2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kgya gore sanirim emin olamadim normalde kac beden giyiyorsun
cnm beden olarak bilmiyorum cunku orta beden ve buyuk beden yaziyodu sadece
orta beden 40 tan basliyodu.buyuk beden de 42 den basliyodu sanirim.
bi netten bak istersen bedenlerine.ben aldiklarimi hep posetleyip kaldirdim doguma yakin duzenlicem bebege dolap alinca diye.
ama hani dogumdan sonra karnimizda hel dikis olcak hem de sisiklik hemen inmicek diye buyuk.beden aldim.zatem gorsen bu 42 beden demezsin kucucuk duruyo.cok esnek cunku istedigin kadar esnetebiliyosun.
dar olsacaresi yok ama genis olunca ustune de pamuklu buyuk iki tane ic camasiri alicam onu da giyince sıkar.ama hic genis gelceni sanmiyorum tam olcak bence..hasta bezi de camasir gibi ama sizinti yapabilir o yuzden ic camasiri alicam ben ustune

Canım ben ilk doğumumda kilot hibi olanını almıştım. Hemşireler kullandırmadı hava almadığı için bakteri ürer ve engeksiyon geçirirsin demişlerdi. Aklında bulunsun
aa ciddi mi ama cok temiz rahat bisey belli.
ben yine de goturcem cnm ya olmazsa hastaneden alirim artik.daha da hasta bezine para vermek istemiyorum.kullancam surda 1 hafta var yok.hasta pedleri de asiri kanamalara karsi gelemezki hep batar ustumuz.tüh insallah bisey demez hemsire.benim dogum yapcam hastane lazerle yapistirma yapiyo dikis yapmiyo fark edermiki

Hastaneler sıcak oluyor canm. Benim geceliklerimin biri kolsuz biri kısa kollu. Üzerlerinin de sabahlığı var. Uzun kollu çok terletir beni o sıcakta.

Bulantım reflüm olmamasına rağmen ilk 6 ay hiç kilo almadım canm. Ama bebek her gittiğimde düzenli kilo aldı. Endişe etme alıyordur bebeğin.

Kızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre

Kizlar bu da depend , baby&me lohusa pedi ve sleepy 1 numara bebek bezi yan yana.
Dependin ici de komple ped bu sekilde daha once de paylasmistim.
Lohusa pedinin arkası yapışkanlı mı canım? Hiç görmemiştim ben bunu, çok beğendim büyüklüğünü. Kilot gibi olanla rahat edemem ben. Darlar beni. Lohusa pedi almaya karar verdim şuan:)

Canm peki kafein sütten bebeğe geçmiyor mu? Ben 7 aydır hiç kahve içmedim kafein var diye.
Mutlaka geciyodur cnm ama anladigim kadariyla kar zarar yapinca icmek daha yararli cunku tavsiye edenlerde doktorlar guvenip icmek de yarar vardir. Ben turk kahvesi iciyorum bi zarari yok diye okudum gunluk 1 tane .filtre kahve kacamaklarimda oldu ama. Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum ben.

Lohusa pedi hakikaten daha iyi gibi ya bende kulot olanlari giymeyi istemiyodum. Eger yogun kanamada bile ise yariyosa bende pedi tercih edicem.

sut artırıcı caylar oluyor almanı tavsıye ederım :) kagıt havlu tuvalet kagıdı ve iç çamasırı kendın için

Lohusa pedi hakikaten daha iyi gibi ya bende kulot olanlari giymeyi istemiyodum. Eger yogun kanamada bile ise yariyosa bende pedi tercih edicem.
ben kızımda dependin pedini kullandım sızma felan da olmadı bir paket yetti. normal ped den kalın ve kenarları lastıklı gibi kayma olmuyor kanatsız

Lohusa pedinin arkası yapışkanlı mı canım? Hiç görmemiştim ben bunu, çok beğendim büyüklüğünü. Kilot gibi olanla rahat edemem ben. Darlar beni. Lohusa pedi almaya karar verdim şuan:)
Evet canim boydan boya yapiskani var su sekilde ama kanatsiz

Eklentiler

• 20181015_205310-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
Canım son haftaya kadar bile dönebilir h endişe etme :) kiminin normal oluyor son zamanlarda dönüyor kiminin tam tersi kısmet işi biraz da :)

Benim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorum

Benim de kafamda ayni sorular. Uc tane pijama takimi almisim hepsi kisa kollu uzerlerine bi tane hirka giyiversem olmaz mi miye düşünüyorum
olur cnm neden olmasin.sabahligin varsa o da olur.
benim hic yok diye aldim.zaten uzun kollu gevelikler de kisa kollu gibi hepsi incecik.ustune de sabahlik aldim tmmdir.

Canim benimki de ayaklar asagida ve oyle oyl tekmeliyor ki tam o bolgeyi cok agriyor ve acitiyor
Bence dönerler daha 8 9 haftamiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…