2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm böbrek ağrısından çok geçtim gerçekten. Zaten teşhis koyana kadar 3-5 doktor gezdim. Sonra bir ürolog koydu teşhisi. Gebelik hidronefrozuymuş. Bebek büyüdükçe böbreğe baskı tapıyor ve büyütüyormuş. Tüm doktorlar bol su iç deyince ben de günde 4ltye falan çıkarmıştım. Ama bu teşhisi koyan doktor çok su da böbreği yorar. 3 lt yeterli dedi. 1 aydır yok ağrım neyse ki. Gebeliğin tadını yeni çıkarmaya başladım diyebilirim.

Emzirme pozisyonu konusunda ben de pek bilgi sahibi değilim. İlk bebeğim olacak. Dediğin gibi ilk zamanlar biraz daha dik tutmak gerekebilir ama bebek büyüdüğünde dik tutmak mümkün değil zaten. Dolayısıyla emzirme yastığı hem bebeğin de ağırlığı arttığı için baya hayat kurtarıcı oluyormuş. Kollarındaki yükü alıyormuş.

Eşimle biz de asla etiketi kesilmemiş birşey giyemeyiz. O yüzden bebişinkileri de keseriz büyüdüğünde o da kessin:) etiket sürttükçe rahatsız ediyor beni bile

Ben regenesis içiyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım canım.

Ben daha hic bisey almadim. Esim aliriz daha deyip duruyor. Büyuk parcalarimiz ilk oglumdan var ama kiyafet falan almadim daha hic .
aynı durumdayım bu ay yarısını alma konusunda ikna ettim yoksa tamamını kasım 15inden sonraya bırakıyordu daha bir şey almadım sadece kızımdan kalan beşik ve bebek arabası var
Erkek bebek bekleyen kizlar hastanede nasil bir takim giydireceksiniz? Ben bakiyorum guzel bisey bulamadim. Kanatli tulum alicam ama o foto cekmeye ertesi gun icin. Ilk hemsireye giydirmesi icin nasil bir sey aldiniz mumkunse hatta foto atsaniz.
benim bir tane 10lu hastane çıkışı var hediye geldi kırık beyaz üzerine nakışla gemici smdeseni işlenmiş mavi nakış çok hoş olmuş onu giydirecegim inşallah..hatta aralik anneleri bebeklere aldiklarımız topiğinde resmi var

Son düzenleme:
Benimde öyle bugün tahlillerimdede bişey çıkmadı sanırım bebeğin baskısından oluyor

Bende öyleyim canım azda olsa devamlı sıkışık gibi oluyorum yapmadan duramıyorum

Kayserideki doktorunuz kim acaba

Kızlar emzirme minderi alan varmı ben almaya karar verdim oğlumda devamlı orama burama yastık sıkıştırıyordum kollarım kopuyordu sırtım ağrıyordu aldıysanız nerden hangi marka aldınız acaba

Geceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım

Geceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
Ben genelde sagda yatiyorum bazen sirt ustu, nadiren sola donuyorum. Bir problem olmadi simdiye kadar zaten bebek rahatsiz olunca pit pit uyariyor hemen

Bende ilk hamileliğimde günde 2 kullandım bacaklarımdaki bezeler 1 yılda ancak geçti Allah kolaylık versin çok stresli bi durum.. bu hamileliğimde gerek kalmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…