- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.561
cnm beden olarak bilmiyorum cunku orta beden ve buyuk beden yaziyodu sadeceKgya gore sanirim emin olamadim normalde kac beden giyiyorsun
aa ciddi mi ama cok temiz rahat bisey belli.Canım ben ilk doğumumda kilot hibi olanını almıştım. Hemşireler kullandırmadı hava almadığı için bakteri ürer ve engeksiyon geçirirsin demişlerdi. Aklında bulunsun
Canm peki kafein sütten bebeğe geçmiyor mu? Ben 7 aydır hiç kahve içmedim kafein var diye.Ozellikle spinal anestezide bas agrisi olmasin diye kafein iyi geliyor cnm anestezi doktoru da soyluyor zaten
Hastaneler sıcak oluyor canm. Benim geceliklerimin biri kolsuz biri kısa kollu. Üzerlerinin de sabahlığı var. Uzun kollu çok terletir beni o sıcakta.İyi akşamlar KıZlar size bir şey sormak istiyorum benim ilk bebeğimden bir tane pijama takımlı sabahlıklı bir tane de gecelik lohusa takımı var ama kısa kollu oğlum ağustos doğumluydu şimdi bir tane de uzun kollu gecelik alsam mı dedim ama bakıyorum kalınlık olarak aynı sadece uzun kollu ki üzerine giyeceğim bir tane kadife tarzı sabahlık aldım acaba almasam mı diyorum sizce
Bulantım reflüm olmamasına rağmen ilk 6 ay hiç kilo almadım canm. Ama bebek her gittiğimde düzenli kilo aldı. Endişe etme alıyordur bebeğin.Kizlar ben en son kontroden beri 1 kilo verdim ve oyle kaldim, yaklasik 3 hafta oldu ama 2 haftam daha var tam 32+0a denk getirdik ki raporu da alabileyim diye. Bu bir sorun degildir herhalde degil mi? Hic kilo almayip bebegi gelisen de vardi grupta ozellikle reflu ve mide bulantisi yasayanlar?
Kizlar bu da depend , baby&me lohusa pedi ve sleepy 1 numara bebek bezi yan yana.
Dependin ici de komple ped bu sekilde daha once de paylasmistim.
Lohusa pedinin arkası yapışkanlı mı canım? Hiç görmemiştim ben bunu, çok beğendim büyüklüğünü. Kilot gibi olanla rahat edemem ben. Darlar beni. Lohusa pedi almaya karar verdim şuan:)Kizlar bu da depend , baby&me lohusa pedi ve sleepy 1 numara bebek bezi yan yana.
Dependin ici de komple ped bu sekilde daha once de paylasmistim.
Mutlaka geciyodur cnm ama anladigim kadariyla kar zarar yapinca icmek daha yararli cunku tavsiye edenlerde doktorlar guvenip icmek de yarar vardir. Ben turk kahvesi iciyorum bi zarari yok diye okudum gunluk 1 tane .filtre kahve kacamaklarimda oldu ama. Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum ben.Canm peki kafein sütten bebeğe geçmiyor mu? Ben 7 aydır hiç kahve içmedim kafein var diye.
dependin pedi yapışkanlı canımLohusa pedinin arkası yapışkanlı mı canım? Hiç görmemiştim ben bunu, çok beğendim büyüklüğünü. Kilot gibi olanla rahat edemem ben. Darlar beni. Lohusa pedi almaya karar verdim şuan:)
sut artırıcı caylar oluyor almanı tavsıye ederım :) kagıt havlu tuvalet kagıdı ve iç çamasırı kendın içinKizlar ben cantama koyacaklarimi bir kenara ayirdim. Eksik var mi acaba sizce?
-1 tane 8'li hastane cikisi
-3 tane 3'lu yenidogan set.
-3 corap,3 agiz mendili
-2 penye battaniye
-2 alt acma ortusu, 1 paket islak mendil,10 tane 1 numara bebek bezi,5 tane 0 numara bebek bezi
-Iki gecelik,1 pijama takimi
-emzirme atleti 2 tane
-Ic camasiri
-Kendim icin corap
-Terlik,tac,dudak kremi
-Depend emici kulot ve lohusa pedi
Simdilik bunlar geldi aklima, biberon, emzik,sut sagma, kalkan vb ihtiyac olursa alirim.
ben kızımda dependin pedini kullandım sızma felan da olmadı bir paket yetti. normal ped den kalın ve kenarları lastıklı gibi kayma olmuyor kanatsızLohusa pedi hakikaten daha iyi gibi ya bende kulot olanlari giymeyi istemiyodum. Eger yogun kanamada bile ise yariyosa bende pedi tercih edicem.
Evet canim boydan boya yapiskani var su sekilde ama kanatsizLohusa pedinin arkası yapışkanlı mı canım? Hiç görmemiştim ben bunu, çok beğendim büyüklüğünü. Kilot gibi olanla rahat edemem ben. Darlar beni. Lohusa pedi almaya karar verdim şuan:)
Ic camasiri koydum canim, hastanede kagit havlu tuvalet kagidi vb tazeleniyor surekli.sut artırıcı caylar oluyor almanı tavsıye ederım :) kagıt havlu tuvalet kagıdı ve iç çamasırı kendın için
Canım son haftaya kadar bile dönebilir h endişe etme :) kiminin normal oluyor son zamanlarda dönüyor kiminin tam tersi kısmet işi biraz da :)Kızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
Benim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorumİyi akşamlar KıZlar size bir şey sormak istiyorum benim ilk bebeğimden bir tane pijama takımlı sabahlıklı bir tane de gecelik lohusa takımı var ama kısa kollu oğlum ağustos doğumluydu şimdi bir tane de uzun kollu gecelik alsam mı dedim ama bakıyorum kalınlık olarak aynı sadece uzun kollu ki üzerine giyeceğim bir tane kadife tarzı sabahlık aldım acaba almasam mı diyorum sizce
benim de ayaklar hala kasiklarda cnm ama doktor hic bisey demedi banaKızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
olur cnm neden olmasin.sabahligin varsa o da olur.Benim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorum
Canim benimki de ayaklar asagida ve oyle oyl tekmeliyor ki tam o bolgeyi cok agriyor ve acitiyorKızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?