2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende mustela kullanıyorum ama göğüslerimde ufak çatlaklar oluştu maalesef. Kullanmasam daha çok olacaktı sanırım diye düşünüyorum

Katılıyorum. Dışardan müdahale edilen bir doğum pek normal olmuyor bencede. Normal doğumu bebek başlatır. Açılma olur bebek kanala girer anne de ıkınarak onu dışarı iter. Benim de normal doğumdan anladığım budur.

doğrudur canım ama doktorunun da dediği gibi bu daha zor olur kendi sancinla olunca daha kolay olur diyorlar ..bakalım zaman ne gösterecek ama bence senin oğlan 40a kalmaz maşallah pek hareketli annesi

Ben badem yağı kullanıyorum cnm

cnm benimde bazen gobegim tas gibi oluyor bu tehlikeli bi durummu ?
bu aralar oyle bi sorunum yok.gecen haftakar cok oluyordu.

cnm benimde bazen gobegim tas gibi oluyor bu tehlikeli bi durummu ?
bu aralar oyle bi sorunum yok.gecen haftakar cok oluyordu.
Kısa süreli ise sorun yoktur canım. Benimki uzun süreli oluyordu nefes alırken kasıklarımda ağrı yapıyordu. Bebek büyüyor ama karın bir türlü büyümüyor gibi oluyor kuzum benim öyle oluyordu maalesef. Misal dokununca yumuşak olur biraz ama benimki hep sert sanki bir basketbol topu kadar sert.

Canim bir sey sorucam ben nst ye girdigimde mesela hic sanci hissetmiyodum ama sanci cikti. Sende de oyle oldu mu hic.Bugun biraz sancim oldu dr gitmedim gecti cunku acaba hissettigime gore daha da mi cok olmustur sanci. Karnim tas gibi oluyor zaten ama bebekte hareketli ayni zamanda. Korkuyorum ya cumartesi olsunda dr gideyim hemen.

aynen benimde o sertlikte oluyor.zaten gecen randevuma soyledim.doktor bi hafta sonra gel dedi.hep 3 hafta sonra derdi.belki beni de nts ye sokar.
ama benim nefes alip verirken kasiklarimda agri olmiyodu.hareketlerim kisitlaniyodu gobek semsert olunca.
gobek neden tas gibi sert oluyor ki nedeni ne

Benim yaşadığımı yazmışsın resmen.nst ye girmedim sadece. Ben mi yazdım acaba diye okudum :) cumartesi benimde kontrolüm var çok meraktayım

Canım hastane çıkışları penye ve ince evet ama üzerine zaten battaniye falan sarılıyor. İçine de çıtçıtlı zıbın giydikdik mi tamamdır:) Çok soğuk olursa örme yelek de giydirebilirsin.
Bu sene kış sert gececekmiş cnm, ilk bebeğim Ekim bası doğmuştu ondan inçe kalın derdine düşmemiştim ck fazla. Aralık sonu bebeği olunca tereddüt ediyorum

Gerçekten seninde dediğin gibi ck ince oluyor cnm ya, ilk bebeğim Ekim basındaydı bide böle değildi havalar. Bende kalınlardan alayım diye bakınıyorum bakalım. İnsan tereddüt ediyor, çünkü üşüseler hele ki ayakları üşüşe gaz sancısı fln çekip sağlayacaklar yani

İnşallah üşütmeden minnak halleriyle hasta etmeden su kışı atlatırız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…