2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah canım. Çok endişeleniyor insan maalesef. Ben 32+5 im sen kaçsın peki ?
Benim o kadar karisikki normalde 30+3 olmam gerekiyor son kontrolde ultrasona gore 33 haftalik ama karin cevresi 35 ile uyumlu. Hic duzenli heh şu haftadayim diyemedim malesef. Minik bir tosbaga besliyorum icimde:)

iyi düşünmüşsün canım anne karnındaki 1 gün bile gelişimi için önemli..benim de ilk doğum sezaryen bu da öyle olacak ben de senin gibi 39 doldurmak isterim

Ben bugun anladim galiba canim kaburgalardan iter dedi dr oralarda sanci olur demisti gerçekten de nst de oralarim aciyordu ben tabi daha cok kasikta bekledigim için anlayamadim. Adet sancisi gibi gelende var o daha kisa suruyor. Kasik agrilarim benimde cok oluyor. Kafayi yemeden dogursak bari vaktinde

Ay inşallah ben de öyle diyorum. Eşim de diyor 34 ü geçsin de gelebilir, ben de hayır diyorum :))

Acayip sırtım ağrıyor ordan karnıma giriyor doktor normal dedi nst istemedi dinlenince geçiyor valla şu 36 iyi bari görseydim

Normalde Kasım anneleri konusuna yazıyorum ama ara ara Aralık annelerini de okuyorum. Kendim de fiyatları çok yüksek bulduğum için lohusa takımları için yazdığınızı görünce yorum yapmak istedim.

Ben bi Feyza marka takım aldım sabahlıklı pijama takımı. n11de tek beden kalmış ve iyi bir indirime girmişti. Bir takım da birolicgiyim sitesinden Bone marka aldım polar sabahlıklı. Tavsiye ederim size de, hemen geldi ve birolicgiyimde piyasaya göre çok daha uygundu. Toplam 220liraya yani tek takım fiyatına iki takım almış oldum...

Kızlar benim yaklaşık bir aya yakındır kas spazmları oluyor magnezyumu bir kullanıp bir kullanmıyorum ve geçen gün bir kaç kez merdiven çıkıp indim diye bacak kaslarım inanılmaz ağrıyor ve geçmedi ağrısı çatı ağrım da var benim gibi olan var mı içinizde ??

Hay maşallah Kilosu falan çok iyimiş canım. Sağlıkla gelsin

Kaburga ittirmesi olayı sancıyla mı bağlantılı? Bir kaç sefer kaburgadan tekmeler yedim. Hatta az önce sol tarafıma kaburgaya vurdu ama sertlik yoktu. Sertlik bende de çok oluyor bir aydan fazladır belki de. Bir ay önceki gittiğimde şüphelenip rahim ağzını ölçmüştü doktor sıkıntı yok demişti. O zamanki sertlik kasıklarda oluyordu. Şimdi yine sertlik yaşıyorum ama yukarlardA oluyor. Çalışmayı bırakıp dinlenince anca yukarlara çıktı bizim oğlan. Çalışmak zorluyormuş demekki gerçekten. Geçen hafta gittim doktora söyledim sertliği normal artık dedi nst ye başladı ona da normal dedi.

Kacinci hafta olucak dogum cnm

Kaliteleri nasil acaba bende almak istiyorum guvenemiyorum ince mi penyesi ic gosterir mi bedenleri nasil bedenimizi mi almak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…