- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.361
Gecmis olsun cnmAn itibariyle yattım ve burnum tıkalı nefes alamıyorum dün gece hiç uyumadım sabah a uyumuşum bu gecede aynı olacak delircem
Saol cnm hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı inşbogulma kusmaya karsi aldim cnm.hepsi burada da baktim indirim yokru.ama indirime girerse ordan da alabikirim cnm a101 bime falan gelmezse.
gumus cok pahali ya ona cesaret edemem philip aventten de memnun herkes cnm onu alicam.
cnm gogus ucu yarasi icin cok erken defil mi ya cok sasirdim.durduk yere oyle yara oluyomu.
masallah cnm gule gule kullanin insallah.
rahim yumasamasi meselesi icin istersem baska bi doktora daha sor cnm icin rahat etsin.kendi doktorun var mi o ne diyor
N Nehirim33 Evet inşallah hepimiz zamanında sağlıklı kazasız belasız Doğum yapalım Yavrularımızı görünce unutalım herşeyi :)C Cevizli kek
Rica ederim canm. Ne demek. Insallah bu igneler hep bosunadir. Hepimiz zamaninda saglikli dogum yapariz Allahin izniyle.Gecmis olsun tekrar
cnm senim doktorun senin durumunu daha iyi bilir.belki de nette okuduklarinin rahik yumusamasi daha fazladir korkulcak kadardir.demekki seninki normal yumusakliktaki doktorun normal diyo.netteki yorumlara bakma bence.Saol cnm hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı inşvalla gümüş kapak mı alayım almayayım mı emin olmadım şimdiden böyle olunca gözüm korktu açıkçası alayım kullanırım sonra satarım diyorum çünkü ikinci el alanda çok en kötü birine hediye ederim diyorum ama hala karar veremedim...valla rahim yumuşaması olması gereken dedi dr ama nedense kafama yatmadı bir çok yazı gördüm rahim yumuşaması erken Doğumu tetikliyor diye yazmış kadınlar ne bileyim ben de şaştım kaldım İnan yarın bi görüneyim diyorum başka bir dr ama kafamı bulandıran da zaten başka dr oldu zaten şeker yüklemesi için gitmiştim oradaki dr söylemişti rahim yumuşamış diye kendi dr iyi birşey demişti ben de bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullandım geçti mi bilmiyorum yarın ona da baktırayım diyorum belki sancım ondandır su tüketimini İnan ben de yapmıyorum hatta günde en fazla 3 bardak su içiyorum havalar soğudu daha çok unutuyorum içmeyi midem de almıyor aşırı suyu Allah’ın izniyle bu 7 haftada geçse tamam bazen yavrum biz çok çektik ha gayret biraz daha sık dişini az kaldı diyorum inş gününü bekleyecek yavrularımız
Çok şükür daha iyiyim ama evde sürekli uzanmak cok kötü. Bir de nezle oldum bakalım nasıl geçecek. Bol bol dua et kuzum Rabbim esirgesin inşallah meleklerimizi. Stres yapma sakın. İnşallah sorun sıkıntı olmayacak.Lalekiran Doktorum 2 saat uzaklıkta canım.. Ysşadıpım yerde kadın Doğum yok malesef birkaç gün daha dinleneyim umarım geçer bu arada sen nasıl oldun?
32 de sanırım canım ama durumuna göre değişiyor. Benim çok ağrım vardı kontrol amaçlı 26da girmiştim. Bir de geçen hafta 29.haftada hastanede yattığımda sabah a kadar 4 defa bağladılar.Kizlar nst ye ne zaman giriliyor girdiniz mi
Amin canım teşekkür ederim.Ben de raporluyum canım devamlı yatmak zorundayım ama olmuyor kızımın okulu yemek iş hepsi bize bakıyorÇok şükür daha iyiyim ama evde sürekli uzanmak cok kötü. Bir de nezle oldum bakalım nasıl geçecek. Bol bol dua et kuzum Rabbim esirgesin inşallah meleklerimizi. Stres yapma sakın. İnşallah sorun sıkıntı olmayacak.
geçmiş olsun canım korkma bende geçen hafta aynı 4 doz yaptım iğneyi. göğüsüm ve yanaklarım çok kızardı ateş bastı sonra üşüme geldi. bebeğin hareketleri hiç yoktu endişe etmiştim burda diğer arkadaşlar normal diyince rahatladım ve iki üç gün oldu anca kendine geldi meleğim. ilk başlarda hareketleri çok cansız idi yavaş yavaş sıklaştı. şimdi maşaAllahı var =) Rabbim tüm yavrularımızı korusun vaktinde gelirler inşaAllahArkadaşlar merhaba, dün ve bugün olmak üzere 4 doz celestone yapıldı bana da.. Bu iğneyi yaptıran arkadaşlar bir yan etki yaşadı mı acaba? Bebeğin hareketleri azaldı, üşüme ve titreme var bende bunlar normal mi acaba?
Bence gayet güzel bende sadeciyim nerden nekadara baktın bende bakayımEki Görüntüle 2195851 sizce bu gecelik nasıl? Sade birşey arıyorum magazalarda pek bulamadım. Bu fena değil sanki ne dersiniz?
Kizlar nst ye ne zaman giriliyor girdiniz mi
Bence gayet güzel bende sadeciyim nerden nekadara baktın bende bakayım
Sağol canm:) Evet ana kucağı. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı bişey mutlaka al dedi.Hayirli olsn cnm guzel olmuspusetin ysnindaki sey ana kucagimi neydi o gerekli biseymi almadim ben
Çok sağol canımAyy cok guzellgule gule kullansin bebisiniz insallah saglikla canm cok guzel olmus
kış olduğu için üşürsün kısa buEki Görüntüle 2195851 sizce bu gecelik nasıl? Sade birşey arıyorum magazalarda pek bulamadım. Bu fena değil sanki ne dersiniz?
canım ben tutumluanne'den aldım. 160 TL'ydi. Ama bayadır bakıyorum bu kadar ucuzuyla hiç karşılaşmamıştım. Satıcıyla aynı şehirdeydik buluştuk elden aldım. Şansıma çok da yeni çıktı. 5 ay kullanmışlar. Joie marka sıfırı şuan indirimli 400 TL2. El ana kucaklarina bakiyorum da onlar bile pahali gibi, baby plus un ana kucaklarini 250, 265 e satıyorlar sıfırı 300 TL zaten kargosu ile bu fiyata gelir.
2. El alan arkadaşlar hangi sitelerden aldınız. Kargo bedelleri çok tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?