- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.121
Evt cnm ic zibin dis tulum yada takimi corap bere eldiven bez battaniyeKızlar dogumhaneye ne veriyoruz bebek için sadece hastane çıkışıyla bez degil mi
Tamam canım çok sagolEvt cnm ic zibin dis tulum yada takimi corap bere eldiven bez battaniye
AminTamam canım çok sagol
Kızım küveze alındıgı için hastane bizden hiçbirşey istemdi o yüzden bilmiyorum
Çok heyecanlı bende hazırlıycam allahın izniyle rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sag saglim kucaklarımza almayo nasip etsin inşallah
Aynen canım aminn :))Evrt bende öyle biliyorum. Aslında standartlar içindeyse zayıf veya iri diyerek bizi telaşlandırmaları çok saçma :) amin amin inşallah sağlıklı olsnlarda :)
Bende valize o şekilde koydum oğlumunkinide öyle vermiştim dış battaniyesinin içine çorabını bebek bezini hastane çıkışını koydum güzelce bohça yaptım açacaklar içini giydirecekler dışındaki battaniyeyede sarıp verecekler işte bukadar :)))kızlar ayrı ayrı keselere koymayın öyle parçalar kaybolabilir çünkü bazen tek sizin bebeğimiz değil aynı anda başka bebek de dünyaya gelmiş oluyor karışıyor o zaman eşyalar..ben kızımda her şeyini battaniyesine bohça yapıp tek parça olarak vermiştim
evet canım bez,iç zıbın ,tulum ya da takım , bere,eldiven çorap battaniyeKızlar dogumhaneye ne veriyoruz bebek için sadece hastane çıkışıyla bez degil mi
Güzel duruyor canım yorumlarada iyice bakarsın
Güzelmiş bu keseler. Nereden aldınızBen bu keselerden aldım canım. 2.5 tl tanesi. Herseyi ayrı ayrı koyucam zorluk olmasın diye.
Dr benimkinede dedi gelmeye niyeti yok ins gelir benim ki ya sezeryan hic istemyrmcanım benim acilmam olmadığı için sonradan sezaryene alındım ama öncesinde bu şekilde normal doğumu tatmış oldum..kızım 41 haftayı tamamlayıp öyle doğdu hiç gelmeye niyeti yoktu
Aynen cnm minicoda unicornlu gordum alt acma ortusu kiz icin cok tatli onu sipars vericm sennki kizsa sende ver bence:)bende öle yapayım ozaman cnm alt açmayı kullanayım.
bakayım cnm :)Aynen cnm minicoda unicornlu gordum alt acma ortusu kiz icin cok tatli onu sipars vericm sennki kizsa sende ver bence:)
Biz aldık canimMedisana ateşölçer alan varmı
cnm kaynanan kendine hizmet ettirmeye geliyor netgekini bu haldeyken gelmeyen bebek dogunca hic gelmesin.ben ilk 3 ay annemde kaldim.kaynanam gel bende kal dediyse de ben rahat edemem gitmedim.zaten kaynanam yemek pek bilnez cok beceriksiz elide lezzetli degil.hele ki boyle mide bulantilari yasarken asla yiyemem yemeklerini.bi de nazim anneme geciyo kaynanama sunu yap bunu yap diyemem ben.ben kaynanama kanamam falan olcagi icin annem gelicek 2 hafta kalicak sen de annem gidince kalirsin dedimev kucuk 2 kisinin kalmasina gerek yok sem yine gunduz gelirsin dedim.insallah kalmaz.ama mecbur dedim hem darilmasin hem de esim annen kaliyo niye annem kalmiyo demesin diye.Valla milleti takmam ben zaten hemen salakça akıl vermesinler diye yorum yapmıyorum Doğumu nasıl düşünüyorsun diyene nasip bakalım diyorum dinlemek istemem Doğum hikayelerini kimseyi bağlamaz ben çekecem kimene kendim sağlıkçıyım ama etrafta burda maşallah sağlıkçıdan daha bilgili olduğunu iddia eden hatta bize kafa tutan bile var :) Gül geç diyorum be diyim :)) onun dışında içi fesat olan insanların kimler olduğunu biliyoruz ama ne yazikki görüşmek zorunda kalıyoruz akraba vs gibi yada bela arkadaş gibi ben hayret ediyordum ya msj atıp nasılsın diye sorup iyiyim dediğimde ya iyi misin nasıl yani şimdi düzeldin mi neredeyse tüh ben senin daha hasta olmanı isterdim der gibi konuşmalar oldu insanlar artık gerçekten kıskanç fesat benim gibi kusanlar mesela sen bunun ne demek olduğunu anca öyle anlar saçma sapan yorumlar yapanlar zaten yaşamamış çok rahat geçirmiştir ne yazikki biz onlar gibi şanslı olamadık ben bu süreçte bu şehirde yalnızdım ve eşimin yakınları vardı kimse ne geldi ne yardım edelim diye teklif etti aylarca yatakta yattığımı bilirim bi ailem baktı bana kv gelmeyi çağırmayı bırak aramadı bir ay boyunca şimdi de kışı sizde geçirecez çocuğa bakmaya geliyor bilmem ne diyo tansiyonum zıplıyor sinirden :))) bu kış nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum ben çocuğumla yalnız kalmak istiyorum ya kimseye ihtiyacım olmaz benim hamdolsun eşim var ve zaten okadar hastalandım gelip bakmadı şimdi iyi oldum hizmet edecek hale gelince mi geliyo...işte kimse kimseyi anlamıyor aslında...diş problemi yaşadım yaşıyorum aşırı bir kanama oluyordu en çok kustuğum zamanlarda hatta ağzımda kan tadı var diye yine kusuyordumm şimdi de fırçalarken çok kanıyor diş etlerim çekilmiş dr gitmiyorum çünkü gebelikte birşey yapılmıyor pek inş dökülmez diyorum korkuyorum valla ben de rengi de değişti sarı gibi olmaya başladı
canım zaten şimdiden gelmeye niyeti olmaz 36dan sonra yavaş yavaş aşağı iner bebek. olur Allahın izniyle sen kendini güzel motive etDr benimkinede dedi gelmeye niyeti yok ins gelir benim ki ya sezeryan hic istemyrm
güzel görünüyor almayı düşünüyorsan.ama lazım oluyor mu ki bunlar ben ilk bebegimde de kullanmamıştım lazım olmadi hiç
cnm ilk 1 sene cocuk olmamasina doktorlar normal gozle bakiyo.zaten ilk 6 ay muayene etmiyolar.bende oyle oldu.hemen kac yillik evli oldugunu soruyolar 1 yildan azsa tedavi etmiyorlar.ozel hastanede belki durum farklidir ben devlete gitmistim.Doğal yolla kaldım ama 8 ay sürdü üstelik adetlerim bazen 2-3 ay olmuyor çok ağrılı oluyor vs benim yumurtalıklarımda kistim küçük küçük birsürü gerçi dün onlarıda bulamadık karnıma kadar çıkmış yumurtalar şişmişler gözükmüyor :)
cnm cok guzel sen bilirsin ama cok hantal geldi bana.ben klasik reflü yatagi aldimmgüzel görünüyor almayı düşünüyorsan.ama lazım oluyor mu ki bunlar ben ilk bebegimde de kullanmamıştım lazım olmadi hiç
Sadece oyun parkı aldık, sanki bunu da alırsam salona falan geçince ilk 2-3 ay içine koyabilirim diye düşündüm canım.güzel görünüyor almayı düşünüyorsan.ama lazım oluyor mu ki bunlar ben ilk bebegimde de kullanmamıştım lazım olmadi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?