2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
annesı oglusun onden mı gıdıyor hafta olarak artık rahat edemıyordur ıcerde:) kendını uzme hayırlısıyla herkes sag salım saglıcakla kucagına alır amıııın

Ah canm yaa ne aceleci çıktı senin oğlan:) çok geçmiş olsun.

Canım alan büyük alıyor genellikle citcitli badi ve patikli pijama çok gidiyor kurutma makinanın varsa pek sorun değil ama yoksa sürekli yıka as kurumasını bekle çok zor ben eve kıyafet asmiyorum hicbir odasına penye battaniye hic değilse 2 3tane olmalı kaması kusmuğu çok oluyor bebeklerin biraz yedekli gitmekte fayda var bence yeni doğan degilde 0-3 3-6alirsan daha iyi kullanirsin

Tam tersi daha rahat oluyor canım çünkü loğusa pijamaları lastiği karnın üstünden oluyor hastanede çok rahat oluyor gelenlerin yanında rahatça yatıyorsun hemşire pansumana gelince aşağı indiriyorsun ben çok rahat etmiştim

bende aynı durumdayım canım birdaki kontrole gittiğimde soracağım korkuyorum açılacak diye kızım çok hareketli maşaAllah

geçmiş olsun canım ya yordun mu kendini hayırdır inşaAllah vaktinde gelir paşa

Benim 11.10 çıktı ama hct rbc değerleri de düşük ondan mı demiştir bilemedim
Yüksekte çıkabiliyor benim moralim bozuldu bile kan değeri çok önemli benim için kan az olunca doğum sonrasıda geç kendine geliyosun bir an önce değerleri yükseltmem lazım

Kaç yıl var arada canım benim sezeyan yerim 6 yıl oldu olalı oyüzden sıkıntı yok bebeğimde hareketli değil en başından beri uysal belki onunda etkisi vardır

Benim normaldi diğer doğumlar,çocuklardan sonra göbekten ameliyat oldum şimdi oraya eli ,ayağı, başı bunlardan biri baskı yapınca bıçak kesiği gibi acıyo

Çok sağolun kızlar, ilaçlar ve serumlardan sonra daha iyiyim, sancı durdu çok şükür. Bir ya da iki defa olup pozisyon değiştirince rahatlıyorsanız yalancı kasılma oluyor. Benim dün ne yapsam geçmeyen kaya gibi karnım vardı. Sağa döndüm olmadı su içtim olmadı. En son kasıklarımın acıması da dinmeyince direk hastaneye geldik. Hani icimde hâlâ her şey normal ama ben abartıyorum hissi vardı ama sancıları görünce ebe de kızdı niye bu kadar bekledin diye.
İnşallah bu sıpa bekleyecek :))) yani ben de inatçı biriyim :)
Rabbim hepimize sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin ..

Evet pijama bende daha rahat oluyor diye duydum. Zaten neye aliştiysan onu giyiyor muşsun.

inşallak minnoş biraz saha bekler annesi , sen gönlünü ferah tut.. sancı anlık gelebiliyormuş açılman yoksa kendini hiç üzme . Hastanedesin öyle düşün her türkü müdahaleyi yaparlar Allah’ın izniyle

Günaydın arkadaşlar daha önce yazan olduysa da ben takip edemiyorum düzenli . Nasıl gidiyor Bebisler nasıl :) sezeryan olacak arkadaşlar Doğum icin gün aldınız mi kaçıncı haftanıza aldınız aldıysanız eğer . Ben bu ayin sonunda gün alacağım kısmet ise Kasım ayında

Canım benim dikişlerimde çok fena doktoruma söyledim baktı baya ilgilendi sagolsun tam iyileşmemiş dedi bir tarafımda boşluk varmış ama bebegi taşır dedi çok bekletmeden alırız dedi ya 37 yada 38 de alıcak canım çünkü şimdiden bile benim agrım baya var hala uyuşuk ameliyat yerim 2017 şubatta dogum yaptım ben

Ezmu0810 canım nasıl oldun bacakların için gittinmi doktora
Yok canım hala agrı çekiyorum gidemedim dün anneannem vefat etti

başınız sağ olsun canım Allah tahsilatını affetsin nur içinde yatsın inşaAllah

bende aynı durumdayım canım birdaki kontrole gittiğimde soracağım korkuyorum açılacak diye kızım çok hareketli maşaAllah
Benim öle aşırı hareketli olmamasına rağmen acıyor cnm ya ay sonu benim kontrolümde gittiğimde bende danışıcam mutlaka iş güç bide kızım var 2 yasında hiç durmuyorum bütün gün koşturmaca, geceleri de canı saolsun ama ck geç yatıyor, yorgunluktan da olabilir mi diyorum İnan

Kaç yıl var arada canım benim sezeyan yerim 6 yıl oldu olalı oyüzden sıkıntı yok bebeğimde hareketli değil en başından beri uysal belki onunda etkisi vardır
2016 ekim de Doğum yaptım canım; Benimde bebeğim uysal ama sanırım hem ayaklarımı üşüttüm hem ck yoruluyorum hem ck stresliyim ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…