- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.281
Ağustos ve daha öncesi kullandığım ilaç buydu eylülde gayno ferro kullandım o iyi gelmedi galiba şimdi Dr yine ferrum fortu yazmış inşallah yükselir yineFerrum fort kullanıyorum canim günde 1 kez kullanıyorum
İyi ozaman. Büyük ihtimalle dinlendiğim için dönmedi. Bacakları sol yanımda vuruyor sürekli bebisim. Daha zamanına var döner inşallahArkadasin 37de bas yukaridaydi 38+larda dondu bas asagi. Her an olabilir yani, su gunden sonra donmez diye bir sey yok.
ikinci el al istersen canım benim belim ağrımazsa bende almayı düşünüyorum bakalımBende çok kararsizim alıp almama konusunda çevremde kullanan da hic yok oğlum 3yasinda bir yere giderken arabayla zor olur kanguruya bebeği koyarimdiye düşünüyorum ama ya durmassa diye de tereddüt ediyorum
Esim 2.el eşya olayına çok karşı canım varsa ihtiyacsa 0 alırız diyor kendisi bende fuzuli masraf olmasın diye ihtiyaç diyemiyorumikinci el al istersen canım benim belim ağrımazsa bende almayı düşünüyorum bakalım
aynen bende okudum onu ve birdakine zaten soracam ve bakmasını isteyeceğim. her dikiş farklı her bünye farklı canım endişe etme sende doktoruna sor ve baktır benceKasım annelerinden birine dru ağrı olursa gel demiş, dikiş patlayabiliyomuş ilkez duydumm
benim pek ayaklari cok yukari cikmiyo hep asagida cok nasir yukari cikiyo simdikik cnmBen renkli usg girdim ama çıktı vermedi yada yüzünü göstermedi diye vermedi pek hatırlamıyorum ama her zaman renkli bakılmadı ay ben okadar çok dr gezdim ki bi memlekette bir burda kaç has gittim hatırlamıyorum bile hangisi bakmıştı diyebenim de çok fazla olmaya başladı bu haftalar da sürekli topluyor kendini bi gün öyle bir yaptı ki korktum göbeğim resmen sivri oldu sorsan da o anlık görüntüyü söyler bu minikler hala çok dönüyor ve hatta baş aşağı ise yukarıya bile çıkabilir yer var sen kendin anlarsın nerde neyi var diye mesela ben anlıyorum ayaklar kaburgamın altında şuan :) başı da aşağıda
Artık başladık canım, sabah akşam kullanacağım. Çok sağol.Gecmıs olsun canım sana başka bı doktor adalat vermıstı bence artık onu dınleyıp kullanmalısın
anlıyorum ve kendince de haklı ama işte çocuk ya sevmezse o risk de var az da değil onlar ben alırsam ergobaby almayı düşünüyorum oda ikinci el yani makinaya at birşey olmaz. ama şuda var beşik yani ek oturmalık buggypod lar var onu alacam kesinlikle benim kız pek yüremeyebilir uzun yol birde aracımız yok şart yani.Esim 2.el eşya olayına çok karşı canım varsa ihtiyacsa 0 alırız diyor kendisi bende fuzuli masraf olmasın diye ihtiyaç diyemiyorum
cnm renkli bakiyomusun dedim ben o ozellik yok dedi doktorBen renkli usg girdim ama çıktı vermedi yada yüzünü göstermedi diye vermedi pek hatırlamıyorum ama her zaman renkli bakılmadı ay ben okadar çok dr gezdim ki bi memlekette bir burda kaç has gittim hatırlamıyorum bile hangisi bakmıştı diyebenim de çok fazla olmaya başladı bu haftalar da sürekli topluyor kendini bi gün öyle bir yaptı ki korktum göbeğim resmen sivri oldu sorsan da o anlık görüntüyü söyler bu minikler hala çok dönüyor ve hatta baş aşağı ise yukarıya bile çıkabilir yer var sen kendin anlarsın nerde neyi var diye mesela ben anlıyorum ayaklar kaburgamın altında şuan :) başı da aşağıda
Benimki göbekten ameliyat dra sorsamda bişey yapamaz dikiş yeri iyice genişledi bu günlerde hayırlısıyla geçse artıkaynen bende okudum onu ve birdakine zaten soracam ve bakmasını isteyeceğim. her dikiş farklı her bünye farklı canım endişe etme sende doktoruna sor ve baktır bence
geçmiş olsun canımÇok sağolun kızlar, ilaçlar ve serumlardan sonra daha iyiyim, sancı durdu çok şükür. Bir ya da iki defa olup pozisyon değiştirince rahatlıyorsanız yalancı kasılma oluyor. Benim dün ne yapsam geçmeyen kaya gibi karnım vardı. Sağa döndüm olmadı su içtim olmadı. En son kasıklarımın acıması da dinmeyince direk hastaneye geldik. Hani icimde hâlâ her şey normal ama ben abartıyorum hissi vardı ama sancıları görünce ebe de kızdı niye bu kadar bekledin diye.
İnşallah bu sıpa bekleyecek :))) yani ben de inatçı biriyim :)
Rabbim hepimize sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin ..
canım benim de uzun zamandır sezaryen yerim ağrıyor hem de yırtınacak gibi doktor normal dedi orası esnek olmadığı için öyleymişBenim öle aşırı hareketli olmamasına rağmen acıyor cnm ya ay sonu benim kontrolümde gittiğimde bende danışıcam mutlaka iş güç bide kızım var 2 yasında hiç durmuyorum bütün gün koşturmaca, geceleri de canı saolsun ama ck geç yatıyor, yorgunluktan da olabilir mi diyorum İnan
yinede dikkat et canımBenimki göbekten ameliyat dra sorsamda bişey yapamaz dikiş yeri iyice genişledi bu günlerde hayırlısıyla geçse artık
kesinlikle spinal derim . ben spinal yapmıştım kizimi hemen gördüm odaya geçinde hemen kucağına alıp rahatca emzirdimcnm renkli bakiyomusun dedim ben o ozellik yok dedi doktor
dogumu sezeryan istedigimi soyledim.spinal mi genel mi sizce daha riskli dedim.her ikisjnde de risk var.her zmn risk vardir zaten simdi sana hangi birini desem korkarsin cok dusunme.biz ni sorunla karsilasmadik dedi.senin istegine gore spinal de olur genel de dedi.benim doktorum hep oyle de olur boyle de olur diyo.hap konusjnda da oyle rahat bi doktor.benim hosuma gidiyo cok tatli ama dogum sekli konusunu tamamen bana birakti napcam bilmiyorim.
bszi hastalar spinalden korkuyor o zmn genel daha iyi dedi.genelde verilen narkoz bebegi etkiler mi dedim korkum.vardi bu konuda.biz sezeryan dogumu hemen yspiyoruz bekletmiyoruz bebege hic bi etkisi olmuyo dedi.o konuda rahatladim.spinalde de hastayla irtibat haljnde olmak iyi dedi.her ikisininde artisi eksisi var cok kafam karisti.
Arkadaşım spinalle sezeryan oldu. Bebeğe hemen temas etmek çok güzel bir duyguydu diyor. Çoğu kişi öyle yapıyor artık genel tercih edenler azaldı. Sen bilirsin tabi yinedecnm renkli bakiyomusun dedim ben o ozellik yok dedi doktor
dogumu sezeryan istedigimi soyledim.spinal mi genel mi sizce daha riskli dedim.her ikisjnde de risk var.her zmn risk vardir zaten simdi sana hangi birini desem korkarsin cok dusunme.biz ni sorunla karsilasmadik dedi.senin istegine gore spinal de olur genel de dedi.benim doktorum hep oyle de olur boyle de olur diyo.hap konusjnda da oyle rahat bi doktor.benim hosuma gidiyo cok tatli ama dogum sekli konusunu tamamen bana birakti napcam bilmiyorim.
bszi hastalar spinalden korkuyor o zmn genel daha iyi dedi.genelde verilen narkoz bebegi etkiler mi dedim korkum.vardi bu konuda.biz sezeryan dogumu hemen yspiyoruz bekletmiyoruz bebege hic bi etkisi olmuyo dedi.o konuda rahatladim.spinalde de hastayla irtibat haljnde olmak iyi dedi.her ikisininde artisi eksisi var cok kafam karisti.
Benim oğlum artik araba istemiyor maalesef koşturup yürümek istiyor bizim arabamiz var ama tek çıkarsam diye istiyorum ben alirsamda mamadusbaby düşünüyorum inşallahanlıyorum ve kendince de haklı ama işte çocuk ya sevmezse o risk de var az da değil onlar ben alırsam ergobaby almayı düşünüyorum oda ikinci el yani makinaya at birşey olmaz. ama şuda var beşik yani ek oturmalık buggypod lar var onu alacam kesinlikle benim kız pek yüremeyebilir uzun yol birde aracımız yok şart yani.
Inşallah canim ben en baştan bunu kullanıyorum inşallah sana da yarasinAğustos ve daha öncesi kullandığım ilaç buydu eylülde gayno ferro kullandım o iyi gelmedi galiba şimdi Dr yine ferrum fortu yazmış inşallah yükselir yine
oğlun kaç yaşında canımBenim oğlum artik araba istemiyor maalesef koşturup yürümek istiyor bizim arabamiz var ama tek çıkarsam diye istiyorum ben alirsamda mamadusbaby düşünüyorum inşallah
3yasina girdi bu ay canimoğlun kaç yaşında canım
Cnm dr dediği gibi bunları hiç düşünme ben biliyorum olabilecek durumları ama yine de spinal epidural istiyorum geneli hiç düşünmedim aşırı korkuyorsan hafif bi sedasyon verirler sana 5 dk sonra ayılırsın isteğe bağlı bunlar ve anestezici uyumlu olup olmadığına bakacak ona göre de karar vereceksiniz ben şuanlık benim için hangisi sağlıklı iyi olacaksa onu nasip et Allah’ım diyorum sen de akışına bırak gün al derse alırsın benim dr henüz birşey demedi hakkımız da hayırlısı olur inşcnm renkli bakiyomusun dedim ben o ozellik yok dedi doktor
bazilari da sakin spinal olma diyor cnm o yuzden kafam karisikkesinlikle spinal derim . ben spinal yapmıştım kizimi hemen gördüm odaya geçinde hemen kucağına alıp rahatca emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?