- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.761
Canm gözün aydın darısı kal atıslarına inşallah karından mı gördüKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Yazdin mi bilmiyorum ama gec dollenme de olabilir onemli olan duzenli artis deger dusuklugune onem verme . insallah hersey yolundadir :)İnsallah canim normaldir. Benim aile doktorum biraz gerzek gibi bisey çok afedersin. Daha gebelik icin doktorum yok. Bugün tekrar kan vericem
Hadi hayırlı olsun kalp atışına inş birdahaKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Cok sevindimmm masallah canimKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Öyle yapmaya çalışacam desteğin icin sağolBence gayet normal. İyi düşün iyi olsun. Sıkma canını
gozun aydın cnm rabbım kalp atıslarını da duymayı nasıp etsınKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Çok sağol canım desteğin için allah razı olsunYazdin mi bilmiyorum ama gec dollenme de olabilir onemli olan duzenli artis deger dusuklugune onem verme . insallah hersey yolundadir :)
Amin canm çok sagol içim rahatladı üstümden yük kalktı resmen:)gozun aydın cnm rabbım kalp atıslarını da duymayı nasıp etsın
Canm gözün aydın darısı kal atıslarına inşallah karından mı gördü
Çok sağolun kızlar dün çok destek oldunuz şükür gördüm rahatladı içim korktgm gibi değildi vajinadan o an gördükten snra herşey değişti eşim de çok sevndi inş sağlıklı gelişir bebeklermiz rabbim korusun meleklerimizi:)Cok sevindimmm masallah canim
Insallah kuzumm. Sen ferah tut kalbini. Bebisin kalp atisini da duyarsiniz saglikla :)Çok sağolun kızlar dün çok destek oldunuz şükür gördüm rahatladı içim korktgm gibi değildi vajinadan o an gördükten snra herşey değişti eşim de çok sevndi inş sağlıklı gelişir bebeklermiz rabbim korusun meleklerimizi:)
Benim ilki sezaryen muhtemel iki hafta gibi erken olur benimkide , yay olsun ya bende yayım teyzeside yay çok karakterli oluyo yaylartamam şimdi oldu,
sat a göre ayarlanıyor ya senin sat bendne geç tarihte, ok,
biz arkadan gelenleriz bu topicte,
bebeğin oğlak olacak senin bu durumda, ben sınırdan yırttım görünüyor ama elbette belli olmaz son anda:)
Ne güzellll darısı bekleyen hepimizin başınaKızlarr çokk mutluyum şükür kese göründü 10 gün snra de gel dedi kalp atışını duyarsın dedi yeni ilaç verdi
Amin cnm gördüm şükür sende görürsün en yakın zamanda inş karında benm görnmedi vajinada hemrnccktıcmngm karnda görnmezse korkma vajinadan bak:)Ne güzellll darısı bekleyen hepimizin başına
Tatlım benim arkadaşın geç döllenmeyle beklediği adet tarihinden kaç gün sonra idrarda çıkmadı kanda çok küçük bi değer çıktı sonra 100 lere anca geldi sonra 300 falan derken şimdi sekiz aylık babysi nur topu gibi yükselmeyi görüyosun ya önemli olan o bak ben daha bugün verdim kan ilk değerde takıldım henüz ikinciyi yaptımadım yükselmeyi görmedim ya ondan hep takıyoruz herşeyeYanı öyle de iste doktor beta yavaş yukseliyor deyince dün hepten benim kafa gitti9 dan 53 yukseldi 3 günde
Herkese merhaba,
Aranızda yeniyim bende. 04 nisan günü anne olacağımı öğrendim. Ne hissettiğimin tarifi bile yok. 38 yaşındayım ve anne olmak için her gün dua ettim Allaha. Allah'ım herkesin yakarışını duysun inşallah. Aynı zaman da 1 sene önce teşhis konulmuş epilepsi hastasıyım. Anne olacağımı öğrendiğim gün ilacımı içmeyi bıraktım. Korktum çünkü..Bugün sabah ta nöroloji doktoruma gittim. İlacı kesinlikle bırakamayacağımı, tekrar başlamam gerektiğini, ilacı kullanmazsam tehlikesinin çok daha büyük olacağını söyledi. Ve ben o kadar çok üzülüyorum ki ilaç içmek zorunda kaldığım için. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Birde ilk doğumunu 37. Haftada yaptığımı var sayarsak
Tatlım ben ikincide kayıp yaşadım 17 haftalık o kadar çok muayene oldumki o dönem öööö geldi bana ben beklerşm karından görünene kadarAmin cnm gördüm şükür sende görürsün en yakın zamanda inş karında benm görnmedi vajinada hemrnccktıcmngm karnda görnmezse korkma vajinadan bak:)
Sagol kuzum ya şükür bunuda atlatlık artık rahatladm
Geçmiş olsun cnm inş birdaha yaşamazsn bu durumu bu sefer sağlıklı gebelgn olur inşTatlım ben ikincide kayıp yaşadım 17 haftalık o kadar çok muayene oldumki o dönem öööö geldi bana ben beklerşm karından görünene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?