- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.781
Benimle aynı durumda olanları görünce seviniyorumben de sizin gibiyim endişelenmeyin ben ilk gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım :)
Canim ben takmam da zaten ilk gebeliğim pek bilgim de yok ama doktor öyle söyleyince ister istemez insan kafaya takıyor, doktor sonucta bildiği var diyip takiyorsun. Bugün de yapacam test bakalım nasıl çıkacak. İnşallah yükselme vardır dua edin lütfenTatlım benim arkadaşın geç döllenmeyle beklediği adet tarihinden kaç gün sonra idrarda çıkmadı kanda çok küçük bi değer çıktı sonra 100 lere anca geldi sonra 300 falan derken şimdi sekiz aylık babysi nur topu gibi yükselmeyi görüyosun ya önemli olan o bak ben daha bugün verdim kan ilk değerde takıldım henüz ikinciyi yaptımadım yükselmeyi görmedim ya ondan hep takıyoruz herşeye
Kuzum çok şükür. Darısı biz bekleyenlere inşallahKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Kuzum çok şükür. Darısı biz bekleyenlere inşallah
Canim ben takmam da zaten ilk gebeliğim pek bilgim de yok ama doktor öyle söyleyince ister istemez insan kafaya takıyor, doktor sonucta bildiği var diyip takiyorsun. Bugün de yapacam test bakalım nasıl çıkacak. İnşallah yükselme vardır dua edin lütfenfındığım bizimle kalsın
Ya minicik masallah Allahin izniyle bisey olmaz dua et bugun mubarek gun :)Vee keseyi gordukk canlarim yaa. Bu mubarek gunde dualarinizi alirim. Daha once 4 dusugum var isim biraz zor cunku. 5+0 haftadaymisiz vee 4.5.mm kese :)) karindan muayene etti doktor. Sukur Allahima. Darisi kalp atisina insallah.
Ya minicik masallah Allahin izniyle bisey olmaz dua et bugun mubarek gun :)
Suan klinikteyim benden önce kan verecek en az 13 kişi var. Sonuçların çıkması uzun sürecek yarın sabahTekrar test yaptırdın mı canım. Merak ettim ?
Suan klinikteyim benden önce kan verecek en az 13 kişi var. Sonuçların çıkması uzun sürecek yarın sabah
Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim bütün dualarını kabul etsinBu güzel günde inşallah güzel haberler alırsın. Allah gönlüne göre versin inşallah. Dualarım seninle.
Canm hayırlı olsun darısı kalp atısına inşallahVee keseyi gordukk canlarim yaa. Bu mubarek gunde dualarinizi alirim. Daha once 4 dusugum var isim biraz zor cunku. 5+0 haftadaymisiz vee 4.5.mm kese :)) karindan muayene etti doktor. Sukur Allahima. Darisi kalp atisina insallah.
Canım meryem süresi oku. Ve lütfen bol bol dinlen 3 ay boyunca esinle cinsel anlamda sakin yaklaşma.Vee keseyi gordukk canlarim yaa. Bu mubarek gunde dualarinizi alirim. Daha once 4 dusugum var isim biraz zor cunku. 5+0 haftadaymisiz vee 4.5.mm kese :)) karindan muayene etti doktor. Sukur Allahima. Darisi kalp atisina insallah.
Benim son adet tarihim 5 mart. Kan testi ile bat tan 2 gün önce öğrendim 159 du. Benim kesem ne zaman görülür. Çalışıyorum izin alıp doktora gitmem büyük sıkıntı. Ultrasona girdiğimde kesem görünsün istiyorum. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim. Yardımcı olur musunuz.
Etiketi unuttum:))))Cnm beni de ekler misin sat 06 Mart yaş 32 tahmini Doğum 11 aralık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?