2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen öyle cnm bazı ilaçlar var şuan aklıma gelmiyor ama c vitamini ile alınınca etkisini azaltan ama bizim kullandıklarımız vitamin ve kan ilacı oluyor genelde bi sıkıntı olmaz sanırım...valla enfeksiyon geçer inş çünkü ben antibiyotik hap yutamıyorum ve antibiyotik haplar bende bağırsak problemi yaratıyor inş ona gerek kalmadan 38 haftaya gelmiş oluruz :) bugün mide yanması sabahtan başladı hala devam ediyor ve ben bir şişe rennie bitirdim düşün ne yesem yanma oluyor anlamadım gitti ya aç kalsam da içim geçiyor midem bulanmaya başlıyor

Oyy tatlı şey Maşallah. Sağlıkla gelsin kızınız 2200 baya olmuş ya kaç haftalıksın ki canım
33 haftalık ama sata göre bugün 32 doldu cnm çalışabilir raporu aldım.cok sağol hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inş.saglikla doğsunda kilo mühim değil cnm

Cnm benim hamilelik başından beridir 10 larda ve ilaca rağmen yükselmiyor hap kullanıyorum günde bir tane okadar senin de düşük benim gibi aslında en iyisi keçiboynuzu pekmezi ve dut pekmezi yemek çok hızlı yükseliyor da ben unutuyorum her gece yatarken içmeyi sen de dene derim işe yarayacak

Kizlar sizin de karniniz sertlesiyor mu. bazen gobegim cok fazla sert oluyor. normal degil mi ya bu durum
evet canım bunlar yalancı kasılma korkma düzenli ve ağrılı olmadığı sürece normal düzenli sen kastım her 5-10 dakikada bir gibi

ben de ilaç kullanıyorum ama düşük çıkıyor hep 10 falan genelde

maşallah

Kızlar akıntım bayağı var sarı renkli sizinde öylemi yarın kontrolüm var muhtemelen ilaç verecek akıntı için fitil ilaç kullanan oldumu

Canım benden de bayadır sarımsı yeşilimsi akıntı geliyordu doktoruma söyledim geldiğinde bakalım bi dedi alttan muayene edecekmiş her ihtimale karşı bakalım dedi ki bence idrar yolu enf dan oluyor sana da baktı mı doktor direk ilaç mı verdi ben alttan bakmasını istemiyorum biraz korkuyorum ilk gebeliğimde bi kez bakılmıştı ve baya acımıştı o zaman o yüzden korktum biraz

Canım benim de bugün o değerlerde çıktı doktoruma gösterdim düşmüş kan ilacını 2 ye çıkardı günde bi tane alıyordum önceden çünkü Doğuma kadar 10.5 üstü olmasını isteriz en az dedi düzeli kullan dedi

O ilaci duymadim hic ben de. Benm kullandgim da acaba hic ise yaramiyor mu artik diye dusunuyorum. 11 den 10 a dustu. 10 dan 9 a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…