- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.881
Aynen öyle cnm bazı ilaçlar var şuan aklıma gelmiyor ama c vitamini ile alınınca etkisini azaltan ama bizim kullandıklarımız vitamin ve kan ilacı oluyor genelde bi sıkıntı olmaz sanırım...valla enfeksiyon geçer inş çünkü ben antibiyotik hap yutamıyorum ve antibiyotik haplar bende bağırsak problemi yaratıyor inş ona gerek kalmadan 38 haftaya gelmiş oluruz :) bugün mide yanması sabahtan başladı hala devam ediyor ve ben bir şişe rennie bitirdim düşün ne yesem yanma oluyor anlamadım gitti ya aç kalsam da içim geçiyor midem bulanmaya başlıyorinsallah gecer cnm
perspektuslerini okudum da greyfurtla ilgili bisey yazilmamis.diger kullanilan ilaclarla etkilesimi yazilmis hep.
bu cuma gidicem sorucam cnm
insallah enfeksiyonun gecer de tekrarlamaz cnm
cnm bazi ilaclar c vitaminiyle kullanilmaz derken hap olarak mi yoksa meyve olarak mi.hani o zmn portakal mandalina falan yiyemeyiz
33 haftalık ama sata göre bugün 32 doldu cnm çalışabilir raporu aldım.cok sağol hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inş.saglikla doğsunda kilo mühim değil cnmOyy tatlı şeyMaşallah. Sağlıkla gelsin kızınız 2200 baya olmuş ya kaç haftalıksın ki canım
Amin canım inşallah senin kaç haftalık imzan yok diye soruyorum :)sezson
Sag ol canm. Seninki de normal dediyse asiri kotu bir sey degildir o zaman ya. Hayirlisiyla sagliklica ve zamaninda dogsaydi da rahat etseydik.
Çok sağol cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım.Oyy maşallah yaaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Cnm benim hamilelik başından beridir 10 larda ve ilaca rağmen yükselmiyor hap kullanıyorum günde bir tane okadar senin de düşük benim gibi aslında en iyisi keçiboynuzu pekmezi ve dut pekmezi yemek çok hızlı yükseliyor da ben unutuyorum her gece yatarken içmeyi sen de dene derim işe yarayacak
evet canım bunlar yalancı kasılma korkma düzenli ve ağrılı olmadığı sürece normal düzenli sen kastım her 5-10 dakikada bir gibiKizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
ben de ilaç kullanıyorum ama düşük çıkıyor hep 10 falan geneldeKizlar peki kansizlik problemi olan var mi? Hemoglobin kac cikiyor sizin. Benm saglik ocagindaki doktor hemsire dikkat et kan degerin cok dusuk diyorlar. Kendi doktoruna mutlaka soyle ya ilaci degistrin ya baska tedavi flan uygulasin dedi. Kendi doktoruma gosterdim tahlil sonucunu hm biraz kansizligin varmis dedi bir sey de demedi baska. Hemoglobin 9.8 bnm. Cok sorun olur mu bu kansizlik acaba. Bilen veya benmle ayni durumda olan var mi
maşallahTeyzosları iyi geceler biz bugün kızımla görüştük tombiş iki eliyle yüzünü kapatmış doktor uğraşarak sabrederek anca yüzünü bu kadar çekebildi.26 Kasım gibi sezeryan için gün yazdı ama o zamana kadar normal de gelebilir dedi.asilama bebeği ve 2 kürtaj olduğu için çok geç vakte beklemek istemiyor.2200 olmuş kızımız yaklasik, baş aşağıda doğuma hazir bekliyorcoraspirin bıraktık iğneye devam.
Amin inşallah :)33 haftalık ama sata göre bugün 32 doldu cnm çalışabilir raporu aldım.cok sağol hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inş.saglikla doğsunda kilo mühim değil cnm
Çok güzel olmuş hepsi de. Ne diye geçiyor o kenar yapımı nasıl yaptın canım. Ben pek bilmiyorum o işleri ama kendim yapmak istiyorum öğrenip deBunlarda benim canim
Bende de sarı akıntı var çok değil ama renginin sarı olması korkutuyor :/Kızlar akıntım bayağı var sarı renkli sizinde öylemi yarın kontrolüm var muhtemelen ilaç verecek akıntı için fitil ilaç kullanan oldumu
Canım benden de bayadır sarımsı yeşilimsi akıntı geliyordu doktoruma söyledim geldiğinde bakalım bi dedi alttan muayene edecekmiş her ihtimale karşı bakalım dedi ki bence idrar yolu enf dan oluyor sana da baktı mı doktor direk ilaç mı verdi ben alttan bakmasını istemiyorum biraz korkuyorum ilk gebeliğimde bi kez bakılmıştı ve baya acımıştı o zaman o yüzden korktum birazBazı ilaçlar c vitamini hatta kalsiyumla birlikte olmaz doğrudur ama her ilaç değil sen gidince dr bi sor vajinal enfeksiyon sarı akıntı bazen yeşilimsi oluyordu en son koku yapmaya başladı ara ara şimdi ilaca başladık bakalım inş geçer
Canım benim de bugün o değerlerde çıktı doktoruma gösterdim düşmüş kan ilacını 2 ye çıkardı günde bi tane alıyordum önceden çünkü Doğuma kadar 10.5 üstü olmasını isteriz en az dedi düzeli kullan dediKizlar peki kansizlik problemi olan var mi? Hemoglobin kac cikiyor sizin. Benm saglik ocagindaki doktor hemsire dikkat et kan degerin cok dusuk diyorlar. Kendi doktoruna mutlaka soyle ya ilaci degistrin ya baska tedavi flan uygulasin dedi. Kendi doktoruma gosterdim tahlil sonucunu hm biraz kansizligin varmis dedi bir sey de demedi baska. Hemoglobin 9.8 bnm. Cok sorun olur mu bu kansizlik acaba. Bilen veya benmle ayni durumda olan var mi
Şimdi baktım Benim tam 10 çıkmış
Side fern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?