2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk kez duydum. Suni sancı mı verirler acaba sonra

canım benim annem kara yolları haritası gibi çatlak ama ben ilk hamileliğinde hiç ihmal ermedim sürdüm hiç catlagim yok sıfır yani o yüzden bunda da sürüyorum..bilmiyorum belki cilt yapısıyla alakalı olabilir ama onlar çatladı diye sen de çatlayacaksın diye bir şey yok sen önlemini al bundan sonra çatlak olabilir

canım benim eski doktorum çok meşhur ve gerçekten de bilgili bir doktordu her şeyin en dohlgalini desteklerdi.o derdi ki erken yapılan vajinal.muayene çatı hakkında kesin bilgi vermez çünkü çatı asıl doğum anında genişler derdi 39 gibi çatı muayenesi yapardı ama yine de sancı gelince çatıya tekrar bakmak için sezaryen günü verme taraftarı değildi.35-36 erken olur yani

Benimde kasılmalarım var doktor versi
Ben bir hafta kullandim kontrolde kesti çok etkili bir daha sancim olmadi eğer sancim olursa ilacı iç geçmezse hastahaneye gelirsin dedi kendini yorma canım benim o günden sonra ayakta dolandıgimda bebeğim kasılıyor hemen ve belim ağrıyor oturunca geçiyor ama

planlı normal doğum normal bir doğum değildir bırakalım da bebek ne zaman hazırsa o zaman gelsin ki doğduğunda solunum problemi yaşamasın ..bir de o zaman açılma olmuyor ve sezaryene alınmak zorunda kalıyorsun.. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bende aynı senin gibiyim uzanınca oturunca hemen geçiyor günde 3 defa iç dedi doktorum
Adalat crono degilmi canım

Ne için vermişti size doktorunuz bu ilacı
Canım nst de sancı çıkınca verdi. Ama bazı doktorlar sancıyı beklemeden de önerebiliyor, eğer bebek kasılıyorsa ve karın çok sert oluyorsa. Benim farklı gittiğim doktor 28.haftada önermişti kullan karnın aşırı sert demişti ve bebek de toplanıyordu. Tabi ben kendi doktorumu bekledim. O da artık müthiş sancılarımı görünce başlattı sonunda

35-36dan sonra her kontrolde vajinal muayene yapcakmis ama cati yapacak mi bilemiyorum. Rahim incelmesine falan bakariz gibi bir seyler soyledi.

Benim karnımda taş gibi patlıycak sanki inşallah işe yarar ilaç kasılmalarım var ayakta çok duruyorum ben dinlenicem artık
İlacın adalat crono muydu

Benim karnımda taş gibi patlıycak sanki inşallah işe yarar ilaç kasılmalarım var ayakta çok duruyorum ben dinlenicem artık
İlacın adalat crono muydu
Evet canım adalat crono 30 mg lık. Çok şükür güzel işe yarıyor ama bana 2 doz yetmedi gibi, bebeğim yine kasıldı baya son 2günde cumartesi kontrolde söyleyeceğim.
Ben sadece tuvalet için ayağa kalkıyorum canım bir de yemek yemeye. Aşırı kasıklarımda acı ve ağrı var maalesef. Mutlaka dikkat et kendine. Aslında hepimizin şu 34-36 yı geçene kadar biraz dikkat etmesi lazım.

Orasi hic belli olmuyor arkadas 40i gecmisti normal doguma alindi, 10 cm aciklikla dogamadi bebek, solunum problemi sebebiyle 2 hafta kuvozde kaldi.
Ben 40a kadar beklemesek olmuyor mu ama sezeryan da olmasin diyince boyle bir sey soyledi :) Yani her sey hazirsa baslatilabiliyormus ama bu kolayca dogacak anlamina da gelmiyor tabi.

Onu bugun daha iyi anladım agrı kasılma olunca korktum mutlaka dikkat edicem artık rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Canım aç mı tok mu kullanılıyor ilaç eczacı söylemedi de

Ben mustela kullanıyorum , şuan henüz bir çatlağım olmadı . Ama ilerleyen aylarda ne olur bilmiyorum . Bende genetik olduğunu duydum. Sürmediği günler göbeğim kaşınıyor sanırım deri geriliyor, o yüzden iuanlık bir sıkıntım yok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…