2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben 2016 ekimde genel anezteziyle sezeryan oldum canım. korkma kendini korkuttukca daha ck evham yapıyor insan. uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş. sorma istedigin bişey varsa yardımcı olurum

ben ilk günler yaptıramam ya aglarsa filan baska derdi olsa hep sünnetten midir diye korkarım :S o yüzdeen 7 aylık oldugunda yaptırmayı düşünüyorum açıkcası

7. Günü sünnet diye biliyorum. Ben de öyle istiyorum nasipse. Devlette bir yaşına kadar herhangi bir sıkıntısı yoksa yapmıyorlar diye biliyorum. Özellerde ne kadardır acaba

Ben de hem arabada kullanmak için hem de taşıma kolaylığı için istiyorum aslında bunlardan. Bebek arabasını belki pusetli alırım diye bekliyorum şimdilik. Ona karar verdikten sonra puseti düşüneceğim

Çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime içtiklerime ama benimki çayla ilgili hiç bişey demedi. kola gibi gazlı asitli içeceklerden uzak dur dedi. çay için sadece demir hapını içtikten bir saat önce bir saat sonra çay ve süt tüketme dedi. Ben bardak bardak çay içiyorum resmen.İş yerinde abla durmadan çay getiriyo önümüze hiç de içmem demiyorum yani. o kadar yasaklı bişey olduğunu bilmiyodum. tırstım şimdi

korkmana gerek yok tatlım kansızlık yapıyor diye söylüyorlar ben kızimda demlik demlik ictim birşey olmadı çok şükür hatta 35 haftalik doğdu küvezde bile kalmadı cokta saglikliydi çok şükür

A Albatross35
Canm rahim agzi kisaligi(servikal yetmezlik) teshisi kondu. O yuzden malesef erken dogum riskim var
İnşallah vaktinde saglikla kucağına alirsin canim kaçınci haftada kaç mm çıktı şuan kaç mm doktor ne ilaci verdi k.bkma cok soru sordum bnde ilk kızımı 35 haftalık doğurdm hic servikal uzunluk bilmiyordum doktor bna hiç bir söylememisti bu da erken doğar diye korkuyorum haftaya bnde soracağım

Erkek anneleri sünnet düşünceniz varsa ya hemen yaptırın yada iyiyce büyüyünce. Çünkü hareketlenmeye başlayınca çok zor. En mantıklısı hemen yaptırmak. Hareketlenip dönmeye başladığında kendi canını bilmeden yakabilir.

Canım ben oldum 2015ekimde sormak istediğin birşey varsa cevapların seve seve

kızlar yeni doktora gitmiş olanlar? kilo ve boyunuz kaç olmuş ? 9 kilo almışım 30. haftam bitiyorken doktor çok dedi böyle giderse 12-13 bitirirsin dedi ztn 54 kilo ile hamile kalmıştım boyum da 1.67 anlamadım 5 kilo fln mı almalıydım?

Ben 10 kilo aldım şimdiye kadar. 51 le başladım 61 im şuan ve çok çok normal bence. Zayıf kişilerde 17-18 kg normal yazıyor her yerde

Bence normal yani ben de 7 kilo almışım 53 ile kaldım , 60 ım şu anda. Bir de bu ara yemeyi artırdım bebişim biraz geri kaldı diye, yani evet kilo alacağız ama önemli değil bence bebişler sağlıklı olsun yeter ki.

Kızlar bebek görmeye gelenlere ikram için buzluğa atmalık küçük gül börekleri yapacağım. Sizce pişirip de mi atayım yoksa pişirmeden mi? Pişirip atınca direkt ısıtıp sunabiliyorsun diğerinin pişmediniz beklemek zaman alabilir ama çiğ atıp pişirince tadı daha lezzetli oluyor.

Bende alicam cnm arastiriyodum kalitesi iyi mi icininin dolgunlugu falan

Nasil cok diyor anlamiyorum 12 13 kg ile bitirmenin neresi anormal ve abartili. Bizler hamileyiz nolcakti rejim mi yapmaliyiz bu kg takintisindan bisey yiyip icemez olduk. Zaten saglikli besleniyoruz ve bilincliyiz bunyemiz kg ya musaitse napabiliriz. Hic takilma tatlim cok cok normal kglar emzirdikce gider. Bugun ece erken dedi ya kadin 30kg almis bak zayif simdi.

korkmana gerek yok tatlım kansızlık yapıyor diye söylüyorlar ben kızimda demlik demlik ictim birşey olmadı çok şükür hatta 35 haftalik doğdu küvezde bile kalmadı cokta saglikliydi çok şükür
benim tahlillerimde hiç kansızlık sorunum çıkmıyor zaten bebekte de yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…