- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.861
Aynwn basta ucuz uyvun olanda alalim sadce emzik kabi ayri alcm zinciri emzik cok para vermeye gerk yok bence2 emzik var kutunun içinde canm. Ama tabi bebek sevmezse 2 emzik birden çöp olacak :) başlarda deneme amaçlı tek almak daha mantıklı.
Masallah canım :) hızlı büyüme dönemindeyiz normal bencekızlar ben de bugün devletteki kontrolüne gittim arada gidiyorum belki lazım olur ne olur ne olmaz diye normalde kendi doktorum özelde. maşallah paşam pek bir büyümüş 1700gr 41cm olmuş ama ağırlığını yanlış mi ölçtü acaba diyorum çünkü 15 gün önce 1150 gramdı..baş aşağı duruyordu sürekli dönmüş ters su an ayaklar aşağıda ilk kez bu pozisyonda
Bende de aynı durum var sağlık ocağındaki doktoruma kalsa büyük sorun ama kadın doğum Dr hemen hemen her gebelikte oluyor beslenmene dikkat et ilacını kullan sorun olmaz dedi. Ben gynoferon kullanıyorumKizlar peki kansizlik problemi olan var mi? Hemoglobin kac cikiyor sizin. Benm saglik ocagindaki doktor hemsire dikkat et kan degerin cok dusuk diyorlar. Kendi doktoruna mutlaka soyle ya ilaci degistrin ya baska tedavi flan uygulasin dedi. Kendi doktoruma gosterdim tahlil sonucunu hm biraz kansizligin varmis dedi bir sey de demedi baska. Hemoglobin 9.8 bnm. Cok sorun olur mu bu kansizlik acaba. Bilen veya benmle ayni durumda olan var mi
insallah dusundugumuz gibi olur cnmAynen bende ole yapcam uyucagi zaman agzina vericem obur turlu agiznda olmicak emzik bolesi daha iyi hemde rahat uyur
insallah gecer cnmBazı ilaçlar c vitamini hatta kalsiyumla birlikte olmaz doğrudur ama her ilaç değil sen gidince dr bi sor vajinal enfeksiyon sarı akıntı bazen yeşilimsi oluyordu en son koku yapmaya başladı ara ara şimdi ilaca başladık bakalım inş geçer
İki metre pazen(çift katlı battaniye oluyormuş)Ne kadara aldınız metrelerini pazen kumaş ile müslin kumaşın?
demekki saglik ocagindakiler genelde ayni bana da aile hekimi kansizligin var tiroitin var dedi korkuttu beni.kadin dogumcum hic bisey demedi bile.ben de gynoferon kullaniyorumBende de aynı durum var sağlık ocağındaki doktoruma kalsa büyük sorun ama kadın doğum Dr hemen hemen her gebelikte oluyor beslenmene dikkat et ilacını kullan sorun olmaz dedi. Ben gynoferon kullanıyorum
Müslinden mi yaptın canım. Kenarlarını nasıl yaptın. Makineden mi geçirdiniz yoksa tığ veya iğne yle geçip süslediniz mi ? Fotoğraf atar mısın kenarlarınıBen aldım canım büyük büyük bez yaptık kundak battaniye banyodan sonra havlunun içine koymak için pusete örtü herşeye kullanılıyor ben 1,5metre aldım eni 1.80di iki büyük çıktı 5tane ter bezi gibi yaptik
Canım aklında bulunsun kapalı haldeyken asitleşiyor üzeri açık kalırsa asidi gidiyor. Ben yerken kullanırkende uzun süre kapalı kaldıysa bi kaç gün önceden açıyorum ki acısı olmasın diye. Yoksa haklısın asitli normalde.Zeytinyağının yararları tabiki adla yadsınamaz ama asit oranı yüksek olduğundan y4nidoganda kullanılması sakıncalı olabilir
Bunlarda benim canimMüslinden mi yaptın canım. Kenarlarını nasıl yaptın. Makineden mi geçirdiniz yoksa tığ veya iğne yle geçip süslediniz mi ? Fotoğraf atar mısın kenarlarını
Aynen benim tansiyonum düşük çıkıyor abarttıkça abartıyor aile hekimi :)) doktorlarımız daha iyi bilir canım onları dinleyelim en iyisidemekki saglik ocagindakiler genelde ayni bana da aile hekimi kansizligin var tiroitin var dedi korkuttu beni.kadin dogumcum hic bisey demedi bile.ben de gynoferon kullaniyorum
Zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum canım. Yeni doğan bebeklerin ciltleri çok kuru oluyormuş. Kimyasala boğmak istemiyorum arkadaş zeytinyağı sürüyormuş ben de öyle yapacağım İnşaAllahKızlar bebek yağı gerekli mi sizce ? Alıp almama konusunda kararsızım
Oyy maşallah yaaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımTeyzosları iyi geceler biz bugün kızımla görüştük tombiş iki eliyle yüzünü kapatmış doktor uğraşarak sabrederek anca yüzünü bu kadar çekebildi.26 Kasım gibi sezeryan için gün yazdı ama o zamana kadar normal de gelebilir dedi.asilama bebeği ve 2 kürtaj olduğu için çok geç vakte beklemek istemiyor.2200 olmuş kızımız yaklasik, baş aşağıda doğuma hazir bekliyorcoraspirin bıraktık iğneye devam.
Oyy tatlı şeyTeyzosları iyi geceler biz bugün kızımla görüştük tombiş iki eliyle yüzünü kapatmış doktor uğraşarak sabrederek anca yüzünü bu kadar çekebildi.26 Kasım gibi sezeryan için gün yazdı ama o zamana kadar normal de gelebilir dedi.asilama bebeği ve 2 kürtaj olduğu için çok geç vakte beklemek istemiyor.2200 olmuş kızımız yaklasik, baş aşağıda doğuma hazir bekliyorcoraspirin bıraktık iğneye devam.
Benimde o civarlarda geziniyor canım korkma bence ben doktorum normal dedi diyeli rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?