- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.801
Canim anestezici yapmak istemiyormus o yuzden teknikeri gonderiyormus o da genel yapiyormus. Spinal yaptik olmadi muhabbeti yapiyorlarmis ama yelizle bunu kesin konusmam lazim once spinal alip yok olmadi genel yaptik istemem yani. Bakalim hayirlisi haftaya konusuruz kesinlestiririz insDaha oncekinden tecrubelisin ayilamamak zamam kaybi olur bebegi gec gorursun. Ben daha onceki kurtajlarimda genel oldum ayilmakta sorun yasamadim bakalim. Bi arkadasim da senin dedigini soylemisti spinal yapmak istememisler artik ayarlayamadilar heralde arkadasim aci hissetmis sonra yine genel vermisler. Yine bebegi goremedim dedi. Spinal konusunda beceriksiz olabilir anestezi ekibi diye bende biraz endiseliyim acikcasi. Tabi arkadasin bunyesinden kaynakli da tutmamis olabilir anestezi.
Sen israrci ol bakalim ama duzgun yapsinlar oyle istemeyerek yapiyorlar sanirim oda bi ise yaramiyor. Tekrar genel yaparlarsa bi anlami kalmaz canim.
tühh gitti cağğğnım kampanya
Leke çıkarıcıyı ek gıdaya geçince alırız diye düşünmüştüm ama almak mı gerekir ki?En iyi leke cikarici hangisi arastirdiniz mi neler aldiniz?
ben aliexpressten bebek kamerası aldım çok memnunum canım. Ateş ölçeri chicco aldım.Arkadaşlar Ali Exprsden alışveriş yapan oldu mu? Ateş ölçer almak istiyorum dalar cesaret edemedim .. sizler Hangi markanın ateş öçlerini ne kadara aldınız ?
ben baby me ninkini aldim bakalim insallah memnun kalirim.Leke çıkarıcıyı ek gıdaya geçince alırız diye düşünmüştüm ama almamız gerekir ki?
Canım küvetin büyüğü küçüğü olmuyor diye biliyorum 5 aya kadar yatırarak yıkıyorsun 6. Ayda oturtarak yıkıyorsun hertürlü sığıyor yani benim 6 yaşındaki oğlum içine oturup su doldurup oynuyor banyoda hala sığıyorKızlar yarın a101 bebek küveti gelicek ya almayı düşünüyorum 10 kilo 50 lt yazıyo kaç aya kadar bebek yıkanır içinde tecrubeli anneler yardımcı olursa iyi olur ona göre karar veriyim bende en azından 6 aya kadar yıkansa iyi olurdu
baby me nin aldim benEn iyi leke cikarici hangisi arastirdiniz mi neler aldiniz?
ne hakla..ameliyat bu yahu isteksiz yapilir mi manyak mi bunlar ..Daha oncekinden tecrubelisin ayilamamak zamam kaybi olur bebegi gec gorursun. Ben daha onceki kurtajlarimda genel oldum ayilmakta sorun yasamadim bakalim. Bi arkadasim da senin dedigini soylemisti spinal yapmak istememisler artik ayarlayamadilar heralde arkadasim aci hissetmis sonra yine genel vermisler. Yine bebegi goremedim dedi. Spinal konusunda beceriksiz olabilir anestezi ekibi diye bende biraz endiseliyim acikcasi. Tabi arkadasin bunyesinden kaynakli da tutmamis olabilir anestezi.
Sen israrci ol bakalim ama duzgun yapsinlar oyle istemeyerek yapiyorlar sanirim oda bi ise yaramiyor. Tekrar genel yaparlarsa bi anlami kalmaz canim.
Ben babyjem'in en büyük boy küvetini aldım. 50 lt su alıyor 18 aya kadar kullanılır diyor. Senin dediğin de 50 lt alıyorsa büyüktür canımKızlar yarın a101 bebek küveti gelicek ya almayı düşünüyorum 10 kilo 50 lt yazıyo kaç aya kadar bebek yıkanır içinde tecrubeli anneler yardımcı olursa iyi olur ona göre karar veriyim bende en azından 6 aya kadar yıkansa iyi olurdu
Hadi ya. Görür görmez paylaştım canm.tühh gitti cağğğnım kampanyakapanmış butik. çok da güzelmiş
Ben ugreen clean markasini gördüm mühendis babada biraz incelediim onu alicam sanırımEn iyi leke cikarici hangisi arastirdiniz mi neler aldiniz?
Canım küvetin büyüğü küçüğü olmuyor diye biliyorum 5 aya kadar yatırarak yıkıyorsun 6. Ayda oturtarak yıkıyorsun hertürlü sığıyor yani benim 6 yaşındaki oğlum içine oturup su doldurup oynuyor banyoda hala sığıyor
Sagolun kızlarBen babyjem'in en büyük boy küvetini aldım. 50 lt su alıyor 18 aya kadar kullanılır diyor. Senin dediğin de 50 lt alıyorsa büyüktür canım
Bebek kamerasını hangi marka aldın canım.. Ateş ölçerde nasıl acaba chicco deneme fırsatın oldu muben aliexpressten bebek kamerası aldım çok memnunum canım. Ateş ölçeri chicco aldım.
https://tr.aliexpress.com/item/Bebek-Uyku-Monit-r-Bebek-kamera-monit-r-Kamera-Kablosuz-Video-bebek-izleme-monit-r-Radyo/32882187457.html?spm=a2g10.search0104.3.29.19102129kGfSBt&transAbTest=ae803_4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_204_318_319_10059_10884_10887_100031_10696_450_320_10084_10083_10103_452_10618_535_534_10307_533_532_448_449,searchweb201603_2,ppcSwitch_0&algo_pvid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a&algo_expid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a-3 kamera olarak bunu aldım canım. Bir arkadaşım kullanıyor çok memnundu. Gelince ben de denedim çok hoşuma gitti. Çözünürlüğü, gece görüşü falan çok iyi. Bebek ses çıkardığında otomatik olarak senin yanındaki monitör yanıyor ve bebeğin sesi geliyor. iyi ki almışım dedim :)Bebek kamerasını hangi marka aldın canım.. Ateş ölçerde nasıl acaba chicco deneme fırsatın oldu mu
Alalim dursun canim kaka lekesiLeke çıkarıcıyı ek gıdaya geçince alırız diye düşünmüştüm ama almak mı gerekir ki?
Canim anestezici yapmak istemiyormus o yuzden teknikeri gonderiyormus o da genel yapiyormus. Spinal yaptik olmadi muhabbeti yapiyorlarmis ama yelizle bunu kesin konusmam lazim once spinal alip yok olmadi genel yaptik istemem yani. Bakalim hayirlisi haftaya konusuruz kesinlestiririz ins
ne hakla..ameliyat bu yahu isteksiz yapilir mi manyak mi bunlar ..
ozelde de isteksizlik durumlari oluyo mu
hastaneyi baslarina yikarim aci hissedersem.
ben de spinal istiyordum korkum aci hissetmekti boyle okuyunca kotu oldum ya.benin doktor da yureklendirse iyi olur
canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.Arkadaşlar Ali Exprsden alışveriş yapan oldu mu? Ateş ölçer almak istiyorum dalar cesaret edemedim .. sizler Hangi markanın ateş öçlerini ne kadara aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?