2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Vallahi canım bana hala şaka gibi geliyor. Nerdeyse hiç iş yapmıyorum. İşte sırf yüzünü görmek için başka hastaneden randevu almıştım. O doktor da başı aşağıda çalışma dedi, Çarşamba günüydü. Ama ben iyiyim dedim. O zaman uzunluk 3.4 tü. O gün pruloton vurdurdum. Adalat da yazdı ama kullanmak istemiyorum dedim. Doktor da bu uzunluk iyi ama ne zaman kısalır bilemeyiz dedi.
Ardına sadece iki kez 4.kata merdiven çıktım. Bir de bebek alışverişi için 3 saat ayakta kaldım 3-4 mağaza bakalım derken. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim ve 2 ye düşmüş uzunluk.
Eşime baksaydım ben okula gidip çalışmaya devam edecektim. Ama içim rahat etmemişti ve iyi ki de gitmişim doktora diyorum.
İnşallah o haftalara gelebiliriz. Sürekli dua ediyorum. En azından 2 kilo olsaydı yavrum diyorum.

çok iyi yapmışsın benim de arkadaşımın var anakucağı onu alıcam 2-3 ay kullanılabilecek ancak. o yüzden ben de 2.el tercih ederdim alacak olsam. çok güzelmiş deseni falan da güle güle kullan canım

yok canım olması çok şükür ne bel ağrısı ne de baş ağrısı çok rahat atlattım ben

Canim inan ben de cok kararsizim cunku asansorum de yok travel sistem zor olur diye herhalde baston tarzi alicam bakalim
asansörün yoksa ve araba da yoksa kesinlikle travel alma çünkü çok ağır onlar tek başına hem çocuğu hem de bebek arabasını alıp çıkamazsın
Kızlar göğüs uçlarımda kurumus sarı tortu gibi parcaciklar oluyor. Temizliyorum ara ara tekrar oluyor. Sanki akmış da orda kurumuş gibi. Ama sarı rengi. Bu nedir?
süt olabilir canım

çok iyi yapmışsın benim de arkadaşımın var anakucağı onu alıcam 2-3 ay kullanılabilecek ancak. o yüzden ben de 2.el tercih ederdim alacak olsam. çok güzelmiş deseni falan da güle güle kullan canım
sağol canım. Evet bunlar çok kısa süre kullanılabiliyormuş ama çok pahalılar. Sıfır almak istemedim o yüzden. Hepimiz gülegüle kullanalım:)

benim de sol tarafim sıkıntılı egilip kalkerken cok agrirdi.hamileligimde ben pek yasamadim fitik agrisi.
benim belime vurmadi hic agrisi hamileligimde ama kalcama bi kac kez.o da benim normalde yururken kaliyordum kitleniyordum.bama fitik baslangici dediginde bu nasil baslangic ben hic fitigi olan birinin yolda yururken kitlendigini duymadim diyordum.fizik tedavici daha yasin genc biraz hareletlerini yap gecmezse gel demisti.hamilelikten sonra insallah fitik icin hareketlerimi yapicam ama.bebekle yolda kitlenmek istemiyorum.kitlenmek derken anidem bi kramp giriyor yuruyemiyorum 2 3 dk bekliyorum geciyo ondam sonra da sendeleyerek yuruyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorim normal yurumeye devam ediyorum.bu sadece yururken oluyo bende.
evde is guc yaparken sol taraftaki bel kemigim cok agriyo benim.ama hamilelikte yasamadim bunlari pek sanirim is guc eskisi gibi yapmadigim icin bence.
zaten bi arkadasim var bel fitigi olan normal dogum yapti keske sezeryan olsaydim dedi ondan da etkilendim tabi.
ama her gun yuruyusler yapan spor yapan biri olsaydim normal dogum isterdim vucut hazirliyo cunku doguma.ama boyle otur otur olmuyo.midemden dolayi disari falan cikmak istemiyorum hastaneye zor gidiyorum bi disari cikiyim gobegim aciyo dik duramiyorum falan gobek cok agir geliyo sertlesme oldugu icin boyle kendime de guvenmiyorum.

cnm bizim puset arabaya da takiliyo bi aparati var arabaya takmak icin ismini bilmiyorum ama.oyle arabalara bak istersen
chicco liteway plus aldim ben ama 2.el aldim ve araba icin aparatini da vermisti sahibi.fiyati normalde ne kadar olur bilemiyorum o yuzdem ama bence boylesi daha iyi.hastane icin port bebe de olur puset olmasin diyosan.puset sart degil bence.ama benim aldigim araba coft yonlu degil o yuzden lazimdi bana

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde hicbirseyim yoktu birden oldu şuan yine huzursuzum kasiklarim rahat değil gibi ilacı içtim bakalım inşallah geçer erkekler anlamıyor canım benimki diyor sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl normal doğum yapacaksın abartiyoruz geliyor halbuki biz bebeğimizi düşünüp tedirgin oluyor korku yaşıyoruz daha çok küçükler çünkü bende öyle diyorum 2 kiloyu gecseydi hayirlisyla rabbim yardımcımız olsun canım

En cok kullandigim seydi anakucagi o kadar rahatlik ki 6 ay dedigimiz az bi zaman degil cocuk hep onla tasiniyo uyuyo evde bile kullaniliyo benim tasima kulbu kirildi onsuz asla olmaz diye tek satilan anakucagi alcaz.

Cnm netten aldım aynı yerden nokta bebeden.kirpmak zorunda kaldım her yanindan

Oyy cok minnoş :) güle güle kullanalım insallah.
Uyku setinin yorganı cok kaliteli gelmedi bana . Boncuk elyaf demişlerdi ama zaten yorgan kullanmayı dusunmuyorum ilk 1 sene . Yatagın kalitesini falan begendin mi

Aynen canim arabamizda yok o yuzden vazgectim ana guzel bir basyon alicam insallahhh

Bakalım o da aklıma gelmişti port bebe. Ama son olarak eşimle karar vereceğiz bakalım. İkinci el fikrine hiç sıcak bakmıyor bana kalsa düşünürüm. Yeğenlerimin park yatakları vardı, Birini getirelim dedim, yok alırız ne gerek var dedi. Beyefendi yüksekten uçuyor bakalım.

Sıkıntı da bu zannediyorlar acıya dayanamıyoruz nazlıyız. Yahu daha minicik diyorum 1400 gramdı yavrum. Allah korusun kaç gün küvezde kalırdı farketmesem. Ona göre sorun değil. Ben anlatamadım eşime bi türlü. Ama doktor çalışman mümkün değil dedi de biraz anladı sonunda.
İnşallah hayırlısıyla geçsin haftalarımız, bugünleri de unuturuz inşallah kucağımıza alınca sağ salim.

En cok kullandigim seydi anakucagi o kadar rahatlik ki 6 ay dedigimiz az bi zaman degil cocuk hep onla tasiniyo uyuyo evde bile kullaniliyo benim tasima kulbu kirildi onsuz asla olmaz diye tek satilan anakucagi alcaz.
Ya ben de öyle düşünüyorum. Bir de kırkı çıktıktan sonra tamamen eve kapanan anne olmak istemiyorum. Tabi çok soğuk havalarda çıkamam ama arada avm ye gidilir, görümceme kaynanama. Ki mart ve nisan aylarında da kullanılır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…