2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ben takmam da zaten ilk gebeliğim pek bilgim de yok ama doktor öyle söyleyince ister istemez insan kafaya takıyor, doktor sonucta bildiği var diyip takiyorsun. Bugün de yapacam test bakalım nasıl çıkacak. İnşallah yükselme vardır dua edin lütfen fındığım bizimle kalsın

Tekrar test yaptırdın mı canım. Merak ettim ?

Vee keseyi gordukk canlarim yaa. Bu mubarek gunde dualarinizi alirim. Daha once 4 dusugum var isim biraz zor cunku. 5+0 haftadaymisiz vee 4.5.mm kese :)) karindan muayene etti doktor. Sukur Allahima. Darisi kalp atisina insallah.

Eklentiler

• 20180413_153824.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 49
Vee keseyi gordukk canlarim yaa. Bu mubarek gunde dualarinizi alirim. Daha once 4 dusugum var isim biraz zor cunku. 5+0 haftadaymisiz vee 4.5.mm kese :)) karindan muayene etti doktor. Sukur Allahima. Darisi kalp atisina insallah.
Ya minicik masallah Allahin izniyle bisey olmaz dua et bugun mubarek gun :)

Benim son adet tarihim 5 mart. Kan testi ile bat tan 2 gün önce öğrendim 159 du. Benim kesem ne zaman görülür. Çalışıyorum izin alıp doktora gitmem büyük sıkıntı. Ultrasona girdiğimde kesem görünsün istiyorum. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim. Yardımcı olur musunuz.

Canm hayırlı olsun darısı kalp atısına inşallah kesede bebişte var mıymıs canm peki

Canım meryem süresi oku. Ve lütfen bol bol dinlen 3 ay boyunca esinle cinsel anlamda sakin yaklaşma.
Sen bunları yap Allah in izniyle bebeğin korunur.

Canım değerinin 1000 olması lazım keseyi gormen için bu da tahmini bir hafta sonra görürsün Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…