2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu benim geçen gece hastaneye yatıştaki nst, aralıksız 4 kağıt böyleydi 3 ilaç içtim 10 dk arayla. Çok geç düzeldi. Allah korusun bebişlerimizi. İnşallah zamanında sağlıkla kavuşalım.

Amiin kuzum rabbim yardimcin olsunn. Bebis biraz daha seninle kalir insallah. Daha dogmadan korkutuyorlar bizi gozdagi veriyorlar valla cok kiymetli mucizeler.

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul geçen hafta inanılmaz soguktu

İnsallah vaktinde gelirler canim. Ben ilk oglumu rahmetli baris bey de genel anastezi alarak sezeryanla dogurdum ama agrim cok oldu bi de ayilamadim. Bu sefer bebisi kucagima alip kokusunu hissetmek istiyorum o yuzden spinal olmak istiyorum yeliz yeliz de tamam dedi. Ama orda calisan ebe arkadaslar falan anesteziyi ugrasmak istemiyor teknikerini gonderiyor genel anesteziye. O yuzden herkesi genel yapiyorlar israrci ol dedi. Bakalim soyleyecegim israrla

Mersin canım, evet burası ordan sıcak olabilir,k.i.b ozaman sıcacık tut ayakları genelde soğuk aldığımız yer tekrardan çok geçmiş olsun canım
Çok tsk ederim cnm, şimdi bu hafta şükür iyi havalar ama ben özellikle ayaklarıma dikkat eder oldum. Hayırlısıyla hepimiz zamanında sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Evet canım haklısın kollarim elim karnimin üzerinde olduğu için olabilir. Bazen gereksiz stres yapıyoruz ama keske bu kadar hayatımızda olmasa bu telefonlar diyorum ama onsuzda yapamıyorum.

Bizim gibi surekli halay modunda olan var mi?

ahhh birde benimkini görsen maşallah Allahıma sağlık versin tüm bebişlerimize .. bir yerde oturuyordum o da kıpır kıpır durmuyor. bir çocuk geldi öyle dikkatli bakıyorki güldüm..orada ne oluyor ne var dedi. bebek var dedim. kız sen ona çok yaramaz dedi

Daha oncekinden tecrubelisin ayilamamak zamam kaybi olur bebegi gec gorursun. Ben daha onceki kurtajlarimda genel oldum ayilmakta sorun yasamadim bakalim. Bi arkadasim da senin dedigini soylemisti spinal yapmak istememisler artik ayarlayamadilar heralde arkadasim aci hissetmis sonra yine genel vermisler. Yine bebegi goremedim dedi. Spinal konusunda beceriksiz olabilir anestezi ekibi diye bende biraz endiseliyim acikcasi. Tabi arkadasin bunyesinden kaynakli da tutmamis olabilir anestezi.

Sen israrci ol bakalim ama duzgun yapsinlar oyle istemeyerek yapiyorlar sanirim oda bi ise yaramiyor. Tekrar genel yaparlarsa bi anlami kalmaz canim.

Arkadaşlar Ali Exprsden alışveriş yapan oldu mu? Ateş ölçer almak istiyorum dalar cesaret edemedim .. sizler Hangi markanın ateş öçlerini ne kadara aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…