2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Regl haftasi benimde inanilmaz agrilarim oldu adet olcakmisim gibi gunum gecince bile olmustu ondan sonra azalarak bitti. Suan karinda ve goguste sisme ve aci var arada kasiklarda bi dolgunluk hisside oluyor

Amin canım inşallah güzel haberler veririz. Kaçıncı haftandasın şuan?

Regl haftasi benimde inanilmaz agrilarim oldu adet olcakmisim gibi gunum gecince bile olmustu ondan sonra azalarak bitti. Suan karinda ve goguste sisme ve aci var arada kasiklarda bi dolgunluk hisside oluyor
Benim kasık ağrım ara ara regl olacakmışım gibi oluyo bi anda sökülecek diye korkuyorum aynı o ağrı.Göğüs hassasiyetim çok fenaydı geçen haftalarda bu hafta baya azaldı dolgunlukda azaldı

İki kez vajinal muayene oldum lekelenmem dahi yok çok şükür. Çok yavaş ve az bakıyor zaten korkulacak birşey yok. İçin rahat etmezse bir hafta bekle karından baksın.
Yok cnm baktrcm böle korku içindeym yarn ckar heralde dr 600 lere 700 lerde görünür karında 1000lerde görünürmş dedi

Rutinim devam ediyor asiri yemek yemezdim zaten hicbi fark olmadi. Cay kahvede iciyorum valla cok da ustune dusmuyorum. Ek olarak gunluk 1 bardak sut ekledim duzenli olmasada ceviz yiyorum. Cok kilo almak istemiyorum. Aslinda evde yapilan egzersizler varsa yapmak isterim ben cok sis karin sevmiyorum son aylarda insan cok sisiyor.

iştahınız nasıl benim pek yok sizde durum ne kızlar
Sabah çok aç bi şekilde uyanıyorum güzel kahvaltı yapıyorum 7 buçukta. öğleye de acıkmış oluyorum, akşam da normal yiyorum ama saat 8 veya 9 gibi bulantı oluyor biraz. inşallah bulantısız bi hamilelik yaşarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…