2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende çok istiyorum kanguruyu bel ağrısı oluyor diyenler var dogrumu acaba aramızda daha önce kullananlar bilgi verse ???
canım iyi bir kanguru ergonomi olanları alırsan ağtı yapmaz ama şu var ki benim spinal oldu ve belim ağrıdı doğumdan sonra 2 sene bu yüzden kanguru kullanamadım bir kere deneyim dedim belim omuzum mahvoldu o yüzden bu kişiden kişiye değişir canım

kızlar dün mothercare girdim indirimler var. chicco liteway 3 800tl ve diğer bebek arabalarına da indirimler vardı. 10lu ağız havlu 30tl vs eksikleri olan ihtiyacı olan bakabilir

İki gecedir bacaklarım yüzünden uyuyamıyorum bir oraya bir buraya oynatıyorum ateşlenince bacaklarımız kemiklerimiz ağrır ya aynı öyle sünüp duruyorum ayağa kalkınca geçiyor geçen buraya biri yazmıştı huzursuz bacak sendromu diye kimdi o ya bende aynıyım inşallah kalıcı olmaz hamilelerin 5 te 1 de oluyor muş

doğurana kadar böyle oramız buramız ağrıyıp duracak malesef Allah kolaylık versin bize..benim de geceleri belim aşırı derecede ağrıyor bir türlü rahat edemiyorum çürümüş gibi kemiklerim.rahat uyku yok malesef. inşallah doğumdan sonra bebişlerimiz gece uyuyan bebeklerden olur da rahat ederiz

emzirme sütyeni hiç kullanmadım ilk doğumda pek lazım olan bir şey değil gerçekten kızlar normal sutyenin üst tarafından çıkarıp emziriyordum gayet de rahattım..ama tavsiyem mutlaka pamuklu sutyen kullanın çünkü göğüs ucu yaralari diğerleriyle daha beter olur

Hiç korkuların olmasın hissederim diye ki ola ki hissettin hemen anestezi şekli değişir yani acılar yaşamana izin vermezler ama bu dediğim %1 ihtimal korkma güzel düşün diyorum ya ben o konuyu düşünmüyorum bile herşey olacağına varır...benim de kızdığım burda da başka sayfalarda da yok benim ark Doğum yaptı öldü dirildi yok akrabam yaptı aylarca kalkamadı arkadaş burda herkes hamile herkes evhamlı olabildiğince kötü hikayeler yazmamak gerekiyor psikoloji öyle birşey ki bilinç altına yerleşiyor ve istemesen de oluyor o anlatılanlar yapmayın allah aşkına burda herkese söylüyorum lütfen kötü hikayeler yazmayın ben yalandır demiyorum Emin’im doğrudur ama biz zaten korkularla günler geçiriyoruz bunları düşünmemek en iyisi ve de bilmemek yazıyorlar yok sonda takıldı canım çıktı yok çıkarırken canımı çok yaktı işte anlayışsız insanlar engel olamıyoruz ne yazık ki biz yine de güzel düşünelim boşver kafana takma bakalım hangi şekilde olacak doğumumuz tek isteğim sağlıkla doğsun da İnan nasıl olursa olsun diyorum rabbim Yavrularımızı bize bağışlasın

Cnm aşırı bir kanama olmadığını söylediler o nedenle ben sadece normal ped götürecem has zaten takılıyor ilk gün için bir tane daha isterim tek kullanımlık önlük bence gerek yok almadım almam da evden bir kaç tane koy çıkarken rahat olur alt açma için de ben prima kullan at aldım ama kullanan ark tek bir kere kullanmıyormuş kirlenirse atıyormuş o nedenle onunla devam edecem çöp poşetine gelince birinin evine gittiğin de ordan istersin çöpe koyar atarsın ya ben almayı düşünmüyorum kendi pedlerimizi bile başkanın evinde öyle çöpe atmayız poşet isteriz içine koyup atarız bunu da öyle yaparız İnan bana Doğum öncesi herşeyin en iyisi olsun istiyoruz haklısın ama öyle çok masraf çıkıyor ki 3 5 tl birşey değil ama bir sürü ihtiyacı olduğu için her ay bir dünya para bebeğin masraflarına gidiyor ben daha doğmamış bebek için mama alanlara da kızıyorum yahu önceden almazsa memeyi diye düşünüp hazır olmayın alacak diye diretin oldu ki almadı iki dk iş eş gider alır ben mama da almıyacam inş hiç ihtiyaç olmaz aslında sen de öyle yapmaya çalış bakalım bize zaman ne gösterecek :)

Kızlar puset örtülerini çok begeniyorum alan oldu mu
55 tl sordum instagram da pahalı degil mi sizce daha eksiklerimiz de var yani 55 tl çok gibi geldi kargoda alıcıya ait

Ben de senin gibi düşünüp almadım normal penye pamuklu aldım 3 tane çünkü benim bütün yakınlarım almadı ve gayet rahat emzirdi ben de almıycam en rahatı bunlar

Aynen canım inşallah bebeklerimiz kolikli olmaz da bi dinleniriz oğlum çok çektirmişti bize günlerce 3-4 saat uykuyla durduğumu bilirim bu bacaklarım çok değişik canım devamlı pozisyon değiştirmek istiyorum hiç duramıyorum çekiliyor bu gece de böyle olursa sabah doktoruma gidicem çekilecek gibi değil tarifsiz

Bende hiç kullanamadım aynı diğerleri gibi yukarı çıkarıp emzirdim yine

Kızlar kilolar ne alemde? Bendeki şeker yüksek çıkınca herşeyi yasaklamıştı diyetisyen, ve son 6 haftadır kilom aynı bu bebek hiç kilo almamışmı anlamına gelio?? Pzrtsi knrolüm, genelde sormam ama şimdi en merak ettiğim boyu posu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…