2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba anneler. Az önce uykuya dalmıştım. Rüyamda bebeğimi gördüm çok güzel emiyordu beni. Allah ım ne güzel duygudur sanki gerçek gibiydi :) gülüyordu bir de bana sanki hiç yenidoğan bebek gibi değildi ama ilk emzirmelerimdi ben de acemilik vardı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllah kuzucuklarımızı. Tam ben bu rüyayı görerken zil sesine uyandım ve dün internetten ev tipi ana kucağı sipariş etmiştim o geldi. Nasıl bir tevafuktur :)

5 gün sonra ki topuk kanı için ben gidemem ben dogumdan sonra hiçbirşey yapamıyorum ne yapıcam ya allahım güç kuvvet versin
Tetenoz aşım için saglık ocagına gitmiştim kadın gelmişti kucagında bebegi 7 günlükmüş saglık ocagı çagırmş ben öyşe gidemem eminim yani hiç gidemem hatta ben çok kötü oluyorum dogumdan sonra evim 3.katta asansör yok saglık ocagım uzakta saglık ocagında da 1 kat merdiven çıkılıyo ben tuvalete dahi zor gidiyorum zaten

canım benim çok stres yapıp bebeği üzme bir baksın doktor internette herşey yazıyor bazen çok abartılı oluyor insan kendini öyle sanıyor bide en büyük tesellin şuan bebeğinin haftası çok iyi doğsada Yaşar daha erken başına gelebilirdi bence bişeyin Yok canım lütfen üzülme

Hangi marka aldin cnm

ben eşimle gitmiştim bu bütün rutinlerde tek başına zor zaten veya sadece eşin götürecek bu topuz kanı için. Allah güç kuvvet verir canım inşaAllah merak etme sen =) hele bi sağlıklı vaktinde gelsinler de miniklerimiz o o zamab düşünülünür canım şimdideb düşünme bunları =)

Bende bunu getirttim dün geldi çok güzel evdede hep bunda uyur bence ilk ay için çok kullanışlı

Eklentiler

• IMG_8478.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 85
çok sağol canımmmm hemen yarın olsun istiyorum

canm neden kendini öyle şartlandırıyorsun. Belki bu kez daha iyi olacaksın, hemen kalkacaksın ayağa. Kendini bırakma. Olumlu düşün olumlu olsun :)

Bende bunu getirttim dün geldi çok güzel evdede hep bunda uyur bence ilk ay için çok kullanışlı
Puset değil mi bunları bir yere giderken çocuğu taşımak için de kullanıyorsun. Gittiğin yerde çocuk bunda uyuyor sallıyorsun vs. Ama yatış şeklinden dolayı kimi doktorlar tavsiye etmiyormuş. Uzun süreli kullanmayın diyorlarmış. O yüzden evde kullanmam diye almadım ben bundan

canm neden kendini öyle şartlandırıyorsun. Belki bu kez daha iyi olacaksın, hemen kalkacaksın ayağa. Kendini bırakma. Olumlu düşün olumlu olsun :)
İnşallah dediginiz gibi herşey güzel olur kolay olur zmaan yaklaştıkca heyecan artıyor az kaldı doguma 37 bitince alıcak doktorum bebegi hatta duruma göre degişebilir bile dedi allahım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım içine bebek yastığı koyunca rahat uyuyor o çukurluk gidiyor ilk ay öyle kullanılır benim zaten senin getirdiğinden var oğlumdan kalma Harika bişey çok rahat edeceksin sende yatağın üstüne bile koyup uyurken öyle uyuyorsun sallarsın uyursun arabanın arka koltuğunada sığıyor biryere giderken ev oturması yada piknik yolculuk öylece götürüyorsun benim bide bunu getirtme sebebim araba kullanıyorum oğlumu okula ben götürüp getiriyorum bebeği arabada bununla götürcem emniyet kemerini buna bağlıyorsun 1 yaşa kadar kullanılıyor sonrada oğlum için araba koltuğu almıştık ona geçecek artık arabada

Aramizda Daha once genel anesteziyle sezaryen yapan varmi bende korkular basladi deneyimli birinin teskin etmesine ihtiyacim var sanirim.Her dk kafamda ameliyathane korkusu oluyor.Ve gecen yil 3 saat suren fitik ameliyati gecirdim hic boyle korkum yoktu simdi ise korkular basiyor.

nezman ettırcen sunnetı ? bızde hemen ettıreım bısey hıssetmeden dıyoruzda

bende doğduğu gün yaptıracam sünnetini hastaneden çıkmadan yaptıralım dedik. 2 gün tamamen toparlanıyor dedi doktor hiç ağrısı olmaz anestezi falanda verilmiyormuş. son kontrolümde tekrardan konuşucam nasıl yöntem uyguluyor falan diye..siz konuştunuz mu? ben çocuk genel cerrahına sünnet ettiricem. kimi çocuk üroloğuna sünnet ettiriyor siz hangisini düşündünüz

biz daha hiçbişey konusmadık 2 hafta sonra nasıpse kontrolum var doktoruma danısayım o bızı yonlendırır buyuk ıhtımal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…