2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hummey
Rica ederim canm. Kakao yagi guzel zaten. Iyi seyler okumustum. Gerci hamilelikte zaten gobekte tuylenmeler fazlalasiyor. Ben de cok rahatsiz oluyorum suanki tuylerden.
Ozgebalaban11
Aynen ya beni de cok rahatsiz ediyor. Hileyken almayin sakin diyorlar cnku dogumdan sonra dokulecekmis o yeni hamilelikte cikanlar. Ben de alamiyorum korkudan. Ama dogum yapar yapmaz ben de senin gbi ilk islerimden olacak:)

Ben etimatik aldım canım çevremdede kullananlar var memnunlar

İyiki söylediniz valla yoksa doguma kadar kullanacaktım bende. Zaten tüylendi benimkide mecbur aldırcam ben sezeryan olacak ya dogumdan 2 gün önce falan aldırırım galiba

Evet cidden kakao yagı kullandım bu aya kadar hep hiç sıkıntı yaşamadım kıl tüy yırtılma olmamıştı badem yagını da biri tavsiye etti vermişti bana fazla aldım kullan diye yoksa ben kakao yagı kullanıyordum hep

G Gunessk green clean ve siveno da bakabilirsin. Siveno vegan üretim ayni zamanda 39.90 gibi bir fiyati vardi. Çağrı hipermarketlerde satılıyor. Ben şu an dalan roxy kullanıyorum memnunum, ama sonrasında green clean alacağım. Carrefour da satılıyor o da ama h.sonu kalmamıştı.

Evet ya bende ona karar vermiştim ama bulamadım bir daha gördüğüm yerde kaçırmayacagim buradaki marketlerde bulamadım hiç o kadar baktimda minorisle açılışı yapacağım bakalım bitmeden yedek alırım artik

Kızlar afedersiniz ama 2 gündür bebegimin hareketlerinden vajinamda bir damar çekilmesi oluyor sanki anlik çok sıkışmışım gibi bir problem olur mu acaba yoksa normal mi

ben de oyle dusundum almadim.yoksa bende lierac alcaktim.hic yag falan da surmuyorum.surmem lazim aslinda.en azindan catlicaksa da az catlasin bari.ama yag surmeyi de hic sevmem cilde ben.suyla karisitirip surebilirim bakalim eriniyorum da nasilsa catlicak diye

Kızlar afedersiniz ama 2 gündür bebegimin hareketlerinden vajinamda bir damar çekilmesi oluyor sanki anlik çok sıkışmışım gibi bir problem olur mu acaba yoksa normal mi
bence normal ayaklarini ordami hissediyosum ben dede bu ara vajinada igme batmasi gibi ara ara agrilar oluyo geciyo.hafif olunca korkmuyorum ben.sıklassaydi acile gitcektim.sen de bi gozlemle cnm kendini.bu aralar olcak galiba vajinada agri tarzi degisik seyler.doguma hazirlaniyoruz ondan cnm.

Bende mustelanin yagini kullaniyorum alirken eczaci nereye surmezsen orasi catlar dedi her yere surdum kalcayi akil edememisim ordan catladim gercekten :) allahtan gorunen bir yer degil cok zayiftim hamile kalmadan once,18 kilo aldim ise yaradi sanki bende ama annemde paramparca catlamamis o da 23 kilo almasina ragmen gen faktorude dogru sanirim:)

ay evet ya bende gobegimi aldircam cok kotu gozukuyo ben zaten aldiriyodum ama hamileyken hic bisey de surmedim yine de killanma artti.aldircam bende.kendimden tiksindim.

Kontrolden geliyorum kizlar. 30+1im. Iki doktora gidiyorum ikiser hafta arayla
Pek bir sey gorunmedi kafa asagida hala, her sey haftasiyla uyumluymus. Plasenta yukarida, gobek kordonundan kan akisina falan bakti, suyuna bakti, beyninden kan akisina bakti onlar da normal. Benden once bir hasta varmis 35 te. Gobekten kan akisi yavaslamis cocukta anomali baslamis 10 gun icinde alinmazsa ölür falan dedi. O yuzden ozellikle bas gobek uyumuna falan bakiyormus. Boyu 43,5 ,kilosu 1600 cikti, 2 hafta once 1350ydi pek almamis ama ona da normal zaten bunlar tam degerler degil sadece uyumuna bakiyorum dedi. Idrarda protein var mi diye bakti yokmus.
Vajinal muayeneyi 35-36 gibi yapariz ona gore dogum sekline karar veririz dedi. Normal dogum normal olacaksa olmali anneyi cok zorlayacaksa olmamali bence dedi. Bir de 2 sene icinde cocuk dusunuyorsan sezeryan yerine normal tercih etmen daha iyi olur, daha saglikli dedi.Sezerryan olup 1 sene icinde hamile kalan da var pek bir sey olmuyormus ama risk oldugu icin takipte kalmak lazimmis.
Iki hafta sonra calisabilir raporu icin baska doktora gitcem bakalim o neler diyecek.

Bu arada 40i bekler mi daha erken gelmez mi dedim.
Rahim agzi yeterince inceyse bebek de uygunsa normal dogumu da sezeryan gibi planli yapabilir, erken baslatabiliriz dedi. Erken dedigi de 38-39. haftalarmis. Bi ilac koyuyorsun acilma basliyor ama kendi sancin olmadigi icin uzun surebiliyor, kendi sancin gelirse 5-6 cm acikliga kadar evde gecirebildigin icin daha kolay ilerliyor dedi.

İnşallah öyledir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…