- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.061
Benim o kadar karisikki normalde 30+3 olmam gerekiyor son kontrolde ultrasona gore 33 haftalik ama karin cevresi 35 ile uyumlu. Hic duzenli heh şu haftadayim diyemedim malesef. Minik bir tosbaga besliyorum icimde:)İnşallah canım. Çok endişeleniyor insan maalesef. Ben 32+5 im sen kaçsın peki ?
iyi düşünmüşsün canım anne karnındaki 1 gün bile gelişimi için önemli..benim de ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak ben de senin gibi 39 doldurmak isterimBana doktor doğum için 26 kasım dedi ama bir aksilik olmazsa 39 u tamamlamak istediğimi söyledim o zaman 2 aralık dedi, bebeğim 1 hafta önde çıktı suyu falan hareketleri azalmazsa ben 39 u devireyim diyorum. Bir dahaki kontrole 2 kasım da çağırdı sonrasında da haftada bir görüşecekmişiz doğuma kadar.
sen mi istedın sezeryan dogumu yoksa oylemı gerekıyor
Canım doktoruna anlat mutlaka, çok ayakta da kalma, dinlen.Bende aynı durumdayım. Sonra dinlendim geçti sanki ama genel olarak hergün tekrarlıyor
Ben bugun anladim galiba canim kaburgalardan iter dedi dr oralarda sanci olur demisti gerçekten de nst de oralarim aciyordu ben tabi daha cok kasikta bekledigim için anlayamadim. Adet sancisi gibi gelende var o daha kisa suruyor. Kasik agrilarim benimde cok oluyor. Kafayi yemeden dogursak bari vaktindeCanım ben de anlamadım önce ama farklıydı hani bir iki kez olup da geçen bir şey değildi akşam 7 buçuktan 10 buçuğa kadar devam etmişti bendeki . Tabi o kadar beklememek gerekiyormuş. Ben braxton yalancı sancı falandır dedim önce ama bu kısa olurmuş ve mesela sonra tekrar rahatlarsın. Ben nst de sancı çıkacağını düşünmemiştim hatta ama bi rahatsızlık var demiştim bende. Hani yarım saat falan karnım felaket sertti meğersem o rahim kasılması mış ve kasıklarımda da acı ve ağrı çok oluyordu.
:) maşallah. Sağlıkla gelsin tosbağa :)Benim o kadar karisikki normalde 30+3 olmam gerekiyor son kontrolde ultrasona gore 33 haftalik ama karin cevresi 35 ile uyumlu. Hic duzenli heh şu haftadayim diyemedim malesef. Minik bir tosbaga besliyorum icimde:)
Ay inşallah ben de öyle diyorum. Eşim de diyor 34 ü geçsin de gelebilir, ben de hayır diyorum :))Ben bugun anladim galiba canim kaburgalardan iter dedi dr oralarda sanci olur demisti gerçekten de nst de oralarim aciyordu ben tabi daha cok kasikta bekledigim için anlayamadim. Adet sancisi gibi gelende var o daha kisa suruyor. Kasik agrilarim benimde cok oluyor. Kafayi yemeden dogursak bari vaktinde
Benim var bugün ve belimde ağrıyor canimKızlar günaydın sizinde hafif hafif adet sanclari gbi agrinız var mi
Bendede bel agrisi oluyor cocgu hissetmesem korkcsmda hissedyrm şükür normal mi acabaBenim var bugün ve belimde ağrıyor canim
Bilmiyorum canım doktorum yokmuş pazartesi gideceğim ama korkma bnce normaldir büyüdükleri icindir varsa magnezyum ic birtane iyi gelirBendede bel agrisi oluyor cocgu hissetmesem korkcsmda hissedyrm şükür normal mi acaba
Genelde akşamları oluyor. Sertleşiyor karnım ve kasılıyorKızlar günaydın sizinde hafif hafif adet sanclari gbi agrinız var mi
Normalde Kasım anneleri konusuna yazıyorum ama ara ara Aralık annelerini de okuyorum. Kendim de fiyatları çok yüksek bulduğum için lohusa takımları için yazdığınızı görünce yorum yapmak istedim.Cevap veren arkadaslarim tesekkur ederim yalniz degilmisim :)) biran once karar veririz umarim bzide isme. Bir de su lohusa pijamasi sorunsali var bende bitmedi dertlerimfiyatlar bayagi yuksek 200lu rakamlardan bahsediyor mağazalar. Internetten vs mi alsam diyorum guvenilir olur mu insta butikler falan
Hay maşallahKızlar kontrolden geldim bende 32+1 iz 2180 olmuş ogluşum çok gibi geldi ☺☺ kasım 30 da olacak dogumda hayırlısıyla 2 haftada gidiyorum iki hafta sonra haftada gitcez ve her hafta nst ye girecekmişim heyecan dorukta
Kaburga ittirmesi olayı sancıyla mı bağlantılı? Bir kaç sefer kaburgadan tekmeler yedim. Hatta az önce sol tarafıma kaburgaya vurdu ama sertlik yoktu. Sertlik bende de çok oluyor bir aydan fazladır belki de. Bir ay önceki gittiğimde şüphelenip rahim ağzını ölçmüştü doktor sıkıntı yok demişti. O zamanki sertlik kasıklarda oluyordu. Şimdi yine sertlik yaşıyorum ama yukarlardA oluyor. Çalışmayı bırakıp dinlenince anca yukarlara çıktı bizim oğlan. Çalışmak zorluyormuş demekki gerçekten. Geçen hafta gittim doktora söyledim sertliği normal artık dedi nst ye başladı ona da normal dedi.Ben bugun anladim galiba canim kaburgalardan iter dedi dr oralarda sanci olur demisti gerçekten de nst de oralarim aciyordu ben tabi daha cok kasikta bekledigim için anlayamadim. Adet sancisi gibi gelende var o daha kisa suruyor. Kasik agrilarim benimde cok oluyor. Kafayi yemeden dogursak bari vaktinde
Kacinci hafta olucak dogum cnmKızlar kontrolden geldim bende 32+1 iz 2180 olmuş ogluşum çok gibi geldi ☺☺ kasım 30 da olacak dogumda hayırlısıyla 2 haftada gidiyorum iki hafta sonra haftada gitcez ve her hafta nst ye girecekmişim heyecan dorukta
Kaliteleri nasil acaba bende almak istiyorum guvenemiyorum ince mi penyesi ic gosterir mi bedenleri nasil bedenimizi mi almak gerekNormalde Kasım anneleri konusuna yazıyorum ama ara ara Aralık annelerini de okuyorum. Kendim de fiyatları çok yüksek bulduğum için lohusa takımları için yazdığınızı görünce yorum yapmak istedim.
Ben bi Feyza marka takım aldım sabahlıklı pijama takımı. n11de tek beden kalmış ve iyi bir indirime girmişti. Bir takım da birolicgiyim sitesinden Bone marka aldım polar sabahlıklı. Tavsiye ederim size de, hemen geldi ve birolicgiyimde piyasaya göre çok daha uygundu. Toplam 220liraya yani tek takım fiyatına iki takım almış oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?