- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.121
Cok guzeller cnm gule gule giyeHamile kalmadan önceki bedenimi aldım ben feyza ve bone markalar, gayet güzel oldular. Zaten alt pijamalarının beli ayarlanıyordu hamile pantolonları gibi içten lastik kemerliydi, ona dikkat ederseniz aldığınızda beden sıkıntısı yaşamazsınız siz de sanırım. Elime geçene kadar ben de bedeni uymazsa diye telaş yaptım ama internetteki yorumlarda böyle yazmışlardı hep, onlara güvendim, iyi ki de güvenmişim
Ayrıca bu iki markanın penyeleri gayet güzel ve kaliteliydi, çok beğendik
Feyza 3216 pembe
Ve Bone 4203 pembe
Bu iki modeli aldım.
Ablam da hamile, o da Bone un su yeşili olanından aldı. Resimde pembenin içi görünüyor gibi ama sanırım modele siyah çamaşır giydirmişler, o yüzden görünmüş, normalde iç belli etmedi
Canım doğum şeklini gösteren videolar değil de ailelerin özel fotoğrafçı tutup yaptırdığı doğum videoları oluyor ya onları izliyorum:) ilk kavuşma anı falan çok duygusalAyy izleyebiliyor musun. Valla ben simdiden heyecanlaniyorum. Bir de onlari izlersem iyice panik olurum.
Benim kizimda aglarken yanagima degdirdiklerinde susmustu opmustum pamuk pamuk cok guzel duyguBen de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :)
Been gece ter icindeyim maalesef. Menapoz doneminde gibiyiz ya heralde ondanKızlar çok terliyorum özellikle geceleri gündüzleride çok bunalıyorum varmı sizinde sıcak basmalarınız
Ne güzel Rabbim hayırlısıyla o günü yaşatsın inşallah :) ay heyecanlandım bi an vallahi :)Benim kizimda aglarken yanagima degdirdiklerinde susmustu opmustum pamuk pamuk cok guzel duygu
Suan iyiym cnm sukur agrm yok aksm oluyor benim agrimMagnezyum cok iyi geliyor canim yazdir kullan daha varmı agrin
Qnladm cnm aaglikla alda cocgnu kucagna normaln onemi yok cnm ins saglkli br seklde dogrrsnMaleseftüp bebek oldugu için doktor en baştan beri sezeryan dedi günlük kullandıgım bi kan sulandırıcı ignemde var onu 1 gün önce kesip dogumu yapacak planlı olmalı bide riske atmadan alacak
Bilmiyorum yarın sabah randevum var soracağımNormalmiyms cnm benm ole sertlesmem olmaxi adet agrisi yasyrm hafif
Bi benim böyle sanıyordum demek senin de böyle aynı şekilde daha Doğuma var ve çoğalır diye ödüm kopuyor kas ağrısı zaten öldürdü beni bacaklarım da hiç yürüyüşe çıkmıyorum gitmem gerekirdi ama yapmadım tabi kaslar gevşedi bebek zaten magnezyum ve kalsiyumu alıyor bizden bize birşey kalmayınca başlıyor kas tutulmaları kramplar İnan yürüyemiyorum bile merdiven inemiyorum kas ağrısından inş geçer ve umarım son aya kadar böyle olmazben varım canım hem de çok fena çatı ağrısı yaşıyorum tam bacakla vajinanın başlama noktasında kemiğim ağrıyor ve uzanırken bile hissediyorum ilk ayağa kalkık yürümem zor oluyor çok batıyor doktor normal dedi aralığa kadar daha da artarsa diye korkuyorum..bir de okulda zor oluyor tabi ayakta kalkmak zorunda olmak ve sonrasında akşam ayaklarımın üstüne dahi basamamak fena.
Aminn insallah canim iyi olucak allahin izniyle hep dua edelim rabbim yardim edecek bize insallah yarinda guzel haberlerle donelim.Ben beklesin istiyorum çok zayıftı en son 1500 gramdı, yarın 32+0 rapor almaya gideceğiz bakalım kilo almış mı, inşallah almıştır. Ne yersem Allah ım sen yavruma şifa eyle diyorum.
İnstagramda doc.dr.cemcelik sayfasını bi izle. yıllarca tedavi olup hamile kalamayan hastalarına sonunda hamile olduklarının müjdesini verirken videoya çekiyo. allahımmmmm ağlamaktan içim dışıma çıkıyo onları izlerken.Ben de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :)
inşallah olmaz canım bir de ben 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum bu ağrıyla biraz zor olurBi benim böyle sanıyordum demek senin de böyle aynı şekilde daha Doğuma var ve çoğalır diye ödüm kopuyor kas ağrısı zaten öldürdü beni bacaklarım da hiç yürüyüşe çıkmıyorum gitmem gerekirdi ama yapmadım tabi kaslar gevşedi bebek zaten magnezyum ve kalsiyumu alıyor bizden bize birşey kalmayınca başlıyor kas tutulmaları kramplar İnan yürüyemiyorum bile merdiven inemiyorum kas ağrısından inş geçer ve umarım son aya kadar böyle olmaz
benimde tam 30 haftalikken 1460 di az miki.normal dedi de doktor.boyu da 36 cnm mis kizimin.Canım iyi bence, bir sorun olsa doktor söylerdi. Ben de dün gittim 1600'e 43 çıktı. 30+1 dim dün.
benim sürekli çarpıuntım olduğu için günde 2-3 defa ölçüyorum. 10-6 yada 9-5 çıkıyor. Doktor çok güzel dedi.Kızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz ?
benim içimden bir his de senin erken doğuracağını söylüyor :)Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?