- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.661
Sat 11 Mart. İliskiden 9 gün sonra ilk kan testi yaptım 9 çıktı iliskiden 12 gün sonra 53 çıktı. Allahtan hayırlısı neyse onu istiyorum hep insallah buda öyle olur hayırlısıArtış oranı iyi geld bana bence dua et ve sabirla bekle inşallah sağlıklı bi şekilde tutunur meleğin, sat in kaç geç döllenme olmuş olabilir. Rabbim hayırlısı ile ona can verecekse kulları ne derse desin olur, Yoktan var eden Allah'ımız var çok şükür..
cnm bence senın doktorda bır sıkıntı var 1000 lerde karından gozukme ohtımalı yok bence cok acele edıp kendını strese sokuyorsun benım 466 cıktıktan bır hafta sonra gozuktu yanı beta hcg 5000 gecınce karından gozuktuyYok cnm baktrcm böle korku içindeym yarn ckar heralde dr 600 lere 700 lerde görünür karında 1000lerde görünürmş dedi
Gunaydin kizlar. Benim gibi 7. Haftasında olup hiç belirti yaşamayan var mı. Ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbir şey yok. Hafif goguslerim şiş gibi sadece . Çok az yani. Bir de aksamlari 10 dan sonrasina dayanamayip uyuyorum.İnsan belirti yaşamayınca kaygılanıyor. Pazartesiyi bekliyorum heyecanla kalp atışını duymak için.
29 YASINDAYIM BURSADA YASIYORUM EN SON ADET TARIHIM 16 SUBAT DOGUM TARIHI23,11,2018Kızlar yaşınız hangi ilde yaşıyorsunuz rn son ki adetiniz bebegnizin tahmini doğum tarihi:) @heja etiketlemede böle oluyor öbür türlü mesaj çok olur göremeyebilirim bilgilernizi
cnm bence senın doktorda bır sıkıntı var 1000 lerde karından gozukme ohtımalı yok bence cok acele edıp kendını strese sokuyorsun benım 466 cıktıktan bır hafta sonra gozuktu yanı beta hcg 5000 gecınce karından gozuktuy
aminn inşallah
BENDE ANLAMADIM CNM BIR YANLISLIK VAR BUR ISTE DOKTORDAN DOKTORA FARK EDIYOR SANIRIM BENIM 466 CIKTI DOKTOR 1 HAFTA SONRA GEL KESEYI GORURUZ DEDI VE TAHMINIME GORE BETA 7000 LERDEYDI DEDIGI GIBI KESE GOUKTU ONDAN SONRA KI HAFTA GEL BEBEGI GORURUZ DEDI VE 6 HAFTA BEBEK GOZUKTU BIR HAFTA SONRA 7 HAFTA DA KALP ATISI GOZUKTU BENDE ALTAN MUAYENE ICIN COK ERKEN GIDIYORLAR ARKADASLAR BU KADAR KENDINIZI YORMAYIN INANIN VAKTI GELINCE HERSEY OLUYORDoğru benim en son cumartesi beta 9500 dü. Dün Dr gittiğimde 38000 lerde olması lazım ama ancak karından gördü. Siz 600 lerden 1000lerden bahsediyorsunuz
Herkesin farklı olur ama ben 5+5te kalp atışını duymuştum. Seninde duyma ihtimalin var canım..Kızlar 6+1 de kalp atışı duyma ihtimalim varmıdır? Devlet hastanesine gidiyorum. Öksürüğüm var geçiremedim onun için de danışmak istiyordum. Ertelemeli miyim sizce? Buarada 4+5te gitmistim sadece keseyi gormustum daha once.
CNM SENIN KARINDAN ULTRASONDAMI 5+5 KALP ATISI DUYDUNHerkesin farklı olur ama ben 5+5te kalp atışını duymuştum. Seninde duyma ihtimalin var canım..
Evet ben de merak ettim vajinal muayene mi karindan ultrasonla mi duydunuz. Vajinal muayene olmak istemiyorum doktorum erkekHerkesin farklı olur ama ben 5+5te kalp atışını duymuştum. Seninde duyma ihtimalin var canım..
HAYIRLI HABERLERLE GEL CNMHayirli kandiller aksam erkenden gozlerim kapaniyo cok uyku basiyo ilkinde boyle degildim. Benimde 1.30 randevum kese buyumus mu bakicaz insallah
Canim ben dun gittim doktora 6+5 te karindan duyamadi.vajinal bakildi.Evet ben de merak ettim vajinal muayene mi karindan ultrasonla mi duydunuz. Vajinal muayene olmak istemiyorum doktorum erkek
Karından duymuştum canım.CNM SENIN KARINDAN ULTRASONDAMI 5+5 KALP ATISI DUYDUN
Yok karından duydum canım. Alttan hiç batırmadım. Zararlı diyolar. Baktirma sende 3 5 gün geç duy Boş ver.Evet ben de merak ettim vajinal muayene mi karindan ultrasonla mi duydunuz. Vajinal muayene olmak istemiyorum doktorum erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?