2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadasin 37de bas yukaridaydi 38+larda dondu bas asagi. Her an olabilir yani, su gunden sonra donmez diye bir sey yok.
İyi ozaman. Büyük ihtimalle dinlendiğim için dönmedi. Bacakları sol yanımda vuruyor sürekli bebisim. Daha zamanına var döner inşallah

Bende çok kararsizim alıp almama konusunda çevremde kullanan da hic yok oğlum 3yasinda bir yere giderken arabayla zor olur kanguruya bebeği koyarimdiye düşünüyorum ama ya durmassa diye de tereddüt ediyorum
ikinci el al istersen canım benim belim ağrımazsa bende almayı düşünüyorum bakalım

ikinci el al istersen canım benim belim ağrımazsa bende almayı düşünüyorum bakalım
Esim 2.el eşya olayına çok karşı canım varsa ihtiyacsa 0 alırız diyor kendisi bende fuzuli masraf olmasın diye ihtiyaç diyemiyorum

Kasım annelerinden birine dru ağrı olursa gel demiş, dikiş patlayabiliyomuş ilkez duydumm
aynen bende okudum onu ve birdakine zaten soracam ve bakmasını isteyeceğim. her dikiş farklı her bünye farklı canım endişe etme sende doktoruna sor ve baktır bence

benim pek ayaklari cok yukari cikmiyo hep asagida cok nasir yukari cikiyo simdikik cnm
bugun kontrkldeydik bi tarafta topanmasjji sordum govdesidir dedi.
benim kizim yuzunu artik gosteriyo ama ben tam goremiyorum renkli olmadigi icin gozleri agzi falan karanlik cikiyo ama olsun gormek beni yine de cok rahatlatiyo
yine idrar ve kanima bakilcak haftaya tekrar kizimla buluscaz 3 hafta sonra gel demedi neyseki
gobegimde cok sertlik oluyo dedim magnezyum verdi.kan hapi verdi.ekstra.
hastane cikisinda da eksikleri tamamlayalim dedik biraz.ebebege gittik
depend in hasta bezini
pratik alt acma bezini
minik suluk ( evde bulunsun ne olur ne olmaz dedim )
silikon mama kaşıgı (ne olur ne olmaz bi kac gun sutum olmazsa ve ilac icirmek icin gerke kalirsa diye aldim )
bebekle kisin her yere rahat gidemem diye aldim ne olur ne olmaz boyle seyleri.
baby me sampuan
baby me gogus pedi
baby me leke cikarici
goon bebek bezi 68 li 26 tlydi.son kalmisti sldim.sleppy alcaktim vazgectim.fiyat olarak goon biraz daha uygundu.
sampuan bebek bezi islak mendilde muhendisinoglunu takip ediyodum ona gore aldim.
banyo icin file klasik olanlardan
bebedor burun aspiratorü aldim icinde 4 tane yedek ucu var.21 tlydi
gogus koruyucu ates olcer dolap bavul icin kese kaldi.
keseyi de madam coconun buzgulu keseleri var hic gordun mi cnm bilmiyorum ondan alicam.bende 2 tane kucuk vardi bulursam 4 5 tane daha alicam.
smilac marka mama süt yapici icecekler vs.bunlari ihtiyaca gore o gun esime aldircam resmini cektim hastaneye de yakin ebebek zaten.simdiden almadim.insallah da gerek kalmaz.
bi cok eksik bitti ama hic indirim yoktu emzirme haftasina ozel %15 indirim vardi o da ise yaramaz.

Esim 2.el eşya olayına çok karşı canım varsa ihtiyacsa 0 alırız diyor kendisi bende fuzuli masraf olmasın diye ihtiyaç diyemiyorum
anlıyorum ve kendince de haklı ama işte çocuk ya sevmezse o risk de var az da değil onlar ben alırsam ergobaby almayı düşünüyorum oda ikinci el yani makinaya at birşey olmaz. ama şuda var beşik yani ek oturmalık buggypod lar var onu alacam kesinlikle benim kız pek yüremeyebilir uzun yol birde aracımız yok şart yani.

cnm renkli bakiyomusun dedim ben o ozellik yok dedi doktor
dogumu sezeryan istedigimi soyledim.spinal mi genel mi sizce daha riskli dedim.her ikisjnde de risk var.her zmn risk vardir zaten simdi sana hangi birini desem korkarsin cok dusunme.biz ni sorunla karsilasmadik dedi.senin istegine gore spinal de olur genel de dedi.benim doktorum hep oyle de olur boyle de olur diyo.hap konusjnda da oyle rahat bi doktor.benim hosuma gidiyo cok tatli ama dogum sekli konusunu tamamen bana birakti napcam bilmiyorim.
bszi hastalar spinalden korkuyor o zmn genel daha iyi dedi.genelde verilen narkoz bebegi etkiler mi dedim korkum.vardi bu konuda.biz sezeryan dogumu hemen yspiyoruz bekletmiyoruz bebege hic bi etkisi olmuyo dedi.o konuda rahatladim.spinalde de hastayla irtibat haljnde olmak iyi dedi.her ikisininde artisi eksisi var cok kafam karisti.

aynen bende okudum onu ve birdakine zaten soracam ve bakmasını isteyeceğim. her dikiş farklı her bünye farklı canım endişe etme sende doktoruna sor ve baktır bence
Benimki göbekten ameliyat dra sorsamda bişey yapamaz dikiş yeri iyice genişledi bu günlerde hayırlısıyla geçse artık

geçmiş olsun canım
canım benim de uzun zamandır sezaryen yerim ağrıyor hem de yırtınacak gibi doktor normal dedi orası esnek olmadığı için öyleymiş

kesinlikle spinal derim . ben spinal yapmıştım kizimi hemen gördüm odaya geçinde hemen kucağına alıp rahatca emzirdim

Arkadaşım spinalle sezeryan oldu. Bebeğe hemen temas etmek çok güzel bir duyguydu diyor. Çoğu kişi öyle yapıyor artık genel tercih edenler azaldı. Sen bilirsin tabi yinede

Benim oğlum artik araba istemiyor maalesef koşturup yürümek istiyor bizim arabamiz var ama tek çıkarsam diye istiyorum ben alirsamda mamadusbaby düşünüyorum inşallah

Cnm dr dediği gibi bunları hiç düşünme ben biliyorum olabilecek durumları ama yine de spinal epidural istiyorum geneli hiç düşünmedim aşırı korkuyorsan hafif bi sedasyon verirler sana 5 dk sonra ayılırsın isteğe bağlı bunlar ve anestezici uyumlu olup olmadığına bakacak ona göre de karar vereceksiniz ben şuanlık benim için hangisi sağlıklı iyi olacaksa onu nasip et Allah’ım diyorum sen de akışına bırak gün al derse alırsın benim dr henüz birşey demedi hakkımız da hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…