- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.221
Anladım canm. Düzenli Bi şekilde tansiyon takibi de yap bence. Bu arada şeker yükleme yaptirmiş miydin?Canim dr um bana bisey yok demişti gecen hafta. Ama ben ozellikle istemistim idrarda proteine bi bakalim diye cunku basima oyle bir agri girdi ki gozlerim gormedi tansiyonumu olctum 13e 9 cikmisti. Ama dr bi sey yok grip oldugun icin tansiyonun yukselmis olmus olabilir demisti. Bugun de agrim olunca okuldan cikip direkt dr a gittim nstye bagladi. Sanci yok dedi. Sonra dedi ki canan senin idrarda protein cikmis gecen hafta bi daha tahlil yapalim dedi. Ama bana gecen hafta oyle bisey dememisti. İdrar temiz demisti. Ben de kagit olarak almiyorum ya sonuclar dr a gidiyo bakamiyorum. Bugun ciktisini istedim deger yazmiyor sadece protein pozitif yaziyormus. Bugunku tahlilde idrarda protein negatif glukoz ++pozitif yaziyordu. Bir de bana kum dokuyorsun dedi. Bilemedim valla neler oluyor
ne guzel cnm bende sporun s si yok.insalah dogumdan sonra artik.zaten bunaldim evde dura dura.Spor geçmişim var canım hergün 6 km yürüyordum 5 km hızla
Yok canim dr seker yuklemesine gerek yok dedi. Sadece aclik tokluk sekerime bakilmisti. Bir sey cikmamisti. Simdi pazartesi gidip soracagim ama kafam karisti. Simdi bende seker mmi yuksek cikmis yoksa kum doktugum icin mi idrarda seker cikmis. İdrarda glukoz cikmasi kan sekerimin yüksek oldugunu mu gösteriyorAnladım canm. Düzenli Bi şekilde tansiyon takibi de yap bence. Bu arada şeker yükleme yaptirmiş miydin?
Guzelmis bu. Nerden acaba?Eki Görüntüle 2195583 Şu en sol baştaki gibi yıkayınca acele etmiyorsun bebek suyun içinde üşümüyor keyifle yıkıyorsun
Benim bildiğim idrarda şeker çıkması da diyabet ihtimalini ortaya çıkarıyor canm. Ondan sordum yaptirdin mi diye. Doktorun zaten gerekeni yapar gittiğindeYok canim dr seker yuklemesine gerek yok dedi. Sadece aclik tokluk sekerime bakilmisti. Bir sey cikmamisti. Simdi pazartesi gidip soracagim ama kafam karisti. Simdi bende seker mmi yuksek cikmis yoksa kum doktugum icin mi idrarda seker cikmis. İdrarda glukoz cikmasi kan sekerimin yüksek oldugunu mu gösteriyor
Anladim canim saglikla olsun insallah.
Benim de gobegimde beze olusmaya basladi bir sag bir sol gitsem de yetmiyor tabi artik morarmaya basladi. Bacaktan yapsam diyorum ama daha fazla aciyordur diye biraz korktumzamanla mecburen bacaga gecicem sanirim. Senin gunde iki kere bir de ah Allah yardimcimiz olsun. Saol canm cevap icin.
Sizinle aynıyız dogumlarımızda aynı bende kan sulandırıcı kullanıyorum bekletmicek o yüzden tarihlerde aynı bizde kasım sonu alacak. Dün kontrolüm vardı 2 haftaya bi gel dedi 34 den sonra haftada geleceksin dedi yogun günler bizi bekliyor şimdi
Valla canım bizde az gezdik normalde eminönü Üsküdar falan epey gezerdik hamilelik ten ötürü bunada şükür diyorum:) güzeldi havuzlu han da baya güzeldi değişik şeyler vardı ama ben büyük oğluma aldım bebiş kıyafeti çok var çünkü:)Yine iyi gezmişsin canim sen. Ben 1 avm yi anca gezebildim bugun. Ahh boyle miydim eskiden? Yorulmak nedir bilmezdim. Simd8 2 yuruyup yoruluyorum.Biz de bugün niyetlenmist8k eminonuye ama kesmedi gözüm. Nasıl var mı g uzel uygun şeyler bebiş için?
ayni durumdayim.ben zaten cok duygusalim.heleki konu hayvanlarsa insandam cok hayvanlara uzukurum.Allah in sessiz kullari onlar.Kizlar duygusal durumunuz nasilbenim gözyaşım hazırda bekliyor sanki.. her an akmaya hazır
Esimle biraz disari cikalim dedik yavru kedi gorduk nasil bagiriyo acliktan, sesi kisilmis annesi de yoktu kosturuyodu arabalar ezecekti. Hemen mama alip verdik bagira bagira yedi yavrum, direkt aglamaya basladim dayanamiyorum hic elimde degil. Zaten hayvanlara cok duskunum sokaga cikmaya korkuyorum kotu durumda hayvan gorucem diye
Ah canim sorma hayvanlar icimde hep sızı. Bazen esim sitem ediyor butun kedilere yetemezsin diye ama dayanamiyorum mutlaka karinlarini doyurmam lazim. Hastaysa ilgilenmem lazim. Bizim evde bir kedicigimiz var zaten canimiz bizimayni durumdayim.ben zaten cok duygusalim.heleki konu hayvanlarsa insandam cok hayvanlara uzukurum.Allah in sessiz kullari onlar.
bizim ev bahce kati cok kedi geliyo penceremizde uyuyo falan .bizde mama olur hep her sabah veririm kapinin onune koyarim.onlar da sevildiklerini biliyo geliyolar pencere onunde uyuyolar
gecen de geldi biri uydu miyavladi mamasini verdim.yavruydu 3 aylik falan.o off dedim hamile olmasaydim seni yikar paklar koynumda yatirirdim diye gozlerim doldu.ister istemez hamile olunca dikkat etmek zorundayim hastalikli olabilir bilemem cunku.ama hamile olmasaydim pek tinlamazdim.
gecen hatta yavru uc tane kediyi anneleri sahipsiz birakmis gitmis.komsunun biri de karton ktuya koymus atmis tabiri caizse.birinin gozleri kapanmis yavrum benim iltihap olmus.nasil ciyak ciyaklar.gece esim seslerini duymus da eve getirdi gozunu actim elimle birinin ama korktum da insallah bana bulascak bi hastaligi yoktur dedim bebekten dolayi.ama dedim bisey olmaz ellerimi yikarim olur biter.daha ilk tuvaketlerini bile yapmamis yavrucaklar biz yaptirdik.sicagi gorunce mayistilar sustular oyle guzellerdi ki.ertesi gun de bekediyenin veterinerini aradik.hastalikli degilse almiyolar.mahsus hasta dedik yavrukar olcek biz bakamayiz 3 tanesine.hamile olmsaydim sahiplencektim birini ama imkan yok.neyse ki aldilar goturduler.insallah guzel bakmislardir.
hamileyken hayvanlari sevebiliriz ama diskilarini temizlememeliyiz.
eger oyle yavru kedi gorurseniz cok miyavliyosa annesi terk etmistir kesin.ve disarda tek basina yapamaz.ölür yavricak cunku daha beslenmeyi bilmez.bi yere takilir duser kurtaramaz kendini gordugunuz zman belelediyenin veterinerlik hizmetlerini arayin.onlar geliyo.en guzel sahiplendirmek ama tabi o zmna kadar da sizin bakmaniz gerekiyo.bakamicak durumdaysaniz en iyisi belediyeyi aramak.
bazen de ben kizimi evlendirmek istemiyorum diye agliyorum ben bazen ben nasil buyutcem bu pis dunyada diye aglayacak bisey buluyorum yani
ah ne guzel ben maddiyattan baksmiyorum evde kedi evimizde kucuk.normalde eve alirim kedi severiz geri bahceye koyariz.ama simdi hamileyken olmuyor cidden.Ah canim sorma hayvanlar icimde hep sızı. Bazen esim sitem ediyor butun kedilere yetemezsin diye ama dayanamiyorum mutlaka karinlarini doyurmam lazim. Hastaysa ilgilenmem lazim. Bizim evde bir kedicigimiz var zaten canimiz bizimo aklima geliyor gordugum kedilerde kiyamiyorum. Ama disaridakilere hamileyken dokunamiyorum tabi sadece besliyorum. Esim hasta olan varsa veterinere goturuyor. O yavru kedi de annesi vardir belki diye ellemedik cafemizin yakinindaydi garsonlara soyledik bakacaklar. Annesi gelmezse cafede besleriz. Kac kediyi buyuttuk oralarda o da buyur yavrum. Allah yardimcilari olsun kış da geldi hepsini kotu insanlardan korusun insallah
Ben de hep duygusaldim ama reklamlara bile aglar oldum:/
Evet tabi kedi de cocuk gibi maddi manevi yonu var. Evde kedim var diye kosa kosa eve geliyorum=) asilari mamasi kumu vs var tabi yeterki iyi olsun kuzum tabi.ah ne guzel ben maddiyattan baksmiyorum evde kedi evimizde kucuk.normalde eve alirim kedi severiz geri bahceye koyariz.ama simdi hamileyken olmuyor cidden.
kedi bakimi maddiyat da istiyor her kediyi veterinere goturemiyoruz.ama boyle hasta bi kediyse ariyoruz belediye geliyo aliyo gidiyo.aslinda hala merak editorum o yavrucuklari ama elden de bu geliyo.
ay hele ben zaten belgesele bile aglarim yeri gelir komedi filmlerinde bile aglarim.esim cok guler bana
hele simdi kurup kurup agliyorum hic normal degilim insallah bebek dogunca duzelirr ya
Ben deli cesaretiyle giricem sanirim doguma=) hic arastirmadim spinal falan. Sanirim doktorum ne derse onu kabul edicem. Hep sonuca odaklaniyorum galiba, insallah herkes icin en agrisiz en kolay sekilde olur canim ama geneldense spinal ya da epidural tavsiye ediyor cogu doktor artik.kizlar ya spinal anestezi epiduralden daha iyi gibi sanki.ama bi yandan da riskli gibi
nette arastirdimda epiduralde hemen ilac etki etmiyormus yarim saat bekleniyormus.ama spinalde hemen etki ediyormus.
ama epidralde ilac yetmez de etlisini yitirirse dugmeye basip haber edebiliyormusuz ve gelip bi doz daha yapabiliyolarmis.ama spinalde oyle bisey olamazmis tek dozmus.
tek doz yetiyor mu yani ? ondan biraz korktum.hadi yetmezse hissedersem falan ?
askinda zaten genel istiyorum ama agri sizi cok oluyo diyenler var.
ama butun anestezilerde agri sizi oluyo herlade ilk dimi
Ben hiç indirimde görmedim onu zaten. Bende alacağım bir arkadaşım krem kullanmadan sadece kalkan kullanarak hiç tahriş olmamış göğüsleri. Her gördüğüm hamileye emziren anneye tavsiye ediyorum diyor.ya şu gogus kalkanini bende alicam cok pahali be 70 kusur falan bi indirime de giremedi mecbur alicam artik bu ay sonuna kadar beklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?