2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

ben de sizin gibiyim endişelenmeyin ben ilk gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım :)

Herkese merhaba,
Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar olsun. Allah bebek isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bebek bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba,

Bende 6.haftadayım ama hiç bir belirti yaşamıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek farkı senin de dediğin gibi akşamları erken uyuyorum. Normal de 1 den önce uyuyamazken tv karşısında farkında olmadan uyumuş oluyorum..:)

Kizlar kese buyumus sukur onda sorun yok ama 1 tane kist gordu ve cok uzuldum gebelik kistidir dedi kucuk dedi ama yine de aklima takildi iste benim kist sikayetim olmamisti hic ya acaba gebelikte mi olustu gercekten yoksa onceden de vardida haberim mi yokmus. Keseyi bebegi dusunurken bambaska bi sorunla karsilastim

gozun aydın kıstı kafana takma kıstler bazen gebelıkte gkendı kendıne kayboluyormus bebegı gordunmu

Kızlar doktora gittim 6+1 im ve kalp atisi var dedi. Henuz cok minik oldugu icin bana dinletmedi duymadm yani. Ama bebisi gordum. Minicik bir sey. Benim de sekerim yuksek cikmis. Oysaki tatliya duskun biri degilim sevmem pek. Sekerime tekrar bakmak icin 10 gun sonra cagirdi beni. Saglikla doguralim insallah

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…