- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.341
Aldım ben canım. Bir tane de hediye geldi. 2 tane kangurumuz var:) kanguru olayını çok seviyorum ve rahat olacağını düşünüyorum.İyi günler kızlar kanguru almayı düşünüyor musunuz?
İki anestezide de serum takıyolar igne yapıyolar canımgenelde de agri icin zaten igne serum yapmiyolar mi cnm ?
cnm zaten spinale yoneliyorum gibi ama keske biraz daha spinali ovseydi doktoruminsan korkuyor ya uyanik olcam icin.
tecrubeli olsaydim korkmazdim da yasamayinca karar vermesi de zor
spinaldr ameliyat sirasindaki aciyi hissetme durumu yok o zmn dimi
Epidural bir nevi ağrı kesici. Doğumdan sonra da sana bir buton veriyorlar ağrın geldiğinde ona basıp ağrı kesiciyi devreye sokuyorsun.Kizlar peki epidural olunca spinalden fsrki ne oluyordu? Ben gecen gun hastaneden fiyat alirken spinal ya da genel 2250,eger epidural de isterseniz +400 dediler o an basi kalabalikti soramadm fark ne diye
Kızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Ebe alttan kontrol etti açılma olmuş mu diye. Yokmuş çok şükür.
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Benim oğlum çok aceleci çıktı
Ama inşallah ilaçlarla durduracağız sıpayı.
Bana 37 haftalıkken gün vermişti doktorumSezeryan için gün hangi haftada veriliyor acaba
Çok sağol canım inşallah bekler,Rabbim yardiciniz olsun canim az daha bekler insallah bebis.
Hakkınızda hayırlısı cnm bakalik Bizim günümüz ne olacakŞimdilik 39+2 olarak planlıyoruz canım yani 18 aralık oluyor. Ama bebeğin kilosu az olursa 40’ı bekleyeceğiz.
Doktorunuza göre değişiyor 37,38,39 genelde 38 haftada aldılar benim çevremdeSezeryan için gün hangi haftada veriliyor acaba
Çok iyi fiyathttps://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2-li-p-AILEAVNT9430141
Göğüs kalkanı arayan arkadaşlar hepsiburada da indirim varmış bakın isterseniz.
Yok sezeryan gününü kaçıncı haftada söylüyorlar diye sormuştum.Doktorunuza göre değişiyor 37,38,39 genelde 38 haftada aldılar benim çevremde
oyle bi durumda var tabi ben hic istemiyorum normal dogum cnm ya cok asiri korkuyorum.hem bebek icin hem kendim icin.hakkimizda hayirlisi olsun cnmNe demek cnm yanlış bilgililerle kafan dolacağına doğru bilgiler almaya çalış ben elimden geldiğince doğru bilgiler vermeye çalışırım ama herzaman dediğim gibi aşırı üstünde durma bu ameliyatın herşey olacağına varır unutma Allah’a emanetiz ve hiç bir şeyin garantisi yok en iyi en güvenilir cerrahların bile komplike operasyonları olmuştur ben iyi düşünüyorum hatta Doğumu düşünmüyorum bile stres yapmamak için ve kesinlikle sezeryan olacam demiyorum hangisi hakkımda iyi olacaksa o olsun diyorum büyük konuşmaktan korkmuşumdur hep sezeryan diye kesin konuşurum bi bakarsın açılmam olmuş 6 cm ve normal yapmak zorunda kalırım birden belli olmuyor bu işler hakkımızda en iyisi en hayırlısı olsun
uzun geceligi kendi bedenimde aldim cnm amaalt ust takim pijama xl almis annem daha iyi.Aynen öyle o kadar pahallı bir şeye gerek yok bulursam alırım bulamazsam dediğimi alırım artık bir kaç tane alt polar pijama alayım dedim ben de evde var ama küçük beden sıkar büyük beden rahat olur sıcakta tutar hem
Canim arkadasa felc kalan varmis diyen biri olmus,epiduralden cok korkuyordu. Suni sanciyla normal doguma basladilar, bir yerde dayanamayip epidural yapmislar ama tam acikliga ragmen bebek cikmamis. Mecburen sezeryana almislar, genel anesteziden uyanirken gordum ben. Ayilmasi biraz surdu ve agrim var diyordu epidurale ve takili olan serumlara ragmen.oyle bi durumda var tabi ben hic istemiyorum normal dogum cnm ya cok asiri korkuyorum.hem bebek icin hem kendim icin.hakkimizda hayirlisi olsun cnm
aslinda dusunmuyordum bu zmna kadar doktorumla konuscam diyordum o da bana birakinca ister istemez kafamda soru isaretleri kaldi.keske beni biraz daha bilgilendirseydi rahatlatsatdi.
bi daha konusucam bu konuyu biraz daha ilerlesin erken diye de belki konusmak istememistir.
Canm 80 giyerken niye o kadar büyük 95 aldın kiuzun geceligi kendi bedenimde aldim cnm amaalt ust takim pijama xl almis annem daha iyi.
cnm bu arada emzirme sutyeni almadiysan eger civilde 17 tlydi atleti de 25 tlydi.atleti alamadim kalmamisti.sutyeni aldim.simdi bile mesela eski sutyenlerimi giyiyorum rahatca buyume olmadi pek.80 kulkaniyorum.ama emzirme sutyenini 95 beden aldim.yumusacik cok rahatti azcik genis geldi.ama ona ragmen gayet rahat ettim
cnm sanirim bende spinal istiyorum bebegi kucaga hemen alma fikri cok hosuma gidiyor.igne vurulurken de azcik sabrederim olur biter.ben hamilelikte zaten cok serum aldim.her yerim delindi damar bulunamamisti falan.Canim arkadasa felc kalan varmis diyen biri olmus,epiduralden cok korkuyordu. Suni sanciyla normal doguma basladilar, bir yerde dayanamayip epidural yapmislar ama tam acikliga ragmen bebek cikmamis. Mecburen sezeryana almislar, genel anesteziden uyanirken gordum ben. Ayilmasi biraz surdu ve agrim var diyordu epidurale ve takili olan serumlara ragmen.
Ben de genel anestezi ile kurtaj oldum lokal ile de kemik kisti ameliyati. Genel anesteziden agri ile uyandigimi hatirliyorum bacaklarimi cekerek kivranmistim ve sersem gibiydim. Lokal anestezideyken daha rahatti her sey. Ben normal dogum dusunuyorum ama sezeryana karar verilirse de spinalle olsun ne yasandigini bileyim istiyorum. Zaten esim de basimda olup fotograf falan cekecek, daha rahat bir islem gibi geliuor bana.
cnm süt dolarsa diye oyle buyuk aldim aslinda 90 alcaktim kalmamisti zaten iyi ki de almamisim kalip olarak cok buyuk degillerdi cnm civildekiler.gauet rahatim icjnde hafif bol ama simdilik oyle sutumuz olunca dolar biraz daha diye dusundumCanm 80 giyerken niye o kadar büyük 95 aldın ki
Valla ben 2 dr göründüğüm için karar veremedim henüzoyle bi durumda var tabi ben hic istemiyorum normal dogum cnm ya cok asiri korkuyorum.hem bebek icin hem kendim icin.hakkimizda hayirlisi olsun cnm
aslinda dusunmuyordum bu zmna kadar doktorumla konuscam diyordum o da bana birakinca ister istemez kafamda soru isaretleri kaldi.keske beni biraz daha bilgilendirseydi rahatlatsatdi.
bi daha konusucam bu konuyu biraz daha ilerlesin erken diye de belki konusmak istememistir.
Cnm ben de gördüm onu ama ben penye normal sütyen almıştım 3 tane emzirme sütyeni değil ama rahat zorlamaz emzirirken bi tane alacam ama emzirme sütyeninden atlet iç çamaşırı olarak pazarda aldım büyük beden birde pentide indirim vardı ordan almıştım L beden iç çamaşırı çok memnun kaldım hiç rahatsız olmadım hamilelik boyuncauzun geceligi kendi bedenimde aldim cnm amaalt ust takim pijama xl almis annem daha iyi.
cnm bu arada emzirme sutyeni almadiysan eger civilde 17 tlydi atleti de 25 tlydi.atleti alamadim kalmamisti.sutyeni aldim.simdi bile mesela eski sutyenlerimi giyiyorum rahatca buyume olmadi pek.80 kulkaniyorum.ama emzirme sutyenini 95 beden aldim.yumusacik cok rahatti azcik genis geldi.ama ona ragmen gayet rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?