- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.961
Hacı Şakir toz bebe sabunun üstüne deterjan tanımam canımMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar ben bugün perde ve dolap örtülerini yıkamaya başladım kıyafetlere de başlayacaktim ama deterjan konusunda karar veremedim normalde baby me alacaktım mühendisinogku incelemesi de sls ve sles içerdiğini yazmış öyle olunca green clean alım dedim e bebekte stokta kalmamış şuan diyorum deterjanı babaya mektup yumuşatıcyi green clean mi alsam yoksa stoga girmesini mi beklesem babaya me bile bile almakta içime sinmiyor kararsız bir şekilde kaldım valla
Onu da gördüm sen nereden aldın o markayı kaça aldın acavaBen minoris aldım. içeriği tamamen organik fakat beni en çok cezbeden yanı hiç bir hayvan üzerinde test edilmeden üretilmiş olması
Hımmm onada bir bakım canım toz deterjan kalınti yapıyor diyorlarHacı Şakir toz bebe sabunun üstüne deterjan tanımam canım
hoş geldiniz ..isim konusunda biz daha bebek ortada yokken karar vermiştim o yüzden kafamız rahatMerhaba arkadaşlar bende aralik annesi olacagim Allahin izniyle . Ilk aylarda buralardaydim ama son zamanlarda pek bakamamistim . Simdi geri geldim 31.haftadayiz bir kizim var ve bir tane daha kizim olacakama isim konusunda cok zorlaniyoruz . Ilk kizimin ismi Eylul ve cok rahatbulmustuk bu ismi . Smdi neden bukadar zor begenemiyoru,z bir turlu anlamis değilim sizler bulabildiniz mi bebeklerinize isim?
canım zaten penye battaniyeye sarıyoruz ya da pazen.üstüne de kalın battaniye örtersin üşümez. yeni doğan kıyafetleri hepsi öyle penyekızlar kızlar kafamda bi sürü soru.
2.kez anne oluyorum ama tecrübeler farklı şeyler işe yarıyor sanırım.
bu hastane cıkıslarını nasıl aldınız, bakıyorum 1 tane de aldım ama ck inceler. biz bu bebekleri nasıl giydiricez aralık zamanı :S ck mu panikler oldum bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bende aralik annesi olacagim Allahin izniyle . Ilk aylarda buralardaydim ama son zamanlarda pek bakamamistim . Simdi geri geldim 31.haftadayiz bir kizim var ve bir tane daha kizim olacakama isim konusunda cok zorlaniyoruz . Ilk kizimin ismi Eylul ve cok rahatbulmustuk bu ismi . Smdi neden bukadar zor begenemiyoru,z bir turlu anlamis değilim sizler bulabildiniz mi bebeklerinize isim?
n11 den aldım 55 tl. ayrıca yumuşatıcı kullanmana gerek kalmıyormuş yumuşacık çıakrtıyomuş kullananlar öyle diyor. deterjan ve yumoş almaya kalksan yine aynı paraya gelcekOnu da gördüm sen nereden aldın o markayı kaça aldın acava
Bende şimdi baktimda n11 birbtaneisnde45 TL diğerlerinde 55 TL internetten hiç ürünler almadım güvenip alabilirmiyiz acaba hangi satıcıdan aldinn11 den aldım 55 tl. ayrıca yumuşatıcı kullanmana gerek kalmıyormuş yumuşacık çıakrtıyomuş kullananlar öyle diyor. deterjan ve yumoş almaya kalksan yine aynı paraya gelcek
insallah sorunsuz bi dogum yasariz cnmEvet cnm aynen az kaldı kafası falan 35+6 falan çıktı.herwlde ben bir aya doğurmuş olucam .sağlıkla doğsunlar inş.
hadi ya bende yorumlardan bakarak almistim bayagi memnun kalanlar vardi diye.artik bende deneyip gorucem.fiyati da uygunduKızlar leke çıkarıcı alacağım. Baby&me alacaktım ama şimdiKoalina beğenmediğini yazmış. Sizin deneyip de çok beğendiğiniz var mı?
cnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun pekiCnm bunlar yaklaşık değerler olduğu için kiloya çok takilmiyorum ama kilo alımı bu haftalarda hızlandı.karnimda hiç çatlak yoktu bu hafta pembe pembe baya geniş çatlamalar oldu :-(
kaç makine bebek kıyafeti yıkattım canım hiç bırakmadıHımmm onada bir bakım canım toz deterjan kalınti yapıyor diyorlar
https://www.minorisbaby.com/Tr/satin-alBende şimdi baktimda n11 birbtaneisnde45 TL diğerlerinde 55 TL internetten hiç ürünler almadım güvenip alabilirmiyiz acaba hangi satıcıdan aldin
ben lierac aldım 100 lira para verdim küçücük kreme bitmek üzere 2-3 kullanımlık kaldı çok düzenli kullandım yine de çatladım. bizim taraf da komple çatladığı için ikinci kutuyu almıcam.sürsem de çatlıyo sürmesem decnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku
Friendly organice bakabilirsin cnmKızlar leke çıkarıcı alacağım. Baby&me alacaktım ama şimdiKoalina beğenmediğini yazmış. Sizin deneyip de çok beğendiğiniz var mı?
Hummey
Canim kakao yagi iyi de badem yagi tuylenme yapiyor benm bildgim ve okudugum kadaryla. Doktorum da oyle demisti. Badem yagi kullanma. Kakao yagi hindistan cevizi yagi kullan demisti. Ben bebek yagi ve lierac kullaniyorum
Sakın sakın hemen bırak canım badem yağını lierac almadan önce 2 hafta kadar badem yağı kullandım. göbeğimin halini görsen şok olursun. reflexten karnımı kasarım çocuk rahatsız olur diye aldırmıyorum şu an. doğum yaptığım gibi ilk işim göbeğimi aldırmak olcak. iğrenç bi şekilde tüy yaptı badem yağıZaten tüyüm çok hiç duymamıştım çok teşekküt ederim daha yeni başlamıştım kullanmayım o zaman kakao yagına devam edeyim ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?