2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bana da bizim ana kucağı çok dar ve gömülü gibi geldi ama nasıl olması gerektiğini bilemediğim için anlayamadım. Hatta bebek buna sığacak mı kafasını oynatabilecek mi diye düşünüyorum açıkçası

:) gidip evde o gözle bir daha bakayım.. bizimkiler rahat kullandıkları için açıkçası sıkıntı görmedik. inşallah problem yaşamayız..

beraber gideceğiz eşimle.. ama amerika geçmişim yok. ilk olacak bizimki. beni de biraz belirsizlik yoruyor.. ama öyle kafamda büyüttüğüm bir durum yok.. aksine doğum öncesi yeni yerler görme, keşfetme imkanım olacak diye mutluyum.. erken izne ayrılacağım için, bebek önce 1,5 ay kadar zamanım olacak.. yıllardır bu bir ilk benim için..

yani fikir alma adına bence iyi bir sayfa. tabi ki tüm bunlar imkan doğrultusunda yapılacak şeyler. mesela imkanımız yoksa, doğalına paramız yetmiyorsa kimyasalı kullanacağız tabi. ama bile bile de sırf marka adı iyi diye bir ürünü almaktan uzaklaştırır bizi. bilincimizi arttırır. bence.. sonuçta tüketici bilinçlenmeye başladıkça üreticilerde bilinçlenmeye başlayacak. şimdi bize ne dayatsalar yiyoruz, kullanıyoruz.. uzun vadede bize sebep olan sıkıntıları görmemezlikten geliyoruz.

Mamas papas ocarro aldık evde sürüş denemesi yapıyoruz :) pratik kullanımı çok güzel. Ama birazcık ağır. Kaliteside çok iyi. Fakat şuan fiyatı çok yüksek bizim aldığımız fiyatın nerdeyse 3 katı

Kızlar ben bu oda süsleme falan konusunda inanılmaz kararsızım.
Dün eşimle konuştuk bir tek kapı süsü yaptıralım, odasının kapısına da asarız dedik. Başka hediyeydi falan yaptırmıycaz çikolata hariç, zaten kim gelecek diye konuştuk.
Bugün de bakınırken tüllerden kurdele gördüm bebek küvezine çok kolay geldi. Daha dün karar vermiştik oysa ki şimdi tül bakarken buldum kendimi

Bende aynı fikirdeyim. Fikir alıyorum ama sabit kalmıyorum açıkçası. Kötünün iyisi bence hepsi :)

hayırlısı olsun canım ama baya bi bütçe ayırmanız gerekiyor. ne zaman gideceksin 32. haftaya kadar uçağa binilebiliyor diye biliyorum ama

Bizimde kapı süsümüz hazır ama kapıya mavi tülde geçircez bir kaçtanede balon alırım yatagın ucuna yapıştırırım kardeşimde uçan balon alıcam tavanda kalsın diyo sıralı hoş geldin yazan bayraklardan alıp yatagım başucunda ki duvara asalım fotograf çekince iyi olur diyoruz ne yapıcagımızı şaşırdık eşim ben karışmam diyo biraz pimpirikli :)
O heyecandan birşey yapamaz kardeşim ayarlıycak artık
Hastane lohusa şerbeti veriyomuş birde hastane çıkışı hediye ediyormuş
Zaten 1 gece tutuyorlarmış 1 napcaz hiç bilmiyoruz bizde :)

Hayır benim kimse de yok öyle yakında. Doğuruyorum gelin desem ben çıkarken ancak gelirler gibi :)
Açıkçası yapacağım şeylerin çok gereksiz olacağını biliyorum ama böyle yapımı basit şeyleri gördükçe de oturduğum yerden yapsam mı diyorum. Arada derede kaldım resmen.
Bizim hastane hiç bir şey vermiyor ya

Aslında çok zor değil e bebeğe gittiğinizde ana kucaklarina oto koltuklarına bi bakın farkı görüceksiniz. Kraft fit sirf eşim istedi diye almıştım hiç dikkat etmemiştim tekrar e bebeğe gittik diğerleriyle karşılaştırdım bariz belliydi küçük ve rahatsız oldugu. O gün eve gidip hemen aldık arabayı değiştirdik. Acemi olduğumuz için anlamamız zor oluyo canım. Pahalı markalarinkine falan bakmıştım ben ödüllü olanlara bakmıştım en yakın casual geldi uygun fiyatlı olarak. :)

Aynen canım inşallah sorun yaşamazsın. Zor şartlarda alıyoruz herşeyi. En iyisi olsun istiyoruz çocuğumuz için. Umarım memnun kalırsın. Bebiş zayıf olursa sıkıntı olmaz belki.

Canim ben balon aldim sadece hani cok bos olmasin resimde falan guzel dursun diye ama ucan balon guyada o nerde sisecek hic bilmiyorum. Var mi fikri olan helyum gazini da mi alicaz :))

Ben canım çok fena oluyorum özellikle sabah yataktan kalkmaya çalışırken :) sordum normal dedi doktorum

Canim ben balon aldim sadece hani cok bos olmasin resimde falan guzel dursun diye ama ucan balon guyada o nerde sisecek hic bilmiyorum. Var mi fikri olan helyum gazini da mi alicaz :))
Bu parti malzemeleri satan yerler şişiriyor genelde tanesi 10 lira gibi bir fiyata. Ya da gazı alıp siz şişireceksiniz:) Ama aynı gün şişmesi lazım ki sönmesin. Ben de herhalde ufak bir kaç şey yaparım son zamanlarda bakalım

Ama tül alıp fiyonk yapsna güzel olur fotograf çekince güzelde çıkar sen bilirsin yine de canım bende sen gibi kararsızım aslında bende yapsam iiy olur fiyonktan :)

Hiç dikkatimi çekmedi aslında, standart olurlarmış gibi geldi. Eve gelince baktım bayağı dar içinde iki tane pedi var gibi. O araya kafası nasıl sığacak acaba. Bir ara gittiğimde bakayım

Ama tül alıp fiyonk yapsna güzel olur fotograf çekince güzelde çıkar sen bilirsin yine de canım bende sen gibi kararsızım aslında bende yapsam iiy olur fiyonktan :)
Şöyle bir şey yapmıştı bak. Bir küvöz için bir anne yatağı için yapılabilir mesela çok basit.

Aynen göbekten alta doğru çizgi oluştu, gittikçe koyulaşıyor. Bir de göbek etrafında koyu bir halka oluştu çok komik
Aynen canım göbeğimin etrafı morardı inceldi gibi :)) inşallah sadece bu kadar çatlar gergin baya her an çatlayacak gibi

Kızlar bugün doğum iznine ayrıldım soranlar olmuş 31+ vs değil tam 32 olması gerekiyor geçen hafta vermemişti doktorum.
Buarada bugünlerde göğüslerimde hafif sızıntı oluyor gibi açık sarı araştırdım normalmiş gören var mı sıvıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…