2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla canım o hoppaladan olsa bu yaşta ben bile oynarım bebeklerin mutlu olacağı şeyleri nasıl biliolarda üretiyorlar ama

Merhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?

Eskilerin bildiği kesin benim annem nasıl büyüttüyse 17 yaşına kadar hiç hastane yüzü görmedim ilk gitiğimde sivilce içindi ama ben minyonum belimde kimseyi taşıyamam
=) rabbim sağlık versin hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşaAllah

Nasıl verdin 15 kiloyu dogumdan sonra
doğum yaptım 6 7 kilo gitti zaten bir haftada 13kg oldu 10 14 gün sonra 15kg gitti bende anlamadım canım zaten uykusuzluktan yemek yemeğe fırsatım da olmadı açıkcası birde ben hastaydım iştahım yoktu emzirince daha çok kalori gidiyor. ben bebek 3. ayı doldursun diyetsene gitmeyi düşünüyorum çünkü emzirme döneminde güzel kilo veriliyor

Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
hoşgeldın nasılsın nasıl gıdıyor hayat hamılemısın?ozel bolgenı sureklı kuru tutmaya calısmalsın

Yeni duydum örümceğe bişey demesinler o hayat kurtaran oldu benim için çok iyliğini gördüm çok rahat ettim alınacak en önemli bebek aracı
Erkek çocukları için hatta çocuklar için ohic önerilen birşey değil canım örümcek

Yeni duydum örümceğe bişey demesinler o hayat kurtaran oldu benim için çok iyliğini gördüm çok rahat ettim alınacak en önemli bebek aracı
onada dıyolar işte hem zarar verıyor hem gec yurutuyormuş ondan mı bılmem benım kız cok tuhaf yuruyor adımda bır yere uzanmıs oluyor

Erkek çocukları için hatta çocuklar için ohic önerilen birşey değil canım örümcek
Bende nette şöyle süslü müzikli araba görselli olanlara bakıyorum alınacaklar listesinin başrolü olarakben zararı olacak hiçbirseyi yapmak istemem biraz araştırıp sorustirym içimi kurt kemirir artık

örümcek bebeklere neden zararlı? çünkü kemikleri çok yumuşak ve yürümeyi bilmeyen bebeği zorluyorsunuz ayak bacak yapılarını anatomisini siz anneler bozuyorsunuz çocuğu "o" bacak oluyorlar. bırakın emeklesin hedefine ulaşsın etrafı kendi gücüyle tanısınlar.
ben çok karşıyım bu örümceklere. kızmayın bana lütfen kızlar ama kurtarıcı değil bunlar zararlı ve ev pis olsun dört dörtlük yemek olmayıversin evinizde çocuğunuzla ilgilenin en büyük hediye anne ilgi sevgidir. ama almak isteyen varsa kullanan varsa da kendileri bilir tabi herkesin önceliği farklıdır benimkisi EVLAT dır ev yemek misafir değil.

Ben aylardır uğraşıyorum cnm geçmek bilmedi en son antibiyotik merhem verdi dr bir hafta olacak kullanalı yine akıntım aynı geçmiyor anlayacağın sen de mi mantar oldun olduysan ne kullanıyorsun ?

Örümcek evet zararlı. Ama ben şöyle düşünüyorum 4 yeğenim de kullandı ama şöyle çok az bi zaman belki günde en fazla yarım saattir, bir de ay olarak erken koymadılar içine diye hatırlıyorum. Ama günde 3 saat falan kalırsa çocukta illa soruna neden olabilir.

herkesin kendi bileceği canım ben eve sokmam

az kaldı canım ..ben de zor sabrediyorum hele okul beni çok yoruyor hiç gidesim yok okula ama izin doğum sonrası lazım diye sıkacağım dışımi mecburen sağlıkla vaktinde alalım inşallah bebişleri
hamile misin canım tekrardan ..doktora gitmeni tavsiye ederim ilaç veriyorlar çünkü geçmiş olsun
Neden ??? Oğlan çocuğu zıplayamazmıymış ağır abi babası erkek olunca herşeye özeniyo bi bakmışım salonun ortasında hoppala
çünkü erkek bebeklerin testislere zarar veriyormuş canım vücut ağırlığı orada toplandığı için tavsiye etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…