2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim anestezici yapmak istemiyormus o yuzden teknikeri gonderiyormus o da genel yapiyormus. Spinal yaptik olmadi muhabbeti yapiyorlarmis ama yelizle bunu kesin konusmam lazim once spinal alip yok olmadi genel yaptik istemem yani. Bakalim hayirlisi haftaya konusuruz kesinlestiririz ins

Kızlar yarın a101 bebek küveti gelicek ya almayı düşünüyorum 10 kilo 50 lt yazıyo kaç aya kadar bebek yıkanır içinde tecrubeli anneler yardımcı olursa iyi olur ona göre karar veriyim bende en azından 6 aya kadar yıkansa iyi olurdu

Canım küvetin büyüğü küçüğü olmuyor diye biliyorum 5 aya kadar yatırarak yıkıyorsun 6. Ayda oturtarak yıkıyorsun hertürlü sığıyor yani benim 6 yaşındaki oğlum içine oturup su doldurup oynuyor banyoda hala sığıyor

ne hakla..ameliyat bu yahu isteksiz yapilir mi manyak mi bunlar ..
ozelde de isteksizlik durumlari oluyo mu
hastaneyi baslarina yikarim aci hissedersem.
ben de spinal istiyordum korkum aci hissetmekti boyle okuyunca kotu oldum ya.benin doktor da yureklendirse iyi olur

Ben babyjem'in en büyük boy küvetini aldım. 50 lt su alıyor 18 aya kadar kullanılır diyor. Senin dediğin de 50 lt alıyorsa büyüktür canım

Ben babyjem'in en büyük boy küvetini aldım. 50 lt su alıyor 18 aya kadar kullanılır diyor. Senin dediğin de 50 lt alıyorsa büyüktür canım
Sagolun kızlar alıyım ben yarın o zaman

Bebek kamerasını hangi marka aldın canım.. Ateş ölçerde nasıl acaba chicco deneme fırsatın oldu mu
https://tr.aliexpress.com/item/Bebek-Uyku-Monit-r-Bebek-kamera-monit-r-Kamera-Kablosuz-Video-bebek-izleme-monit-r-Radyo/32882187457.html?spm=a2g10.search0104.3.29.19102129kGfSBt&transAbTest=ae803_4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_204_318_319_10059_10884_10887_100031_10696_450_320_10084_10083_10103_452_10618_535_534_10307_533_532_448_449,searchweb201603_2,ppcSwitch_0&algo_pvid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a&algo_expid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a-3 kamera olarak bunu aldım canım. Bir arkadaşım kullanıyor çok memnundu. Gelince ben de denedim çok hoşuma gitti. Çözünürlüğü, gece görüşü falan çok iyi. Bebek ses çıkardığında otomatik olarak senin yanındaki monitör yanıyor ve bebeğin sesi geliyor. iyi ki almışım dedim :)
ateşölçeri henüz deneme fırsatım olmadı ama onu da kullananlar memnundu.

Anestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.

Yok canim korku yasama. Bizim nevsehirdeki ozel hastane cok iyi bi hastane degil.aslinda kotunun iyisi. Bir tane devlet hastanesi var ora dolu yabanci uyruklularla. 2 tanede ozel hastane var. Burdaki doktorum oldukca iyi ama hastaneler pek ozel degil iste. Senin bulundugun yerdeki hastanede amleiyat ekibi daha iyi olabilir canim.

Arkadaşlar Ali Exprsden alışveriş yapan oldu mu? Ateş ölçer almak istiyorum dalar cesaret edemedim .. sizler Hangi markanın ateş öçlerini ne kadara aldınız ?
canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.
Bence aliexpress güvenilir satıcılardan aldıktan sonra çok iyi. gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı çok sık alışveriş yapıyorum ben.

Bunları yeni sipariş verdim 11. gün geldi hastanede dağıtmak için aldım. soldakilere badem şekeri koyucam. sağdakilere de gelen çocuklar için jelibon falan. bütün kuzenlerimiz çocuklu hastaneye da gelirler bizimkiler illa. çocuklara da değişik bişey olsun dedim

Kızlar bebek hareket ediyo bir tarafı şişiriyo sonra adet sancısı gibi sancım oluyo sizde de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…