- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.241
annesı oglusun onden mı gıdıyor hafta olarak artık rahat edemıyordur ıcerde:) kendını uzme hayırlısıyla herkes sag salım saglıcakla kucagına alır amıııınKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Ebe alttan kontrol etti açılma olmuş mu diye. Yokmuş çok şükür.
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Benim oğlum çok aceleci çıktı
Ama inşallah ilaçlarla durduracağız sıpayı.
Ah canm yaa ne aceleci çıktı senin oğlan:) çok geçmiş olsun.Kızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Canım alan büyük alıyor genellikle citcitli badi ve patikli pijama çok gidiyor kurutma makinanın varsa pek sorun değil ama yoksa sürekli yıka as kurumasını bekle çok zor ben eve kıyafet asmiyorum hicbir odasına penye battaniye hic değilse 2 3tane olmalı kaması kusmuğu çok oluyor bebeklerin biraz yedekli gitmekte fayda var bence yeni doğan degilde 0-3 3-6alirsan daha iyi kullanirsinKıyafet olarak neler aldınız bayanlar. Çok bişey alma hemen büyüyor hediye de çok geliyor diyorlar ama kış çocuğu olacak bide hediye mi belliden çocuğu giydirmek için. İnçe zıbın fazla oldu ben de kalın kışlık alt üst pijama takımı alayım diyorum gerek yok battaniye ye sarıcan zaten diyorlar. Ne yapsam bilemedim. Kaçar tane neler aldınız neler alacaksınız yazar mısınız özellikle tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim. Yarın çarşıya gideceğim bitsin artık alışveriş işi istiyorum. Yürümek bile zorlaştı artık
Demmekki daha üst olabiliyor hmm,Canim kullandığın ilacın adını yazabilirmisin?12 küsür çıkmıştı benim
Tam tersi daha rahat oluyor canım çünkü loğusa pijamaları lastiği karnın üstünden oluyor hastanede çok rahat oluyor gelenlerin yanında rahatça yatıyorsun hemşire pansumana gelince aşağı indiriyorsun ben çok rahat etmiştimBen 4 ay sonra işe başlayıp işyerinde de süt sağacağım için emzirme sütyeni ve atleti ikisini de aldım. Ama evde olacaklar için kış bitene kadar sadece atlet yeter bence. Zaten onların da göğüs kısmı kalın oluyor.
Ben 2 takım gecelik sabahlık aldım. Pijama takımı sezeryanda zor olur diye düşünüyorum.
bende aynı durumdayım canım birdaki kontrole gittiğimde soracağım korkuyorum açılacak diye kızım çok hareketli maşaAllahKızlar, 2 gündür inanılmaz canım sıkkın. Artık stresten kendimi sıkmaktan mı sinirden mi bilmiyorum ama ilk Sezeryan dikiş yerlerim cok acıyor belki üşüttüm ondandır bilmiyorum daha önce seseryan yaşayanlar sizlerde durumlar nasıl
geçmiş olsun canım ya yordun mu kendini hayırdır inşaAllah vaktinde gelir paşaKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Yüksekte çıkabiliyor benim moralim bozuldu bile kan değeri çok önemli benim için kan az olunca doğum sonrasıda geç kendine geliyosun bir an önce değerleri yükseltmem lazımBenim 11.10 çıktı ama hct rbc değerleri de düşük ondan mı demiştir bilemedim
Kaç yıl var arada canım benim sezeyan yerim 6 yıl oldu olalı oyüzden sıkıntı yok bebeğimde hareketli değil en başından beri uysal belki onunda etkisi vardırKızlar, 2 gündür inanılmaz canım sıkkın. Artık stresten kendimi sıkmaktan mı sinirden mi bilmiyorum ama ilk Sezeryan dikiş yerlerim cok acıyor belki üşüttüm ondandır bilmiyorum daha önce seseryan yaşayanlar sizlerde durumlar nasıl
Benim normaldi diğer doğumlar,çocuklardan sonra göbekten ameliyat oldum şimdi oraya eli ,ayağı, başı bunlardan biri baskı yapınca bıçak kesiği gibi acıyoKızlar, 2 gündür inanılmaz canım sıkkın. Artık stresten kendimi sıkmaktan mı sinirden mi bilmiyorum ama ilk Sezeryan dikiş yerlerim cok acıyor belki üşüttüm ondandır bilmiyorum daha önce seseryan yaşayanlar sizlerde durumlar nasıl
Evet pijama bende daha rahat oluyor diye duydum. Zaten neye aliştiysan onu giyiyor muşsun.Tam tersi daha rahat oluyor canım çünkü loğusa pijamaları lastiği karnın üstünden oluyor hastanede çok rahat oluyor gelenlerin yanında rahatça yatıyorsun hemşire pansumana gelince aşağı indiriyorsun ben çok rahat etmiştim
Canim normal penye pijama benim aldiklarim. E ev illa ki sicak olacak, alttan da badi giyecekler, çoğunlukla da yatar pozisyonda olacaklari icin uzerlerine bisey ortulu olur. Oda sicakligi normal oldukca cocugu kat kat giydirmeyi dusunmuyorum basi ayagi sicakta olsun yeter derler zaten he
inşallak minnoş biraz saha bekler annesi , sen gönlünü ferah tut.. sancı anlık gelebiliyormuş açılman yoksa kendini hiç üzme . Hastanedesin öyle düşün her türkü müdahaleyi yaparlar Allah’ın izniyleKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Canım benim dikişlerimde çok fena doktoruma söyledim baktı baya ilgilendi sagolsun tam iyileşmemiş dedi bir tarafımda boşluk varmış ama bebegi taşır dedi çok bekletmeden alırız dedi ya 37 yada 38 de alıcak canım çünkü şimdiden bile benim agrım baya var hala uyuşuk ameliyat yerim 2017 şubatta dogum yaptım benKızlar, 2 gündür inanılmaz canım sıkkın. Artık stresten kendimi sıkmaktan mı sinirden mi bilmiyorum ama ilk Sezeryan dikiş yerlerim cok acıyor belki üşüttüm ondandır bilmiyorum daha önce seseryan yaşayanlar sizlerde durumlar nasıl
Yok canım hala agrı çekiyorum gidemedim dün anneannem vefat ettiEzmu0810 canım nasıl oldun bacakların için gittinmi doktora
başınız sağ olsun canım Allah tahsilatını affetsin nur içinde yatsın inşaAllahCanım benim dikişlerimde çok fena doktoruma söyledim baktı baya ilgilendi sagolsun tam iyileşmemiş dedi bir tarafımda boşluk varmış ama bebegi taşır dedi çok bekletmeden alırız dedi ya 37 yada 38 de alıcak canım çünkü şimdiden bile benim agrım baya var hala uyuşuk ameliyat yerim 2017 şubatta dogum yaptım ben
Yok canım hala agrı çekiyorum gidemedim dün anneannem vefat etti
Benim öle aşırı hareketli olmamasına rağmen acıyor cnm ya ay sonu benim kontrolümde gittiğimde bende danışıcam mutlaka iş güç bide kızım var 2 yasında hiç durmuyorum bütün gün koşturmaca, geceleri de canı saolsun ama ck geç yatıyor, yorgunluktan da olabilir mi diyorum İnanbende aynı durumdayım canım birdaki kontrole gittiğimde soracağım korkuyorum açılacak diye kızım çok hareketli maşaAllah
2016 ekim de Doğum yaptım canım; Benimde bebeğim uysal ama sanırım hem ayaklarımı üşüttüm hem ck yoruluyorum hem ck stresliyim ondan sanırımKaç yıl var arada canım benim sezeyan yerim 6 yıl oldu olalı oyüzden sıkıntı yok bebeğimde hareketli değil en başından beri uysal belki onunda etkisi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?