- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.521
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Arkadaslar aranıza bende katıldım4+6 günlük kesem 5mm.ilk bebeğim olacak insallah çok heyecanlıyım.benimle aynı günde olanlar kesesi kaç mm acaba ?
Amin canım inşallah güzel haberler veririz. Kaçıncı haftandasın şuan?Kuzum benim de kasımda kimyasal oldu doktor biliyor. Yani ben ilaç verir belki diye düşündüm o da tekrar beta bakalım sağlıkli artış varsa korkmaya gerek yok dedi. içimden çok dua ediyorum inşallah kabul eder Rabbim, cumartesi 405ti çarşamba 2000 olmuş beta. Bakalım haftaya ne olacak, yani aslında kimyasal in bazen nedeni olmuyor. embriyo sağlıklı olmadığı için sonlandi bence. inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin Rabbim hepimize.
Aminn inşallah canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
4+4 te 4 milimdi canım Rabbim esirgesin inşallah sağlıklı olur :)Arkadaslar aranıza bende katıldım4+6 günlük kesem 5mm.ilk bebeğim olacak insallah çok heyecanlıyım.benimle aynı günde olanlar kesesi kaç mm acaba ?
Benim kasık ağrım ara ara regl olacakmışım gibi oluyo bi anda sökülecek diye korkuyorum aynı o ağrı.Göğüs hassasiyetim çok fenaydı geçen haftalarda bu hafta baya azaldı dolgunlukda azaldıRegl haftasi benimde inanilmaz agrilarim oldu adet olcakmisim gibi gunum gecince bile olmustu ondan sonra azalarak bitti. Suan karinda ve goguste sisme ve aci var arada kasiklarda bi dolgunluk hisside oluyor
Anladım canım kendimizi yormayacağız artık :)benim regl haftam 3 nisandı o hafta lekelenmelerim olmuştu regl geliyo sanmıştım sanırım yerleşmeymiş hamile olduğumu öğrendim.şuan hala kasık ağrılarım oluyo zaman zaman dinlenmeye çalış sende her fırsatta
İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar inşallah4+4 te 4 milimdi canım Rabbim esirgesin inşallah sağlıklı olur :)
Yok cnm baktrcm böle korku içindeym yarn ckar heralde dr 600 lere 700 lerde görünür karında 1000lerde görünürmş dediİki kez vajinal muayene oldum lekelenmem dahi yok çok şükür. Çok yavaş ve az bakıyor zaten korkulacak birşey yok. İçin rahat etmezse bir hafta bekle karından baksın.
aynnıııı benimde sökülecek gibi yaaa bazen de sancı giriyorBenim kasık ağrım ara ara regl olacakmışım gibi oluyo bi anda sökülecek diye korkuyorum aynı o ağrı.Göğüs hassasiyetim çok fenaydı geçen haftalarda bu hafta baya azaldı dolgunlukda azaldı
Canim ben oldum. Cogu hamile de ilk haftalarda muayenesi oyle oluyor. Tedirgin olmaKızlar vajinadn muayene olan varmı aranızda birşey olmaz deme şimdi bakldgnda
Cnm peki hemen görndü mü küçükte olsa:)Canim ben oldum. Cogu hamile de ilk haftalarda muayenesi oyle oluyor. Tedirgin olma
aynnıııı benimde sökülecek gibi yaaa bazen de sancı giriyor
Benim de cok agrim oluyor tipki adet sancisi gibi
Sağol cnm inş yazarm yarn sölermAllah korusun bende bilmiyorum dis gebeligide iste dr bakmanin gerekli oldugunu soyleyip ornekler verince baktirdim . Insallah iyi haberlerle geliriz ikimizde hayirlisi
Bendede oluyor cnm arada giryr şuan yok ama bendede oluyorDemekki normal kızlar yinede dikkat etmeye çalışıyorum tabi
Ben bu defa pekndikkay etmiyorum ya ? Hele çay kahve tutkum başladı nasıl anlatamam yaDemekki normal kızlar yinede dikkat etmeye çalışıyorum tabi
Sabah çok aç bi şekilde uyanıyorum güzel kahvaltı yapıyorum 7 buçukta. öğleye de acıkmış oluyorum, akşam da normal yiyorum ama saat 8 veya 9 gibi bulantı oluyor biraz. inşallah bulantısız bi hamilelik yaşarız :)iştahınız nasıl benim pek yok sizde durum ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?