2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İki anestezide de serum takıyolar igne yapıyolar canım
Rabbim yardımcımız olsun saglıklı dogumlar nasip etsin
Herkezin acı eşigi de farklıdır tabi dogumdan sonra kalkamayan da var hemen ayaklanan da var tabi

Kizlar peki epidural olunca spinalden fsrki ne oluyordu? Ben gecen gun hastaneden fiyat alirken spinal ya da genel 2250,eger epidural de isterseniz +400 dediler o an basi kalabalikti soramadm fark ne diye
Epidural bir nevi ağrı kesici. Doğumdan sonra da sana bir buton veriyorlar ağrın geldiğinde ona basıp ağrı kesiciyi devreye sokuyorsun.

Rabbim yardiciniz olsun canim az daha bekler insallah bebis.

oyle bi durumda var tabi ben hic istemiyorum normal dogum cnm ya cok asiri korkuyorum.hem bebek icin hem kendim icin.hakkimizda hayirlisi olsun cnm
aslinda dusunmuyordum bu zmna kadar doktorumla konuscam diyordum o da bana birakinca ister istemez kafamda soru isaretleri kaldi.keske beni biraz daha bilgilendirseydi rahatlatsatdi.
bi daha konusucam bu konuyu biraz daha ilerlesin erken diye de belki konusmak istememistir.

uzun geceligi kendi bedenimde aldim cnm amaalt ust takim pijama xl almis annem daha iyi.
cnm bu arada emzirme sutyeni almadiysan eger civilde 17 tlydi atleti de 25 tlydi.atleti alamadim kalmamisti.sutyeni aldim.simdi bile mesela eski sutyenlerimi giyiyorum rahatca buyume olmadi pek.80 kulkaniyorum.ama emzirme sutyenini 95 beden aldim.yumusacik cok rahatti azcik genis geldi.ama ona ragmen gayet rahat ettim

Canim arkadasa felc kalan varmis diyen biri olmus,epiduralden cok korkuyordu. Suni sanciyla normal doguma basladilar, bir yerde dayanamayip epidural yapmislar ama tam acikliga ragmen bebek cikmamis. Mecburen sezeryana almislar, genel anesteziden uyanirken gordum ben. Ayilmasi biraz surdu ve agrim var diyordu epidurale ve takili olan serumlara ragmen.
Ben de genel anestezi ile kurtaj oldum lokal ile de kemik kisti ameliyati. Genel anesteziden agri ile uyandigimi hatirliyorum bacaklarimi cekerek kivranmistim ve sersem gibiydim. Lokal anestezideyken daha rahatti her sey. Ben normal dogum dusunuyorum ama sezeryana karar verilirse de spinalle olsun ne yasandigini bileyim istiyorum. Zaten esim de basimda olup fotograf falan cekecek, daha rahat bir islem gibi geliuor bana.

Canm 80 giyerken niye o kadar büyük 95 aldın ki

cnm sanirim bende spinal istiyorum bebegi kucaga hemen alma fikri cok hosuma gidiyor.igne vurulurken de azcik sabrederim olur biter.ben hamilelikte zaten cok serum aldim.her yerim delindi damar bulunamamisti falan.
ameliyat sirasinda iste canli canli herseyi duyuyyo olmaz biraz urpertici o gune kadar kendimi cesaretlendirmem gerek.

Canm 80 giyerken niye o kadar büyük 95 aldın ki
cnm süt dolarsa diye oyle buyuk aldim aslinda 90 alcaktim kalmamisti zaten iyi ki de almamisim kalip olarak cok buyuk degillerdi cnm civildekiler.gauet rahatim icjnde hafif bol ama simdilik oyle sutumuz olunca dolar biraz daha diye dusundum

Valla ben 2 dr göründüğüm için karar veremedim henüz ikisi bana biri normal Doğumu destekliyor ama Doğum için net bir konuşma geçmedi 34 35 haftadan sonra net konuşulur diye düşünüyorum korkularım normal Doğumla ilgili çok fazla var ben kendimi biliyorum tabi herkes normal yap en güzeli filan diyo baktım başa çıkamıyorum bu yorumlarla hayırlısı diyorum susuyorlar:)bana göre herkes kendini bilir ona göre bir Doğum seçer kimsenin şu iyi şu kötü demesine hatta insanları korkutmasına gerek yok ben Doğum hikayesinde olumsuz yazan aşırı ağrılarım oldu diyenlere de kızıyorum yazmayın arkadaş yazmayın ya sen çektin diye bizde çekecek değiliz olaki bizde çekecek bile olsak bunu bilmek istemiyoruz sinir oluyorum ya

Cnm ben de gördüm onu ama ben penye normal sütyen almıştım 3 tane emzirme sütyeni değil ama rahat zorlamaz emzirirken bi tane alacam ama emzirme sütyeninden atlet iç çamaşırı olarak pazarda aldım büyük beden birde pentide indirim vardı ordan almıştım L beden iç çamaşırı çok memnun kaldım hiç rahatsız olmadım hamilelik boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…