- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.981
Cnm netten aldım aynı yerden nokta bebeden.kirpmak zorunda kaldım her yanindanİnternetten mi almıstın canım sen yoksa aynı yerdne mi aldık noktabebe :)
Vallahi canım bana hala şaka gibi geliyor. Nerdeyse hiç iş yapmıyorum. İşte sırf yüzünü görmek için başka hastaneden randevu almıştım. O doktor da başı aşağıda çalışma dedi, Çarşamba günüydü. Ama ben iyiyim dedim. O zaman uzunluk 3.4 tü. O gün pruloton vurdurdum. Adalat da yazdı ama kullanmak istemiyorum dedim. Doktor da bu uzunluk iyi ama ne zaman kısalır bilemeyiz dedi.Canım bunu duyunca rahatladım evet erken önlem aldı çünkü ben baya sancı çektim sancı yerini kasılmaya bırakınca hastahaneye gittim belki onemsemeyip gitmesem gittiğimde benimde acilmam olabilirdi bir yandan sancı bir yandan aşağıda hareketini hissediyordum çünkü o sanciyla nst bağlansam daha çok çıkardı söyle 35 falan varsaydik en azından rabbim korusun esirgesin yavrularimzi
çok iyi yapmışsın benim de arkadaşımın var anakucağı onu alıcam 2-3 ay kullanılabilecek ancak. o yüzden ben de 2.el tercih ederdim alacak olsam. çok güzelmiş deseni falan da güle güle kullan canımEv tipi anakucağı alıp almama konusunda çok kararsızdım. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Bugün bunu Tutumluanneden aldım. Çok az kullanılmış ve yepyeni. Kendinden titreşimi ve müzikleri var. Normal fiyatı şuan 400 ben 160 TL’ye aldım. İnşallah faydasını görürüz.
Eki Görüntüle 2194804 Eki Görüntüle 2194805
yok canım olması çok şükür ne bel ağrısı ne de baş ağrısı çok rahat atlattım benNasıl geçti peki doğum ve sonrası yani bel agrin oldu mu? Kolay mıydı?
Masallah su 2 aydır bel yönünden iyiyim. Bana da yıllar önce başlangıç demislerdi. 2-3 yil arayla belim tutulur 3-4 gune geçerdi. Ama hamilelikte 2 kere yaşadım başında her birinde 1 ay yattim nerdeyse. Benimde sol bacagima vurur ağrısı. Günlerce üstüne basamadigimi bilirim. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Doğum konusunu ise düşünücem bakalım daha zaman var nede olsa.
asansörün yoksa ve araba da yoksa kesinlikle travel alma çünkü çok ağır onlar tek başına hem çocuğu hem de bebek arabasını alıp çıkamazsınCanim inan ben de cok kararsizim cunku asansorum de yok travel sistem zor olur diye herhalde baston tarzi alicam bakalim
süt olabilir canımKızlar göğüs uçlarımda kurumus sarı tortu gibi parcaciklar oluyor. Temizliyorum ara ara tekrar oluyor. Sanki akmış da orda kurumuş gibi. Ama sarı rengi. Bu nedir?
sağol canım. Evet bunlar çok kısa süre kullanılabiliyormuş ama çok pahalılar. Sıfır almak istemedim o yüzden. Hepimiz gülegüle kullanalım:)çok iyi yapmışsın benim de arkadaşımın var anakucağı onu alıcam 2-3 ay kullanılabilecek ancak. o yüzden ben de 2.el tercih ederdim alacak olsam. çok güzelmiş deseni falan da güle güle kullan canım
Kontrolüm haftaya. Doktora da sorucam inşallah süttür. Rengi sarı olunca ihtimal vermedim.Süt oluşumundan kaynaklı, bende de oluyor küçük sert :))
benim de sol tarafim sıkıntılı egilip kalkerken cok agrirdi.hamileligimde ben pek yasamadim fitik agrisi.Nasıl geçti peki doğum ve sonrası yani bel agrin oldu mu? Kolay mıydı?
Masallah su 2 aydır bel yönünden iyiyim. Bana da yıllar önce başlangıç demislerdi. 2-3 yil arayla belim tutulur 3-4 gune geçerdi. Ama hamilelikte 2 kere yaşadım başında her birinde 1 ay yattim nerdeyse. Benimde sol bacagima vurur ağrısı. Günlerce üstüne basamadigimi bilirim. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Doğum konusunu ise düşünücem bakalım daha zaman var nede olsa.
Ağız sütü deniyor canım ona sut ilk geldiğinde sarı geliyor sonra beyaza donuyor korkmana gerek yokKontrolüm haftaya. Doktora da sorucam inşallah süttür. Rengi sarı olunca ihtimal vermedim.
cnm bizim puset arabaya da takiliyo bi aparati var arabaya takmak icin ismini bilmiyorum ama.oyle arabalara bak istersenKızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde hicbirseyim yoktu birden oldu şuan yine huzursuzum kasiklarim rahat değil gibi ilacı içtim bakalım inşallah geçer erkekler anlamıyor canım benimki diyor sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl normal doğum yapacaksın abartiyoruz geliyor halbuki biz bebeğimizi düşünüp tedirgin oluyor korku yaşıyoruz daha çok küçükler çünkü bende öyle diyorum 2 kiloyu gecseydi hayirlisyla rabbim yardımcımız olsun canımVallahi canım bana hala şaka gibi geliyor. Nerdeyse hiç iş yapmıyorum. İşte sırf yüzünü görmek için başka hastaneden randevu almıştım. O doktor da başı aşağıda çalışma dedi, Çarşamba günüydü. Ama ben iyiyim dedim. O zaman uzunluk 3.4 tü. O gün pruloton vurdurdum. Adalat da yazdı ama kullanmak istemiyorum dedim. Doktor da bu uzunluk iyi ama ne zaman kısalır bilemeyiz dedi.
Ardına sadece iki kez 4.kata merdiven çıktım. Bir de bebek alışverişi için 3 saat ayakta kaldım 3-4 mağaza bakalım derken. 2 gün sonra kendi doktoruma gittim ve 2 ye düşmüş uzunluk.
Eşime baksaydım ben okula gidip çalışmaya devam edecektim. Ama içim rahat etmemişti ve iyi ki de gitmişim doktora diyorum.
İnşallah o haftalara gelebiliriz. Sürekli dua ediyorum. En azından 2 kilo olsaydı yavrum diyorum.
Canım benim sonuçlarıma doktor çok iyi demişti fikir olsun sana da. seninki nasıl çıktıruhum_mavi sen şeker yükleme testi yaptirmiştin sanirim. Sınırda çıktı falan diyordun. Kaç çıkmıştı acaba açlık, 1.saat, 2.saat
Kolostrum sütü muhtemelen canım rengide öyle oluyor. Bebek için en güzel süt ilk öyle geliyor zatenKızlar göğüs uçlarımda kurumus sarı tortu gibi parcaciklar oluyor. Temizliyorum ara ara tekrar oluyor. Sanki akmış da orda kurumuş gibi. Ama sarı rengi. Bu nedir?
En cok kullandigim seydi anakucagi o kadar rahatlik ki 6 ay dedigimiz az bi zaman degil cocuk hep onla tasiniyo uyuyo evde bile kullaniliyo benim tasima kulbu kirildi onsuz asla olmaz diye tek satilan anakucagi alcaz.Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda
Cnm netten aldım aynı yerden nokta bebeden.kirpmak zorunda kaldım her yanindan
sen hangi hastanedesin canım ben de medicabile gidiyorum oktay beye. normal 2600 sezaryen 29002500 canım, Bursada en uygunu bu sanırım. Diğer hastaneler 4 veya 5 binden başlıyor.
Aynen canim arabamizda yok o yuzden vazgectim ana guzel bir basyon alicam insallahhhyok canım olması çok şükür ne bel ağrısı ne de baş ağrısı çok rahat atlattım ben
asansörün yoksa ve araba da yoksa kesinlikle travel alma çünkü çok ağır onlar tek başına hem çocuğu hem de bebek arabasını alıp çıkamazsın
süt olabilir canım
Merhaba canım. Benimki de açlık 81 çıktı. 1.saat 160, 2.saat 95 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi. Bu arada benim 50 lilik değil 75 lik yükleme oldu.Canım benim sonuçlarıma doktor çok iyi demişti fikir olsun sana da. seninki nasıl çıktı
Eki Görüntüle 2195060
Bakalım o da aklıma gelmişti port bebe. Ama son olarak eşimle karar vereceğiz bakalım. İkinci el fikrine hiç sıcak bakmıyor bana kalsa düşünürüm. Yeğenlerimin park yatakları vardı, Birini getirelim dedim, yok alırız ne gerek var dedi. Beyefendi yüksekten uçuyor bakalım.cnm bizim puset arabaya da takiliyo bi aparati var arabaya takmak icin ismini bilmiyorum ama.oyle arabalara bak istersen
chicco liteway plus aldim ben ama 2.el aldim ve araba icin aparatini da vermisti sahibi.fiyati normalde ne kadar olur bilemiyorum o yuzdem ama bence boylesi daha iyi.hastane icin port bebe de olur puset olmasin diyosan.puset sart degil bence.ama benim aldigim araba coft yonlu degil o yuzden lazimdi bana
Sıkıntı da bu zannediyorlar acıya dayanamıyoruz nazlıyız. Yahu daha minicik diyorum 1400 gramdı yavrum. Allah korusun kaç gün küvezde kalırdı farketmesem. Ona göre sorun değil. Ben anlatamadım eşime bi türlü. Ama doktor çalışman mümkün değil dedi de biraz anladı sonunda.Seni çok iyi anlıyorum canım benimde hicbirseyim yoktu birden oldu şuan yine huzursuzum kasiklarim rahat değil gibi ilacı içtim bakalım inşallah geçer erkekler anlamıyor canım benimki diyor sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl normal doğum yapacaksın abartiyoruz geliyor halbuki biz bebeğimizi düşünüp tedirgin oluyor korku yaşıyoruz daha çok küçükler çünkü bende öyle diyorum 2 kiloyu gecseydi hayirlisyla rabbim yardımcımız olsun canım
Ya ben de öyle düşünüyorum. Bir de kırkı çıktıktan sonra tamamen eve kapanan anne olmak istemiyorum. Tabi çok soğuk havalarda çıkamam ama arada avm ye gidilir, görümceme kaynanama. Ki mart ve nisan aylarında da kullanılır yani.En cok kullandigim seydi anakucagi o kadar rahatlik ki 6 ay dedigimiz az bi zaman degil cocuk hep onla tasiniyo uyuyo evde bile kullaniliyo benim tasima kulbu kirildi onsuz asla olmaz diye tek satilan anakucagi alcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?