- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.001
İlk kez duydum. Suni sancı mı verirler acaba sonraBu arada 40i bekler mi daha erken gelmez mi dedim.
Rahim agzi yeterince inceyse bebek de uygunsa normal dogumu da sezeryan gibi planli yapabilir, erken baslatabiliriz dedi. Erken dedigi de 38-39. haftalarmis. Bi ilac koyuyorsun acilma basliyor ama kendi sancin olmadigi icin uzun surebiliyor, kendi sancin gelirse 5-6 cm acikliga kadar evde gecirebildigin icin daha kolay ilerliyor dedi.
Evet oyleymis ben de ilk defa duydum ama o incelme olmadiysa baslatamazlarmis.İlk kez duydum. Suni sancı mı verirler acaba sonra
Benimde kasılmalarım var doktor versiBenim sancim kasilmalarim olmsutu nst de çıkmıştı taburcu ederken verdi rahimdeki kasılmaları engellemek için
canım benim annem kara yolları haritası gibi çatlak ama ben ilk hamileliğinde hiç ihmal ermedim sürdüm hiç catlagim yok sıfır yani o yüzden bunda da sürüyorum..bilmiyorum belki cilt yapısıyla alakalı olabilir ama onlar çatladı diye sen de çatlayacaksın diye bir şey yok sen önlemini al bundan sonra çatlak olabilircnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku
normal canım bebek oraya vuruyor ondan benim de bazı hareketlerinde öyle oluyorKızlar afedersiniz ama 2 gündür bebegimin hareketlerinden vajinamda bir damar çekilmesi oluyor sanki anlik çok sıkışmışım gibi bir problem olur mu acaba yoksa normal mi
canım benim eski doktorum çok meşhur ve gerçekten de bilgili bir doktordu her şeyin en dohlgalini desteklerdi.o derdi ki erken yapılan vajinal.muayene çatı hakkında kesin bilgi vermez çünkü çatı asıl doğum anında genişler derdi 39 gibi çatı muayenesi yapardı ama yine de sancı gelince çatıya tekrar bakmak için sezaryen günü verme taraftarı değildi.35-36 erken olur yaniKontrolden geliyorum kizlar. 30+1im. Iki doktora gidiyorum ikiser hafta arayla
Pek bir sey gorunmedi kafa asagida hala, her sey haftasiyla uyumluymus. Plasenta yukarida, gobek kordonundan kan akisina falan bakti, suyuna bakti, beyninden kan akisina bakti onlar da normal. Benden once bir hasta varmis 35 te. Gobekten kan akisi yavaslamis cocukta anomali baslamis 10 gun icinde alinmazsa ölür falan dedi. O yuzden ozellikle bas gobek uyumuna falan bakiyormus. Boyu 43,5 ,kilosu 1600 cikti, 2 hafta once 1350ydi pek almamis ama ona da normal zaten bunlar tam degerler degil sadece uyumuna bakiyorum dedi. Idrarda protein var mi diye bakti yokmus.
Vajinal muayeneyi 35-36 gibi yapariz ona gore dogum sekline karar veririz dedi. Normal dogum normal olacaksa olmali anneyi cok zorlayacaksa olmamali bence dedi. Bir de 2 sene icinde cocuk dusunuyorsan sezeryan yerine normal tercih etmen daha iyi olur, daha saglikli dedi.Sezerryan olup 1 sene icinde hamile kalan da var pek bir sey olmuyormus ama risk oldugu icin takipte kalmak lazimmis.
Iki hafta sonra calisabilir raporu icin baska doktora gitcem bakalim o neler diyecek.
normal canım bebek oraya vuruyor ondan benim de bazı hareketlerinde öyle oluyor[ canim yanıyor damar çekilince seninde öyle mi canim
Ben bir hafta kullandim kontrolde kesti çok etkili bir daha sancim olmadi eğer sancim olursa ilacı iç geçmezse hastahaneye gelirsin dedi kendini yorma canım benim o günden sonra ayakta dolandıgimda bebeğim kasılıyor hemen ve belim ağrıyor oturunca geçiyor amaBenimde kasılmalarım var doktor versi
Anladım. En çok suni sancıdan korkuyorum ben yaEvet oyleymis ben de ilk defa duydum ama o incelme olmadiysa baslatamazlarmis.
planlı normal doğum normal bir doğum değildir bırakalım da bebek ne zaman hazırsa o zaman gelsin ki doğduğunda solunum problemi yaşamasın ..bir de o zaman açılma olmuyor ve sezaryene alınmak zorunda kalıyorsun.. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinBu arada 40i bekler mi daha erken gelmez mi dedim.
Rahim agzi yeterince inceyse bebek de uygunsa normal dogumu da sezeryan gibi planli yapabilir, erken baslatabiliriz dedi. Erken dedigi de 38-39. haftalarmis. Bi ilac koyuyorsun acilma basliyor ama kendi sancin olmadigi icin uzun surebiliyor, kendi sancin gelirse 5-6 cm acikliga kadar evde gecirebildigin icin daha kolay ilerliyor dedi.
Bende aynı senin gibiyim uzanınca oturunca hemen geçiyor günde 3 defa iç dedi doktorumBen bir hafta kullandim kontrolde kesti çok etkili bir daha sancim olmadi eğer sancim olursa ilacı iç geçmezse hastahaneye gelirsin dedi kendini yorma canım benim o günden sonra ayakta dolandıgimda bebeğim kasılıyor hemen ve belim ağrıyor oturunca geçiyor ama
Canım nst de sancı çıkınca verdi. Ama bazı doktorlar sancıyı beklemeden de önerebiliyor, eğer bebek kasılıyorsa ve karın çok sert oluyorsa. Benim farklı gittiğim doktor 28.haftada önermişti kullan karnın aşırı sert demişti ve bebek de toplanıyordu. Tabi ben kendi doktorumu bekledim. O da artık müthiş sancılarımı görünce başlattı sonundaNe için vermişti size doktorunuz bu ilacı
35-36dan sonra her kontrolde vajinal muayene yapcakmis ama cati yapacak mi bilemiyorum. Rahim incelmesine falan bakariz gibi bir seyler soyledi.canım benim eski doktorum çok meşhur ve gerçekten de bilgili bir doktordu her şeyin en dohlgalini desteklerdi.o derdi ki erken yapılan vajinal.muayene çatı hakkında kesin bilgi vermez çünkü çatı asıl doğum anında genişler derdi 39 gibi çatı muayenesi yapardı ama yine de sancı gelince çatıya tekrar bakmak için sezaryen günü verme taraftarı değildi.35-36 erken olur yani
Benim karnımda taş gibi patlıycak sanki inşallah işe yarar ilaç kasılmalarım var ayakta çok duruyorum ben dinlenicem artıkCanım nst de sancı çıkınca verdi. Ama bazı doktorlar sancıyı beklemeden de önerebiliyor, eğer bebek kasılıyorsa ve karın çok sert oluyorsa. Benim farklı gittiğim doktor 28.haftada önermişti kullan karnın aşırı sert demişti ve bebek de toplanıyordu. Tabi ben kendi doktorumu bekledim. O da artık müthiş sancılarımı görünce başlattı sonunda
Evet canım adalat crono 30 mg lık. Çok şükür güzel işe yarıyor ama bana 2 doz yetmedi gibi, bebeğim yine kasıldı baya son 2günde cumartesi kontrolde söyleyeceğim.Benim karnımda taş gibi patlıycak sanki inşallah işe yarar ilaç kasılmalarım var ayakta çok duruyorum ben dinlenicem artık
İlacın adalat crono muydu
Orasi hic belli olmuyor arkadas 40i gecmisti normal doguma alindi, 10 cm aciklikla dogamadi bebek, solunum problemi sebebiyle 2 hafta kuvozde kaldi.planlı normal doğum normal bir doğum değildir bırakalım da bebek ne zaman hazırsa o zaman gelsin ki doğduğunda solunum problemi yaşamasın ..bir de o zaman açılma olmuyor ve sezaryene alınmak zorunda kalıyorsun.. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Onu bugun daha iyi anladım agrı kasılma olunca korktum mutlaka dikkat edicem artık rabbim bebeklerimizi korusun inşallahEvet canım adalat crono 30 mg lık. Çok şükür güzel işe yarıyor ama bana 2 doz yetmedi gibi, bebeğim yine kasıldı baya son 2günde cumartesi kontrolde söyleyeceğim.
Ben sadece tuvalet için ayağa kalkıyorum canım bir de yemek yemeye. Aşırı kasıklarımda acı ve ağrı var maalesef. Mutlaka dikkat et kendine. Aslında hepimizin şu 34-36 yı geçene kadar biraz dikkat etmesi lazım.
Teşekkür ederim canım icimi rahatlattınevet ve altıma kaçıracak gibi oluyorum bir anlık geçiyor sonra A Albatross35
Ben mustela kullanıyorum , şuan henüz bir çatlağım olmadı . Ama ilerleyen aylarda ne olur bilmiyorum . Bende genetik olduğunu duydum. Sürmediği günler göbeğim kaşınıyor sanırım deri geriliyor, o yüzden iuanlık bir sıkıntım yok memnunumcnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?