- 16 Aralık 2016
- 3.069
- 2.931
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.541
Canım aslında benim aldıgım depent degil joly diye bir markaydı l beden aldım kilotlu olanından aldım hiç sızdırma yapmadı harikaydı çok memlun kaldım sezeryan oldum hiç dikişlerimide açıtmadıpeki külot gibi olanını mı aldınız, yoksa mesane pedi gibi olanı var, normal ped.den büyük hasta bezinden küçük? tamamen emiyor mu sıvıyı yoksa sızdırdığı oluyor mu malum çok kalın bir şey değil gibi ince görünüyor
Benim liste de aynısı, biberon emzik süt sağma makinası götüreceğim ben.Kizlar ben cantama koyacaklarimi bir kenara ayirdim. Eksik var mi acaba sizce?
-1 tane 8'li hastane cikisi
-3 tane 3'lu yenidogan set.
-3 corap,3 agiz mendili
-2 penye battaniye
-2 alt acma ortusu, 1 paket islak mendil,10 tane 1 numara bebek bezi,5 tane 0 numara bebek bezi
-Iki gecelik,1 pijama takimi
-emzirme atleti 2 tane
-Ic camasiri
-Kendim icin corap
-Terlik,tac,dudak kremi
-Depend emici kulot ve lohusa pedi
Simdilik bunlar geldi aklima, biberon, emzik,sut sagma, kalkan vb ihtiyac olursa alirim.
Lohusa pedi hangi marka cnm. Birde istersen pijama takimini 2 yap belki pijamayla rahat edersin ilk etapta ter olur kan olur pijaman digerini giyersin ben oyle yapmistim pijama rahatti benim icin. Ustune bi sabahlik yada kazak, kendine havlu, lohusa taci tarak vs.de al. Birde sezeryan olursan minik isitici kahve unutma.Kizlar ben cantama koyacaklarimi bir kenara ayirdim. Eksik var mi acaba sizce?
-3 corap,3 agiz mendili
-2 penye battaniye
-2 alt acma ortusu, 1 paket islak mendil,10 tane 1 numara bebek bezi,5 tane 0 numara bebek bezi
-emzirme atleti 2 tane
-Ic camasiri
-Kendim icin corap
-Terlik,tac,dudak kremi
Simdilik bunlar geldi aklima, biberon, emzik,sut sagma, kalkan vb ihtiyac olursa alirim.
Canım göğüs pedi de koyacağım ben lazım olabilir diye düşünüyorum. Birde örme baddaniyede alacağım yanima. Senin listene ek olarak :)Kizlar ben cantama koyacaklarimi bir kenara ayirdim. Eksik var mi acaba sizce?
-3 corap,3 agiz mendili
-2 penye battaniye
-emzirme atleti 2 tane
-Ic camasiri
-Kendim icin corap
-Terlik,tac,dudak kremi
Minik ısıtıcı kahve niye canım merak ettimLohusa pedi hangi marka cnm. Birde istersen pijama takimini 2 yap belki pijamayla rahat edersin ilk etapta ter olur kan olur pijaman digerini giyersin ben oyle yapmistim pijama rahatti benim icin. Ustune bi sabahlik yada kazak, kendine havlu, lohusa taci tarak vs.de al. Birde sezeryan olursan minik isitici kahve unutma.
Ozellikle spinal anestezide bas agrisi olmasin diye kafein iyi geliyor cnm anestezi doktoru da soyluyor zatenMinik ısıtıcı kahve niye canım merak ettim
Aaa evet çok iyi oldu bu bilgi teşekkürler :)Ozellikle spinal anestezide bas agrisi olmasin diye kafein iyi geliyor cnm anestezi doktoru da soyluyor zaten
Baby&me marka aldim canim bir paket.Lohusa pedi hangi marka cnm. Birde istersen pijama takimini 2 yap belki pijamayla rahat edersin ilk etapta ter olur kan olur pijaman digerini giyersin ben oyle yapmistim pijama rahatti benim icin. Ustune bi sabahlik yada kazak, kendine havlu, lohusa taci tarak vs.de al. Birde sezeryan olursan minik isitici kahve unutma.
Benim bir tanesi kisa kollu geceligin uzerine uzun kollu yine ince bir sabahlik aldim.İyi akşamlar KıZlar size bir şey sormak istiyorum benim ilk bebeğimden bir tane pijama takımlı sabahlıklı bir tane de gecelik lohusa takımı var ama kısa kollu oğlum ağustos doğumluydu şimdi bir tane de uzun kollu gecelik alsam mı dedim ama bakıyorum kalınlık olarak aynı sadece uzun kollu ki üzerine giyeceğim bir tane kadife tarzı sabahlık aldım acaba almasam mı diyorum sizce
Galiba almıcam çünkü en fazla bir hafta falan giyiyorsun gereksiz olur şimdi aynen evde sıcak olur hastanedeBenim bir tanesi kisa kollu geceligin uzerine uzun kollu yine ince bir sabahlik aldim.
Hastaneler sicak oluyor sanki cok kalin bir seye gerek olmaz gibi geldi ama bilemedim...
Benimde ilk dogumdan 2 geceligim var kisa kollu bence hic gerek yok yeni almaya sabahligimda yarim kol onu bile uzun kollu almicam dunya para ben 2 takim pijama alicam sadece bir tanesini ozellikle ucuz bir sey alicam bir tanesinide daha iyi alirim foto falan cekimi olur.İyi akşamlar KıZlar size bir şey sormak istiyorum benim ilk bebeğimden bir tane pijama takımlı sabahlıklı bir tane de gecelik lohusa takımı var ama kısa kollu oğlum ağustos doğumluydu şimdi bir tane de uzun kollu gecelik alsam mı dedim ama bakıyorum kalınlık olarak aynı sadece uzun kollu ki üzerine giyeceğim bir tane kadife tarzı sabahlık aldım acaba almasam mı diyorum sizce
cnm gogus kalkani ise yarar bence gogus ucnu nemli biraktigi icin hep onu kullanir ben haliyle silveretteye de gerek klamaz bence.cok pahali alip kenarda durmasi da var.İyi günlerde kullan cnm ohhh ne güzel benim annem de aldı baya kıyafet ve bir sürü örğü ama kaynanadan henüz birşey yok beklentimde yok:)valla bakayım uygun bulursam alırım bir de bu göğüs kalkanını soracam aldın mı aventin filan şuan indirim de bir etkisi var mı emin olamadım silverette alayım onu mu karar veremedim açıkçası diğeri aşırı pahallı 290 filan aventin 58 düşmüş
Ben 18 kilo aldim suan 72 kiloyumBüyük boy olan 52 beden ama çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?