2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dr bana suyum fazla oldugu icin kaburgalarin ordan baski olacagini soyledi. Bebek vurmasi ayri ama benimki bebek vurmayinca da orada bir aci oluyor. Suyum fazla oldugu için ben oyle hissediyor olabilirim. Zaten yukardan asagi itermis kaslar bebek ciksin diye bana soylenilen bu inanki bende anlamadim hala hangisi sanci hangisi degil. Nst de cikti ama yarin sorucam doktoruma hangisinden korkuyim diye.

Nerden aldın canim çantayı
Bu çantayı e bebekte görüp begenmiştim canım e bebekte 189 tl di
hepsiburada da indirime girmişti ordan 124 tl aldım
Roxanne sırt çantası diye geçiyor begendiysen başka sitelerden de bakabilirsin canım
Markası babyes

Kaliteleri nasil acaba bende almak istiyorum guvenemiyorum ince mi penyesi ic gosterir mi bedenleri nasil bedenimizi mi almak gerek
Hamile kalmadan önceki bedenimi aldım ben feyza ve bone markalar, gayet güzel oldular. Zaten alt pijamalarının beli ayarlanıyordu hamile pantolonları gibi içten lastik kemerliydi, ona dikkat ederseniz aldığınızda beden sıkıntısı yaşamazsınız siz de sanırım. Elime geçene kadar ben de bedeni uymazsa diye telaş yaptım ama internetteki yorumlarda böyle yazmışlardı hep, onlara güvendim, iyi ki de güvenmişim

Ayrıca bu iki markanın penyeleri gayet güzel ve kaliteliydi, çok beğendik

Feyza 3216 pembe

Ve Bone 4203 pembe
Bu iki modeli aldım.

Ablam da hamile, o da Bone un su yeşili olanından aldı. Resimde pembenin içi görünüyor gibi ama sanırım modele siyah çamaşır giydirmişler, o yüzden görünmüş, normalde iç belli etmedi

Masallh tosuna:) cnm sezaryan mi olcak hamilelik takvimine gore 2 hafta oncedn dogrysn:)

Sağlıkocağı doktorun da yazar canım, bacaklarına hiç mi kramp ağrı girmiyor? Yani ben kullandığım halde bazen ağrı giriyor.
Bazen oluyor cnm arada kaslmalar bacagma o yuzdenmiymis suan izmirdeym istanbla dogm zamani doncem saglk ocagida istanblda kaldi benm durumlrda karsrk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…