2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gozun aydin canim bir sorun olmamasina sevindin sezeryan tarihini buraz erkene vermis gibime geldi normal dogum tarihinden iki hafta onceye vermis bsna doktorun bir hafta once aliriz dedi

Gozun aydin canim bir sorun olmamasina sevindin sezeryan tarihini buraz erkene vermis gibime geldi normal dogum tarihinden iki hafta onceye vermis bsna doktorun bir hafta once aliriz dedi
Benim gebelik şekeri biraz zorluyor beni oğlumu 37+3 te aldılar bu yüzden ama bu 38 dolunca olacak inşallah canım

kızlar bebek doğdugunda hastaneye puseti götürcez ya içine ne sereceğiz? ortadaki koruma aparatları altta kalacak sırtını acıtmaz mı?
doğumhaneye vereceğimiz kesede neler olacak?
aklımda deli sorular?
ben puset götürmicem k7z7mda da götürmemiştim çünkü yeni doğmuş sıcağa ve sıkığa anneye bağlı olanı ben kucağımda götürmeyi tercih ettim. bunda da öyle yapacağım inşaAllah. doğumhaneye vereceğin ya hastane çıkışı yada bir body bir alt üst veya tulum eşdiven çapka çorap bir tane de bez kundaklamak için bir penye birde polar veya kalın örtü. ben bu şekilde hazırlamıştım kızımda.

kızlar bebek doğdugunda hastaneye puseti götürcez ya içine ne sereceğiz? ortadaki koruma aparatları altta kalacak sırtını acıtmaz mı?
doğumhaneye vereceğimiz kesede neler olacak?
aklımda deli sorular?
pusetin içine babaannemizin ördüğü pofidik battaniyeyi sereceğim canım.
hemşireye vereceğim keseye de 1 adet tulum, eldiven, şapka takımı, 1 adet kısakollu çıtçıtlı body, 1 adet çorap, 1 adet bez, bir de penye battaniye koyacağım. Ayrıca odaya getirirken içine yatırdıkları beşiğe sermeleri için de 1 adet triko battaniye vereceğim. Onun üzerine yatırsınlar.

Abimin hanımı ile konuştum iki kızı var uğraşma pamukla falan dedi ben Yen'i doğan ıslak mendilleri iyice yıkıyordum öyle kullanıyordum dedi işime geldi valla bu temizleme pamukları biraz pahalı geldi bana

aynı fikirdeyim canım. Hiç öyle pamukla suyla falan uğraşamam. Hiç de ekonomik değil. Yenidoğan ıslak mendillerin yapısında da sadece saf su var. Çok da pratik.

Kızlar çikolata veya şeker sipariş edecekler ne kadar önceden vereceksiniz siparişi?

maşallah canım..aramızda 1 gün var ben aralığın 16-17sinde önce alınmasını istemiyorum cünkü bazen ciğer gelişiminde sorun olabiliyor ki kuzenimin başına geldi planlı sezaryendi doğunca bebeğin ciğer gelişimi tamamlanmış dediler 10 gün kuvezde kaldı. 10 gün kuvezde kalacağına karnımda kalsın diye düşünüyorum

Kızlar çikolata veya şeker sipariş edecekler ne kadar önceden vereceksiniz siparişi?
şeker siparişi vereceğim yerle konuştum. Doğumdan 5 hafta önce detayları netleştirirsek sıkışmamış oluruz dedi. Ben de çok sonraya bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz. Zaten kış günü erime, bozulma derdi de olmaz. Evde serin bir yerde muhafaza ederiz.

Kızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme
Canım bana da olmuştu.akıntı gibi ama daha sıvısı su gibiydi. küçük 1 çay bardağı kadar gelmiştir. gebelik eğitimi vardı ona gitmiştim sbah 10 dan akşam 5 e kadar seminerdeydim. bütün gün oturmaktan olmuştur dedi ordaki doktorlar. kendi doktorumu da aradım o da korkulcak bişey yok git eve kendini yorma dinlen dedi. bir kez daha olsaydı giderdim o gün panikle geçti ama bi daha öyle bir şey olmadı.anlık bişeymiş demekki

korkma canim bu normal vajinal akıntı ilk hamileliğinde çok olurdu öyle suyu sanırdım sonra doktorum dedi bundan korkma bu normal akıntı suyun gelse altına çiş yapmış gibi olursun demişti..sen de gönlünü ferah tut..ilk hamileligim kız bebekti belki ondan da oluyor olabilir seninki de kiz

Bwn dedim dogum geliyor bu kadar erkenden o korkuttu ilk defa gelince tuvaletten sonra gelmesi normalms ama normal evdeyken bianda gelirse o izaman sknti dedi dr rahatladm dr bana ilac vermedi sen naptn gittin mi dr iltihap ilacimi verdi
canım doktorun sanki seni biraz yanlış yönlendirmiş neden dersen çünkü o akıntı sadece tuvaletten sonra gelmiyor bazen durduk yere de olabiliyor mesela ayakta kaldıysan yürüyüş yaptıysan da olabilir

Canım en doğrusu seninki bu gebelik şekeri çok yorucu devamlı diyet besleniyorum ve kanımı ölçüyorum çok yıpratıcı yani parmaklarım iğneden delik deşik unlu gıdalara hasretim 37 bitirsem yeter yani psikolojik olarak dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…