- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.441
Ben ilk aylarda, olmadım ama olur gibi oldum kaşıntı ve hafif kolu başlamıştı doktoruma söyledim baticon kullan dedi pamukla bir dakika pansuman yaptım hergün. Hemen kesildi canımMerhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
Merhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
Almam heralde soğudum mantıklı geldiaz kaldı canım ..ben de zor sabrediyorum hele okul beni çok yoruyor hiç gidesim yok okula ama izin doğum sonrası lazım diye sıkacağım dışımi mecburen sağlıkla vaktinde alalım inşallah bebişleri
hamile misin canım tekrardan ..doktora gitmeni tavsiye ederim ilaç veriyorlar çünkü geçmiş olsun
çünkü erkek bebeklerin testislere zarar veriyormuş canım vücut ağırlığı orada toplandığı için tavsiye etmiyorlar
11 aralık canım senin?evet oyle zamanı gelınce nasıpsetartısalımtahmını dogumun nezamn
Bazıları abartıp çok erken koyuyor, benim kuzen 5 aylıkken koymaya başladı erkekti kafa üstü düştü bunu nasıl becerdiyse,anneside bidaha koymadı düşer diye, o diger zararlarına gelince almam heralde evet iş yaparken onu oyalıyor ama yerde kendini kendinede oyalanır sağlığa zararlı ise alınmasada olurörümcek bebeklere neden zararlı? çünkü kemikleri çok yumuşak ve yürümeyi bilmeyen bebeği zorluyorsunuz ayak bacak yapılarını anatomisini siz anneler bozuyorsunuz çocuğu "o" bacak oluyorlar. bırakın emeklesin hedefine ulaşsın etrafı kendi gücüyle tanısınlar.
ben çok karşıyım bu örümceklere. kızmayın bana lütfen kızlar ama kurtarıcı değil bunlar zararlı ve ev pis olsun dört dörtlük yemek olmayıversin evinizde çocuğunuzla ilgilenin en büyük hediye anne ilgi sevgidir. ama almak isteyen varsa kullanan varsa da kendileri bilir tabi herkesin önceliği farklıdır benimkisi EVLAT dır ev yemek misafir değil.
ben kimseyi hevesini almak istemem sadece bildiklerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. kimseyi üzmek istemem kızlar kusura bakmayın almak isteyen varsa tabiiki de alacaklar =)Bazıları abartıp çok erken koyuyor, benim kuzen 5 aylıkken koymaya başladı erkekti kafa üstü düştü bunu nasıl becerdiyse,anneside bidaha koymadı düşer diye, o diger zararlarına gelince almam heralde evet iş yaparken onu oyalıyor ama yerde kendini kendinede oyalanır sağlığa zararlı ise alınmasada olur
Bildiklerimizi tabiki aktarcaz hepimiz buyüzden burdayız burası güzel bir ortam bildiklerini paylaştığın için tskr ederiz ne kusuru çok sağolasın canımben kimseyi hevesini almak istemem sadece bildiklerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. kimseyi üzmek istemem kızlar kusura bakmayın almak isteyen varsa tabiiki de alacaklar =)
Canim hangi bedenini aldinkilot gibi olanindan aldim ben cok begendim.
atmak isteyince yandan yirtip atabiliyosun.
İyiyim hayat çok yoğun çok hızlı gidiyor.henüz gebe değilim ancak artık korunmuyoruz her an potansiyel gebe olabilirim. Kuru turuyorum zaten.hoşgeldın nasılsın nasıl gıdıyor hayathamılemısın?ozel bolgenı sureklı kuru tutmaya calısmalsın
Bildiklerimizi tabiki aktarcaz hepimiz buyüzden burdayız burası güzel bir ortam bildiklerini paylaştığın için tskr ederiz ne kusuru çok sağolasın canım
rica ederim canım sağlıkla vaktinde gelsin bebişler inşaAllahBildiklerimizi tabiki aktarcaz hepimiz buyüzden burdayız burası güzel bir ortam bildiklerini paylaştığın için tskr ederiz ne kusuru çok sağolasın canım
3 kez çok kötü oldum hatta kaşıntı ve orta kısımda şişlik vardı üçünüde sadece birgünde atlattım sirkeli su ile taharet yaparak geçti hiç krem kullanmadım hayırdır canım inşallah tekrar hamilesindirMerhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Pardon cnm . Oda doktoruna göre değişiyor cnm burda yada face de bir bayandan 29 haftada Doğum icin gün aldığını okumuştum şaşırmıştım ama benim doktorum gün vermek icin 36 hafta çağırdı .Yok sezeryan gününü kaçıncı haftada söylüyorlar diye sormuştum.
4 ocaktı 26 aralık oldu son adet bellı olmayınca utrasona gore hareket edıyoruz :)11 aralık canım senin?
gonlune gore olsun ınsaAllah sorun neymiş belli oldu muİyiyim hayat çok yoğun çok hızlı gidiyor.henüz gebe değilim ancak artık korunmuyoruz her an potansiyel gebe olabilirim. Kuru turuyorum zaten.
Ben oğlumda hic kullanmadim canım yere battaniye serip koyuyorum üzerine oyuncaklarla oynuyordu oturmaya başladığında nereye gidersen oraya görürdüm konuştum anlattım yanımda durdu hep öyle boyle 11aylikken yürümeye başladıBende nette şöyle süslü müzikli araba görselli olanlara bakıyorum alınacaklar listesinin başrolü olarakben zararı olacak hiçbirseyi yapmak istemem biraz araştırıp sorustirym içimi kurt kemirir artık
Evet mantar oldum sanırım sadece krem sürdüm ama endişelendim de ilaç kullanmadan da nasıl geçecek bilemedim. Sanırım fırsatını bulabilirsem bu hafta doktora danışsam daha doğru olacakBen aylardır uğraşıyorum cnm geçmek bilmedi en son antibiyotik merhem verdi dr bir hafta olacak kullanalı yine akıntım aynı geçmiyor anlayacağın sen de mi mantar oldun olduysan ne kullanıyorsun ?
İnşallah bu ay ovülasyon testi ile de destekledim çok umutluyum:))3 kez çok kötü oldum hatta kaşıntı ve orta kısımda şişlik vardı üçünüde sadece birgünde atlattım sirkeli su ile taharet yaparak geçti hiç krem kullanmadım hayırdır canım inşallah tekrar hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?