- 16 Aralık 2016
- 3.069
- 2.932
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.081
Nerden aldın canim çantayı
Dr bana suyum fazla oldugu icin kaburgalarin ordan baski olacagini soyledi. Bebek vurmasi ayri ama benimki bebek vurmayinca da orada bir aci oluyor. Suyum fazla oldugu için ben oyle hissediyor olabilirim. Zaten yukardan asagi itermis kaslar bebek ciksin diye bana soylenilen bu inanki bende anlamadim hala hangisi sanci hangisi degil. Nst de cikti ama yarin sorucam doktoruma hangisinden korkuyim diye.Kaburga ittirmesi olayı sancıyla mı bağlantılı? Bir kaç sefer kaburgadan tekmeler yedim. Hatta az önce sol tarafıma kaburgaya vurdu ama sertlik yoktu. Sertlik bende de çok oluyor bir aydan fazladır belki de. Bir ay önceki gittiğimde şüphelenip rahim ağzını ölçmüştü doktor sıkıntı yok demişti. O zamanki sertlik kasıklarda oluyordu. Şimdi yine sertlik yaşıyorum ama yukarlardA oluyor. Çalışmayı bırakıp dinlenince anca yukarlara çıktı bizim oğlan. Çalışmak zorluyormuş demekki gerçekten. Geçen hafta gittim doktora söyledim sertliği normal artık dedi nst ye başladı ona da normal dedi.
Bi gayret tutalim su minnoslari azcik daha:) ama yuksek ihtimal ilk doguranlardan olacagiz gibiAy inşallah ben de öyle diyorum. Eşim de diyor 34 ü geçsin de gelebilir, ben de hayır diyorum :))
İnsallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli vaktinde gelsin:):) maşallah. Sağlıkla gelsin tosbağa :)
Ben beklesin istiyorum çok zayıftı en son 1500 gramdı, yarın 32+0 rapor almaya gideceğiz bakalım kilo almış mı, inşallah almıştır. Ne yersem Allah ım sen yavruma şifa eyle diyorum.Bi gayret tutalim su minnoslari azcik daha:) ama yuksek ihtimal ilk doguranlardan olacagiz gibi
Bu çantayı e bebekte görüp begenmiştim canım e bebekte 189 tl diNerden aldın canim çantayı
Yok cnm magnezyum vermedi dr bana cnm tek vitamin ve kan ilaci iciyrmBilmiyorum canım doktorum yokmuş pazartesi gideceğim ama korkma bnce normaldir büyüdükleri icindir varsa magnezyum ic birtane iyi gelir
Bence magnezyum da içmelisin. Kasılmalara kramplara iyi geliyor.Yok cnm magnezyum vermedi dr bana cnm tek vitamin ve kan ilaci iciyrm
Hamile kalmadan önceki bedenimi aldım ben feyza ve bone markalar, gayet güzel oldular. Zaten alt pijamalarının beli ayarlanıyordu hamile pantolonları gibi içten lastik kemerliydi, ona dikkat ederseniz aldığınızda beden sıkıntısı yaşamazsınız siz de sanırım. Elime geçene kadar ben de bedeni uymazsa diye telaş yaptım ama internetteki yorumlarda böyle yazmışlardı hep, onlara güvendim, iyi ki de güvenmişimKaliteleri nasil acaba bende almak istiyorum guvenemiyorum ince mi penyesi ic gosterir mi bedenleri nasil bedenimizi mi almak gerek
youtubeda doğum videoları izleyip izleyip ağlıyorum. Bu hormonlar bizi bitirdi arkadaşlarKendi doğumumda nasıl olacağım acaba
Canm dr vermedi ki bana zaten kalici drum bi olamadi ne yazkkiBence magnezyum da içmelisin. Kasılmalara kramplara iyi geliyor.
Masallh tosuna:) cnm sezaryan mi olcak hamilelik takvimine gore 2 hafta oncedn dogrysn:)Kızlar kontrolden geldim bende 32+1 iz 2180 olmuş ogluşum çok gibi geldi ☺☺ kasım 30 da olacak dogumda hayırlısıyla 2 haftada gidiyorum iki hafta sonra haftada gitcez ve her hafta nst ye girecekmişim heyecan dorukta
Normalmiyms cnm benm ole sertlesmem olmaxi adet agrisi yasyrm hafifGenelde akşamları oluyor. Sertleşiyor karnım ve kasılıyor
Ben de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :)Ayy izleyebiliyor musun. Valla ben simdiden heyecanlaniyorum. Bir de onlari izlersem iyice panik olurum.
Sağlıkocağı doktorun da yazar canım, bacaklarına hiç mi kramp ağrı girmiyor? Yani ben kullandığım halde bazen ağrı giriyor.Canm dr vermedi ki bana zaten kalici drum bi olamadi ne yazkki
Bazen oluyor cnm arada kaslmalar bacagma o yuzdenmiymis suan izmirdeym istanbla dogm zamani doncem saglk ocagida istanblda kaldi benm durumlrda karsrk cnmSağlıkocağı doktorun da yazar canım, bacaklarına hiç mi kramp ağrı girmiyor? Yani ben kullandığım halde bazen ağrı giriyor.
aynı dert bende de var nolacak bilmiyorum ben 1 aya doğururum herhaldeKızlar çok terliyorum özellikle geceleri gündüzleride çok bunalıyorum varmı sizinde sıcak basmalarınız
Magnezyum cok iyi geliyor canim yazdir kullan daha varmı agrinYok cnm magnezyum vermedi dr bana cnm tek vitamin ve kan ilaci iciyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?