- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.001
benim de sol tarafim sıkıntılı egilip kalkerken cok agrirdi.hamileligimde ben pek yasamadim fitik agrisi.
benim belime vurmadi hic agrisi hamileligimde ama kalcama bi kac kez.o da benim normalde yururken kaliyordum kitleniyordum.bama fitik baslangici dediginde bu nasil baslangic ben hic fitigi olan birinin yolda yururken kitlendigini duymadim diyordum.fizik tedavici daha yasin genc biraz hareletlerini yap gecmezse gel demisti.hamilelikten sonra insallah fitik icin hareketlerimi yapicam ama.bebekle yolda kitlenmek istemiyorum.kitlenmek derken anidem bi kramp giriyor yuruyemiyorum 2 3 dk bekliyorum geciyo ondam sonra da sendeleyerek yuruyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorim normal yurumeye devam ediyorum.bu sadece yururken oluyo bende.
evde is guc yaparken sol taraftaki bel kemigim cok agriyo benim.ama hamilelikte yasamadim bunlari pek sanirim is guc eskisi gibi yapmadigim icin bence.
zaten bi arkadasim var bel fitigi olan normal dogum yapti keske sezeryan olsaydim dedi ondan da etkilendim tabi.
ama her gun yuruyusler yapan spor yapan biri olsaydim normal dogum isterdim vucut hazirliyo cunku doguma.ama boyle otur otur olmuyo.midemden dolayi disari falan cikmak istemiyorum hastaneye zor gidiyorum bi disari cikiyim gobegim aciyo dik duramiyorum falan gobek cok agir geliyo sertlesme oldugu icin boyle kendime de guvenmiyorum.
Kolostum mu ne ilk gelen süt oluyor ya onun rengi sarı canım. Bende de var uzun süredir. Sarı sert kuru temizliyorum yine oluyor. İnşaAllah doğumdan sonra gelir hemen sütlerimizKontrolüm haftaya. Doktora da sorucam inşallah süttür. Rengi sarı olunca ihtimal vermedim.
canım yatakta sunta bir kısım yok sanırım tamamen kayın ağacı.cibinliğin yerini matkap olamadan açmaya çalıştık çivi girmedi kaliteli oldugunu gösterir bence :)Oyy cok minnoş :) güle güle kullanalım insallah.
Uyku setinin yorganı cok kaliteli gelmedi bana . Boncuk elyaf demişlerdi ama zaten yorgan kullanmayı dusunmuyorum ilk 1 sene . Yatagın kalitesini falan begendin mi
NE güzel duygular güle güle kullanın canım :)canım yatakta sunta bir kısım yok sanırım tamamen kayın ağacı.cibinliğin yerini matkap olamadan açmaya çalıştık çivi girmedi kaliteli oldugunu gösterir bence :)
elyaf var içinde cnm ama kalitesini hiç anlamam.ben yorganını kullanırım sanırım ya soğuk havalarda örterim.kendimde almıştım bir tane yorgan onun ebatları biraz daha büyük.onu belki kullanmam bu yıl.yaşımız 30 oldu ilk çocuğumuz olacak nasipse ama eşim çok çocuk istiyor, kurarkende sakalaştık kaç tane kızımızı oğlumuzu büyütcek bakalım falan dedik :)
uyku setine uygun yıldızlı kumaşlardan bir takım daha annemle bir dikmek istiyorum arada değiştiririz.yatak odamıza kurduk sabah onunla uyanmak bile çok güseldi, sağlıkla gelsin bebişimiz güzel günlerimiz olsun inş.
tam yatabilen al ama mutlaka canım chicco'nun lite way tam yatarAynen canim arabamizda yok o yuzden vazgectim ana guzel bir basyon alicam insallahhh
canım yatakta sunta bir kısım yok sanırım tamamen kayın ağacı.cibinliğin yerini matkap olamadan açmaya çalıştık çivi girmedi kaliteli oldugunu gösterir bence :)
elyaf var içinde cnm ama kalitesini hiç anlamam.ben yorganını kullanırım sanırım ya soğuk havalarda örterim.kendimde almıştım bir tane yorgan onun ebatları biraz daha büyük.onu belki kullanmam bu yıl.yaşımız 30 oldu ilk çocuğumuz olacak nasipse ama eşim çok çocuk istiyor, kurarkende sakalaştık kaç tane kızımızı oğlumuzu büyütcek bakalım falan dedik :)
uyku setine uygun yıldızlı kumaşlardan bir takım daha annemle bir dikmek istiyorum arada değiştiririz.yatak odamıza kurduk sabah onunla uyanmak bile çok güseldi, sağlıkla gelsin bebişimiz güzel günlerimiz olsun inş.
Aynısını bende aldım güle güle kullanalım canım. :) yatak çok ince geldi bana ekstra kullanicakmisin bişey ?Cnm netten aldım aynı yerden nokta bebeden.kirpmak zorunda kaldım her yanindan
Ben magosit içiyorum günde 1 adet. Bulantı hiç yaşamadım tablet şeklinde. Seninki sulandırılan sanırım.Ya bu magnezyum benim midemi bulandırıyor tadı içerken. Siz ne kullaniyosunuz? Bendeki efermag diye bişey.
Benimde tablet tadi olan bisey degil adi osteo formula.Ya bu magnezyum benim midemi bulandırıyor tadı içerken. Siz ne kullaniyosunuz? Bendeki efermag diye bişey.
inş cnm inş. sen de netten mi aldın? evet yatak ince ama başka bebek yataklarını elime alıp incelemedim hepsi ince midir diye düşündüm.sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm?Aynısını bende aldım güle güle kullanalım canım. :) yatak çok ince geldi bana ekstra kullanicakmisin bişey ?
sen farklı uyku seti de mi aldın cnm?ben almadım ben sadece kılıf olarak düşündüm.Ayy maşallah . Cok güzel duygular bunlar.
Bende 1 tane nevresim almıstım 1 tanede kullanmadıgım yorgan kılıfından cıkardık annemle bide uyku seti 3 yeterde artar bile :)
Biz mağazadan satın aldık geldiklerinde kendileri kurucaklar insallah gelirler bian önce . Olmadı haftaya bi arar yoklarm :))
Benimki çok güzel adı magnorm suya atıyorsun sandoz eriyor aynı mandalina suyu gibiYa bu magnezyum benim midemi bulandırıyor tadı içerken. Siz ne kullaniyosunuz? Bendeki efermag diye bişey.
ürünleri hep netten a101den(dolap vb) falan aldık eşimle gülerek, sıkıştığımız yerde tartışarak, zor geldiğinde terleyerek şu iki haftadır özellikle hep uğraşıyoruz bir şeylerle.2 gün önce de bebek arabamız geldi, evin içinde pusetle gezen ben "hadi gel kızım ananeye gidelim" falan diyorum bizi bir gülmek alıyor anlatamamNE güzel duygular güle güle kullanın canım :)
Amin canım inşallah :) Biz de dün yıkanan çamaşırlarına baktık, minicik çoraplar var, bu kadar minik mi olacak dedik :))ürünleri hep netten a101den(dolap vb) falan aldık eşimle gülerek, sıkıştığımız yerde tartışarak, zor geldiğinde terleyerek şu iki haftadır özellikle hep uğraşıyoruz bir şeylerle.2 gün önce de bebek arabamız geldi, evin içinde pusetle gezen ben "hadi gel kızım ananeye gidelim" falan diyorum bizi bir gülmek alıyor anlatamamrabbim daim etsin bu güzel günlerimizi.
kendimiz emek verdikçe öyle mutlu oluyoruz ki :)
hepimiz aldığımız bütün ürünleri gülerek kullanalım inş.
Evet canim o tarzlara bakiyorum sagoltam yatabilen al ama mutlaka canım chicco'nun lite way tam yatar
netten al cnm daha iyi oluyor.bende bugün yıkıycam nasipse.Amin canım inşallah :) Biz de dün yıkanan çamaşırlarına baktık, minicik çoraplar var, bu kadar minik mi olacak dedik :))
Benim çok eksiğim var, Bakalım inşallah çok geçmeden hallederiz :)
Canim pusetler genelde 0-13 kilo yani nerdeyse 1 yil kullaniliyor.Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda
Evet ya suda eritme olan. İğrenç bence tadı.Ben magosit içiyorum günde 1 adet. Bulantı hiç yaşamadım tablet şeklinde. Seninki sulandırılan sanırım.
Valla benimkide suda eritme ama tadı kötü ya.Benimki çok güzel adı magnorm suya atıyorsun sandoz eriyor aynı mandalina suyu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?