2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktorun doğru hesaplamış sanırım :) sadece 21 pazara denk geliyor bu durumda pazartesi doğum iznine ayrılırsın canım. Sen hesaplarken örneğin 31+0 ı saymıyorsun birden değil sıfırdan başlarız
19unda 32+0 oluyorum cnm[/QUOTE]

Canim sat ayni seninle. Bende 19 ekim olarak hesapladim 32+0 oluyoruz ozaman. Ama doktorum sata degil ultrason gelisimine gore hesapliyor o yuzden 15 ekimde gidip raporu alacam. Bi kac gun onden ilerliyormus.

cnm ben pek sorgulamiyorum ya kadin dogumcum bisey demediyse bisey yoktur doye dusunuyorum.
sen de sorgulama cnm doktoruna guven kafani takma
zaten hamilelikte sıkıntı bitmiyo bi de kendi kendimize canımızı sıkmayalim cnm

Canim benim 11.5 cikmisti oldukca iyi dedi. Soyle ki normal zamanda 12 iyiymis ama hamileler icin 10 degeri normal kabul ediyoruz dedi doktorum. Seninki de 10 sayilir biraz takviye yapsan yeterli. Cok vahim dusuk degil bence.

ac kamak daha kotu oluyor cnm bende de oluyo.mesela karnjm gueukdamaya basaldi gittim bu saatte corba ictim.icmesem bulanti olcak.
keske süt icebilseydin cnm en azindan yarim cay bardagi kadar süt mideye biraz iyi geliyo.
cnm vitamin ilaclarindan korkum yokta bulanti ilaci ve reflü ilacini etkilemez insallah greyfurt cuma gunu sorcam cnm.
insallah bi an ince kurtulurz enfeksiyonlardan da 38.haftaya sag salim ulasiriz

Ben gebeliğin başından beridir bu sarı yeşilimsi akıntı durumunu yaşıyorum yalnız bi memlekette bir yaşadığım yerde olunca haliyle dr çok değişmiş oldum ilk zamanlar antibiyotik vermek istemediler idrarda normal çıkıyordu probiyotik takviye ve vajinal olanını vermişlerdi ama geçmedi her ay kan idrar yaptırıyorum geçen ay idraryolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verildi bu ay daha yaptırmadım ne durumda bilmiyorum şuan ama vajinal muayeneden sonra enfeksiyon var diyip bu sefer vajinal krem verdi küçük enjektörü olan bir merhem onu kullanıyorum şuan evet vajinal muayene canımı baya yakmıştı ama enfeksiyon olup olmadığını anlamak için yaptırmak zorundaydım ama korkulacak birşey yok sende de varsa dr söyle bekli muayene etmeden ilaç verir peki senin kaç aydır var bu durumun

Ayyy inş inş vitamin ilacı bir gün alıyorsam iki gün unutuyorum ben pek ilaç içmeyi seven biri olmadım hiç ve üşengeç olduğumdan kalkıp almak zor geliyo:)yalnız fark ettiysen 30 dan sonra kusma hissi bulantı fazla oldu gibi bana mı öyle geliyor anlamadım mesela et pişirirdim son 2 aydır sıkıntı olmuyordu ama dün yaparken kokusu midemi bulandırmaya başladı yine bizim gibi aşırı kusanları görüyorum şimdi sorular soruyorlar İnan üzülüyorum çaresi yok yazmak istemiyorum moralleri bozulmasın diye...süt içemiyorum geçen gün denedim gece boyunca ağzıma geri geldi durdu

malesef cnm aynen bunyeden bunyeye gire degisiyo herkeate bir olmuy hamilelik.bana gorumcem diyo seni gordum hamilelikten sogudum diyo.ben sen bana bakma ben istisnayim sen oyle olmazsin diyorum.
cnm bende her sabah oluyo o koku hassasiyeti.ve mesela yemek yaparken hala sogan kokusu beni kotu yapiyo.ben esime robottan gecirtip hafif yavda kavurtuo buzluga attirmistim az az kouyoyrum yemeklere oyle iyiyim.yokaa hayatta sogan alip dograyamam bile.sarimsak da ayni sekilde.bi de buzdolabi kokusu ve mutfak dolaplarimin ici kokuyo gibi oluyo tiksiniyorum.alacaklarimi hemen alip kapatiyorum.bazi yemeklerin kokusu da ayni sekilde
mesela nohut kuru fasulye gib yemekleri yaoamiyorum.corba da yapamiyodum ama yogurtsuz olanlar haric yiyorum yapiyorum artik.hem su ihtiyacimi karsiliyorum hem de kisin kolay oluyo.bi de mideden rahat geciyo.
tiksindigim seyler kaldi bende hic gitmedi.
ben bi de zofer kullaniyorumya onun etkisiyle belki bende baslamamistir kusma.yoksa bi gun almayim kusuyorum ben zaten.ama hapi alinca kusmuyorum.kusmak da bogazi cok kotu yapiyo.az cekmedim bogaz acisini.sen de yasamissindir kesin.o da insani kotu yapiyo.
cnm senin ilk bebeginmiydi
ben simdiden 2.nin derdine dustum.nasil olcak falan diye.tek cocukla kalmak istemiyorum ama boyle hamilelikte istemiyorum.resmen tukendim.
cnm o zmn her gece yatmadan bi maden suyu ic derim o da iyi geliyo diyolar.ben icemiyorum reflü bende acayip gaz yapiyo.kuscak gibi oluyorum.elma iyi geliyo diyolar bi de.en azindan yatmadan once miden biraz rahatlar.

Gizemtkdmr cnm ben de duzensiz aliyodum vitaminleri.
hatta son 3 4 gundur almadim hic birini.bugun bi halsizlik hissedince vitamin eksiliginden acaba olabilir mi diye dusundum imom ve decavitimi aldim.
sende de halsizlik olmuyor mu almayinca.?

Benim ikinci gebeliğim ilki kürtajla sonuçlanmıştı ama onda da başlamıştı mide yanması bulantı olmadan ölmültü bu da 7 haftada artık ben tamamen kusuyordum ve sonrası malum aylarca sürdü şimdide eskisi kadar olmada da var bulantılar en azından kusma azaldı şükür...ikinci bebek için büyük konuşmak istemiyorum rabbim bize bunları sağlıkla nasip etsin gerisini düşünmek istemiyorum gözüm korkmadı değil düşünsene ikinci çocukta böyle olup birde yanında bakmak zorunda olduğumuz bir çoçuğun daha olduğunu:)allahım sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyene versin...dolap kokusu geçti artık aslında ben baya uğraştım koku olmasın diye karbonat tabağa koyup dolaba koydum bütün kokuyu aldı hala da var koku olmuyor dene istersen soğan sarımsak ilk yaptığımda kokmuyor kötü ama kaldıkça koku ağır oluyor ozaman kokuyor bana elim yıkasamda kalıyor kokusu

Yok ya o hem havalardan hemde ağırlaştığımız için oluyor ben de sürekli hasta gibiyim hiç birşey yapasım yok kansızlıkta etkili ama Doğum yaklaştıkça ağırlaştık ona bağlı ben de düzenli kullanmıyorum valla işin kötü yanı aldığım hapların tadı hep ağzımda çünkü bu pislik reflü ne yer içersem geri getiriyor ağzıma balık yağı verdi dr onu içiyorum oda ağzıma geri geliyor bu sefer bulantı başlıyor

yarin ilk isim denicem cnm karbonati.
ben de sarimsagin kabuklu halindeki kakusundan timsinitorum soyup rendelerken kokmuyor.ama sogan her turku kokuyor hemen karistirip yemege devam ediyoeum.zaten robottan gecirilmis sogsnnoldugu icin pek pisirmiyorum.soganla salcanin piserkenki kokusu beni kotu yapiyo yoksa.
benim esim simdiden ikinci de olsun diyo.ben de yasim daha ikerlemeden 2.yi isterim tabiki ama cidden hic gozum kesmiyo.hele dedigin gibi o zmn bi de bakmakla yukumlu olcamiz cocugumuz olcak.ben labavoya zor yuruyodum halsizlikten bisey yiyememekten hele ki cocuga nasil bakicam o halde bilmiylrum.yine anneme giderim buyuk ihtimal.ama iste o ilk 3 4 ay sinir stres depresyon olunca yazik cocuga da yansir.
haklisin saglikla bebisler gelsin de onu da o zmn dusunuruz.
cok gecmis olsun cnm Allah insallah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin unuttursun sana o tatsiz gunlerini.
ben de midemden uyuyamiyorum ya sende de oluyo mu gece 3 4 gibi amca uykuya daliyorum

zatem reflü mide bulantisindan beter.nefret ettim.hamilelik bitsin ne tedavi gerekiyosa reflü icin olmak istiyorum.bi daha cekmeyim diye.
midemi söküp atmak istiyorum ne yesem dokunuyo.
ilaclar konusunda oyle bi sıkıntım olmadi.ama bi tane vitamjn ilacim var buyuk onu yutamiyorum.degistirtcem.
bi de reflü bende mide agrisi akabinde acayip gaz yspiyo sanki kuscakmisim gibi bi gaz.sinir oluyorum.
bugun dramamin aldim ama pek rahat degildim.zofer alinca rahat oluyorum yarin alicam.ya zaten bu zmna kadar almisim bundan sonra da alirim artik napim.
bebisler Allah a emanet.
insallah dogumdan sonra biter ya.hadi bulanti bitmiyo hormonlardan reflü demi bitmiyo cnm 2 ay

Çok güzel olmuş hepsi de. Ne diye geçiyor o kenar yapımı nasıl yaptın canım. Ben pek bilmiyorum o işleri ama kendim yapmak istiyorum öğrenip de
Teşekkürler cnm pazen kenarındaki kedimel diye geçiyor cnm, muslin kenari da ponpon diyerek aldım adını falan bilmiyorum

Mide yanması 2 haftadir bende de çok fena. Ne yesem dokunuyor. Yemesem de oluyor anlamadım gitti. Doktor rennie duo şurup verdi ama pek fayda etmedi. Gaviscon daha etkili bende. Kullanıp duruyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…