2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
herhangi bir hastaneden alabilirsin. Benim doktorumun özel muaynehanesi var, rapor veremediği için istediğin hastaneye gidip alabilirsin raporu dedi.

selam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba
neler yasak neler serbest

Çok iyi bence kilosu canım 2 kilo nerdeyse. Artık daha hızlı alır zaten

merhabaaa nasılsınız nasıl gidiyor? bayadır giremedim ben de, koşturmacadan. Kızlar benim midem çok kötü hiç 7 aydır mide bulantısı yaşamadım, son iki aya girdik ne yesem çıkarıyorum reflü oldu gece yatarken boğulcak gb oluyorum. kan değerlerim iyice düşmüş demir hapınada başladım iyice kötü oldum.37. haftaya kadar çalışmak istemiyorum hiç. siz de durumlar nasıl?

Kızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme
canım su gelmesinden korkuyorsan o öyle olmuyor birden bira altına kaçırmış gibi oluyor çiş gibi her yerin ıslanıyor seninki normal vajinal akıntı

son aylarda da bebek baskı yaptığı için mide bulantısı olabiliyormuş malesef allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 5 aya kadar bulantı olduğundan

son aylarda da bebek baskı yaptığı için mide bulantısı olabiliyormuş malesef allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum 5 aya kadar bulantı olduğundan
Sağol cnm. Bir de karın ağrısı çok oluyor, erken doğumdan çok korkuyorum.Kilo da aldıkça alıyorum modum düşük hep

Kızlar kontrol den geldim çok şükür sıkıntı yokmuş bebek artık baş aşağı pozisyonu almış bu haftalarda beklenen bişey dedi doktorum hatta pozisyonu değişebilir tekrar yeri dar değil daha dedi sırt ağrım ve göğüslerimin tam altında oluşan ağrılarım var ama çok ayakta kalınca yada oturunca oluyor bununda normal olduğunu bebeğin ayaklarının kaburgaya bastırdığını burdaki sinirlerinde sırtla bağlantılı olduğu söyledi sarı akıntım içinde bitkisel fitil verdi 5 gün kullanıcam probiyotik içeriyor zararsızmış 30+0 olmuş 41 cm 1.400 gr hepsi orta dedi kilolu olmasını istemiyorum dedi haftasına uyumlu çok şükür maşallah proluton iğneye devam magnezyumu iki tane al hiçbir zararı yok rahatlatır dedi fitilin resmî bu bitkisel idrar yollarına bile iyi geliyor muş Doğum içinde eğer Allah izin verirse aksi bir durum olmazsa 10 Aralık'ta alırım dedi

kuzenin gibi düşünüyorum ben de nst sadece o anki dang iyi ölçüyor ve planlı sezaryen de 39 tamamlanmadan alınmasına karşıyım

Kızlar kaşıntınız varmı sizin ? Ben çok kaşınıyorum şu ara ya özellikle bacak ve göbek :)
benim ayak beklerimde oldu geçenlerde çok fena su an kasimaktan kabuk oldu
gayet iyi maşallah ..raporu da herhangi bir hastaneden alabilirsin

Senin için hiç korkmamıştım canım çok normal olduğunu biliyorum çünkü oğlumdada çoktu akıntım hep ıslaktım ama kızımda daha çok akıyor korktum açıkçası ben fitil enfeksiyon varsa alır dedi

canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor bulantıya yada reflüye sebep olabiliyor. Ben de 2 aydır reflü çekiyorum. Çok fena bişey seni iyi anlıyorum gaviscon double action şurup içiyorum baya rahatlatıyor aklında olsun.

Bwn dedim dogum geliyor bu kadar erkenden o korkuttu ilk defa gelince tuvaletten sonra gelmesi normalms ama normal evdeyken bianda gelirse o izaman sknti dedi dr rahatladm dr bana ilac vermedi sen naptn gittin mi dr iltihap ilacimi verdi

Bwn dedim dogum geliyor bu kadar erkenden o korkuttu ilk defa gelince tuvaletten sonra gelmesi normalms ama normal evdeyken bianda gelirse o izaman sknti dedi dr rahatladm dr bana ilac vermedi sen naptn gittin mi dr iltihap ilacimi verdi
Canım bi önceki sayfada doktorun tüm dediklerini yazdım ilacın da fotosunu attım bi bak istersen

kızlar bebek doğdugunda hastaneye puseti götürcez ya içine ne sereceğiz? ortadaki koruma aparatları altta kalacak sırtını acıtmaz mı?
doğumhaneye vereceğimiz kesede neler olacak?
aklımda deli sorular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…