2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hacı Şakir toz bebe sabunun üstüne deterjan tanımam canım

hoş geldiniz ..isim konusunda biz daha bebek ortada yokken karar vermiştim o yüzden kafamız rahat
canım zaten penye battaniyeye sarıyoruz ya da pazen.üstüne de kalın battaniye örtersin üşümez. yeni doğan kıyafetleri hepsi öyle penye

bizim dün akşam belli oldu daha. hep istediğim bir isim vardı, eşim karar verememişti. Neyse sona yaklaştığımız için netleştik.

Biz de ismi belirledik, daha dogrusu esim belirledi ben hic bir seyo begenemedigim icin. Kapi susu yaptiriyoruz mecburiyetten isme karar verdik yani
Deterjan ben baby&me almiatim kullandim da ama evdeki deterjanim bitince etimatik aldim. O da masum icerikliler arasindaymis onu da kullanabilirim.
Baby&me nin leke cikarisi cok super degil bir kac lekede denedim cikarmadi. Bebek kakasi falan nasil olur bilmiyorum.

n11 den aldım 55 tl. ayrıca yumuşatıcı kullanmana gerek kalmıyormuş yumuşacık çıakrtıyomuş kullananlar öyle diyor. deterjan ve yumoş almaya kalksan yine aynı paraya gelcek
Bende şimdi baktimda n11 birbtaneisnde45 TL diğerlerinde 55 TL internetten hiç ürünler almadım güvenip alabilirmiyiz acaba hangi satıcıdan aldin

Kızlar leke çıkarıcı alacağım. Baby&me alacaktım ama şimdi Koalina beğenmediğini yazmış. Sizin deneyip de çok beğendiğiniz var mı?

Cnm bunlar yaklaşık değerler olduğu için kiloya çok takilmiyorum ama kilo alımı bu haftalarda hızlandı.karnimda hiç çatlak yoktu bu hafta pembe pembe baya geniş çatlamalar oldu :-(
cnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku

ben lierac aldım 100 lira para verdim küçücük kreme bitmek üzere 2-3 kullanımlık kaldı çok düzenli kullandım yine de çatladım. bizim taraf da komple çatladığı için ikinci kutuyu almıcam.sürsem de çatlıyo sürmesem de

Kızlar ben kakao yagı kullandım son zamanalrda da badem yagı sürdüm hiç çatlamadım ama sanırım dogum sonrasu çıkıyor ortaya yırtıklar ☺

Hummey
Canim kakao yagi iyi de badem yagi tuylenme yapiyor benm bildgim ve okudugum kadaryla. Doktorum da oyle demisti. Badem yagi kullanma. Kakao yagi hindistan cevizi yagi kullan demisti. Ben bebek yagi ve lierac kullaniyorum

Hummey
Canim kakao yagi iyi de badem yagi tuylenme yapiyor benm bildgim ve okudugum kadaryla. Doktorum da oyle demisti. Badem yagi kullanma. Kakao yagi hindistan cevizi yagi kullan demisti. Ben bebek yagi ve lierac kullaniyorum

Zaten tüyüm çok hiç duymamıştım çok teşekküt ederim daha yeni başlamıştım kullanmayım o zaman kakao yagına devam edeyim ☺☺☺

Zaten tüyüm çok hiç duymamıştım çok teşekküt ederim daha yeni başlamıştım kullanmayım o zaman kakao yagına devam edeyim ☺☺☺
Sakın sakın hemen bırak canım badem yağını lierac almadan önce 2 hafta kadar badem yağı kullandım. göbeğimin halini görsen şok olursun. reflexten karnımı kasarım çocuk rahatsız olur diye aldırmıyorum şu an. doğum yaptığım gibi ilk işim göbeğimi aldırmak olcak. iğrenç bi şekilde tüy yaptı badem yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…