- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.741
Ne güzel ya. 2 gecedir uyuyamıyorum. Aklım hep Fındık'ta ters giden bisey var mi diyeHerkese merhaba,
Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar olsun. Allah bebek isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bebek bekleyenlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba,
Bende 6.haftadayım ama hiç bir belirti yaşamıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tek farkı senin de dediğin gibi akşamları erken uyuyorum. Normal de 1 den önce uyuyamazken tv karşısında farkında olmadan uyumuş oluyorum..:)
Doğru o anda takılmıyorsun ama sonra 3 gün sonra Bi daha görsem diyorsunAslinda sorun var deseydi hizlica yollasaydi sinir olabilirdim :) ama iyi diyince insan cok takilmiyor :)
benımde ılkınde olmadı bunda oldu kı oglumda kese asagı yerlesmıtı onda bıle olmadı bunda kese cok guzel yerde olmasına ragmen rahımde hıc bırsıkıntı ve kanama alanı olmamısan ragmen oluyor bunda da vardır bır hayır ama bugun okudum bır yazıda 2 ve 3 gebelıklerde olma ıhtımalı daha yuksekmıs ılk hamılelıge goreBenimde ilk gebeliğimde kahverengi akıntı olmuştu çok buseye olmadı henüz bişey olmasında
Aynen surekli aklımız onlarda nasil iyi mi buyuyor mu diye :) sanırım telasimiz hic bitmeyecekDoğru o anda takılmıyorsun ama sonra 3 gün sonra Bi daha görsem diyorsun
Ters giden bişey olsa uyuyamamaktan daha fazlası olur ağrın olur kanaman olur oyüzden merak etme rahat ol.Ne güzel ya. 2 gecedir uyuyamıyorum. Aklım hep Fındık'ta ters giden bisey var mi diyefındık karnımdaki bebek yanı
amın cnm ya ınsanın ıster ıstemez kafası takılıyor ama gormemeye calsıyorum doktorda bır sıkıntı yok dedı senınkı leke bıle degıl dedı kafana takma dedı heralde vardır bı bıldıgı cnm o yuzdenbende takmamaya calsıyorum tabıkı gonlum tamamen gecmesınden yana soyle rahat rahat bırsey dusunmesem dıyorum sureklı wc de onu kontrol etmek ıstemıyorumSevindim canim insallah tamamen kesilir hem zaten kirmizi olmadigi surece takilmayin diyor doktorlar . saglikla buyusun bebisin :)
Ne güzel ya. 2 gecedir uyuyamıyorum. Aklım hep Fındık'ta ters giden bisey var mi diyefındık karnımdaki bebek yanı
2.doğum daha zor oluyormuş bu seni korkutuyor mu beni bazen düşündürüyorbenımde ılkınde olmadı bunda oldu kı oglumda kese asagı yerlesmıtı onda bıle olmadı bunda kese cok guzel yerde olmasına ragmen rahımde hıc bırsıkıntı ve kanama alanı olmamısan ragmen oluyor bunda da vardır bır hayır ama bugun okudum bır yazıda 2 ve 3 gebelıklerde olma ıhtımalı daha yuksekmıs ılk hamılelıge gore
Haklisin canimm. Bu surecte dua edip doktorlarin dediklerine inanmaktan baska elimizden bisey gelmiyor. Ama sen icini ferah tut insallah hersey yolunda devam edecek :)amın cnm ya ınsanın ıster ıstemez kafası takılıyor ama gormemeye calsıyorum doktorda bır sıkıntı yok dedı senınkı leke bıle degıl dedı kafana takma dedı heralde vardır bı bıldıgı cnm o yuzdenbende takmamaya calsıyorum tabıkı gonlum tamamen gecmesınden yana soyle rahat rahat bırsey dusunmesem dıyorum sureklı wc de onu kontrol etmek ıstemıyorum
Canm bilgisayardn yapmadgm için o zaman telefondan yapıyorum bölede zor oluyor oluştrmakSezerbusra21 canimm yas 27 .tahmini dogum 1 aralik. yasadigim yer Adıyaman. Beni efe2014 un altina ekleyebilir misinnn
ınan hıc dogum korkum yok sag salım o gune gelırsek o gunu hıc dusunmuyorum cunku oglumda sezeryan olmama ramen cok rahat bır dogum olmustu ben 2 gun ayaga kalkmıstım onuda etkısı ıle sanırım dogumdan korkmuyorum ıns ogunlerı goruruz2.doğum daha zor oluyormuş bu seni korkutuyor mu beni bazen düşündürüyor
Yanı öyle de iste doktor beta yavaş yukseliyor deyince dün hepten benim kafa gittiTers giden bişey olsa uyuyamamaktan daha fazlası olur ağrın olur kanaman olur oyüzden merak etme rahat ol.
Aa tamam o zaman canim :)Canm bilgisayardn yapmadgm için o zaman telefondan yapıyorum bölede zor oluyor oluştrmak
ıns canım bende ferah tutmaya calsıyorum bakalım 11 mayısta kontorlum var ama bende baska bır doktoru denemek amaclı 26 nısana randevu aldım o zaman kadar kesılmezse ona da sorucam neden boyle oldugunuHaklisin canimm. Bu surecte dua edip doktorlarin dediklerine inanmaktan baska elimizden bisey gelmiyor. Ama sen icini ferah tut insallah hersey yolunda devam edecek :)
Öyle de canim doktor beta yavaş yukseliyor deyince çok gerildim. 9 dan 53 e yukseldi 3 günde bat dündüBence içini ferah tutmalısın. Olumsuz düşünceleri aklımızdan çıkartmalıyız.
2 gunde 2 kat artis bekleniyor bence normal :)Yanı öyle de iste doktor beta yavaş yukseliyor deyince dün hepten benim kafa gitti9 dan 53 yukseldi 3 günde
Aynen canım sor tabi ki . hadi bakalim guzel haberler olsunnnıns canım bende ferah tutmaya calsıyorum bakalım 11 mayısta kontorlum var ama bende baska bır doktoru denemek amaclı 26 nısana randevu aldım o zaman kadar kesılmezse ona da sorucam neden boyle oldugunu
İnsallah canim normaldir. Benim aile doktorum biraz gerzek gibi bisey çok afedersin. Daha gebelik icin doktorum yok. Bugün tekrar kan vericem2 gunde 2 kat artis bekleniyor bence normal :)
Öyle de canim doktor beta yavaş yukseliyor deyince çok gerildim. 9 dan 53 e yukseldi 3 günde bat dündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?