2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm süt dolarsa diye oyle buyuk aldim aslinda 90 alcaktim kalmamisti zaten iyi ki de almamisim kalip olarak cok buyuk degillerdi cnm civildekiler.gauet rahatim icjnde hafif bol ama simdilik oyle sutumuz olunca dolar biraz daha diye dusundum
Bende o dediğin emzirme sütyeninden almiştim geçen hafta ama bedenim neyse onu aldim. Bi beden büyüğünü de almadım.

Doktorun sacmalamis bence. Seninle tam olarak ayni beklenen dogum tarihimiz. Ben gecen hafta gittigimde 1100 gr di ve doktor gayet iyi dedi. Zaten nette de normal araliklarda cikiyor. Hic endise etme.
Endişe etmemeye çalışıyorum bende. Boyu uzun oldugu için öyle demiştir diye düşünüyorum hayırlısı artık :)

Masallah bence gayet iyi benımde salı günü 29+2 yedim 1350 çıktı ben az galıba bıraz dedım masallah yeter nasıl doguracaksın sonra dedı
E benimkide iyidir ozaman :) bacak boyu uzun çıktı. Boyu 40 cm geldi ondan demiştir belkide ne bşleyim neyse endişe etmeyeyim :)

cnm ben de ayni sekilde doktor isterse agzinda kuş tutsun normal dogum korkumu yenemem.ama spinal anestezite sıcak bakiyorum acikcasi hem benim sagkigim icin hem bebegi hemen kuvsgima alip emzirebilmek adina daha dogru geldi.bi igneye de katlanirim yalnizca uyusmasini beklemek ve uyustugu an yapilan ilk mudahale biraz urkutuyor.canimin acimicani bilsem de sanki bi aksilik olcak da ben hissetcekmisim gibi gelebikiyor.o da hic daha once ameliyat gecmisim olmadi.bi kete rahim filmi cektirdim onda da narkoz aldim.narkoz cok hosuma bile gitti sarhos gibi hersey 0laniyo kafanda
ama genel anestezide verilan narkoz daha fazkadir dimi ?
ama gercekten dogum yaoar yaomaz bebegi kucagima vermeleri paha bicilemez bi an olurdu.
ben doktora bana cesaret vermesi acisindan ben spinal istiyorum ama cesaretim yok ya ameliyat sirasinda uyusukluk gecerde hissedersem falan dicem.bi de insallah dogumu benim doktorum yapiyodur.normalleri yapmiyor ama.nirmal dogumdan olan korkularim cok fazla.evde aniden suyun gelmesi suni sanci verilmesi bebegi korkudan doguramamak bebegin gelmemesi vs daha bi suru.
cnm benim de kizdigim bana nirmal dogum yap sezeryan yapma diye emirvaki konusulmasi.sananeee...ve dogum hikayelerinin asirilastirilarak anlatilmasi..
onun hsricinde isterse hikayesini anlatsin bire bin katmadan beni iilgikendirmez cunmu bikiyorum her normal ya da sezeryan dogum herkeste ayni degil.bazilari keske spinal diyo bazikari keske genek olsaydim diyo.
ben kinseyi dinlemiyorum gercekten doktorumu dinlemek istiyorum o da oek yonlendiremedi.bende bari 34 35.haftakarda aciyim tekrar konuyu.zatem biraz gecistirir gibi oldu erken diye galiba oyle hissettim

cnm ben sadece bi tane atlet aldim xl baska hic bisey almadim.sutyenler hala oluyo.atlet de esiminkileri giyiyorum ben
tisortte oyle bazem esofmani da esimden giyiyorum
ama dogundan sonrasi icin depend hasta pedinin ustune bi de pamuklu xxl ya da xl veden iki tane alt camasir alicam.kanama ilk gunler fazla olcagi icin sizdirma falan yaparsa diye hem de dikis yerlerime gelmesin diye.hem de guzelim geceligim batmasin
dependin hasta pedi cok hosuma gitti icinde 9 tane var kilot gibi giyinip atmak isteyince yandan yirtio atiyosun.harika bisey.kesinlikle oneririm simdiden cok begendim cnm.
ya bi de kullan at mama önlükleri vardi kusmalra karsi falan disarda kullanmak icin alsammi acaba diye dusundum ama almadim sen aldin mi ya da alcan mi
bir de bebek cop poseti varsi 3 lü 8 tlydi baktim normal cop posetinden farki yok sanki bende normalini alicam.bi yere giderken falan bebek bezini koyarim.
bir de sevi bebenin pratik alt acmasina bayildim.giysisini giydirmek icin yumusak altini degistirmek icin naylonsu bi kumasi var.yikiyana kadar kakasi ya da cisi bulassa silinir islak mendille.
bana gelen bi arkadas bebeginin bezibi cop kutuma atmisti ve baska biri de bebeginin altini halimda cikartmisti ya bebek bu ya birden isese ya da kakasini bulastirsa onu da gectim hali yani killı tüylü bisey neticede bebegin poposu tahris oluyo.heleki cop kutumda bebek bezi gormek igrenc.ben kendi bebegim icin bile ayri bi cop kovam vardi onu kullancam.neticede cisli kakali bezler yani.o yuzden poset ve alt acma bezi sart bence.zzaten kullan at alt acma bezi de aldim ama hemen atmam heralde cok bulasirsa atarim bayagi buyuk bisey.

Bende o dediğin emzirme sütyeninden almiştim geçen hafta ama bedenim neyse onu aldim. Bi beden büyüğünü de almadım.
bana kalip olarak bayagi kucuk geldi.
sütumuz olunca da siscek gogusler diye aldim ben de.
ama aklim ezmirme atletinde bi tane de ondan alicam

Kızlar bana da bir-çok arkadaşım emzirme sütyeni çok elzem değil deyince alnafim ben. Onun yerine dikişsiz sporcu sutyenlerinden aldım.
cnm disarda giyicem ben emzirme sutyenini bir de ilk hastanede ve eve geldigimde giycem.
disarda emzirirken falan daha rahat etmek icin aldim ben.evde zaten sutyen giymem.
sporcu atletlerimde var benim ama bu daha rahat olur sanki emzirirken bir de gogus pedini daha iyi tutar.sporcu atletinden kayabilir.ben sahsen oyle dusundum.kaymayan pedler varmi bilmiyorum.ben baby me ninkini aldim kayar yani o kesin.
insallah akacak kadar sutumuz olur tabi.

Bir tane emzirme sutyeni sipariş ettim daha. Göğüslerim buyumedi hala ayni sutyenlerimi giyiyorum diye rahatim sanirim. Bi tane de emzirme atleti aldim ama su anda pek rahat degil karin kismi. Sikiyor gibi hissediyorum.ama gogusler iyi oldu. Iade mi etsem yoksa ztn dogumdan sonra giyecegim icin sorun olmaz mi bilemedim.

Benimkide şuan sıkıyor ama doğumdan sonra iyi bile olur bence. Önemli olan göğüs kısmının olması. Ona göre aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…