2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Canım anlattığın ağrı fıtık ağrısı değil. Kramp bence. 20 gün önce aynısını yaşadım. Aniden sol kalça kemigime sanki bıçak giriyor oluyor o anda adim atamiyorum 2 dakikaya geçiyor biraz sendeleyip normale dönüyorum. Başta önemsemedim sonra artmaya başladı gunde 10 defadan fazla olmaya başladı doktora arayıp anlattım kramp dedi ve magnezyum yazdı. 10gündür falan magnezyum kullanıyorum ve başladığımin 4.günü ağrım kesildi. Simdi hic yok ağrım. Kullanmiyorsan doktoruna danışarak magnezyum almani öneririm.

Oyy cok minnoş :) güle güle kullanalım insallah.
Uyku setinin yorganı cok kaliteli gelmedi bana . Boncuk elyaf demişlerdi ama zaten yorgan kullanmayı dusunmuyorum ilk 1 sene . Yatagın kalitesini falan begendin mi
canım yatakta sunta bir kısım yok sanırım tamamen kayın ağacı.cibinliğin yerini matkap olamadan açmaya çalıştık çivi girmedi kaliteli oldugunu gösterir bence :)
elyaf var içinde cnm ama kalitesini hiç anlamam.ben yorganını kullanırım sanırım ya soğuk havalarda örterim.kendimde almıştım bir tane yorgan onun ebatları biraz daha büyük.onu belki kullanmam bu yıl.yaşımız 30 oldu ilk çocuğumuz olacak nasipse ama eşim çok çocuk istiyor, kurarkende sakalaştık kaç tane kızımızı oğlumuzu büyütcek bakalım falan dedik :)
uyku setine uygun yıldızlı kumaşlardan bir takım daha annemle bir dikmek istiyorum arada değiştiririz.yatak odamıza kurduk sabah onunla uyanmak bile çok güseldi, sağlıkla gelsin bebişimiz güzel günlerimiz olsun inş.

NE güzel duygular güle güle kullanın canım :)

Ayy maşallah . Cok güzel duygular bunlar.
Bende 1 tane nevresim almıstım 1 tanede kullanmadıgım yorgan kılıfından cıkardık annemle bide uyku seti 3 yeterde artar bile :)
Biz mağazadan satın aldık geldiklerinde kendileri kurucaklar insallah gelirler bian önce . Olmadı haftaya bi arar yoklarm :))

Ya bu magnezyum benim midemi bulandırıyor tadı içerken. Siz ne kullaniyosunuz? Bendeki efermag diye bişey.

Aynısını bende aldım güle güle kullanalım canım. :) yatak çok ince geldi bana ekstra kullanicakmisin bişey ?
inş cnm inş. sen de netten mi aldın? evet yatak ince ama başka bebek yataklarını elime alıp incelemedim hepsi ince midir diye düşündüm.sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm?

sen farklı uyku seti de mi aldın cnm?ben almadım ben sadece kılıf olarak düşündüm.

NE güzel duygular güle güle kullanın canım :)
ürünleri hep netten a101den(dolap vb) falan aldık eşimle gülerek, sıkıştığımız yerde tartışarak, zor geldiğinde terleyerek şu iki haftadır özellikle hep uğraşıyoruz bir şeylerle.2 gün önce de bebek arabamız geldi, evin içinde pusetle gezen ben "hadi gel kızım ananeye gidelim" falan diyorum bizi bir gülmek alıyor anlatamam rabbim daim etsin bu güzel günlerimizi.
kendimiz emek verdikçe öyle mutlu oluyoruz ki :)
hepimiz aldığımız bütün ürünleri gülerek kullanalım inş.

Amin canım inşallah :) Biz de dün yıkanan çamaşırlarına baktık, minicik çoraplar var, bu kadar minik mi olacak dedik :))
Benim çok eksiğim var, Bakalım inşallah çok geçmeden hallederiz :)

Amin canım inşallah :) Biz de dün yıkanan çamaşırlarına baktık, minicik çoraplar var, bu kadar minik mi olacak dedik :))
Benim çok eksiğim var, Bakalım inşallah çok geçmeden hallederiz :)
netten al cnm daha iyi oluyor.bende bugün yıkıycam nasipse.

Canim pusetler genelde 0-13 kilo yani nerdeyse 1 yil kullaniliyor.
Biz nuna tavo aldik bayagi iri bir araba ama saglam geldi esime. Tabi ne derece pratik olur onu kullandikca anlariz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…