- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.981
Ödeniyo canımAynen cnm gitcez sindi esimle
Kızlar birde esiminde benimde sigortam yok devlete gittigimde muayene ucreti odemiyorum degil mi
Ooooo bide kadın doğumcu kesinlikle tavsiyesini ciddiye almak lazım senin özel durumun var bizlerden daha evhamlı olabilirsin üstelik bencede katılıyorum sana doktorları dinlemek gerekKadın doğum uzmanı canım. Daha önce Ankara zekai tahir buraktaydı evlenip Çanakkaleye gitti. Devlet hastanesinde. Benim tüp bebek olduğu için doktorum normal doğumcu olmasına rağmen başından beri sezeryan yapacağız diyor. Ben de doktorum ne derse onu yapıcam valla:)
Gittim de canim iki kumasci var ikisinde de yokmus. Küçük bi yer nevsehir. Belki kayseriye gidersem oraya bakayimteşekkür ederim cnm keşke yakınımda olsan ben sana hediye alsam :)
ben manisadayım cnm bunları kumaşçıdan aldım.
müslin kumaş çift en 20 tl metresi.
pazen kumaş tek en 8 tl metresi.
çift en tek enden kastım tek yönüne yetiyor, çift yönüne yetiyor diye düşünebilirsin kuzulu yeşilin arkasına aynı yeşilin düz pazenini aldım cnm.
evet çok pahalı demişler.
kuzulunun kenar oyası 9 metre top halde kenarlık 15 tl, müslinlerin kenarlığı o renkli olan metresi 4 tl.kenarlıklı olunca biraz pahalıya geliyor ama hoşuma gidiyor cnm :)
kumaşçılara git bulursun orda da.
Aslında yarın için çağırmıştı ama eşim gelemeyecekti oda bensiz gitme illa diyor haftaya randevu alacağım bende. Senin ne zaman canım. Bebek bezi 1 ve 2 numara aldım preminyum care toplam 246 tane var. 24 lüde uni baby aldım bendebende kılık kıyafet aldım bu aralar bende yıkıyayım dıyorum ama utulermıyım bımıyorumkızımda yıkamamıstım bıle bebek bezınıde 1 numara 1 paket sleepy aldım 36 lı da unı baby yenıdogan ıslak mendıl aaldım suan bebek bakım cantası arıyorum sureklı bır tane buldum nezman alırım bılmıyorum :) kontrolun nezaman kac haftalıkken cagırdı doktorun ?
Reflü doğduktan sonra biter cnö zaten ilk o bitiyor sonra bulantı zaten Doğumdan sonra tedaviye gerek kalmaz geçmiş olur bu sıkıntılar ama senin safranı aldırman lazım yoksa ağrıların devam edebilir de etmeyebilirde bünyene bağlı ne olursa olsun aldır taşlar kanalları tıkamadan kurtul ondan bulantı içinde zofer kullanan çok insan var takılma ona ha dramine ha zofer bi farklı yok bence ikisi de aynı etkilere sahip içini ferah tut ben de aynı benzer ilaçları kullandım aylarca hiç aklıma kötü birşey gelmiyordu...benim midem artık iyice çoşmuş aç karnına bile ekşiyor ama İnan ben buna şükür diyorum neler var nelerzatem reflü mide bulantisindan beter.nefret ettim.hamilelik bitsin ne tedavi gerekiyosa reflü icin olmak istiyorum.bi daha cekmeyim diye.
midemi söküp atmak istiyorum ne yesem dokunuyo.
ilaclar konusunda oyle bi sıkıntım olmadi.ama bi tane vitamjn ilacim var buyuk onu yutamiyorum.degistirtcem.
bi de reflü bende mide agrisi akabinde acayip gaz yspiyo sanki kuscakmisim gibi bi gaz.sinir oluyorum.
bugun dramamin aldim ama pek rahat degildim.zofer alinca rahat oluyorum yarin alicam.ya zaten bu zmna kadar almisim bundan sonra da alirim artik napim.
bebisler Allah a emanet.
insallah dogumdan sonra biter ya.hadi bulanti bitmiyo hormonlardan reflü demi bitmiyo cnm 2 ay
Bende de dün oldu sol taraflarım kaşınıyor nedense, üst bacağın arkası ve yanlar. çatlama belirtisi mi acabaKızlar kaşıntınız varmı sizin ? Ben çok kaşınıyorum şu ara ya özellikle bacak ve göbek :)
Artı göğüs de kaşınıyor benim canim.Kızlar kaşıntınız varmı sizin ? Ben çok kaşınıyorum şu ara ya özellikle bacak ve göbek :)
Dıştan belli olan bir damar yok bende gizli varis mi var diye düşünüyorum gerçekten maf ediyo bacaklarım benim varis için hangi bölüme gitmem laızm acana biliyor musun gidip görünsem iyi olucakCanım varis olabilir mi? hiç o yönde bir muayene yapıldı mı?
kalp damar cerrahisine gitmen gerekiyor canım. Arkadaşımın da hamileyken aşırı bacak ağrıları vardı ve varis çıktı. Ama varise de hamileyken tedavi uygulanmıyor. Sadece varis çorabı öneriyor doktorlar. Doğumdan sonra devam ederse lazerle varisleri yaktırabiliyorsun.Dıştan belli olan bir damar yok bende gizli varis mi var diye düşünüyorum gerçekten maf ediyo bacaklarım benim varis için hangi bölüme gitmem laızm acana biliyor musun gidip görünsem iyi olucak
Canım ben oğlumu 7.5aylik yaptırdım çok pişman olduk doğduğu gibi yaptıramadığı mıza yeni doğan bebeğin aci hissi daha az olduğu için hepsi hemen bitsin istiyoruzayyyy 2 kızım olunca inan hiç sünet düşünmemiştim bu erkek birde sünnet işleri var
hemen mi yaptıracaksınız kılar bende 5-6 aylık gibi yaptırım diyordum ama fikirleriniz alayım
Dikkat et canım çatlak belirtisi olabilirKızlar kaşıntınız varmı sizin ? Ben çok kaşınıyorum şu ara ya özellikle bacak ve göbek :)
ben 28 haftalıkken gıtmıstım suan 29 haftalıgım haftalıgın içinde gel dedı 26 ekım naıpseAslında yarın için çağırmıştı ama eşim gelemeyecekti oda bensiz gitme illa diyor haftaya randevu alacağım bende. Senin ne zaman canım. Bebek bezi 1 ve 2 numara aldım preminyum care toplam 246 tane var. 24 lüde uni baby aldım bende
Benim göbek kaşınıyor:))Kızlar kaşıntınız varmı sizin ? Ben çok kaşınıyorum şu ara ya özellikle bacak ve göbek :)
benim göğüslerim çok kaşınıyorBenim göbek kaşınıyor:))
İnş değildirBende de dün oldu sol taraflarım kaşınıyor nedense, üst bacağın arkası ve yanlar. çatlama belirtisi mi acaba
Dikkat et canım çatlak belirtisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?