- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.781
Aa işe bakYoğunluktan sipariş alınını durdurmuşlar :)
Valla butik olarak bilemiyorum. Link atmiştim Bi önceki sayfada.Hangi butik acaba
Bu benim geçen gece hastaneye yatıştaki nst, aralıksız 4 kağıt böyleydi 3 ilaç içtim 10 dk arayla. Çok geç düzeldi. Allah korusun bebişlerimizi. İnşallah zamanında sağlıkla kavuşalım.
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul geçen hafta inanılmaz soguktuGeçmiş olsun canım havalar daha sıcak şimdiden üşüttüğüne göre sen artık çorapsız ceketsiz kalma benceşimdi değil ama doğum sonrası üşütmesek çok güzel olur Rabbim hepimizi hertürlü negatif etkenlerden hastalıklardan korusun inşallah
Mersin canım, evet burası ordan sıcak olabilir,k.i.b ozaman sıcacık tut ayakları genelde soğuk aldığımız yerCanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul geçen hafta inanılmaz soguktu
travazol surebilirsin canım doktor da onu veriyor baba vermişti.ilk hamileliğimde de hep onu verirdiKızlar özel bölgem çok kaşınıyor sirke geçiriyordu geçmedi travazol var sürsem mi siz ne kullandınız kaşıntı mantarda
Ben goremedim ya nasil baktinizÇok uygun diye sipariş verdim bakalım beden olarak da M seçtim, inşallah olur bana:)))
İnsallah vaktinde gelirler canim. Ben ilk oglumu rahmetli baris bey de genel anastezi alarak sezeryanla dogurdum ama agrim cok oldu bi de ayilamadim. Bu sefer bebisi kucagima alip kokusunu hissetmek istiyorum o yuzden spinal olmak istiyorum yeliz yeliz de tamam dedi. Ama orda calisan ebe arkadaslar falan anesteziyi ugrasmak istemiyor teknikerini gonderiyor genel anesteziye. O yuzden herkesi genel yapiyorlar israrci ol dedi. Bakalim soyleyecegim israrlaOnce calisabilir alip biraz deneyebilirsin calistigin sure aktarilir. Calisamadigin anda gider calisamaz raporu alirsin daha iyi olir oyle.
Bizim kizz simdilik iyi. Erken dogum riski oldugu icin calisamaz raporu aldim ben. Suyum eksilebilir kalp atimi yavaslayabilir veya kilo geriligi olabilirmis bende. Ama hersey yolunda giderse 38+0 da 26 kasimda dogum tarihi gozukuyor dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Sezeryani genel anestezi isteyecem sanirim henuz yeliz hanimla gorusmedim. Sen ne dusunuyorsun
Çok tsk ederim cnm, şimdi bu hafta şükür iyi havalar ama ben özellikle ayaklarıma dikkat eder oldum. Hayırlısıyla hepimiz zamanında sağlıkla alalım inşallah kucağımızaMersin canım, evet burası ordan sıcak olabilir,k.i.b ozaman sıcacık tut ayakları genelde soğuk aldığımız yertekrardan çok geçmiş olsun canım
Canım arkadaş yazınca hemen bakmıştım. Belki indirimli diye çabuk bittiBen goremedim ya nasil baktiniz
Sağol canım internete baktım akşam sürülebilir miş dayanamadım sürdüm oh beeetravazol surebilirsin canım doktor da onu veriyor baba vermişti.ilk hamileliğimde de hep onu verirdi
Canım aslında teli mümkün oldukça herzaman için uzağımızda bulundurmamız lazım ama malesef bu mümkün olmuyo. Ama bebiş hemen hareket ediyo diyosunya bence onunla alakali değil tel elinde ve elinide karnının üzerine koyuyosan yada yanlardan hafif sıkıştırıyosan kuzucuğunun yeri daralıp rahatsız olduğu için hemen tepmeye başlıyo.bu 2.gebeliğim şahsen ilkindede aynısı olduğu için artık anlıyabiliyorum ki benim paşa oturur vaziyette doktorun sırtı burda dediği yerler bile inip kalkıyo maşallah habire kımıl kımıl, yanlara yattığımda bile hemen yattığım yeri tepikliyo nasıl pozisyon alacağımı şaşırıyorum. meselâ oğlumda nst ye bağladıklarındada o kemerden bile çok rahatsız olup habire onu ittirmeye çalışırdı.
Oyüzden içini ferah tut gayet normal bi durum cnm
aynı benimki gibi
Bizim gibi surekli halay modunda olan var mi?
Bizim gibi surekli halay modunda olan var mi?
Amin canım inşallahÇok tsk ederim cnm, şimdi bu hafta şükür iyi havalar ama ben özellikle ayaklarıma dikkat eder oldum. Hayırlısıyla hepimiz zamanında sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
İnsallah vaktinde gelirler canim. Ben ilk oglumu rahmetli baris bey de genel anastezi alarak sezeryanla dogurdum ama agrim cok oldu bi de ayilamadim. Bu sefer bebisi kucagima alip kokusunu hissetmek istiyorum o yuzden spinal olmak istiyorum yeliz yeliz de tamam dedi. Ama orda calisan ebe arkadaslar falan anesteziyi ugrasmak istemiyor teknikerini gonderiyor genel anesteziye. O yuzden herkesi genel yapiyorlar israrci ol dedi. Bakalim soyleyecegim israrla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?