2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
2 emzik var kutunun içinde canm. Ama tabi bebek sevmezse 2 emzik birden çöp olacak :) başlarda deneme amaçlı tek almak daha mantıklı.
Aynwn basta ucuz uyvun olanda alalim sadce emzik kabi ayri alcm zinciri emzik cok para vermeye gerk yok bence

Masallah canım :) hızlı büyüme dönemindeyiz normal bence

Bende de aynı durum var sağlık ocağındaki doktoruma kalsa büyük sorun ama kadın doğum Dr hemen hemen her gebelikte oluyor beslenmene dikkat et ilacını kullan sorun olmaz dedi. Ben gynoferon kullanıyorum

insallah gecer cnm
perspektuslerini okudum da greyfurtla ilgili bisey yazilmamis.diger kullanilan ilaclarla etkilesimi yazilmis hep.
bu cuma gidicem sorucam cnm
insallah enfeksiyonun gecer de tekrarlamaz cnm
cnm bazi ilaclar c vitaminiyle kullanilmaz derken hap olarak mi yoksa meyve olarak mi.hani o zmn portakal mandalina falan yiyemeyiz

Son düzenleme:
Ne kadara aldınız metrelerini pazen kumaş ile müslin kumaşın?
İki metre pazen(çift katlı battaniye oluyormuş)
Bir metre müslin
Bir metre poplin hepsi toplam 40 tl tuttu canım ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum. Pazen ucuzdu ama 6-7 tl gibi birşeydi metresi

Bende de aynı durum var sağlık ocağındaki doktoruma kalsa büyük sorun ama kadın doğum Dr hemen hemen her gebelikte oluyor beslenmene dikkat et ilacını kullan sorun olmaz dedi. Ben gynoferon kullanıyorum
demekki saglik ocagindakiler genelde ayni bana da aile hekimi kansizligin var tiroitin var dedi korkuttu beni.kadin dogumcum hic bisey demedi bile.ben de gynoferon kullaniyorum

Müslinden mi yaptın canım. Kenarlarını nasıl yaptın. Makineden mi geçirdiniz yoksa tığ veya iğne yle geçip süslediniz mi ? Fotoğraf atar mısın kenarlarını

Teyzosları iyi geceler biz bugün kızımla görüştük tombiş iki eliyle yüzünü kapatmış doktor uğraşarak sabrederek anca yüzünü bu kadar çekebildi.26 Kasım gibi sezeryan için gün yazdı ama o zamana kadar normal de gelebilir dedi.asilama bebeği ve 2 kürtaj olduğu için çok geç vakte beklemek istemiyor.2200 olmuş kızımız yaklasik, baş aşağıda doğuma hazir bekliyor coraspirin bıraktık iğneye devam.

Eklentiler

• IMG_20181010_230311~2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 80
Kan ilaçlarınızı almadan 1 saat önce ve aldıktan bir saat sonra çay ve hayvansal ürünleri tüketmeyin ilacın etkisini azaltır.

sezson
tinyrose
Sizin hemoglobin kac acaba ya. Aynen aslinda beni de kendi doktorumun bu kadar rahat olmasi korkutuyor. Cnku benm 9 larda ya. Nette de 9 larda olanlara kan takviyesi filan yapmislar. Serum igne vs kan vermisler. Korktum ben de. Ay her seyden korkar oldum sanirim ya

Zeytinyağının yararları tabiki adla yadsınamaz ama asit oranı yüksek olduğundan y4nidoganda kullanılması sakıncalı olabilir
Canım aklında bulunsun kapalı haldeyken asitleşiyor üzeri açık kalırsa asidi gidiyor. Ben yerken kullanırkende uzun süre kapalı kaldıysa bi kaç gün önceden açıyorum ki acısı olmasın diye. Yoksa haklısın asitli normalde.

Müslinden mi yaptın canım. Kenarlarını nasıl yaptın. Makineden mi geçirdiniz yoksa tığ veya iğne yle geçip süslediniz mi ? Fotoğraf atar mısın kenarlarını
Bunlarda benim canim

Eklentiler

• IMG-20180908-WA0018.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20180915_200552.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
M mrvddm
Ona dikkat ediyorum. Kahvaltidan 2 saat sonra ilaci aliorum ilactan da iki saat sonra genellikle bir seyler yiyorum. Ama yine de yukselmedgi gbi dusuyor ya. Ferrum fort ilac. Acaba ilac mi etki etmiyor. En baslarda gynoferro (sanol olmayan) iciyordum. Asiri kabizlik yapinca bunu vermisti bayadir bunu iciyorum ama

demekki saglik ocagindakiler genelde ayni bana da aile hekimi kansizligin var tiroitin var dedi korkuttu beni.kadin dogumcum hic bisey demedi bile.ben de gynoferon kullaniyorum
Aynen benim tansiyonum düşük çıkıyor abarttıkça abartıyor aile hekimi :)) doktorlarımız daha iyi bilir canım onları dinleyelim en iyisi

Oyy maşallah yaaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Oyy tatlı şey Maşallah. Sağlıkla gelsin kızınız 2200 baya olmuş ya kaç haftalıksın ki canım

Benimde o civarlarda geziniyor canım korkma bence ben doktorum normal dedi diyeli rahatım

sezson
Sag ol canm. Seninki de normal dediyse asiri kotu bir sey degildir o zaman ya. Hayirlisiyla sagliklica ve zamaninda dogsaydi da rahat etseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…