- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.601
Ben Türk kahvesi arada bir içiyorum ama çayı içiyorumBenim doktorum hiç yasakçı bir doktor değil. Genelde herşey için yapabilirsin yiyebilirsin diyor. Çok rahat. Ama gebeliğimin en başında tek bir şeyi yasakladı o da kafein. Çay kahve kola yani. Türk kahvesinde de var tabii ki kafein. Ben hiç içmedim. Çay da içmiyorum. Doktorumu dinliyorum. Ama günde 1 kahve içilebilir diyenler de var. Bişey olmaz heralde canm bilemedim.
İşte ben de okadar para vermek istemiyorum o Kalkan’a bakalım artık en kötü aventin alacam...kaynanam benden almasın da bana takmaz kuzumcnm gogus kalkani ise yarar bence gogus ucnu nemli biraktigi icin hep onu kullanir ben haliyle silveretteye de gerek klamaz bence.cok pahali alip kenarda durmasi da var.
bi de anne sutuyu gogus ucuna surun diyolar onu da yapicam.
kaynanan da cok fenaymis cnm torunu okcak sonucta insan biseyler alir yahu.
hatta altin ya da bilezik künye falan takmalari lazim.torun veriyoruz sonucta ben de altin takarmi acaba diyorume bi de ilk torun az bucuk beklentim bu yonde
esime de bana kunye al diyodum benim odun akil etmez oyle seylerialtin firlayinca bisey diyemedim.bari guzel bi cicek yaptir sakin elin boş gelme diyorum
canım benimki hep baş aşağıydı 30. haftada ters dönmüş şimdi baş yukarda ayaklar aşağıda döner daha dedi doktorKızlar bebeği ters duran var mı? Kafası üstte poposu asagıda doktor döner belki dedi ana bu durunda kalırsa sezeryan dedi endişelendim açıkcası ters durmasından 30. Haftam sata göre
onu bende goturcem cnm ben de hastane verse bile her istedigimde sicak suyu bulamam diye dusunuyorum.o yuzden termos iyi olurdu.zaten buyuk degil.iki su bardaklik bi termos.bimden almistim.sicak tutuyo da bayagi.kahve isini esim kafetaryadan da halleder sicak suyu ama bebegin altini degistirmenin saati yok zirt birtta bulamam gibi geliyo hastanedenBen sezeryan olucam yanımda nescafe içmek için ısıtıcı götürcem oğlumu doğrunca bol bol nescafe iç başın ağrımaz dediler hiçde ağrım olmadı gerçekten
amin cnm insallah yeter ki sutumuz bol bol olsunİnşallah :) yeterki güzel güzel emzirelim bebişleri
ozel hastane aynen cnm wc banyo kismindaki suyu da bebegin altini temizlemek icin kullanmam galiba.istanbul gibi bi yerde hastane sulari pek hijyenik olmuyo.yeni dogan olunca da korkarim enfeksiyon kapar mapar.Ozel hastaneyse wc banyo kismida her an var.
zaten yanimda goturcem ama yine de pamukla denicem ben.cok agrim sizim olursa islak mendile gecerim mecbur.uni baby aldim zaten.ben acikcasi saf su olayina inanmiyorum.hic kullanmicam diyemem disarda misafirlikte falan kullanicam en aza indirgemeye caliscam.tinyrose kuzum daha dogum yapar yapmaz pamukla nasil ugrascan bide sezeryan istiyorsun bence hic o ise girme islak mendil kullan zaten insan dikişlerinden egilip dogrulamiyo. Islak mendillerde öcu degil sadece saf su olanlar var uni baby gibi.yine sen bilirsin de bi dusun derim.
gunde bir tane onu da yatmadan sutlu sekilde iciyorum.malesef beni tutuyor iyi geliyor.yoksa uyuyamiyorum.Benim doktorum hiç yasakçı bir doktor değil. Genelde herşey için yapabilirsin yiyebilirsin diyor. Çok rahat. Ama gebeliğimin en başında tek bir şeyi yasakladı o da kafein. Çay kahve kola yani. Türk kahvesinde de var tabii ki kafein. Ben hiç içmedim. Çay da içmiyorum. Doktorumu dinliyorum. Ama günde 1 kahve içilebilir diyenler de var. Bişey olmaz heralde canm bilemedim.
yok cnm künye takmaz da altin bekliyorum bakalimİşte ben de okadar para vermek istemiyorum o Kalkan’a bakalım artık en kötü aventin alacam...kaynanam benden almasın da bana takmaz kuzumbelki uyduruk bir örğü yapıp getirir o bile çok güzel gelir eşime öyle saf o konuda :))senin kaynanan takar belki bebeğe bir künye filan ilk torun geçi bizim de ilk torun ama işte herkes bizim gibi düşünmüyor şöyle de birşey var laf edecekse beni sinir edecekse aman hiç takmasın eksik kalsın o takısı
Tabi kaynamis sogumus su gibi olmaz gozun aliyosa gotur tabi canim, ben hastanede ugrasamam sanirim. Pamugu gectim bezleri bile baglayamayip heba edebilirimozel hastane aynen cnm wc banyo kismindaki suyu da bebegin altini temizlemek icin kullanmam galiba.istanbul gibi bi yerde hastane sulari pek hijyenik olmuyo.yeni dogan olunca da korkarim enfeksiyon kapar mapar.
ben galiba goturucem termosu
Cokk ggüzel olmuş bayıldımmmHediyelerimin bir kısmı paketlenmeye hazır. Hafta sonu eşim etiketleri tasarlayacak.
Eki Görüntüle 2197070
Ne güzel canım tam zamanında kullanırsın inşallah tüm bunları. Kışın doğum yapmış arkadaşım mutlaka atlet kullanıyorsun demişti bende aldım o yüzden. Hem terleme oluyormuş değiştiriyormuşsun sonrasındada belin açıkta kalmasın falan demişti. Böyle bir tavsiye üzerine aldım bende :)Kızlar ben bebeğin camasırlarını dalin sabun tozu ile yukadım ve ütüledim bir adet onlu hastane çıkışı taakımı, iki tane 5'li hastane cıkısı, 5 adet corap, prima yenidoğan 1 numara bez, bir tane kalın battaniye, yelek, 4 tane ağız mendili, avent emzik, eldiven ve unibaby yenidoğan ıslak mendil olacak sekilde de cantasına koyacagım. Sanırım yeterli. Kendime suanda tek eksiğim lohusa pedi onuda aldığımda eklerim. Unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum. Emzirme sutyeni aldım ama ekstradan emzirme atletine gerek kalır mı?
Benimde çok kaşıntım var ama ellerim ayaklarım değil göbeğim bacaklarım ve göğüs. Kuruluktan oluyor sanırım. Nemlendiriyorum kaşınınca geçiyor çünkükızlar günaydın;
sizde vücudu kaşınan var mı?
özellikle geceleri ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyor.Yolsam kanatsam hiç acımıycak o derece.bir de gögüslerim kaşınıyor.
nette biraz inceledim karaciğerden kaynaklı olabilirmiş.doktora gecen hafta gitmiş olmama rağmen yarına yine randevu aldım, bakalım ne diyecek
Vardi burdaki kizlarda da cnm konustular cok normal sutun akiyor.Bi kaç haftadır sabah kalktiğimda pijama üstümde göğüs kısmında leke oluyor hep. Bi sıvı akıyor sanırım. Öyle bişey olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?