2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol cnm hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı inş valla gümüş kapak mı alayım almayayım mı emin olmadım şimdiden böyle olunca gözüm korktu açıkçası alayım kullanırım sonra satarım diyorum çünkü ikinci el alanda çok en kötü birine hediye ederim diyorum ama hala karar veremedim...valla rahim yumuşaması olması gereken dedi dr ama nedense kafama yatmadı bir çok yazı gördüm rahim yumuşaması erken Doğumu tetikliyor diye yazmış kadınlar ne bileyim ben de şaştım kaldım İnan yarın bi görüneyim diyorum başka bir dr ama kafamı bulandıran da zaten başka dr oldu zaten şeker yüklemesi için gitmiştim oradaki dr söylemişti rahim yumuşamış diye kendi dr iyi birşey demişti ben de bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullandım geçti mi bilmiyorum yarın ona da baktırayım diyorum belki sancım ondandır su tüketimini İnan ben de yapmıyorum hatta günde en fazla 3 bardak su içiyorum havalar soğudu daha çok unutuyorum içmeyi midem de almıyor aşırı suyu Allah’ın izniyle bu 7 haftada geçse tamam bazen yavrum biz çok çektik ha gayret biraz daha sık dişini az kaldı diyorum inş gününü bekleyecek yavrularımız

cnm senim doktorun senin durumunu daha iyi bilir.belki de nette okuduklarinin rahik yumusamasi daha fazladir korkulcak kadardir.demekki seninki normal yumusakliktaki doktorun normal diyo.netteki yorumlara bakma bence.
idrar yolu enfeksiyonu benim de ne alemde merak ediyorim.doktor 2 litre ic dediyse de yok olmuyor.
gercekten su icmek bu kadar zor mu ya diyorum kendime ama cidden zormus.midem almiyor resmen.
normalde de cok su icen biri degildim.ama simdi susama ihtiyaci bile pek hissetmiyorum.kana kana su ictigimi bilmem.
insallah bi daha idrar yolu emfeksiyonuyla ugrasmayiz.o doktorum verdigi toz icecekte zaten midemi bulandirmisti.insallah bi daha cikmaz da icmek zorunda kalmam o icecegi.ve insallah bebislerimize gecmez.
cnm sen aeker yuklemesi yaptirabildin mi
benim aclik tokluguma bakildi sadece.

Lalekiran Doktorum 2 saat uzaklıkta canım.. Ysşadıpım yerde kadın Doğum yok malesef birkaç gün daha dinleneyim umarım geçer bu arada sen nasıl oldun?
Çok şükür daha iyiyim ama evde sürekli uzanmak cok kötü. Bir de nezle oldum bakalım nasıl geçecek. Bol bol dua et kuzum Rabbim esirgesin inşallah meleklerimizi. Stres yapma sakın. İnşallah sorun sıkıntı olmayacak.

Amin canım teşekkür ederim.Ben de raporluyum canım devamlı yatmak zorundayım ama olmuyor kızımın okulu yemek iş hepsi bize bakıyor ben limon ve tuzu karıştırıp gargara yapıyorum canım kesiyor gribi ve kahvaltıdan sonra bir kaç gün ballı sirkeli ılık su yapıp içtim hamilelikte çok işe yarıyor.

geçmiş olsun canım korkma bende geçen hafta aynı 4 doz yaptım iğneyi. göğüsüm ve yanaklarım çok kızardı ateş bastı sonra üşüme geldi. bebeğin hareketleri hiç yoktu endişe etmiştim burda diğer arkadaşlar normal diyince rahatladım ve iki üç gün oldu anca kendine geldi meleğim. ilk başlarda hareketleri çok cansız idi yavaş yavaş sıklaştı. şimdi maşaAllahı var =) Rabbim tüm yavrularımızı korusun vaktinde gelirler inşaAllah

2. El ana kucaklarina bakiyorum da onlar bile pahali gibi, baby plus un ana kucaklarini 250, 265 e satıyorlar sıfırı 300 TL zaten kargosu ile bu fiyata gelir.

2. El alan arkadaşlar hangi sitelerden aldınız. Kargo bedelleri çok tuttu mu?

Kızlar oğlumda ıslak mendil kullandım ama kızım olacağı için daha hassas oldukları için evde pamuk dışarıda ıslak mendil kullanıcam bu marka alan oldumu iyimi fiyatıda alıyımmı

canım ben tutumluanne'den aldım. 160 TL'ydi. Ama bayadır bakıyorum bu kadar ucuzuyla hiç karşılaşmamıştım. Satıcıyla aynı şehirdeydik buluştuk elden aldım. Şansıma çok da yeni çıktı. 5 ay kullanmışlar. Joie marka sıfırı şuan indirimli 400 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…