- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.681
Canim bebegi gormek icin diyorsan elle tabiki bakmiyor. Ultrason cihazinin probuyla bakiyor. Cok az giriyor. Üstünde örtü oluyor zaten açıkta kalan bir yer yok yaniVajinal muayene nasıl oluyor? Elle mi bakıyor, bisey mi sokuyor vajinayi görüyor mu çok ?
Hadi insallah hayirli haber alirsinDr ogleden sonra yokmus geldim simdi bekliyorum heyecanli bir sekilde
Gunaydin kizlar. Benim gibi 7. Haftasında olup hiç belirti yaşamayan var mı. Ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbir şey yok. Hafif goguslerim şiş gibi sadece . Çok az yani. Bir de aksamlari 10 dan sonrasina dayanamayip uyuyorum.İnsan belirti yaşamayınca kaygılanıyor. Pazartesiyi bekliyorum heyecanla kalp atışını duymak için.
Gunaydin kizlar. Benim gibi 7. Haftasında olup hiç belirti yaşamayan var mı. Ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbir şey yok. Hafif goguslerim şiş gibi sadece . Çok az yani. Bir de aksamlari 10 dan sonrasina dayanamayip uyuyorum.İnsan belirti yaşamayınca kaygılanıyor. Pazartesiyi bekliyorum heyecanla kalp atışını duymak için.
gozun aydın kıstı kafana takma kıstler bazen gebelıkte gkendı kendıne kayboluyormus bebegı gordunmuKizlar kese buyumus sukur onda sorun yok ama 1 tane kist gordu ve cok uzuldum gebelik kistidir dedi kucuk dedi ama yine de aklima takildi iste benim kist sikayetim olmamisti hic ya acaba gebelikte mi olustu gercekten yoksa onceden de vardida haberim mi yokmus. Keseyi bebegi dusunurken bambaska bi sorunla karsilastim
sizin sat kaç ıben de sizin gibiyim endişelenmeyin ben ilk gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım :)
Yok cnm bebek gorunmedi daha cihazda eski zaten. Kan ve idrar aldu rutin testler istegozun aydın kıstı kafana takma kıstler bazen gebelıkte gkendı kendıne kayboluyormus bebegı gordunmu
hayırlı olsun cnm nasıl gectı muayeneKızlar kontrolden geldim hersey yolunda cok sukur. Darısı kalp atisini duymayi bekleyen arkadaslara insallahhhh
Cok hizli :) kan uyusmazligi icin 28. Haftada gel igne vurul dedi. Folik asite devam ett. 5 hafta sonra kontrole gel dedi canimmhayırlı olsun cnm nasıl gectı muayene
Kızlar kontrolden geldim hersey yolunda cok sukur. Darısı kalp atisini duymayi bekleyen arkadaslara insallahhhh
hayirli olsun canim cok cok sevindim.Kızlar kontrolden geldim hersey yolunda cok sukur. Darısı kalp atisini duymayi bekleyen arkadaslara insallahhhh
evet gunde bir kez kullaniliyorBu folidoceyi gunde 1 mi kullaniyoduk
Anladım canım hayırlısı inşallah....Sat 11 Mart. İliskiden 9 gün sonra ilk kan testi yaptım 9 çıktı iliskiden 12 gün sonra 53 çıktı. Allahtan hayırlısı neyse onu istiyorum hep insallah buda öyle olur hayırlısı
Aminn canimm. Icin rahat olsuun seninde guzel haberini alacaz insallahÇok sevindim cnm darısı bana artık inş haftaya dinlerim kalp atışını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?