2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
amin cnm insallah.
aynen insan hele ki hamikeyken zaten kafasinda bin turlu sey oluyo hem bebeginin sagligini endise ediyosun hem bir suru saglik sorunu yasiyosun daha da hassaslasiyosun herseyi kafana takiyosun baskalari da iyice psikolojini bozuyo.en iyisi hamileyken dogum hikayelerini okumamak her topluluga girmemek.
hakkimizda hayirlisi olsun cnm

gonlune gore olsun ınsaAllah sorun neymiş belli oldu mu
bende pıhtılaşma faktörü genlerimde mutasyon çıktı gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı başlayacağız. Embriyo da 45,x miş. Doktorum yardımcı üreme tekniklerine ihtiyacımız olmadığını doğal süreçte çözebileceğimizi söyledi.

Ben aylardır uğraşıyorum cnm geçmek bilmedi en son antibiyotik merhem verdi dr bir hafta olacak kullanalı yine akıntım aynı geçmiyor anlayacağın sen de mi mantar oldun olduysan ne kullanıyorsun ?
Canım akıntı hamilelik te zaten çok olan bişey seninki çok mu değişik nasıl yanide ilaç verdi benimde 15 gündür çok fazlaydı ve rengi sarı doktor normal dedi ama yinede enfeksiyon olmasın diye 5 günlük fitil verdi fitilde sadece probiyotik içerikli doğal

cnm ben de aslinda mama almayi dusunuyorum.alacagim yer de hasteneye yakin o yuzden sutum gelmezse esime derim alir gelir.hatta mama kasigi da aldim silikon. biberona alismasin diye hem de ise yaramazsa da ilac vermem gerektigi zmnlarda veririm kasikla.
dogumdan sonra hem dikisler hem de kis mevsimijden dolayi herseyi alamam onden aldim o yuzden.insallah gerek kalmaz tabiki.
cnm zaten herseyi alacak olsak ohoo evde adim atacak yer kalmicak
o kadar cok bebek esyasi var ki sasiriyorum inanki

ıyı barı neyden oldu bellı cok sukur

Cnm benim akıntım gebelik başından beridir sarı yeşilimsi arada oluyordu probiyotik fitil kullandım olmadı hap verdi probiyotik yok devam etti mantar için fitil verdi alerji yaptı şimdi de antibiyotik merhem verdi onu kullandığım halde dün yine yeşilimsi akıntı geldi bıktım gerçekten ama anladığım şu Doğuma kadar bu böyle devam edecek geçmiyor bir kaç kişi saha vardı okumuştum Doğuma kadar görmemişti

Haklısın cnm bende gereksiz birşeyler almamaya çalıştım 0 3 aylık aldım hep küçük olursa ozmaan karar veririm önceden alıp evde tutmak bana gereksiz geliyor şuan kıyafetler bebek bakım setleri bez herkeyin fiyatı uçmuş iyi ki önceden almışım diyorum bir tek reflü yatağında kararsız kaldım alıp almamakla ilgili

Benim oğluma hamileyken hep yeşil geliyordu bir kere fitil kullandım geçmedi doktorumda bulunduğum ilin en iyi doktoru Prof tu ve önemsemedi birdahada hiç ilaç vermedi ve Doğuma kadar yeşil akıntı ile gezdim sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür korkma canım

Cidden mi ayyy allah razı olsun içime su serpildi valla aylardır artık kafayı yedim ya birşey olursa diye enfeksiyon en korktuğum şey yeşil gelince o gün moralim bozuk oluyor bunu öğrendiğim iyi oldu inş sorunsuz geçer benim de

cnm ben aldim hepsi buradada 47 tlydi hala varmi bilmiyorum bi bak istersen normalde 90 dan asagi yok.bogulmalara kusmalara karsi iyi diyolar diye aldim hem de koltukta falan yatirirkende ona yatiririm diye dusundum.
ackkcasi kusmadan reflüden de cok cekince bebis de ceksin istemiyorum
ben hic nerdeyae giysi almadim cnm kaynanam annem aldilar hep

Canım o bendim maalesef geçmiyor ama günde bir bardak süt içmeye başladım o biraz hafifletti normalde ilk zamanlar bulanmıştı miğdem ondan içemiyordum

İyi günlerde kullan cnm ohhh ne güzel benim annem de aldı baya kıyafet ve bir sürü örğü ama kaynanadan henüz birşey yok beklentimde yok:)valla bakayım uygun bulursam alırım bir de bu göğüs kalkanını soracam aldın mı aventin filan şuan indirim de bir etkisi var mı emin olamadım silverette alayım onu mu karar veremedim açıkçası diğeri aşırı pahallı 290 filan aventin 58 düşmüş

Canım o bendim maalesef geçmiyor ama günde bir bardak süt içmeye başladım o biraz hafifletti normalde ilk zamanlar bulanmıştı miğdem ondan içemiyordum
Ben zaten yatarken kocaman bir bardakla süt içip uyuyorum canım şekerim olduğu için az yiyorum gece çok acıkıyorum sütümü hep içerim yani anlamadım napcam ya inşallah bu gece uyurum

Vallahi canım sarı geliyordu sonra bildiğin fıstık yeşiline dönmüştü fosforlu yeşil yani internette bakmıştım korkmuştum doktorum tedavi verdi ama öyle devam etti kaşıntı falanda yapmıyordu rahatsız olmuyordum bana ped alerji yapıyor oyüzden eski atletler penyeleri kesip kendime bezler yaptım çeyizimdede vardı o bezlerden eskilerde öyle yaparlarmış hergün kuru tutup bez koyuyordum oraya bez ıslanınca diğer tarafını koyardım akşama kadar bezin içini de kullanırdım her akşam değiştirirdim hijyene dikkat et kuru tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…