidip gitmemek de kararsizim. Daha 5 haftalık böyle sorunum da yok hani lekelenme falan öncesinde de keseyi gördü gidince eminim kalp atışı da duyulmayacak böyle 2 hafta sonraya gitsem diyorum sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…