2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne güzel ya. 2 gecedir uyuyamıyorum. Aklım hep Fındık'ta ters giden bisey var mi diye fındık karnımdaki bebek yanı

Benimde ilk gebeliğimde kahverengi akıntı olmuştu çok buseye olmadı henüz bişey olmasında
benımde ılkınde olmadı bunda oldu kı oglumda kese asagı yerlesmıtı onda bıle olmadı bunda kese cok guzel yerde olmasına ragmen rahımde hıc bırsıkıntı ve kanama alanı olmamısan ragmen oluyor bunda da vardır bır hayır ama bugun okudum bır yazıda 2 ve 3 gebelıklerde olma ıhtımalı daha yuksekmıs ılk hamılelıge gore

Sevindim canim insallah tamamen kesilir hem zaten kirmizi olmadigi surece takilmayin diyor doktorlar . saglikla buyusun bebisin :)
amın cnm ya ınsanın ıster ıstemez kafası takılıyor ama gormemeye calsıyorum doktorda bır sıkıntı yok dedı senınkı leke bıle degıl dedı kafana takma dedı heralde vardır bı bıldıgı cnm o yuzdenbende takmamaya calsıyorum tabıkı gonlum tamamen gecmesınden yana soyle rahat rahat bırsey dusunmesem dıyorum sureklı wc de onu kontrol etmek ıstemıyorum

2.doğum daha zor oluyormuş bu seni korkutuyor mu beni bazen düşündürüyor

Haklisin canimm. Bu surecte dua edip doktorlarin dediklerine inanmaktan baska elimizden bisey gelmiyor. Ama sen icini ferah tut insallah hersey yolunda devam edecek :)

2.doğum daha zor oluyormuş bu seni korkutuyor mu beni bazen düşündürüyor
ınan hıc dogum korkum yok sag salım o gune gelırsek o gunu hıc dusunmuyorum cunku oglumda sezeryan olmama ramen cok rahat bır dogum olmustu ben 2 gun ayaga kalkmıstım onuda etkısı ıle sanırım dogumdan korkmuyorum ıns ogunlerı goruruz

Haklisin canimm. Bu surecte dua edip doktorlarin dediklerine inanmaktan baska elimizden bisey gelmiyor. Ama sen icini ferah tut insallah hersey yolunda devam edecek :)
ıns canım bende ferah tutmaya calsıyorum bakalım 11 mayısta kontorlum var ama bende baska bır doktoru denemek amaclı 26 nısana randevu aldım o zaman kadar kesılmezse ona da sorucam neden boyle oldugunu

ıns canım bende ferah tutmaya calsıyorum bakalım 11 mayısta kontorlum var ama bende baska bır doktoru denemek amaclı 26 nısana randevu aldım o zaman kadar kesılmezse ona da sorucam neden boyle oldugunu
Aynen canım sor tabi ki . hadi bakalim guzel haberler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…