- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.361
Sağol canim ben indirim bekliyordumhttps://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2-li-p-AILEAVNT9430141
Göğüs kalkanı arayan arkadaşlar hepsiburada da indirim varmış bakın isterseniz.
Bende o dediğin emzirme sütyeninden almiştim geçen hafta ama bedenim neyse onu aldim. Bi beden büyüğünü de almadım.cnm süt dolarsa diye oyle buyuk aldim aslinda 90 alcaktim kalmamisti zaten iyi ki de almamisim kalip olarak cok buyuk degillerdi cnm civildekiler.gauet rahatim icjnde hafif bol ama simdilik oyle sutumuz olunca dolar biraz daha diye dusundum
Canım daha bizim yırtılacak kadar büyümediler, kasım anneleri neredeyse son ayında normal yani doktorun uyarmasıKasım annelerinden birine dru ağrı olursa gel demiş, dikiş patlayabiliyomuş ilkez duydumm
Doğrudur cnm sonuçta öncesınde bu dıkıs fln vargeçmiş olsun canım
canım benim de uzun zamandır sezaryen yerim ağrıyor hem de yırtınacak gibi doktor normal dedi orası esnek olmadığı için öyleymiş
Endişe etmemeye çalışıyorum bende. Boyu uzun oldugu için öyle demiştir diye düşünüyorum hayırlısı artık :)Doktorun sacmalamis bence. Seninle tam olarak ayni beklenen dogum tarihimiz. Ben gecen hafta gittigimde 1100 gr di ve doktor gayet iyi dedi. Zaten nette de normal araliklarda cikiyor. Hic endise etme.
Külot gibi olandan tek kullanımlık yandan yırtılıp çıkartılandan alırım ben.Dependin pedini mi hasta bezi yani kilot gibi olandan mi aldiniz?
Maşallah:) en iyisi takmamaya çalışmak galibaBanada 2hafta önde dedi canım
E benimkide iyidir ozaman :) bacak boyu uzun çıktı. Boyu 40 cm geldi ondan demiştir belkide ne bşleyim neyse endişe etmeyeyim :)Masallah bence gayet iyi benımde salı günü 29+2 yedim 1350 çıktı ben az galıba bıraz dedım masallah yeter nasıl doguracaksın sonra dedı
pedini aldım bezinde rahatsız olurum sanırımDependin pedini mi hasta bezi yani kilot gibi olandan mi aldiniz?
Kızlar bana da bir-çok arkadaşım emzirme sütyeni çok elzem değil deyince alnafim ben. Onun yerine dikişsiz sporcu sutyenlerinden aldım.Bende o dediğin emzirme sütyeninden almiştim geçen hafta ama bedenim neyse onu aldim. Bi beden büyüğünü de almadım.
cnm ben de ayni sekilde doktor isterse agzinda kuş tutsun normal dogum korkumu yenemem.ama spinal anestezite sıcak bakiyorum acikcasi hem benim sagkigim icin hem bebegi hemen kuvsgima alip emzirebilmek adina daha dogru geldi.bi igneye de katlanirim yalnizca uyusmasini beklemek ve uyustugu an yapilan ilk mudahale biraz urkutuyor.canimin acimicani bilsem de sanki bi aksilik olcak da ben hissetcekmisim gibi gelebikiyor.o da hic daha once ameliyat gecmisim olmadi.bi kete rahim filmi cektirdim onda da narkoz aldim.narkoz cok hosuma bile gitti sarhos gibi hersey 0laniyo kafandaValla ben 2 dr göründüğüm için karar veremedim henüzikisi bana biri normal Doğumu destekliyor ama Doğum için net bir konuşma geçmedi 34 35 haftadan sonra net konuşulur diye düşünüyorum korkularım normal Doğumla ilgili çok fazla var ben kendimi biliyorum tabi herkes normal yap en güzeli filan diyo baktım başa çıkamıyorum bu yorumlarla hayırlısı diyorum susuyorlar:)bana göre herkes kendini bilir ona göre bir Doğum seçer kimsenin şu iyi şu kötü demesine hatta insanları korkutmasına gerek yok ben Doğum hikayesinde olumsuz yazan aşırı ağrılarım oldu diyenlere de kızıyorum yazmayın arkadaş yazmayın ya sen çektin diye bizde çekecek değiliz olaki bizde çekecek bile olsak bunu bilmek istemiyoruz sinir oluyorum ya
cnm ben sadece bi tane atlet aldim xl baska hic bisey almadim.sutyenler hala oluyo.atlet de esiminkileri giyiyorum benCnm ben de gördüm onu ama ben penye normal sütyen almıştım 3 tane emzirme sütyeni değil ama rahat zorlamaz emzirirken bi tane alacam ama emzirme sütyeninden atlet iç çamaşırı olarak pazarda aldım büyük beden birde pentide indirim vardı ordan almıştım L beden iç çamaşırı çok memnun kaldım hiç rahatsız olmadım hamilelik boyunca
bana kalip olarak bayagi kucuk geldi.Bende o dediğin emzirme sütyeninden almiştim geçen hafta ama bedenim neyse onu aldim. Bi beden büyüğünü de almadım.
kilot gibi olanindan aldim ben cok begendim.Dependin pedini mi hasta bezi yani kilot gibi olandan mi aldiniz?
cnm disarda giyicem ben emzirme sutyenini bir de ilk hastanede ve eve geldigimde giycem.Kızlar bana da bir-çok arkadaşım emzirme sütyeni çok elzem değil deyince alnafim ben. Onun yerine dikişsiz sporcu sutyenlerinden aldım.
Rahat açılanı varken diğeri anlamsız geliyor bana. Yani bence baya lazım gibi.Kızlar bana da bir-çok arkadaşım emzirme sütyeni çok elzem değil deyince alnafim ben. Onun yerine dikişsiz sporcu sutyenlerinden aldım.
Benimkide şuan sıkıyor ama doğumdan sonra iyi bile olur bence. Önemli olan göğüs kısmının olması. Ona göre aldım zatenBir tane emzirme sutyeni sipariş ettim daha. Göğüslerim buyumedi hala ayni sutyenlerimi giyiyorum diye rahatim sanirim. Bi tane de emzirme atleti aldim ama su anda pek rahat degil karin kismi. Sikiyor gibi hissediyorum.ama gogusler iyi oldu. Iade mi etsem yoksa ztn dogumdan sonra giyecegim icin sorun olmaz mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?