- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.421
Valla canım o hoppaladan olsa bu yaşta ben bile oynarımbebişlerimiz kiş bebegı içinde sıcak duruyorlar baya rahatlar acıkcası ama anne için zor tabı al içnde kalmasın ben bıdaha pek alıstırmak ıstemıyorum acıkcası
şu hoppalalar var evın tavanına asılan onu cok tavsıye ederı onla azcık rahatlamıştım neler cektım nelerrrr anlatsam anlamassınız
evet buyuguz dıye şımaramayız dıye dusunuyorlar galıbaValla canım o hoppaladan olsa bu yaşta ben bile oynarımbebeklerin mutlu olacağı şeyleri nasıl biliolarda üretiyorlar ama
=) rabbim sağlık versin hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşaAllahEskilerin bildiği kesin benim annem nasıl büyüttüyse 17 yaşına kadar hiç hastane yüzü görmedim ilk gitiğimde sivilce içindiama ben minyonum belimde kimseyi taşıyamam
Neden ??? Oğlan çocuğu zıplayamazmıymış ağır abievet buyuguz dıye şımaramayız dıye dusunuyorlar galıbaoglan cocuklarına pek onermıyorlar bu sefer ne yapcaz bılmem
Amin canım sağolasın bu kalan günler hayırlı sağlıklı geçsin inşallah=) rabbim sağlık versin hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşaAllah
doğum yaptım 6 7 kilo gitti zaten bir haftada 13kg oldu 10 14 gün sonra 15kg gitti bende anlamadım canım zaten uykusuzluktan yemek yemeğe fırsatım da olmadı açıkcası birde ben hastaydım iştahım yoktu emzirince daha çok kalori gidiyor. ben bebek 3. ayı doldursun diyetsene gitmeyi düşünüyorum çünkü emzirme döneminde güzel kilo veriliyorNasıl verdin 15 kiloyu dogumdan sonra
hoşgeldın nasılsın nasıl gıdıyor hayatMerhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
pipilerı zarar gorebılırmiş canım orumcege bındırırım amaNeden ??? Oğlan çocuğu zıplayamazmıymış ağır abibabası erkek olunca herşeye özeniyo bi bakmışım salonun ortasında hoppala
Yeni duydumpipilerı zarar gorebılırmiş canım orumcege bındırırım ama
Erkek çocukları için hatta çocuklar için ohic önerilen birşey değil canım örümcekYeni duydumörümceğe bişey demesinler o hayat kurtaran oldu benim için çok iyliğini gördüm çok rahat ettim alınacak en önemli bebek aracı
onada dıyolar işte hem zarar verıyor hem gec yurutuyormuş ondan mı bılmem benım kız cok tuhaf yuruyor adımda bır yere uzanmıs oluyorYeni duydumörümceğe bişey demesinler o hayat kurtaran oldu benim için çok iyliğini gördüm çok rahat ettim alınacak en önemli bebek aracı
Bende nette şöyle süslü müzikli araba görselli olanlara bakıyorum alınacaklar listesinin başrolü olarakErkek çocukları için hatta çocuklar için ohic önerilen birşey değil canım örümcek
Ya erkekte biraz mantıklı geliyor ama ??yaa örümcek cidden hayat kurtaran yaaonada dıyolar işte hem zarar verıyor hem gec yurutuyormuş ondan mı bılmem benım kız cok tuhaf yuruyor adımda bır yere uzanmıs oluyor
Ben aylardır uğraşıyorum cnm geçmek bilmedi en son antibiyotik merhem verdi dr bir hafta olacak kullanalı yine akıntım aynı geçmiyor anlayacağın sen de mi mantar oldun olduysan ne kullanıyorsun ?Merhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
Örümcek evet zararlı. Ama ben şöyle düşünüyorum 4 yeğenim de kullandı ama şöyle çok az bi zaman belki günde en fazla yarım saattir, bir de ay olarak erken koymadılar içine diye hatırlıyorum. Ama günde 3 saat falan kalırsa çocukta illa soruna neden olabilir.örümcek bebeklere neden zararlı? çünkü kemikleri çok yumuşak ve yürümeyi bilmeyen bebeği zorluyorsunuz ayak bacak yapılarını anatomisini siz anneler bozuyorsunuz çocuğu "o" bacak oluyorlar. bırakın emeklesin hedefine ulaşsın etrafı kendi gücüyle tanısınlar.
ben çok karşıyım bu örümceklere. kızmayın bana lütfen kızlar ama kurtarıcı değil bunlar zararlı ve ev pis olsun dört dörtlük yemek olmayıversin evinizde çocuğunuzla ilgilenin en büyük hediye anne ilgi sevgidir. ama almak isteyen varsa kullanan varsa da kendileri bilir tabi herkesin önceliği farklıdır benimkisi EVLAT dır ev yemek misafir değil.
herkesin kendi bileceği canım ben eve sokmamÖrümcek evet zararlı. Ama ben şöyle düşünüyorum 4 yeğenim de kullandı ama şöyle çok az bi zaman belki günde en fazla yarım saattir, bir de ay olarak erken koymadılar içine diye hatırlıyorum. Ama günde 3 saat falan kalırsa çocukta illa soruna neden olabilir.
az kaldı canım ..ben de zor sabrediyorum hele okul beni çok yoruyor hiç gidesim yok okula ama izin doğum sonrası lazım diye sıkacağım dışımi mecburen sağlıkla vaktinde alalım inşallah bebişleriHamilelik takvimlerimizde çoğumuz 30 lu haftalardayız artık heyecan yapıyorum ve bazı sıkıntılarım yüzünden vakit çabuk geçsin diyorum sanki zaman durdu geceleri çok uzun uyuyamıyorum bayağı zorlandım oğlumda sıkıntım olmamıştı galiba yaş ilerledikçe hamilelik daha zor doğumuma çok var da vaktinde gelsinde inşallah valla koşturmayı rahatça iş yapmayı gezmeyi özledim zaten eşimle 8 ay oldu arkadaş gibiyiz onun için de üzülüyorum Allah tan çok anlayışlı ve güveniyorum şu son 15 güne kadar koşturmaca vardı bende ama artık ufak tefek ağrılarım var rahat iş yapamıyorum annem geldi ev işi onda mutfak bende bayağı rahatladım yoksa çok perişandım artık oğlumda 1 e başladı okuma yazma çalıştırmam lazım niye anlattım ki şimdi dime bunları rahatlıyorum size yazınca :))))))
hamile misin canım tekrardan ..doktora gitmeni tavsiye ederim ilaç veriyorlar çünkü geçmiş olsunMerhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
çünkü erkek bebeklerin testislere zarar veriyormuş canım vücut ağırlığı orada toplandığı için tavsiye etmiyorlarNeden ??? Oğlan çocuğu zıplayamazmıymış ağır abibabası erkek olunca herşeye özeniyo bi bakmışım salonun ortasında hoppala
evet oyle zamanı gelınce nasıpsetartısalımYa erkekte biraz mantıklı geliyor ama ??yaa örümcek cidden hayat kurtaran yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?