2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
benim esimde tam tersi gecen reflu yatagi alalim dedim 2.el alalim dedi yok artik dedim.3 4 ay icin cidden 80 90 tl vermek cok pahali reflu yatagi icin ama neyse ki 47 ye buldum aldim.kumasi yumusacik.kayma olur muhakkak ama yastikla falan desteklerim artik.
besigi arabayi gogus pompasini 2.el aldim.borcumuz olmasa tasinmicak olsam arabayi da yeni alcaktim ama cok pahaliydi kumasi kalitesi de guzel olsun hem hafif olsun hem kullanisli olsun istedim o yuzden chicco tercih ettim.
litewayin bana gore en guzel arti yonu her arabada var mi bilmem ama mesela kullanmicam zaman kaldircak olsam butun kumaslari sokulup takilabiliyo.hic bir yardim almadan tek basima sokup takabildim mesela.bayagi da kolay.arabanin iskeleti kaliyo sadece tekerleklerini de cikarabiliyosun.puseti ben saticam ama kullandiktan sonra evde tutmicam.ama arabayi saklarim saklamaya cok uygun.ben butun parcalarini yikadim citiledim leke vardi hemen gecti.boylece cidden kumasi kaliteliymis onu anladim.zaten gorur gormez kendini belli ediyo kumas.
ben uygun diye beneto alcaktim kumasi o kadar dandikti ki hic begenmedim.
ayrica iskeletini de balkinda su tuttum foşur foşur yikadim oh mis yeni gibi oldu biraz pusetinde cizikler vardi e o da olur o kadar
sokulup takilmasi katlandiginda az yer kaplamasi benim icin cok onemliydi.cunku evim 2 arti 1.arabayi da satmak istemem bi sorunu olmadikca.guzel araba bence.zaten bi cok seyi saticam ben.mesela besigi puseti evde kalabalik yapicak herseyi saticam.o yuzden saticam seyleri 2.el aldim bi de kisa sureli kullancam seyleri.tabi reflu yatagini da alirdim ama bebek sonucta kusuyo falan istemedim.kendi bebegim ilk yatsin istedim.
kullanilmamis bebek bezleri oluyo onden stoklayip memnun kalmayan elde kalan letgoda falan bulursam artik hangisinden memnun kalirsak onu da 2.el alicam ama ilerde tabi bakalim bebisin poposuna bagli.
zora bebek bezi bizi kisin bayagi masrafa sokucak
aman saglikli olsunlar da isterse gunde kac tane bez giderse gitsin kuzulara
 
Aynen öyle canım ben artık birşey demiyorum dra sor diyorum randevuları niye siklasiyormus diyarı geçen bende dedim gittiğimizde Dr a sorarsın herşeyi hafife aliyorlar sanki aynen bizim tek isteğimiz bebeğimizi hayırlı sağlıklı şekilde vaktinde kucagimiza almak
 
cnm hamilelikte olmadi bende fitik oncrsinde kac aydir vardi ihmal ediyordum artinca gittim doktora
rontgen cekikdim hic bisey cikmadi.emar cekildim oyle cikti fitik oldugu.ama cidden egilip kalkarken is tutunca sol belim de agriyo.emar cektirmeseydim guvenmezdim baska doktora da emar sonucunu gosterdim fitik dedi.fizik tedavici de aynisini dedi.
benim kalcama vuruyomus.yine sol tarafimdakk kalcama giriyo kramp sadece.zaten sol tarafimda sıkıntı var.
 
cnm a101 den aldigin dolabin resmini atabilirmisin memnun kaldin mi
ben bi desa sok tan almistim ayakkabilik igrencti geri vermistim.simdi a101 e de bi dolap geliyo almak istiyorum aslinda ama cekiniyorum.bj de hic resimdeki gibi degildi
 
Bizim de durum pek parlak değil ama işte ikinci ele hiç yanaşmıyor. Gerçi ben de çok pahalı şeyler seçmedim açıkçası.
Uygun bi park yatak yeterli, 4 aydan sonra da hamak almayı düşünüyorum ektsra olarak.
Bi tek bebek arabası kalıyor geriye onlar işte mimum 1000 tl, Onu da artık görümcemler alacak.
Biz aldıklarımızı satmayız, görümcemin çocuğu olursa ona kalır büyük ihtimalle :)
 
Canim pusetler genelde 0-13 kilo yani nerdeyse 1 yil kullaniliyor.
Biz nuna tavo aldik bayagi iri bir araba ama saglam geldi esime. Tabi ne derece pratik olur onu kullandikca anlariz artik.
O da öyle sağlam sürüşü kolay olanlardan istiyor bakalım hayırlısı:)
 
cnm a101 den aldigin dolabin resmini atabilirmisin memnun kaldin mi
ben bi desa sok tan almistim ayakkabilik igrencti geri vermistim.simdi a101 e de bi dolap geliyo almak istiyorum aslinda ama cekiniyorum.bj de hic resimdeki gibi degildi
cnm benim çok minik bir dolap en 30 cm boy 1,70 falan senin dediğin baya büyük dolaptır.ben beşiğin yanına koyayım kıyafetlerini alsın yeter dedim yatak odam çok küçük 2 sene sonra oda yapıcam.memnun musun dersen daha kullanmadım cnm.
 
Son düzenleme:
benim annemler aldi arabayi 500 e aldim bendr 2.eli onlarinda durumu sıkışıkti o yuzden bisey diyemedim.ele gune karsi hicbisey almadi demesinler diye diyorum anne dedim.kaynanam giysiler aldi yorgan yaptirdi nevresim takimi aldi.bebek bezi falan ben alirim diyo ilerde.o benim icin en iyisi.zaten kv min zevkini hic begenmem o yuzden karissin da istemiyorum.bez masraflari ondan olsa daha ne yeter de artar bile arada para yollar bize biz de bez aliriz.
benim gorumcem de kardesim de evli degil onlari bekleyemem acikcasi zatem onlar da yeni ister evlendiklerinde
 
cnm benim çok minik bir dolap en 30 cm boy 1,70 falan senin dediğin baya büyük dolaptır.ben beşiğin yanına koyayım kıyafetlerini alsın yeter dedim yatak odam çok küçük 2 sene sonra oda yapıcam.
cnm benim dedigim dolapta buydu 165 tl yazan.yanindaki de cok guzel oyuncaklar icin falan.ben de ayni senin gibi simdilik.bi dolap alicam giysileri icin. bu evime oda yapamicam yerim yok seneye tasininca insallah ayarlicaz yavastan.
hem de alicam dolabi ilerde mutfakta falan kullaniyim diye boyle bi dolap dusundum bende
 

IMG_20181004_223958.jpg
Dosya Boyutu:
36,4 KB
Görüntüleme:
27

cnm bak dolap bu.duyguya gönderirken beşiği yükleyebilmek için baya kırptım yoksa yüklenmiyordu.altta üstte 2 raf var arada çorap falan koymak için çekmece var.çok minik :)
 
O da öyle sağlam sürüşü kolay olanlardan istiyor bakalım hayırlısı:)
cnm bana kizma ama senin esine cok kizdim.tmm erkekler anlamaz babalik duygusu sonradan asilanir erkelerde biz kadinlar gibi degiller.ama sonucta onun cocugunu tasiyosun.
dun benim esim bi laf etti senin yuzunden uyuyamiyorum diye.ben de altta kalmadim ben senin cocugunu tasiyorum mide sıkintimdan dolayi uyuyamiyorum sein neyin var da uyuyamiyosun beyfendi veriyim bi gun sen tasi karninda istersen 2 dk dayanmazsin be dedim.sustu.
hakliyiz ne dersek diyelim.yahu istersek naz da yapariz.benim hamielligim rahat gecseydi de naz yapacaktim.nazimiz bi hamileyken geciyo onu da cok gormesinler.bi de bu halde calis diyo sana iyi bi dersi hak ediyo esin.
bu saatten sonra bence evinde yat dinlen.esin evdreyken mahsus sancilarin giriyomus gibi yap bu saatten sonra o sana baksin...
ayrica arabayi bi tek esin surmicek ki sen emin ol esinden daha cok kullancaksin yeri gelir.travel sistemi alsin da merdivenlerden kaldira kaldira tasisin 2 ay sonra satalim bunu demezse iyidir.erkekleri cok karistirimamak lazim boyle ev islerine
ic islerine kadin dis islerine erkek bakar diye bosuna dememisler.
benim esime kalsa cok guzel goruntusu olan bi araba vardi ama mubarek apagir travel 2.eldi o da evet cidden guzeldi.ama ben napiyim asansorum yok araba yok.boyle aldim
esini dinleme sen gor sen karar ver derim ben cnm
ben maddiyata gore hareket ederim mecbur yoksa ne yiyip icicez yine ben cekicem ben borca giricem her istedigimi alirsam.ama diger turlu hak hukuk konusunda erkege acimam o yuzden biraz sert olmus olabilir.sen uzul diye yazmiyorum kesinlikle.ama esine bi ders ver bence diye yaziyorum.yoksa erkek milleti hepsi ayni.sadece bazenbiraz dürtmek gerekiyo bunlari
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…