- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.981
Ben etimatik aldım canım çevremdede kullananlar var memnunlarMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar ben bugün perde ve dolap örtülerini yıkamaya başladım kıyafetlere de başlayacaktim ama deterjan konusunda karar veremedim normalde baby me alacaktım mühendisinogku incelemesi de sls ve sles içerdiğini yazmış öyle olunca green clean alım dedim e bebekte stokta kalmamış şuan diyorum deterjanı babaya mektup yumuşatıcyi green clean mi alsam yoksa stoga girmesini mi beklesem babaya me bile bile almakta içime sinmiyor kararsız bir şekilde kaldım valla
Sakın sakın hemen bırak canım badem yağını lierac almadan önce 2 hafta kadar badem yağı kullandım. göbeğimin halini görsen şok olursun. reflexten karnımı kasarım çocuk rahatsız olur diye aldırmıyorum şu an. doğum yaptığım gibi ilk işim göbeğimi aldırmak olcak. iğrenç bi şekilde tüy yaptı badem yağı
Hummey
Rica ederim canm. Kakao yagi guzel zaten. Iyi seyler okumustum. Gerci hamilelikte zaten gobekte tuylenmeler fazlalasiyor. Ben de cok rahatsiz oluyorum suanki tuylerden.
Ozgebalaban11
Aynen ya beni de cok rahatsiz ediyor. Hileyken almayin sakin diyorlar cnku dogumdan sonra dokulecekmis o yeni hamilelikte cikanlar. Ben de alamiyorum korkudan. Ama dogum yapar yapmaz ben de senin gbi ilk islerimden olacak:)
Teşekkür ederim canım bende n11 den sipariş verdim mağazada adı minoristi memnunda kalırsam bir dahakini kendi sayfasindan sipariş veririmhttps://www.minorisbaby.com/Tr/satin-al
resmi satış sayfası canım direk fabrikadan
Evet ya bende ona karar vermiştim ama bulamadım bir daha gördüğüm yerde kaçırmayacagim buradaki marketlerde bulamadım hiç o kadar baktimda minorisle açılışı yapacağım bakalım bitmeden yedek alırım artik
Ben bir hafta kullandimKızlar adalat kullanan var mı?
ben de oyle dusundum almadim.yoksa bende lierac alcaktim.hic yag falan da surmuyorum.surmem lazim aslinda.en azindan catlicaksa da az catlasin bari.ama yag surmeyi de hic sevmem cilde ben.suyla karisitirip surebilirim bakalim eriniyorum da nasilsa catlicak diyeben lierac aldım 100 lira para verdim küçücük kreme bitmek üzere 2-3 kullanımlık kaldı çok düzenli kullandım yine de çatladım. bizim taraf da komple çatladığı için ikinci kutuyu almıcam.sürsem de çatlıyo sürmesem de
Ben kullanıyorum canım günde 2 kezKızlar adalat kullanan var mı?
bence normal ayaklarini ordami hissediyosum ben dede bu ara vajinada igme batmasi gibi ara ara agrilar oluyo geciyo.hafif olunca korkmuyorum ben.sıklassaydi acile gitcektim.sen de bi gozlemle cnm kendini.bu aralar olcak galiba vajinada agri tarzi degisik seyler.doguma hazirlaniyoruz ondan cnm.Kızlar afedersiniz ama 2 gündür bebegimin hareketlerinden vajinamda bir damar çekilmesi oluyor sanki anlik çok sıkışmışım gibi bir problem olur mu acaba yoksa normal mi
Bende mustelanin yagini kullaniyorum alirken eczaci nereye surmezsen orasi catlar dedi her yere surdum kalcayi akil edememisim ordan catladim gercekten :) allahtan gorunen bir yer degilcnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku
ay evet ya bende gobegimi aldircam cok kotu gozukuyo ben zaten aldiriyodum ama hamileyken hic bisey de surmedim yine de killanma artti.aldircam bende.kendimden tiksindim.Sakın sakın hemen bırak canım badem yağını lierac almadan önce 2 hafta kadar badem yağı kullandım. göbeğimin halini görsen şok olursun. reflexten karnımı kasarım çocuk rahatsız olur diye aldırmıyorum şu an. doğum yaptığım gibi ilk işim göbeğimi aldırmak olcak. iğrenç bi şekilde tüy yaptı badem yağı
İnşallah öyledir canimbence normal ayaklarini ordami hissediyosum ben dede bu ara vajinada igme batmasi gibi ara ara agrilar oluyo geciyo.hafif olunca korkmuyorum ben.sıklassaydi acile gitcektim.sen de bi gozlemle cnm kendini.bu aralar olcak galiba vajinada agri tarzi degisik seyler.doguma hazirlaniyoruz ondan cnm.
Ben bir hafta kullandim
Ne için vermişti size doktorunuz bu ilacıBen kullanıyorum canım günde 2 kez
Benim sancim kasilmalarim olmsutu nst de çıkmıştı taburcu ederken verdi rahimdeki kasılmaları engellemek içinNe için vermişti size doktorunuz bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?