- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.641
kalça çıkıklığı ve kulak için gidilecek sadece. benim sağlık ocağındaki hemşirem çok iyi ve çok iyi takip ediyor arıyor o söylüyor ne ne zaman yapılacağına birde doğumdan ilk 5 gün sonra gibi topuktan kan alıyorlar bebekte. bu kadar canım
5 gün sonra ki topuk kanı için ben gidemem ben dogumdan sonra hiçbirşey yapamıyorum ne yapıcam ya allahım güç kuvvet versinCanım Doğum yapınca sağlık ocağına söylüyorsun sağlık ocağı sana aşı takip kartı veriyor içine hangi tarihlerde geleceğini yazıyor her gittiğinde boy kilo ve baş çevresini ölçüp yazıyorlar gelişim kartına bu kartlardan takip ediyorsun yani normal çocuk doktoruna giderken de gelişim kartını yanına alıyorsun Orasıda oraya ölçümlerini yazıyor çok ciddi bişey olmadığı sürece götürmene gerek yok
canım benim çok stres yapıp bebeği üzme bir baksın doktor internette herşey yazıyor bazen çok abartılı oluyor insan kendini öyle sanıyor bide en büyük tesellin şuan bebeğinin haftası çok iyi doğsada Yaşar daha erken başına gelebilirdi bence bişeyin Yok canım lütfen üzülmecnm akşamdan beri kolestaz üzerinde baya araştırdım.bir yakınımda bahsetmişti.bütün belirtiler tutuyor, büyük ihtimalle var ama inşallah yoktur demekten başka birşey gelmiyor elimden.yarın sabah gitcem doktora.saç diplerim bile kaşınmaya başladıgeçen hafta çalışabilir almıştım, böyle bir durum varsa çalışamaz almalıyım.çünkü haftalık usg ve nst olmalıymış, izin sıkıntı olur.
Hangi marka aldin cnmMerhaba anneler. Az önce uykuya dalmıştım. Rüyamda bebeğimi gördüm çok güzel emiyordu beni. Allah ım ne güzel duygudur sanki gerçek gibiydi :) gülüyordu bir de bana sanki hiç yenidoğan bebek gibi değildi ama ilk emzirmelerimdi ben de acemilik vardı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllah kuzucuklarımızı. Tam ben bu rüyayı görerken zil sesine uyandım ve dün internetten ev tipi ana kucağı sipariş etmiştim o geldi. Nasıl bir tevafuktur :)
çok iyi bişey değil ama işimi görecek sağlama benziyor. Pasha baby lüx anadizi diye geçiyor 105 tl idi hepsiburada daHangi marka aldin cnm
ben eşimle gitmiştim bu bütün rutinlerde tek başına zor zaten veya sadece eşin götürecek bu topuz kanı için. Allah güç kuvvet verir canım inşaAllah merak etme sen =) hele bi sağlıklı vaktinde gelsinler de miniklerimiz o o zamab düşünülünür canım şimdideb düşünme bunları =)5 gün sonra ki topuk kanı için ben gidemem ben dogumdan sonra hiçbirşey yapamıyorum ne yapıcam ya allahım güç kuvvet versin
Tetenoz aşım için saglık ocagına gitmiştim kadın gelmişti kucagında bebegi 7 günlükmüş saglık ocagı çagırmş ben öyşe gidemem eminim yani hiç gidemem hatta ben çok kötü oluyorum dogumdan sonra evim 3.katta asansör yok saglık ocagım uzakta saglık ocagında da 1 kat merdiven çıkılıyo ben tuvalete dahi zor gidiyorum zaten
https://www.hepsiburada.com/pasha-lux-anadizi-p-AILEEBKPSHM332KIRMHangi marka aldin cnm
çok sağol canımmmm hemen yarın olsun istiyorumcanım benim çok stres yapıp bebeği üzme bir baksın doktor internette herşey yazıyor bazen çok abartılı oluyor insan kendini öyle sanıyor bide en büyük tesellin şuan bebeğinin haftası çok iyi doğsada Yaşar daha erken başına gelebilirdi bence bişeyin Yok canım lütfen üzülme
canm neden kendini öyle şartlandırıyorsun. Belki bu kez daha iyi olacaksın, hemen kalkacaksın ayağa. Kendini bırakma. Olumlu düşün olumlu olsun :)5 gün sonra ki topuk kanı için ben gidemem ben dogumdan sonra hiçbirşey yapamıyorum ne yapıcam ya allahım güç kuvvet versin
Tetenoz aşım için saglık ocagına gitmiştim kadın gelmişti kucagında bebegi 7 günlükmüş saglık ocagı çagırmş ben öyşe gidemem eminim yani hiç gidemem hatta ben çok kötü oluyorum dogumdan sonra evim 3.katta asansör yok saglık ocagım uzakta saglık ocagında da 1 kat merdiven çıkılıyo ben tuvalete dahi zor gidiyorum zaten
Puset değil mi bunları bir yere giderken çocuğu taşımak için de kullanıyorsun. Gittiğin yerde çocuk bunda uyuyor sallıyorsun vs. Ama yatış şeklinden dolayı kimi doktorlar tavsiye etmiyormuş. Uzun süreli kullanmayın diyorlarmış. O yüzden evde kullanmam diye almadım ben bundanBende bunu getirttim dün geldi çok güzel evdede hep bunda uyur bence ilk ay için çok kullanışlı
ben eşimle gitmiştim bu bütün rutinlerde tek başına zor zaten veya sadece eşin götürecek bu topuz kanı için. Allah güç kuvvet verir canım inşaAllah merak etme sen =) hele bi sağlıklı vaktinde gelsinler de miniklerimiz o o zamab düşünülünür canım şimdideb düşünme bunları =)
İnşallah dediginiz gibi herşey güzel olur kolay olur zmaan yaklaştıkca heyecan artıyor az kaldı doguma 37 bitince alıcak doktorum bebegi hatta duruma göre degişebilir bile dedi allahım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahcanm neden kendini öyle şartlandırıyorsun. Belki bu kez daha iyi olacaksın, hemen kalkacaksın ayağa. Kendini bırakma. Olumlu düşün olumlu olsun :)
Dogdugu gun yapilacak hemennezman ettırcen sunnetı ? bızde hemen ettıreım bısey hıssetmeden dıyoruzda
doktoru ayarladınız mıDogdugu gun yapilacak hemen
Canım içine bebek yastığı koyunca rahat uyuyor o çukurluk gidiyor ilk ay öyle kullanılır benim zaten senin getirdiğinden var oğlumdan kalma Harika bişey çok rahat edeceksin sende yatağın üstüne bile koyup uyurken öyle uyuyorsun sallarsın uyursun arabanın arka koltuğunada sığıyor biryere giderken ev oturması yada piknik yolculuk öylece götürüyorsun benim bide bunu getirtme sebebim araba kullanıyorum oğlumu okula ben götürüp getiriyorum bebeği arabada bununla götürcem emniyet kemerini buna bağlıyorsun 1 yaşa kadar kullanılıyor sonrada oğlum için araba koltuğu almıştık ona geçecek artık arabadaPuset değil mi bunları bir yere giderken çocuğu taşımak için de kullanıyorsun. Gittiğin yerde çocuk bunda uyuyor sallıyorsun vs. Ama yatış şeklinden dolayı kimi doktorlar tavsiye etmiyormuş. Uzun süreli kullanmayın diyorlarmış. O yüzden evde kullanmam diye almadım ben bundan
nezman ettırcen sunnetı ? bızde hemen ettıreım bısey hıssetmeden dıyoruzda
biz daha hiçbişey konusmadık 2 hafta sonra nasıpse kontrolum var doktoruma danısayım o bızı yonlendırır buyuk ıhtımalbende doğduğu gün yaptıracam sünnetini hastaneden çıkmadan yaptıralım dedik. 2 gün tamamen toparlanıyor dedi doktor hiç ağrısı olmaz anestezi falanda verilmiyormuş. son kontrolümde tekrardan konuşucam nasıl yöntem uyguluyor falan diye..siz konuştunuz mu? ben çocuk genel cerrahına sünnet ettiricem. kimi çocuk üroloğuna sünnet ettiriyor siz hangisini düşündünüz
inşallah olmaz cnm inşallah.. sanırım benim üşüttüm diye de oldu. çünkü ayaklarımı daha sıcak tuıtalı agrılarım azaldı, artık sanırım iyice dikkat etmemiz gerekiyorGünaydın canım, bizde Rabbim nasip ederse ileri günlere doğru gidicez birşey olmaz inşallah hiç birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?