- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.581
ben kac zmndir sütlü Türk kahvesi iciyorum uyumadan once beni tutuyor diye insallah bi sorun olmaz ya.Canm peki kafein sütten bebeğe geçmiyor mu? Ben 7 aydır hiç kahve içmedim kafein var diye.
cnm avemtin gogus kalkani da ayninislevi goruyo .delikler var hem hava aliyo hem gogus hem nemli kaliyo gazli bezde mantikli ama surekli degismek zorunda kalirsinKızlar annem gögüs ucuna kremi sürüp üzerine gazlı bez koyuyormuş hiç yara olmamış. Hemde krem üzerine giyeceği şeye bulaşmasın etkisi hemen gitmesin diyeymiş. Mantıklı geldi bana gazlı bez hem steril hemde havada alır
Canim hastanede sicak su vardir bence. Ben de pamuk aldim ama hastanede islak mendil kullanmayi dusunuyorum. Sunnet de olcak gerci benimkikizlar sizce hastane cikisina kucuk bi termosum var icine ilik su gotursem abarti mi olur.bi de gratiste satilan seyahat boyu minik fisfislardan alip icine ilik suyu koyup pamugu o sekilde islatsam.
bebek temizleme pamugu icin.
ya da soyle dusunuyorum bi kutuya pamuklari koyup ilik su arti hindistan cevizi yagi koyup kapatip mi gotursem
o zmnda pamuklar eciş bücüş olmaz mi ? hem de su zamanla sogumaz mi ?
baby me nin pamugunu aldim.
hindistan cevizi yagini da pisik icin koycam.
Evet onuda düşünüyorum çevremdede tavsiye eden çok. Sadece kullanışlı mı rahat kullanabilirmiyim emin değilim. Birde sanırım dışarı çıkarken takılamıyormuş. Sen kullandıysan canım kullanım aşamasını anlatırmısın birazcnm avemtin gogus kalkani da ayninislevi goruyo .delikler var hem hava aliyo hem gogus hem nemli kaliyo gazli bezde mantikli ama surekli degismek zorunda kalirsin
ha deyince sicak suyu bulabilcekmiyim hastanede cnm.Canim hastanede sicak su vardir bence. Ben de pamuk aldim ama hastanede islak mendil kullanmayi dusunuyorum. Sunnet de olcak gerci benimki
cnm benim ilk bebegim olcak nasipseEvet onuda düşünüyorum çevremdede tavsiye eden çok. Sadece kullanışlı mı rahat kullanabilirmiyim emin değilim. Birde sanırım dışarı çıkarken takılamıyormuş. Sen kullandıysan canım kullanım aşamasını anlatırmısın biraz
Ben sezeryan olucam yanımda nescafe içmek için ısıtıcı götürcem oğlumu doğrunca bol bol nescafe iç başın ağrımaz dediler hiçde ağrım olmadı gerçektenha deyince sicak suyu bulabilcekmiyim hastanede cnm.
İnşallah :) yeterki güzel güzel emzirelim bebişlericnm benim ilk bebegim olcak nasipse
yasayip gorcem bende cnm
evde zaten sutyensiz gezerim ben cnm.ama tabi yara olursa evde de mecbur kalkani kullanmak zorunda kalirim gibi geliyo.ama yara olmazsa da gogus pedi kullanirim sanki.olmadi bende gazli bez denerim cnm deneme yanilmayla insallah hallederiz.
Ben de almayım ye düşündüm ilkinde bir gün hastanede kalmıştım şimdi 2 gün kalayım diyorum oyüzden bir tane uzun kollu alırım belki orta halli bişeyBenimde ilk dogumdan 2 geceligim var kisa kollu bence hic gerek yok yeni almaya sabahligimda yarim kol onu bile uzun kollu almicam dunya para ben 2 takim pijama alicam sadece bir tanesini ozellikle ucuz bir sey alicam bir tanesinide daha iyi alirim foto falan cekimi olur.
Canım ilk bence gecelik daha rahat olur almadıysan bi tanede ondan alırsın olmadıBenim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorum
Ozel hastaneyse wc banyo kismida her an var.ha deyince sicak suyu bulabilcekmiyim hastanede cnm.
Bende de bugun oglen basladi bogazim kuruyor.Ihlamur ictim meyve falan ama insallah artmaz sirkeyle gargara yapicam ise yarar umarimKızlar ben grip oluyorum sanırım :// bogazlarım acıyor hep böyle başlar sonrasında sağlam bi grıp olurum . İyice şifayı kapmadan nasıl atlatırım . Mandalina yiyorum, sıcak naneli corba iciyorum ama
Bende de bugun oglen basladi bogazim kuruyor.Ihlamur ictim meyve falan ama insallah artmaz sirkeyle gargara yapicam ise yarar umarim
Aynı benimde öyle başlar hep hepsini sirkeli su ile gargara yaparak atlattım çok şükür ilave olarak günde 3 kere sıcak suya limon sıkıp içtim ballı bide hergün bir fincan limonlu ıhlamur içtim çok şükür geçirdim geçmiş olsun canımKızlar ben grip oluyorum sanırım :// bogazlarım acıyor hep böyle başlar sonrasında sağlam bi grıp olurum . İyice şifayı kapmadan nasıl atlatırım . Mandalina yiyorum, sıcak naneli corba iciyorum ama
Benim doktorum hiç yasakçı bir doktor değil. Genelde herşey için yapabilirsin yiyebilirsin diyor. Çok rahat. Ama gebeliğimin en başında tek bir şeyi yasakladı o da kafein. Çay kahve kola yani. Türk kahvesinde de var tabii ki kafein. Ben hiç içmedim. Çay da içmiyorum. Doktorumu dinliyorum. Ama günde 1 kahve içilebilir diyenler de var. Bişey olmaz heralde canm bilemedim.ben kac zmndir sütlü Türk kahvesi iciyorum uyumadan once beni tutuyor diye insallah bi sorun olmaz ya.
bahsettiginiz nescafeyse onu bende hic icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?