2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm aynen o benim:)valla sen hangisiyle iyi hissediyorsan kendini o ilacı kullan ben dramine asla alamıyorum onun tadı kusmama sebep oluyor ben zencefilli takviyeden memnunum ama mide yanması artık sabah akşam hep var eskiden sadece sabahları olurdu şimdi her öğünde oluyor bu Arada rahim yumuşaması var denildi bana başka Dr gittim oda normal artık rahim yumuşaması dedi ben de anlamadım gitti kasık ağırlarım vardı magnezyum verdi onu kullanıyorum arada kan değerlerim çok düşük ilaca rağmen yükselmedi dua ediyorum rabbim bize gününde Doğumu nasip etsin diye son aylarımız bana henüz Doğum zamanıyla ilgili birşey denilmedi ben sezeyan istiyorum Kasım sonu yada Aralık ilk haftası olur diye düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı zamanında doğumumuz olsun da dua edelim bir birimize bol bol senin ne zaman görünüyor Doğum

Kızlar 2 gündür bebegim bir yere toplanıp orayı şişiriyor ittiriyo eskisi gibi hareketleri her yerde hissetmiyorum şuanda sagda toplanmş ittiriyo noluyo anlamadım ben tedirgin oldum biraz

Ya kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Canim bende senin gibiyim şuan. Arada açıp aldıklarıma bakıyorum gözüme az geliyor. Almaya çıkınca da diyorum ki hemen büyüyecek çok almayayim. Aldıklarının çoğu da 3 aylık. Yenidoğan 2 zıbın 2 alt ve 2 takım hastane cikisi sadece toplamda. Mevlutte de veya eşten dosttan da gelecek diye kıyafet olayını abartmadım. Iç sesimi dinlersem doldurmuştum dolabı. Büyüdükçe al8cam ben.

Ya kizlar baktimda ben yenidogan pek bisey almamisim hemen buyur diye hep 3 aylik falan sizler nelerden kac tane aldiniz kac aylik . Acilen fikir almaliyim alisveris yapip tamamlayim
Canım bende sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane de 5 li hastane çıkışı var. Onun dışında genelde hepsi 0-3 ay var.
0-3 ay ile yenidoğan arasında çok fark yok gibi bence.

Ben 2 takım 10lu 2 takım 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane de yenidoğan tulum var

Kızlar 2 gündür bebegim bir yere toplanıp orayı şişiriyor ittiriyo eskisi gibi hareketleri her yerde hissetmiyorum şuanda sagda toplanmş ittiriyo noluyo anlamadım ben tedirgin oldum biraz
Toplanma olayı ben de de çok oluyor canım ilk zamanlar korkuyordum ama baktım ki hep öyle normal demek ki dedim. Elinle okşayınca gidiyor dağılıyor. O sıra ya dönüyor ya kasıyor kendisini bişeyler oluyor. Bir gün toplandığında eşimin elini tuttum göbeğime getirdim yerini bul diye. Ellemeye gerek yok saten bakınca anlaşılıyor dedi. Bir baktım ki kocaman olmuş bir tarafı :)

Bende de aynı ya bir de zıbın almışım hep kış çocuğu olacak alt üst kalın pijama alıyım diyorum zaten battaniyelere sarılıyor gerek yok ihtiyaç olursa o zaman alırsın diyorlar. Ben yine de alıcam ama kendimiz bile kat kat giyiniyoruz minnacık bebek soğukta nasıl dursun. Hastane çıkışı almadım daha onu kalın kışlık alırım diyorum. Çarşıya gidince bakacağım İnşaAllah

Sik sik wc ye giriyorum yoksa baskidan ve gazdan duramiyorum.
Aynen öyle. Evde de öyleyim zaten iki namaz arası dört beş kez gidiyorum bazen. Artık dışarı çok çıkmamaya ve yatılı misafirliğe zorunlu olmadıkça gitmemeye çalışıyorum. Az bişey tutsam başlıyor ağrımaya sertleşiyor kasıklarım

Benimde sabahtan beri bu sekilde sisirip ittiriyo ve canım acıyor anlamadim bende.Ekstra kahve icmistim ondan dolayi oldu heralde.

Benim eşimde hemen anladı bebegin nerde oldugunu baya şişmişti orası çok şükür agrım falan yok ama öyle olunca tedirgin oldum biraz poposu orda muhtemelen :)

Benimde sabahtan beri bu sekilde sisirip ittiriyo ve canım acıyor anlamadim bende.Ekstra kahve icmistim ondan dolayi oldu heralde.
Kahveden olmaz bence canım brn kahve falanda içmedim 2 gündür böyle bak arkadaşta yazmış onda da olmuş demek ki normal birşey

Uzun kollu zibinimiz 4 tane .2 tane alt patikli. 2 tane 5li hastane cikisim var dogunca giydirmelik bunlarin yanina 4 tane alt ust takim alsam yeterli sanirim

Uzun kollu zibinimiz 4 tane .2 tane alt patikli. 2 tane 5li hastane cikisim var dogunca giydirmelik bunlarin yanina 4 tane alt ust takim alsam yeterli sanirim
Patikli alt yetmeyen bilir canım ben oğlumda epey kullanmıştım

Arkadaşlar Ali expresten alışveriş yapan var mı tahmini ne kadar sürede ürün geliyor sizce risklimi oradan alışveriş yapmak

Arkadaşlar Ali expresten alışveriş yapan var mı tahmini ne kadar sürede ürün geliyor sizce risklimi oradan alışveriş yapmak

Degişiyor zamanları kimi 25 gün kimi 30 kimi 35 günde geliyor biz genellikle telefon kıkıfı ekran filmi falan getiriyoruz komşum kıyafet takı vs getirtiyordu sadece çok uzın sürüyor gelmesi geldiginde bir problem yaşamadık hiç

Park beşikleri beğendim fiyatlarda güzel cesaret edemedim eşimde internet alışverişi yapmadığından tedirgin etti beni sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…