- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.381
Benimde hoşuma gidiyor ama çocuk durmassa diye tereddüt ediyorum canimAldım ben canım. Bir tane de hediye geldi. 2 tane kangurumuz var:) kanguru olayını çok seviyorum ve rahat olacağını düşünüyorum.
Günaydın canım, bizde Rabbim nasip ederse ileri günlere doğru gidicez birşey olmaz inşallah hiç birimizeCanım daha bizim yırtılacak kadar büyümediler, kasım anneleri neredeyse son ayında normal yani doktorun uyarması
Bende çok istiyorum kanguruyu bel ağrısı oluyor diyenler var dogrumu acaba aramızda daha önce kullananlar bilgi verseBenimde hoşuma gidiyor ama çocuk durmassa diye tereddüt ediyorum canim
canım iyi bir kanguru ergonomi olanları alırsan ağtı yapmaz ama şu var ki benim spinal oldu ve belim ağrıdı doğumdan sonra 2 sene bu yüzden kanguru kullanamadım bir kere deneyim dedim belim omuzum mahvoldu o yüzden bu kişiden kişiye değişir canımBende çok istiyorum kanguruyu bel ağrısı oluyor diyenler var dogrumu acaba aramızda daha önce kullananlar bilgi verse???
cok bel agrısı oluyor malesef tabi benımki surekli evde de onun içinde duruyorduBende çok istiyorum kanguruyu bel ağrısı oluyor diyenler var dogrumu acaba aramızda daha önce kullananlar bilgi verse???
Ne bileyim kuzum belki bir tane alirim ondan da. Vakit var nasilsaRahat açılanı varken diğeri anlamsız geliyor bana. Yani bence baya lazım gibi.
doğurana kadar böyle oramız buramız ağrıyıp duracak malesef Allah kolaylık versin bize..benim de geceleri belim aşırı derecede ağrıyor bir türlü rahat edemiyorum çürümüş gibi kemiklerim.rahat uyku yok malesef. inşallah doğumdan sonra bebişlerimiz gece uyuyan bebeklerden olur da rahat ederizİki gecedir bacaklarım yüzünden uyuyamıyorum bir oraya bir buraya oynatıyorum ateşlenince bacaklarımız kemiklerimiz ağrır ya aynı öyle sünüp duruyorum ayağa kalkınca geçiyor geçen buraya biri yazmıştı huzursuz bacak sendromu diye kimdi o ya bende aynıyım inşallah kalıcı olmaz hamilelerin 5 te 1 de oluyor muş
Hiç korkuların olmasın hissederim diye ki ola ki hissettin hemen anestezi şekli değişir yani acılar yaşamana izin vermezler ama bu dediğim %1 ihtimal korkma güzel düşün diyorum ya ben o konuyu düşünmüyorum bile herşey olacağına varır...benim de kızdığım burda da başka sayfalarda da yok benim ark Doğum yaptı öldü dirildi yok akrabam yaptı aylarca kalkamadı arkadaş burda herkes hamile herkes evhamlı olabildiğince kötü hikayeler yazmamak gerekiyor psikoloji öyle birşey ki bilinç altına yerleşiyor ve istemesen de oluyor o anlatılanlar yapmayın allah aşkına burda herkese söylüyorum lütfen kötü hikayeler yazmayın ben yalandır demiyorum Emin’im doğrudur ama biz zaten korkularla günler geçiriyoruz bunları düşünmemek en iyisi ve de bilmemek yazıyorlar yok sonda takıldı canım çıktı yok çıkarırken canımı çok yaktı işte anlayışsız insanlar engel olamıyoruz ne yazık ki biz yine de güzel düşünelim boşver kafana takma bakalım hangi şekilde olacak doğumumuz tek isteğim sağlıkla doğsun da İnan nasıl olursa olsun diyorum rabbim Yavrularımızı bize bağışlasıncnm ben de ayni sekilde doktor isterse agzinda kuş tutsun normal dogum korkumu yenemem.ama spinal anestezite sıcak bakiyorum acikcasi hem benim sagkigim icin hem bebegi hemen kuvsgima alip emzirebilmek adina daha dogru geldi.bi igneye de katlanirim yalnizca uyusmasini beklemek ve uyustugu an yapilan ilk mudahale biraz urkutuyor.canimin acimicani bilsem de sanki bi aksilik olcak da ben hissetcekmisim gibi gelebikiyor.o da hic daha once ameliyat gecmisim olmadi.bi kete rahim filmi cektirdim onda da narkoz aldim.narkoz cok hosuma bile gitti sarhos gibi hersey 0laniyo kafanda
ama genel anestezide verilan narkoz daha fazkadir dimi ?
ama gercekten dogum yaoar yaomaz bebegi kucagima vermeleri paha bicilemez bi an olurdu.
ben doktora bana cesaret vermesi acisindan ben spinal istiyorum ama cesaretim yok ya ameliyat sirasinda uyusukluk gecerde hissedersem falan dicem.bi de insallah dogumu benim doktorum yapiyodur.normalleri yapmiyor ama.nirmal dogumdan olan korkularim cok fazla.evde aniden suyun gelmesi suni sanci verilmesi bebegi korkudan doguramamak bebegin gelmemesi vs daha bi suru.
cnm benim de kizdigim bana nirmal dogum yap sezeryan yapma diye emirvaki konusulmasi.sananeee...ve dogum hikayelerinin asirilastirilarak anlatilmasi..
onun hsricinde isterse hikayesini anlatsin bire bin katmadan beni iilgikendirmez cunmu bikiyorum her normal ya da sezeryan dogum herkeste ayni degil.bazilari keske spinal diyo bazikari keske genek olsaydim diyo.
ben kinseyi dinlemiyorum gercekten doktorumu dinlemek istiyorum o da oek yonlendiremedi.bende bari 34 35.haftakarda aciyim tekrar konuyu.zatem biraz gecistirir gibi oldu erken diye galiba oyle hissettim
Cnm aşırı bir kanama olmadığını söylediler o nedenle ben sadece normal ped götürecem has zaten takılıyor ilk gün için bir tane daha isterim tek kullanımlık önlük bence gerek yok almadım almam da evden bir kaç tane koy çıkarken rahat olur alt açma için de ben prima kullan at aldım ama kullanan ark tek bir kere kullanmıyormuş kirlenirse atıyormuş o nedenle onunla devam edecem çöp poşetine gelince birinin evine gittiğin de ordan istersin çöpe koyar atarsın ya ben almayı düşünmüyorum kendi pedlerimizi bile başkanın evinde öyle çöpe atmayız poşet isteriz içine koyup atarız bunu da öyle yaparız İnan bana Doğum öncesi herşeyin en iyisi olsun istiyoruz haklısın ama öyle çok masraf çıkıyor ki 3 5 tl birşey değil ama bir sürü ihtiyacı olduğu için her ay bir dünya para bebeğin masraflarına gidiyor ben daha doğmamış bebek için mama alanlara da kızıyorum yahu önceden almazsa memeyi diye düşünüp hazır olmayın alacak diye diretin oldu ki almadı iki dk iş eş gider alır ben mama da almıyacam inş hiç ihtiyaç olmaz aslında sen de öyle yapmaya çalış bakalım bize zaman ne gösterecek :)cnm ben sadece bi tane atlet aldim xl baska hic bisey almadim.sutyenler hala oluyo.atlet de esiminkileri giyiyorum ben
tisortte oyle bazem esofmani da esimden giyiyorum
ama dogundan sonrasi icin depend hasta pedinin ustune bi de pamuklu xxl ya da xl veden iki tane alt camasir alicam.kanama ilk gunler fazla olcagi icin sizdirma falan yaparsa diye hem de dikis yerlerime gelmesin diye.hem de guzelim geceligim batmasin
dependin hasta pedi cok hosuma gitti icinde 9 tane var kilot gibi giyinip atmak isteyince yandan yirtio atiyosun.harika bisey.kesinlikle oneririm simdiden cok begendim cnm.
ya bi de kullan at mama önlükleri vardi kusmalra karsi falan disarda kullanmak icin alsammi acaba diye dusundum ama almadim sen aldin mi ya da alcan mi
bir de bebek cop poseti varsi 3 lü 8 tlydi baktim normal cop posetinden farki yok sanki bende normalini alicam.bi yere giderken falan bebek bezini koyarim.
bir de sevi bebenin pratik alt acmasina bayildim.giysisini giydirmek icin yumusak altini degistirmek icin naylonsu bi kumasi var.yikiyana kadar kakasi ya da cisi bulassa silinir islak mendille.
bana gelen bi arkadas bebeginin bezibi cop kutuma atmisti ve baska biri de bebeginin altini halimda cikartmisti ya bebek bu ya birden isese ya da kakasini bulastirsa onu da gectim hali yani killı tüylü bisey neticede bebegin poposu tahris oluyo.heleki cop kutumda bebek bezi gormek igrenc.ben kendi bebegim icin bile ayri bi cop kovam vardi onu kullancam.neticede cisli kakali bezler yani.o yuzden poset ve alt acma bezi sart bence.zzaten kullan at alt acma bezi de aldim ama hemen atmam heralde cok bulasirsa atarim bayagi buyuk bisey.
Ben de senin gibi düşünüp almadım normal penye pamuklu aldım 3 tane çünkü benim bütün yakınlarım almadı ve gayet rahat emzirdi ben de almıycam en rahatı bunlaremzirme sütyeni hiç kullanmadım ilk doğumda pek lazım olan bir şey değil gerçekten kızlar normal sutyenin üst tarafından çıkarıp emziriyordum gayet de rahattım..ama tavsiyem mutlaka pamuklu sutyen kullanın çünkü göğüs ucu yaralari diğerleriyle daha beter olur
Aynen canım inşallah bebeklerimiz kolikli olmaz da bi dinleniriz oğlum çok çektirmişti bize günlerce 3-4 saat uykuyla durduğumu bilirim bu bacaklarım çok değişik canım devamlı pozisyon değiştirmek istiyorum hiç duramıyorum çekiliyor bu gece de böyle olursa sabah doktoruma gidicem çekilecek gibi değil tarifsizdoğurana kadar böyle oramız buramız ağrıyıp duracak malesef Allah kolaylık versin bize..benim de geceleri belim aşırı derecede ağrıyor bir türlü rahat edemiyorum çürümüş gibi kemiklerim.rahat uyku yok malesef. inşallah doğumdan sonra bebişlerimiz gece uyuyan bebeklerden olur da rahat ederiz
Bende hiç kullanamadım aynı diğerleri gibi yukarı çıkarıp emzirdim yineemzirme sütyeni hiç kullanmadım ilk doğumda pek lazım olan bir şey değil gerçekten kızlar normal sutyenin üst tarafından çıkarıp emziriyordum gayet de rahattım..ama tavsiyem mutlaka pamuklu sutyen kullanın çünkü göğüs ucu yaralari diğerleriyle daha beter olur
Doktor kontrolüm 32+4 é denk geliyo o zaman alınabilir mi raporsata göre 32+0'da alınıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?