2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben Türk kahvesi arada bir içiyorum ama çayı içiyorum

İşte ben de okadar para vermek istemiyorum o Kalkan’a bakalım artık en kötü aventin alacam...kaynanam benden almasın da bana takmaz kuzum belki uyduruk bir örğü yapıp getirir o bile çok güzel gelir eşime öyle saf o konuda :))senin kaynanan takar belki bebeğe bir künye filan ilk torun geçi bizim de ilk torun ama işte herkes bizim gibi düşünmüyor şöyle de birşey var laf edecekse beni sinir edecekse aman hiç takmasın eksik kalsın o takısı

Kızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
canım benimki hep baş aşağıydı 30. haftada ters dönmüş şimdi baş yukarda ayaklar aşağıda döner daha dedi doktor

onu
Ben sezeryan olucam yanımda nescafe içmek için ısıtıcı götürcem oğlumu doğrunca bol bol nescafe iç başın ağrımaz dediler hiçde ağrım olmadı gerçekten
onu bende goturcem cnm ben de hastane verse bile her istedigimde sicak suyu bulamam diye dusunuyorum.o yuzden termos iyi olurdu.zaten buyuk degil.iki su bardaklik bi termos.bimden almistim.sicak tutuyo da bayagi.kahve isini esim kafetaryadan da halleder sicak suyu ama bebegin altini degistirmenin saati yok zirt birtta bulamam gibi geliyo hastaneden

Ozel hastaneyse wc banyo kismida her an var.
ozel hastane aynen cnm wc banyo kismindaki suyu da bebegin altini temizlemek icin kullanmam galiba.istanbul gibi bi yerde hastane sulari pek hijyenik olmuyo.yeni dogan olunca da korkarim enfeksiyon kapar mapar.
ben galiba goturucem termosu

zaten yanimda goturcem ama yine de pamukla denicem ben.cok agrim sizim olursa islak mendile gecerim mecbur.uni baby aldim zaten.ben acikcasi saf su olayina inanmiyorum.hic kullanmicam diyemem disarda misafirlikte falan kullanicam en aza indirgemeye caliscam.
zaten buyuk konusmuyorum hic tecrubem yok cunku.lazerle yapistirma yapiyolar ama illaki agrim sizim olcak egilemicek durumda olursam tabiki kullanicam yoksa almazdim.bazikari hemen ayaklaniyo bazilari 15 gunde.hayirlisi insallah hemen ayaklanirim.ilk istegim pamuk kullanmak yonunde ama.tamamen de karsi degilim islak mendile kullanicam zmn da olucak

gunde bir tane onu da yatmadan sutlu sekilde iciyorum.malesef beni tutuyor iyi geliyor.yoksa uyuyamiyorum.
caydan tiksindim.kola falan da istesem de icemiyorum reflüden.ama kahveden vazgecemiyorum.ama iki cay kasigi Turk kahvesi atiyorum bi buyuk fincana oyle iciyorum insallah bisey olmaz ya zaten bukanti hapindan da korkuyorum.Allah a emanet insallah bebis

yok cnm künye takmaz da altin bekliyorum bakalim
esin saflari oynuyo cnm annesi ya bi bez alsa begencek mahsus.benim esimde oyle.
aynen lafini yapcaksa hic almasin dedigin gibi.

ozel hastane aynen cnm wc banyo kismindaki suyu da bebegin altini temizlemek icin kullanmam galiba.istanbul gibi bi yerde hastane sulari pek hijyenik olmuyo.yeni dogan olunca da korkarim enfeksiyon kapar mapar.
ben galiba goturucem termosu
Tabi kaynamis sogumus su gibi olmaz gozun aliyosa gotur tabi canim, ben hastanede ugrasamam sanirim. Pamugu gectim bezleri bile baglayamayip heba edebilirim

Kızlar ben bebeğin camasırlarını dalin sabun tozu ile yukadım ve ütüledim bir adet onlu hastane çıkışı taakımı, iki tane 5'li hastane cıkısı, 5 adet corap, prima yenidoğan 1 numara bez, bir tane kalın battaniye, yelek, 4 tane ağız mendili, avent emzik, eldiven ve unibaby yenidoğan ıslak mendil olacak sekilde de cantasına koyacagım. Sanırım yeterli. Kendime suanda tek eksiğim lohusa pedi onuda aldığımda eklerim. Unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum. Emzirme sutyeni aldım ama ekstradan emzirme atletine gerek kalır mı?

Ne güzel canım tam zamanında kullanırsın inşallah tüm bunları. Kışın doğum yapmış arkadaşım mutlaka atlet kullanıyorsun demişti bende aldım o yüzden. Hem terleme oluyormuş değiştiriyormuşsun sonrasındada belin açıkta kalmasın falan demişti. Böyle bir tavsiye üzerine aldım bende :)

kızlar günaydın;
sizde vücudu kaşınan var mı?
özellikle geceleri ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyor.Yolsam kanatsam hiç acımıycak o derece.bir de gögüslerim kaşınıyor.
nette biraz inceledim karaciğerden kaynaklı olabilirmiş.doktora gecen hafta gitmiş olmama rağmen yarına yine randevu aldım, bakalım ne diyecek

Benimde çok kaşıntım var ama ellerim ayaklarım değil göbeğim bacaklarım ve göğüs. Kuruluktan oluyor sanırım. Nemlendiriyorum kaşınınca geçiyor çünkü

Kizlar cocuk doktorunun yazisini okudum ilk bir ay emzik onermiyor. Memeye alissin diye ben zaten kizimda da kullanmamistim hep emzirdim agladikca. Hani en azindan hastane cantasina koyacak kadar acele etmeseniz mi sizinle bagi daha cok kuvvetlenir 1 ay beklemeseniz bile 1 hafta bekleseniz daha iyi olur diye dusundum.

Günaydın kızlar. Bendede oluyor kaşıntı ara ara. Ama doktoruma sormadım nedense.
Her gece 5 te uyanıyorum sonra uyuyamıyorum. Sonra kasıklarımın olduğu yerde bi ağrı kasılma sizdede oluyor mu ?
Bu arada emzirme atletleri çok kullanışlı bizim bebekler kış bebeği olacağı için kıyafetimizi kaldırıp emzirmek isteyince sırtımız üşümez. Bence bi kaç tane alın derim. Lohusanında üşümemesi gerekiyor ya

8403BHC
Peki vucudunda isilik gbi kizariklikkar yara filan var mi. Bunun gibi dokuntuler yoksa ve cok fazla kasiniyorsa mutlaka doktora gorun derim. Karaciger kolestazi diye bir hastalik var ve de Allah korusun bebegi etkileyebilir. Ins seninki oyle bir sey de degildir belki. Tahlil filan yapsin ama yine de. Sadece geceleri mi kasiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…