2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Erken yakalamışsın 2 gün sonra 1 tahlil daha yaptır yükselme varsa 15 gün bekle sonra git dr

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim canım geç döllenme olmuş sanırım adetti 5 gün geçtiğinde gittim çünkü idrarda hep negatifti bugün pozitifi yakaladım bakalım inşallah 2 gün sonra yükselmiş olur

Günaydın kızlar.moralim çok bozuk sat 11 Mart . Bat 12 Nisan. 6 nisan da bhcg 9 çıktı 9 nisan da 53 çıktı doktorum yavaş yüksekliyior dedi canimi sıktı ;(

Günaydın kızlar.moralim çok bozuk sat 11 Mart . Bat 12 Nisan. 6 nisan da bhcg 9 çıktı 9 nisan da 53 çıktı doktorum yavaş yüksekliyior dedi canimi sıktı ;(
Artış oranı iyi geld bana bence dua et ve sabirla bekle inşallah sağlıklı bi şekilde tutunur meleğin, sat in kaç geç döllenme olmuş olabilir. Rabbim hayırlısı ile ona can verecekse kulları ne derse desin olur, Yoktan var eden Allah'ımız var çok şükür..

Benim ilk gebeliğimde adet günümde beta baktırmıştım 50 civarı çıkmıştı daha sonra giderek katlandı. Merak etme yükselir Allahın izniyle.
Hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlısıyla bebişlerimizi sağ salim ellerimize alırız inşAllah.
Sezerbusra21 canım yaş 32
Sat 7 mart. Doğum 13.12.2018. 2. Gebelik

İnsallah çok sağol. Senin de kandilin mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…