2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım aslında benim aldıgım depent degil joly diye bir markaydı l beden aldım kilotlu olanından aldım hiç sızdırma yapmadı harikaydı çok memlun kaldım sezeryan oldum hiç dikişlerimide açıtmadı

Kizlar ben cantama koyacaklarimi bir kenara ayirdim. Eksik var mi acaba sizce?
-1 tane 8'li hastane cikisi
-3 tane 3'lu yenidogan set.
-3 corap,3 agiz mendili
-2 penye battaniye
-2 alt acma ortusu, 1 paket islak mendil,10 tane 1 numara bebek bezi,5 tane 0 numara bebek bezi
-Iki gecelik,1 pijama takimi
-emzirme atleti 2 tane
-Ic camasiri
-Kendim icin corap
-Terlik,tac,dudak kremi
-Depend emici kulot ve lohusa pedi

Simdilik bunlar geldi aklima, biberon, emzik,sut sagma, kalkan vb ihtiyac olursa alirim.

Benim liste de aynısı, biberon emzik süt sağma makinası götüreceğim ben.
Bir de bu listeye ek olarak göğüs ucu kremi ve göğüs pedi ile diş macunu ve fırçası götüreceğim.

Lohusa pedi hangi marka cnm. Birde istersen pijama takimini 2 yap belki pijamayla rahat edersin ilk etapta ter olur kan olur pijaman digerini giyersin ben oyle yapmistim pijama rahatti benim icin. Ustune bi sabahlik yada kazak, kendine havlu, lohusa taci tarak vs.de al. Birde sezeryan olursan minik isitici kahve unutma.

Canım göğüs pedi de koyacağım ben lazım olabilir diye düşünüyorum. Birde örme baddaniyede alacağım yanima. Senin listene ek olarak :)

Minik ısıtıcı kahve niye canım merak ettim

Bu hafta tamamen çantayı hazırlayayım diyorum. Kendim için bir kaç eksik var sadece onlarıda alınca koyarım artık. Bir takım gecelik ve terlik almam lazım vede gögüs ucu kremi

Kızlar annem gögüs ucuna kremi sürüp üzerine gazlı bez koyuyormuş hiç yara olmamış. Hemde krem üzerine giyeceği şeye bulaşmasın etkisi hemen gitmesin diyeymiş. Mantıklı geldi bana gazlı bez hem steril hemde havada alır

Baby&me marka aldim canim bir paket.
Evdeki pijamalardan birini de koyayim, geceliklerin birinin sabahligi var. Kahve ve isitici anestezi sonrasi agri icin diyorsun di mi? Hastanenin kafeteryasi var, oradan alirim diye dusundum.

İyi akşamlar KıZlar size bir şey sormak istiyorum benim ilk bebeğimden bir tane pijama takımlı sabahlıklı bir tane de gecelik lohusa takımı var ama kısa kollu oğlum ağustos doğumluydu şimdi bir tane de uzun kollu gecelik alsam mı dedim ama bakıyorum kalınlık olarak aynı sadece uzun kollu ki üzerine giyeceğim bir tane kadife tarzı sabahlık aldım acaba almasam mı diyorum sizce

Kizlar bu arada arkadasim normal dogumla baslayip zorunlu sezeryanla bitirdi dogumu. Ac, susuz kalmisti ve dudaklari inanilmaz kurumustu cok dikkatimi cekti. Ameliyat sonrasi da bir kac saat yeme icme yasakti o yuzden dudak kremini ozellikle koyacagim.

Benim bir tanesi kisa kollu geceligin uzerine uzun kollu yine ince bir sabahlik aldim.
Hastaneler sicak oluyor sanki cok kalin bir seye gerek olmaz gibi geldi ama bilemedim...

Benim bir tanesi kisa kollu geceligin uzerine uzun kollu yine ince bir sabahlik aldim.
Hastaneler sicak oluyor sanki cok kalin bir seye gerek olmaz gibi geldi ama bilemedim...
Galiba almıcam çünkü en fazla bir hafta falan giyiyorsun gereksiz olur şimdi aynen evde sıcak olur hastanede

Kizlar ben en son kontroden beri 1 kilo verdim ve oyle kaldim, yaklasik 3 hafta oldu ama 2 haftam daha var tam 32+0a denk getirdik ki raporu da alabileyim diye. Bu bir sorun degildir herhalde degil mi? Hic kilo almayip bebegi gelisen de vardi grupta ozellikle reflu ve mide bulantisi yasayanlar?

Kizlar bu da depend , baby&me lohusa pedi ve sleepy 1 numara bebek bezi yan yana.
Dependin ici de komple ped bu sekilde daha once de paylasmistim.

Eklentiler

• 20181015_190917-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 20181015_190823-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 95
  • 20181015_190901-1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 99
Benimde ilk dogumdan 2 geceligim var kisa kollu bence hic gerek yok yeni almaya sabahligimda yarim kol onu bile uzun kollu almicam dunya para ben 2 takim pijama alicam sadece bir tanesini ozellikle ucuz bir sey alicam bir tanesinide daha iyi alirim foto falan cekimi olur.

cnm gogus kalkani ise yarar bence gogus ucnu nemli biraktigi icin hep onu kullanir ben haliyle silveretteye de gerek klamaz bence.cok pahali alip kenarda durmasi da var.
bi de anne sutuyu gogus ucuna surun diyolar onu da yapicam.
kaynanan da cok fenaymis cnm torunu okcak sonucta insan biseyler alir yahu.
hatta altin ya da bilezik künye falan takmalari lazim.torun veriyoruz sonucta ben de altin takarmi acaba diyorum e bi de ilk torun az bucuk beklentim bu yonde
esime de bana kunye al diyodum benim odun akil etmez oyle seyleri altin firlayinca bisey diyemedim.bari guzel bi cicek yaptir sakin elin boş gelme diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…