2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnsallah canim normaldir. Benim aile doktorum biraz gerzek gibi bisey çok afedersin. Daha gebelik icin doktorum yok. Bugün tekrar kan vericem
Yazdin mi bilmiyorum ama gec dollenme de olabilir onemli olan duzenli artis deger dusuklugune onem verme . insallah hersey yolundadir :)

Canm gözün aydın darısı kal atıslarına inşallah karından mı gördü
Cok sevindimmm masallah canim
Çok sağolun kızlar dün çok destek oldunuz şükür gördüm rahatladı içim korktgm gibi değildi vajinadan o an gördükten snra herşey değişti eşim de çok sevndi inş sağlıklı gelişir bebeklermiz rabbim korusun meleklerimizi:)

Insallah kuzumm. Sen ferah tut kalbini. Bebisin kalp atisini da duyarsiniz saglikla :)

Benim ilki sezaryen muhtemel iki hafta gibi erken olur benimkide , yay olsun ya bende yayım teyzeside yay çok karakterli oluyo yaylar

Yanı öyle de iste doktor beta yavaş yukseliyor deyince dün hepten benim kafa gitti 9 dan 53 yukseldi 3 günde
Tatlım benim arkadaşın geç döllenmeyle beklediği adet tarihinden kaç gün sonra idrarda çıkmadı kanda çok küçük bi değer çıktı sonra 100 lere anca geldi sonra 300 falan derken şimdi sekiz aylık babysi nur topu gibi yükselmeyi görüyosun ya önemli olan o bak ben daha bugün verdim kan ilk değerde takıldım henüz ikinciyi yaptımadım yükselmeyi görmedim ya ondan hep takıyoruz herşeye

Öncelikle hayırlı olsun bende fmf hastasıyım halk diliyle akdeniz ateşi günde 3 kez ilaç kullanıyorum drum kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi çünkü kullanmayınca ateşim çıkıyor ve yoğun karın ağrıları çekiyorum . İlaçtansa atakların tehlikeli olacağını söyledi.. rabbim evlatlarımızı korusun bize bağışlasın ben ilaçlara takılmıyorum sadece dua ediyorum sende öyle yap cnm

Birde ilk doğumunu 37. Haftada yaptığımı var sayarsak

Benimde ilki sezeryan ve 37 haftada doğdu :) sanırım kasım sonu olur bu hamileliğimde ama nasip bakalım

Amin cnm gördüm şükür sende görürsün en yakın zamanda inş karında benm görnmedi vajinada hemrnccktıcmngm karnda görnmezse korkma vajinadan bak:)
Tatlım ben ikincide kayıp yaşadım 17 haftalık o kadar çok muayene oldumki o dönem öööö geldi bana ben beklerşm karından görünene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…