- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.321
Ya oyle miCanım inanır mısın 2 gündür kurmaya uğraşıyoruz. Çok zor ve tefferruatlıymış. İçinden kurulum klavuzu da çıkmadı. Babam, kardeşim ve eşimin canı çıktı hala uğraşıyorlar ama sona yaklaştık:) mobilyayı önceden aldığımız için adamlara da yaptıramadık montajı. Eğer biterse foto atıcam sana.
Burun sprey sisesine sirkeli su koydum onu sikiyorum ben, bir nebze iyi geliyor burnum aciliyor hem de dogal.kızlar fena grip olmuşum siz de dikkat edin salgın var ve baya ağır bir grip.
yarın okul da var umarım biraz toparlarım rapor almak istemiyorum çünkü haftada 2 gün boşum var öyle olunca insan rapor almaya çekiniyor..
ıhlamur ve mandalinaya dayadım kendimi var mi başka önerisi olan
Bende çok kötüyüm Boğazım çok kötüydü sirke limon geçirdi şimdide gribe döndüm burnum acayip tıkalı sabaha kadar oturdum ağladım yatamıyorum geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ya geçmiş olsun hepimize bende sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyorum sirke ile gargara ve mandalina yiyorumkızlar fena grip olmuşum siz de dikkat edin salgın var ve baya ağır bir grip.
yarın okul da var umarım biraz toparlarım rapor almak istemiyorum çünkü haftada 2 gün boşum var öyle olunca insan rapor almaya çekiniyor..
Geçmiş olsun canım benim de burnum akıyor su gibikızlar fena grip olmuşum siz de dikkat edin salgın var ve baya ağır bir grip.
Bende aynı durumdayım 2 gündür kafamı kaldıramıyorum gözlerimin içinden ateşler çıkıyor sankikızlar fena grip olmuşum siz de dikkat edin salgın var ve baya ağır bir grip.
Canm kurduk nihayet :) halı perde ve duvara yapacağım stickerlar kaldı :)Ya oyle miolsun gec olsun güc olmasin canim. Zordur tabi, mobilyacilar alisik hemen kuruveriyorlar. Tamam canm
Baticon kullanıyorum arada doktorum söylemişti. Aklınızda bulunsun. Oraya herhangi bir jel krem temizlik ürünü tavsiye etmiyorlar. Hamilelik dışındada. Florasını bozabileceği içinBen de ayni durumdayim biktim enfeksiyondan 2 kerr yasadim zaten.
En azindan artik mantar olmuyorum intim jel cok ise yaradi.
Lohusa sepetine baktın mu canım orada uygunf fiyatlar ben oradan alacağımKIZLAR lohusa pijamanızı nerden aldınız . Resim ve fiyat bilgisi de paylaşır mısınız . Bakıyorumda 150 den aşağı yok daha uygun bişeyler arıyorum bigün için o kadar para vermek zoruma gitmiyo değil:)
güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım çok güzelCanm kurduk nihayet :) halı perde ve duvara yapacağım stickerlar kaldı :)
Çok teşekkürler canım:)güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım çok güzel
Doktor yazdi bana jeli gunde 2 kere de kullanmami soyledi.Baticon kullanıyorum arada doktorum söylemişti. Aklınızda bulunsun. Oraya herhangi bir jel krem temizlik ürünü tavsiye etmiyorlar. Hamilelik dışındada. Florasını bozabileceği için
Hepsi farklı demekki :)Doktor yazdi bana jeli gunde 2 kere de kullanmami soyledi.
Hamilelikte normal cnmkızlar benim iki gündür nefesim daralıyor sanki birşey sırtımdan girip göğüsümden çıkıyormuş gibi tuhaf ama sıkışıyor ağrı var. böyle yaşayan var mı aranızda?
ben de deneyim o zaman sağol canımBurun sprey sisesine sirkeli su koydum onu sikiyorum ben, bir nebze iyi geliyor burnum aciliyor hem de dogal.
sana da geçmiş olsunBende çok kötüyüm Boğazım çok kötüydü sirke limon geçirdi şimdide gribe döndüm burnum acayip tıkalı sabaha kadar oturdum ağladım yatamıyorum geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ya geçmiş olsun hepimize bende sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyorum sirke ile gargara ve mandalina yiyorum
benim eşim sağolsun o getirdi eve hastalığıGeçmiş olsun canım benim de burnum akıyor su gibi
Güya evdeyim hiç dışarı da çıkmıyorum sözde, mandalina da yiyordum ama yine de kaptık galiba şifayı. Bol su içmeyi de ihmal etme canım.
malesef canım doktora sordum yokmuşBende aynı durumdayım 2 gündür kafamı kaldıramıyorum gözlerimin içinden ateşler çıkıyor sankizencefil bal tarçın karışımı yapıyorum bende çok faydası olmadı sanki.Kullanabileceğimiz ilaç yok mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?