2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu filelerin üstünde bebekler üşüyor ben oğluma aldım kullanmadım üşümesin diye devamlı biri su dökecek yani bende ozaman köpük çıkmıştı ama küvetin tabanına konuluyordu şimdiki köpükler asılıyor köpüğü küvetin tabanına koyuyordum içini ılık suyla ıslatıp birazda doldurup bebeği yavaşça suya bırakıyordum kafasının altına üstünden çıkan kıyafetleri koyup daha yüksek olmasını sağlıyordum bebek devamlı suyla temas halinde olunca üşümüyordu en son durulurken eşim suyun içinden alıyordu birkaç tas suyla durulama yapıyorduk

Anladım canm. Düzenli Bi şekilde tansiyon takibi de yap bence. Bu arada şeker yükleme yaptirmiş miydin?

Anladım canm. Düzenli Bi şekilde tansiyon takibi de yap bence. Bu arada şeker yükleme yaptirmiş miydin?
Yok canim dr seker yuklemesine gerek yok dedi. Sadece aclik tokluk sekerime bakilmisti. Bir sey cikmamisti. Simdi pazartesi gidip soracagim ama kafam karisti. Simdi bende seker mmi yuksek cikmis yoksa kum doktugum icin mi idrarda seker cikmis. İdrarda glukoz cikmasi kan sekerimin yüksek oldugunu mu gösteriyor

Benim bildiğim idrarda şeker çıkması da diyabet ihtimalini ortaya çıkarıyor canm. Ondan sordum yaptirdin mi diye. Doktorun zaten gerekeni yapar gittiğinde

Bu arada guvenilir bi yerden cig sut alip kaynatıyorum ama günlük kaynatmadim bi gun dolapta bekledi. Sut kesilecek galiba. Lor yapip yesem bsy olur mu acaba? Esim içime kurt düşürdü yeme deyip duruyor :/

Amiin canimm. Rabbim bebeklerimize saglik versin insallah.

Doktorlarimizin tedavi yontemi ayni ozaman. Biz de kontrolleri sıklastiracaz canim. Aynen yogun olacak. Doktorum hep temkinli ilerliyor bakalim. Insallah hersey yolunda gider.

34.haftada aspirin icmeyi kesecegiz. Bir de dogumdan sonra 40 gun gunde 1 kez igne vurunmaya devam et dedi. Bana ozel bi durummu yoksa genel bisey mi bilemedim?

Valla canım bizde az gezdik normalde eminönü Üsküdar falan epey gezerdik hamilelik ten ötürü bunada şükür diyorum:) güzeldi havuzlu han da baya güzeldi değişik şeyler vardı ama ben büyük oğluma aldım bebiş kıyafeti çok var çünkü:)

Kizlar duygusal durumunuz nasil benim gözyaşım hazırda bekliyor sanki.. her an akmaya hazır

Esimle biraz disari cikalim dedik yavru kedi gorduk nasil bagiriyo acliktan, sesi kisilmis annesi de yoktu kosturuyodu arabalar ezecekti. Hemen mama alip verdik bagira bagira yedi yavrum, direkt aglamaya basladim dayanamiyorum hic elimde degil. Zaten hayvanlara cok duskunum sokaga cikmaya korkuyorum kotu durumda hayvan gorucem diye

ayni durumdayim.ben zaten cok duygusalim.heleki konu hayvanlarsa insandam cok hayvanlara uzukurum.Allah in sessiz kullari onlar.
bizim ev bahce kati cok kedi geliyo penceremizde uyuyo falan .bizde mama olur hep her sabah veririm kapinin onune koyarim.onlar da sevildiklerini biliyo geliyolar pencere onunde uyuyolar
gecen de geldi biri uydu miyavladi mamasini verdim.yavruydu 3 aylik falan.o off dedim hamile olmasaydim seni yikar paklar koynumda yatirirdim diye gozlerim doldu.ister istemez hamile olunca dikkat etmek zorundayim hastalikli olabilir bilemem cunku.ama hamile olmasaydim pek tinlamazdim.
gecen hatta yavru uc tane kediyi anneleri sahipsiz birakmis gitmis.komsunun biri de karton ktuya koymus atmis tabiri caizse.birinin gozleri kapanmis yavrum benim iltihap olmus.nasil ciyak ciyaklar.gece esim seslerini duymus da eve getirdi gozunu actim elimle birinin ama korktum da insallah bana bulascak bi hastaligi yoktur dedim bebekten dolayi.ama dedim bisey olmaz ellerimi yikarim olur biter.daha ilk tuvaketlerini bile yapmamis yavrucaklar biz yaptirdik.sicagi gorunce mayistilar sustular oyle guzellerdi ki.ertesi gun de bekediyenin veterinerini aradik.hastalikli degilse almiyolar.mahsus hasta dedik yavrukar olcek biz bakamayiz 3 tanesine.hamile olmsaydim sahiplencektim birini ama imkan yok.neyse ki aldilar goturduler.insallah guzel bakmislardir.
hamileyken hayvanlari sevebiliriz ama diskilarini temizlememeliyiz.
eger oyle yavru kedi gorurseniz cok miyavliyosa annesi terk etmistir kesin.ve disarda tek basina yapamaz.ölür yavricak cunku daha beslenmeyi bilmez.bi yere takilir duser kurtaramaz kendini gordugunuz zman belelediyenin veterinerlik hizmetlerini arayin.onlar geliyo.en guzel sahiplendirmek ama tabi o zmna kadar da sizin bakmaniz gerekiyo.bakamicak durumdaysaniz en iyisi belediyeyi aramak.
bazen de ben kizimi evlendirmek istemiyorum diye agliyorum ben bazen ben nasil buyutcem bu pis dunyada diye aglayacak bisey buluyorum yani

Ah canim sorma hayvanlar icimde hep sızı. Bazen esim sitem ediyor butun kedilere yetemezsin diye ama dayanamiyorum mutlaka karinlarini doyurmam lazim. Hastaysa ilgilenmem lazim. Bizim evde bir kedicigimiz var zaten canimiz bizim o aklima geliyor gordugum kedilerde kiyamiyorum. Ama disaridakilere hamileyken dokunamiyorum tabi sadece besliyorum. Esim hasta olan varsa veterinere goturuyor. O yavru kedi de annesi vardir belki diye ellemedik cafemizin yakinindaydi garsonlara soyledik bakacaklar. Annesi gelmezse cafede besleriz. Kac kediyi buyuttuk oralarda o da buyur yavrum. Allah yardimcilari olsun kış da geldi hepsini kotu insanlardan korusun insallah
Ben de hep duygusaldim ama reklamlara bile aglar oldum:/

ah ne guzel ben maddiyattan baksmiyorum evde kedi evimizde kucuk.normalde eve alirim kedi severiz geri bahceye koyariz.ama simdi hamileyken olmuyor cidden.
kedi bakimi maddiyat da istiyor her kediyi veterinere goturemiyoruz.ama boyle hasta bi kediyse ariyoruz belediye geliyo aliyo gidiyo.aslinda hala merak editorum o yavrucuklari ama elden de bu geliyo.
ay hele ben zaten belgesele bile aglarim yeri gelir komedi filmlerinde bile aglarim.esim cok guler bana
hele simdi kurup kurup agliyorum hic normal degilim insallah bebek dogunca duzelirr ya

kizlar ya spinal anestezi epiduralden daha iyi gibi sanki.ama bi yandan da riskli gibi
nette arastirdimda epiduralde hemen ilac etki etmiyormus yarim saat bekleniyormus.ama spinalde hemen etki ediyormus.
ama epidralde ilac yetmez de etlisini yitirirse dugmeye basip haber edebiliyormusuz ve gelip bi doz daha yapabiliyolarmis.ama spinalde oyle bisey olamazmis tek dozmus.
tek doz yetiyor mu yani ? ondan biraz korktum.hadi yetmezse hissedersem falan ?
askinda zaten genel istiyorum ama agri sizi cok oluyo diyenler var.
ama butun anestezilerde agri sizi oluyo herlade ilk dimi

Evet tabi kedi de cocuk gibi maddi manevi yonu var. Evde kedim var diye kosa kosa eve geliyorum=) asilari mamasi kumu vs var tabi yeterki iyi olsun kuzum tabi.
Burda belediyeyi aramiyoruz biz burdan alip baska yere birakiyorlarmis ya da barinaga birakiyorlarmis tedavi etmeden diye birseyler duyduk o yuzden aramiyorum hic ama yapacak birsey olmayinca bir umut arardik tabi takip edicez derdik. Sadece bir kedinin agzina olta ignesi batmisti o zaman yakalayamadik aradik mutlaka geri getirin takip edicez pesini dedik de getirip kaldirima birakmislar igneyi cikardiktan sonra baygin halde.. Allahtan gorduk de aldik hemen.

Hormonlarimiz zirvede ben asla belgesel izleyemiyorum bile:) bebeklerimiz dogunca biraz normale doneriz belki=)

Ben deli cesaretiyle giricem sanirim doguma=) hic arastirmadim spinal falan. Sanirim doktorum ne derse onu kabul edicem. Hep sonuca odaklaniyorum galiba, insallah herkes icin en agrisiz en kolay sekilde olur canim ama geneldense spinal ya da epidural tavsiye ediyor cogu doktor artik.

ya şu gogus kalkanini bende alicam cok pahali be 70 kusur falan bi indirime de giremedi mecbur alicam artik bu ay sonuna kadar beklicem.
Ben hiç indirimde görmedim onu zaten. Bende alacağım bir arkadaşım krem kullanmadan sadece kalkan kullanarak hiç tahriş olmamış göğüsleri. Her gördüğüm hamileye emziren anneye tavsiye ediyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…