- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.081
Bi 10 dk boyunca sürdü şimdi yürüdüm ettim geçti. Bebiş hareketli belimde falanda ağrı yok. Devam ederse gidicem canım çok sagolsancılar düzenli giriyorsa ve 1 saattir falan varsa doktora gitmelisin canm.
Canım eğer kilosu da fazla olsaydı haftası çok çok önde çıkardı benimde bi haftadann bikaç gün fazla önden gidiyor hem boyu hem kilosu. Bence önemli olan boy kiloya çok takılma sok haftalarda daha çok alırlar zatenAcaba boyuna göremi az dedi kilosu. Yani o an soramadımda. Hani boyu uzunsa biraz daha kilolu olabilirdi falan mı demek istedi acaba. Ama normaldir dimi ya az olda bi sıkıntı olsa derdi skntı var diye
Canım 4-5 gün ileri çıkıyor adet tarihine göre uymuyorCanım sen bugün nasıl 30+0 oluyorsun bizim gebelik takvimindeki doğum tarihlerimiz aynı ama ben 29+3’üm bugün daha. Sat neydi senin?
Arkadasin 37de bas yukaridaydi 38+larda dondu bas asagi. Her an olabilir yani, su gunden sonra donmez diye bir sey yok.Selam kızlar, tecrübeli anneler bebek ne zaman doğum pozisyonuna geçiyor? 32 haftalığız bbebeğim henüz makat geliş döner daha dedi. Ne zaman dönüyor bu bebişler? Bir de ben hep dinlenme pozisyonundayım bu yüzden dönmemiş olabilir mi?
canım benim acilmam olmadığı için sonradan sezaryene alındım ama öncesinde bu şekilde normal doğumu tatmış oldum..kızım 41 haftayı tamamlayıp öyle doğdu hiç gelmeye niyeti yoktuHahakizin kacnci haftada dogdu cnm kiz bebekleri erken gelir derler ne guzel normal dogum yapms:) darisi bana ins o zaman benm gordugum normal sivi gbi birsyms artk korkmam sayende cnm:))
bence hiç kafana takma kilosu da boyu da haftasından öndeMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
Ha anladım sen ultrason tarihine göre hesaplıyorsun. Benim de bazen önde çıkıyor ama doktor son adet tarihini esas alıyor haftasını hesaplarken.Canım 4-5 gün ileri çıkıyor adet tarihine göre uymuyor
Ultrason da 30+0 çıktı canım ama son adete göre daha geri ultrason kağıdında beklenen Doğum tarihim 19 aralık gösteriyor seninkinde ne yazıyor canımHa anladım sen ultrason tarihine göre hesaplıyorsun. Benim de bazen önde çıkıyor ama doktor son adet tarihini esas alıyor haftasını hesaplarken.
Evet düşünmemeye çalışıcAm. Kimiside önemli olan boy değil kilo diyo her doktor farklı bişi söylüyo valla bizde şaşırdık :)Canım eğer kilosu da fazla olsaydı haftası çok çok önde çıkardı benimde bi haftadann bikaç gün fazla önden gidiyor hem boyu hem kilosu. Bence önemli olan boy kiloya çok takılma sok haftalarda daha çok alırlar zaten
Benim bildiğim kadarıyla doktorlar normal doğumda sorun yaşamamak için bebeğin çok tombul olmasını istemiyor :) ama bizim bebekler böyle giderse tombul olabilirler :)) sağlıkla büyüsünler inşaallahEvet düşünmemeye çalışıcAm. Kimiside önemli olan boy değil kilo diyo her doktor farklı bişi söylüyo valla bizde şaşırdık :)
İite doktorları anlamak zor takmamaya çalışıcam :)bence hiç kafana takma kilosu da boyu da haftasından önde
Evrt bende öyle biliyorum. Aslında standartlar içindeyse zayıf veya iri diyerek bizi telaşlandırmaları çok saçma :) amin amin inşallah sağlıklı olsnlarda :)Benim bildiğim kadarıyla doktorlar normal doğumda sorun yaşamamak için bebeğin çok tombul olmasını istemiyor :) ama bizim bebekler böyle giderse tombul olabilirler :)) sağlıkla büyüsünler inşaallah
Normal kare cikolata olacaksa haci serif uygun baya. Karton kutulu olacak benimki, tadi da guzel cikolatalarinin benim arkadaslar hep ordan yaptirdi. Tepsili, ahsap sepetli modelleri falan da var
Allah senden de razı olsun cnm ne demek biz bildiklerimizi aktarıyoruz umarım işe yarar inş sen de o durumdan kurtulursun bir an önce hiç korkma ameliyatı çok basit artık İnan bana taş evet senin ağrına yanmalarına sebep ama hormonlar çok fazla etkili bak bana sanki taş mı vardı saframda ama 5 ay istisnasız kustum evet reflüm vardı hamilelik öncesinde de ama bu kadar aşırı değildi yahu aç karnına bile midem yanıyor sürekli ağzımda dediğin gibi aç karnına daha çok midem bulanıyor ama yiyince de yediklerim hep ağzıma geri geliyor onca içtiğim şeye rağmen ama artık takmıyorum bu enfeksiyon olması sıkıntı oldu oda 5 ay boyunca su içmediğim için bakteriler çoğaldı diye düşünüyorum rabbim bize sağ Salim bu yavrularım kucağımıza almayı nasip etsin başka da birşey istemiyoruz bana aman be var işte kustun geçti diyenlere şöyle bi tokat atasım geliyor kendileri bir gün kussa nasıl oluyor bi görseler şükür bu günlere öyle ilginç ki Benim etrafımda şuan kusmuyorum diye üzüldüğünü fark ettiğim insanlar oldu ne yazık ya artık insanların mutsuzluğuna sevinen bi toplum olduk gerçekten çok yazıkcnm icimi cok rahatlatiyorsun hap konusunda Allah razi olsun.tez zmanda sıkıntılarin bitsin hersey gonlunce olsun cnm
reflü bitsin de cnm o da zaten bulanti yapiyor.en azindan ondan kurtulalim bari.
cnm safra tasindan cok korkuyordum hamd olsun Rabbime agri yasamadim simdilik.insallah su 2 ayi da agrisiz geciririm.
zaten bi yandan bu yuzden de normal dogum hic istemiyorim.dofum sirasinda taş yerinden oynayip agri yapiyo diyen olmustu bana.ondan korkuyorum.
ben bi kez daha cerraha gittim.bana senin simdi safra kesende taş olsa da olmasa da bisey yapamayiz hamilesin dedi.ben bi bakilsin istiyodum bi daha.ama bakmadi gerek yok simdilik dedi sen senin sıkıntın var mi simdilik onu soyle dedi.bende simdilik yok ama bulantilar tastan mi dedim olabilir ama senin bulantikarin hamileliktendir buyuk ihtimal dedi.bazilari taşla senelerce yasar bazilari hemen aldirmak zorunda kalir bu belli olmaz dedi.
ama ben isimi zamana birakmicam cnm dedigin gibi insallah bi agrim sızım olmazsa bebegi sutten kestikten sonra ameliyat olucam tasimi aldircam.cunku korka korka yasadim kac aydir bu hamileligimde.daha da belli degil.insallah da olmaz.ama eskisi gibi dusunmuyorum aklimdan cikarttim.
yalniz 2.cocuk dusunmem tasimi aldirmadan.
benim de midem ac kalinca hem bulaniyo hem de agri saplaniyo cnm
cnm ceken bilir.bana da bi arkadasimhic gitmiyorum diye soylendi.bende mide sıkıntilarimdan dolayi inan ki disari cikamiyorum dedim.neden diyo.kokuyo hersey.herkeste herseyinyiyemiyorum diyorum.bana havakar soguk arrik nasil kokuyor diyor...saka gibi..ben de cnm sana kokmuyo bana kokuyo iste elimde degil dedim.ne kadar yakinin da olsa bazilari inanmiyor cnm abarttigimizi saniyor.bi hafta su yasadiklarimizi yasasalar öldîm bittim derler...ben her zmn hakkimda kim ne dusunuyosa Allah ona da nasip etsin diyorum.kimseye beddua etmeyi sevmem korkarim ben de boyle dua ederim.Allah senden de razı olsun cnm ne demek biz bildiklerimizi aktarıyoruz umarım işe yarar inş sen de o durumdan kurtulursun bir an önce hiç korkma ameliyatı çok basit artık İnan bana taş evet senin ağrına yanmalarına sebep ama hormonlar çok fazla etkili bak bana sanki taş mı vardı saframda ama 5 ay istisnasız kustum evet reflüm vardı hamilelik öncesinde de ama bu kadar aşırı değildi yahu aç karnına bile midem yanıyor sürekli ağzımda dediğin gibi aç karnına daha çok midem bulanıyor ama yiyince de yediklerim hep ağzıma geri geliyor onca içtiğim şeye rağmen ama artık takmıyorum bu enfeksiyon olması sıkıntı oldu oda 5 ay boyunca su içmediğim için bakteriler çoğaldı diye düşünüyorum rabbim bize sağ Salim bu yavrularım kucağımıza almayı nasip etsin başka da birşey istemiyoruz bana aman be var işte kustun geçti diyenlere şöyle bi tokat atasım geliyor kendileri bir gün kussa nasıl oluyor bi görseler şükür bu günlere öyle ilginç ki Benim etrafımda şuan kusmuyorum diye üzüldüğünü fark ettiğim insanlar oldu ne yazık ya artık insanların mutsuzluğuna sevinen bi toplum olduk gerçekten çok yazık
masallah cnm.cnm doktorun hakli olabilir.cunku kadinlarin bi cogunda kist var zaten.kisti olmayan artik yok gibi bisey.Benimde bugün aylık kontrolüm vardı tam 30 haftalığım bebek 1650 gr olmuş tahmini doğuma kadar 2800-3000 olurmuş ben az diyorum doktor iyi diyor ben 17-18 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım kistleride doğumda alalım diyorum doktor bırak kistleri sen ağır vaka değilsin yoksa tedavisiZ hamile kalamazdın diyor ben ne desem adam tam tersi sinir oldum bu arada o gelen yoğun su gibi şey akıntıymış bu zamanlarda artarmış suyumda tam çıktı
Doktorun sacmalamis bence. Seninle tam olarak ayni beklenen dogum tarihimiz. Ben gecen hafta gittigimde 1100 gr di ve doktor gayet iyi dedi. Zaten nette de normal araliklarda cikiyor. Hic endise etme.Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?