- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.261
Cnm aynen o benim:)valla sen hangisiyle iyi hissediyorsan kendini o ilacı kullan ben dramine asla alamıyorum onun tadı kusmama sebep oluyor ben zencefilli takviyeden memnunum ama mide yanması artık sabah akşam hep var eskiden sadece sabahları olurdu şimdi her öğünde oluyor bu Arada rahim yumuşaması var denildi bana başka Dr gittim oda normal artık rahim yumuşaması dedi ben de anlamadım gitti kasık ağırlarım vardı magnezyum verdi onu kullanıyorum arada kan değerlerim çok düşük ilaca rağmen yükselmedi dua ediyorum rabbim bize gününde Doğumu nasip etsin diye son aylarımız bana henüz Doğum zamanıyla ilgili birşey denilmedi ben sezeyan istiyorum Kasım sonu yada Aralık ilk haftası olur diye düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı zamanında doğumumuz olsun da dua edelim bir birimize bol bolaa cnm ben seni baska bi arkadasla karistirdm burda bi arasendin dimi hemsire olan
benim de ayni valla bi ara doktordan baska bi hap iatedim icim rahat etsin diye dramamine verdi bana 3 gun iyiydim.sonra kusmalarim basladi ilac etkisini mi yitirdi nedir anlamadim.hatta bi sabah ard arda 3 kere kustum ne yesem kabul etmedi midem.sonra inat ettim belki usutmusumdur dedim.ama yok ertrsi gun yine sabah kustum.ertesi gun yine.bugun se artik saglik ocagina gitcem diye zofer aldim hala bulantim tiksintik zaten ne yaparsam yapiyim bitmiyo.greyfurt nar falan yiyorum ben agzimdaki zehir gibi tat bitmedi gitti.su icememe durumu hala var.hatta dun cok sık idrara cikinca suphelendim idrar yollari enfeksiyonundan zorla su icmeye basldim.bugun de zofer ictigimden galiba su icebildim zar zor da olsa en azindan tadi zehir gibi gelmedi.ama tabi yine 2 litreyi bulmadi.
ben panref kullaniyorum cnm reflu icin.bi dokoruna sor istersen suruplar gecici etki gosteriyo.ben zatem surup icemiyorum midem almiyo.
off nen gakiba zofere devam edicem ya :-(
en azindan son 1 ay kala bari rahatlasak
Aslında en güzeli gümüş kapak. Ama fiyatı yüksek tabi.Ben hiç indirimde görmedim onu zaten. Bende alacağım bir arkadaşım krem kullanmadan sadece kalkan kullanarak hiç tahriş olmamış göğüsleri. Her gördüğüm hamileye emziren anneye tavsiye ediyorum diyor.
Canim bende senin gibiyim şuan. Arada açıp aldıklarıma bakıyorum gözüme az geliyor. Almaya çıkınca da diyorum ki hemen büyüyecek çok almayayim. Aldıklarının çoğu da 3 aylık. Yenidoğan 2 zıbın 2 alt ve 2 takım hastane cikisi sadece toplamda. Mevlutte de veya eşten dosttan da gelecek diye kıyafet olayını abartmadım. Iç sesimi dinlersem doldurmuştum dolabı. Büyüdükçe al8cam ben.Ya kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Canım bende sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane de 5 li hastane çıkışı var. Onun dışında genelde hepsi 0-3 ay var.Ya kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Bende iste 0-3 ay degil 3-6 ay almisimCanım bende sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane de 5 li hastane çıkışı var. Onun dışında genelde hepsi 0-3 ay var.
0-3 ay ile yenidoğan arasında çok fark yok gibi bence.
Canım bence bi 3 4takim al çünkü büyük olur 3 6ay bide tuvaletlerini sulu yaptıkları için üstleri batıyor hep biraz yedekli gitmek iyi oluyorBende iste 0-3 ay degil 3-6 ay almisim
O zaman al canım alt üst alsan yeterli, zıbınların üstüne giydirirsin, ekstra eldiven beresi yoksa 5li takım da alabilirsin. uygun fiyatlı bak.Bende iste 0-3 ay degil 3-6 ay almisim
Ben 2 takım 10lu 2 takım 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane de yenidoğan tulum varYa kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Toplanma olayı ben de de çok oluyor canım ilk zamanlar korkuyordum ama baktım ki hep öyle normal demek ki dedim. Elinle okşayınca gidiyor dağılıyor. O sıra ya dönüyor ya kasıyor kendisini bişeyler oluyor. Bir gün toplandığında eşimin elini tuttum göbeğime getirdim yerini bul diye. Ellemeye gerek yok saten bakınca anlaşılıyor dedi. Bir baktım ki kocaman olmuş bir tarafı :)Kızlar 2 gündür bebegim bir yere toplanıp orayı şişiriyor ittiriyo eskisi gibi hareketleri her yerde hissetmiyorum şuanda sagda toplanmş ittiriyo noluyo anlamadım ben tedirgin oldum biraz
Bende de aynı ya bir de zıbın almışım hep kış çocuğu olacak alt üst kalın pijama alıyım diyorum zaten battaniyelere sarılıyor gerek yok ihtiyaç olursa o zaman alırsın diyorlar. Ben yine de alıcam ama kendimiz bile kat kat giyiniyoruz minnacık bebek soğukta nasıl dursun. Hastane çıkışı almadım daha onu kalın kışlık alırım diyorum. Çarşıya gidince bakacağım İnşaAllahYa kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Aynen öyle. Evde de öyleyim zaten iki namaz arası dört beş kez gidiyorum bazen. Artık dışarı çok çıkmamaya ve yatılı misafirliğe zorunlu olmadıkça gitmemeye çalışıyorum. Az bişey tutsam başlıyor ağrımaya sertleşiyor kasıklarımSik sik wc ye giriyorum yoksa baskidan ve gazdan duramiyorum.
Benimde sabahtan beri bu sekilde sisirip ittiriyo ve canım acıyor anlamadim bende.Ekstra kahve icmistim ondan dolayi oldu heralde.Kızlar 2 gündür bebegim bir yere toplanıp orayı şişiriyor ittiriyo eskisi gibi hareketleri her yerde hissetmiyorum şuanda sagda toplanmş ittiriyo noluyo anlamadım ben tedirgin oldum biraz
Benim eşimde hemen anladı bebegin nerde oldugunu baya şişmişti orası çok şükür agrım falan yok ama öyle olunca tedirgin oldum biraz poposu orda muhtemelen :)Toplanma olayı ben de de çok oluyor canım ilk zamanlar korkuyordum ama baktım ki hep öyle normal demek ki dedim. Elinle okşayınca gidiyor dağılıyor. O sıra ya dönüyor ya kasıyor kendisini bişeyler oluyor. Bir gün toplandığında eşimin elini tuttum göbeğime getirdim yerini bul diye. Ellemeye gerek yok saten bakınca anlaşılıyor dedi. Bir baktım ki kocaman olmuş bir tarafı :)
Kahveden olmaz bence canım brn kahve falanda içmedim 2 gündür böyle bak arkadaşta yazmış onda da olmuş demek ki normal birşeyBenimde sabahtan beri bu sekilde sisirip ittiriyo ve canım acıyor anlamadim bende.Ekstra kahve icmistim ondan dolayi oldu heralde.
Patikli alt yetmeyen bilir canım ben oğlumda epey kullanmıştımUzun kollu zibinimiz 4 tane .2 tane alt patikli. 2 tane 5li hastane cikisim var dogunca giydirmelik bunlarin yanina 4 tane alt ust takim alsam yeterli sanirim
Arkadaşlar Ali expresten alışveriş yapan var mı tahmini ne kadar sürede ürün geliyor sizce risklimi oradan alışveriş yapmak
Park beşikleri beğendim fiyatlarda güzel cesaret edemedim eşimde internet alışverişi yapmadığından tedirgin etti beni sağolasın canımDegişiyor zamanları kimi 25 gün kimi 30 kimi 35 günde geliyor biz genellikle telefon kıkıfı ekran filmi falan getiriyoruz komşum kıyafet takı vs getirtiyordu sadece çok uzın sürüyor gelmesi geldiginde bir problem yaşamadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?