- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.241
Canm ben de yaptiriyorum her hafta. Ya aslinda okudugum kadaryla cogu kisi bu ignenin agir oldgunu ve acidigini soylemis de benm de agrimiyor yaparken de sonrasinda da. Acaba hemsirenin eli mi hafif yoksa iyi mi yapamiyor yani derinlere filan mi yapmiyor diye korktum yorumlardan sonra da :) agrisa dert agrimasa dert:)Selam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyorvarsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
Geçmiş olsun canım çok şükur durmuş rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evde kullanman için ilaç verdi miKızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Canım benim ya çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Kızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Ben 6-24 hafta arası 3 günde 1 daha sonra hafta 1 vuruldum canım 28. Hafta tekrar başladım Doğuma kadar 15 günde 1 dedi doktor hiç öyle birşey olmadı sadece yeri çok acıyor ama kötü bir iğne hep aynı kişimi yapıyor iğneni iğne yapanı değiştirSelam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyorvarsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
Ağrımasın yaa ne güzel. Basamıyorum resmen düşün topallaya topallaya geziyorum işim gücüm aksıyorCanm ben de yaptiriyorum her hafta. Ya aslinda okudugum kadaryla cogu kisi bu ignenin agir oldgunu ve acidigini soylemis de benm de agrimiyor yaparken de sonrasinda da. Acaba hemsirenin eli mi hafif yoksa iyi mi yapamiyor yani derinlere filan mi yapmiyor diye korktum yorumlardan sonra da :) agrisa dert agrimasa dert:)
Evet canım aynı kişi vuruyor. Vurduğu yerde yağ bezesi gibi kalıyor zaten 1 hafta geçmiyor orası. Oturunca falan acıyor ama beni asıl rahatsız eden bacağıma vurması ağrınınBen 6-24 hafta arası 3 günde 1 daha sonra hafta 1 vuruldum canım 28. Hafta tekrar başladım Doğuma kadar 15 günde 1 dedi doktor hiç öyle birşey olmadı sadece yeri çok acıyor ama kötü bir iğne hep aynı kişimi yapıyor iğneni iğne yapanı değiştir
Değiştir canım iğne vurandan vurana çok değişiyorAğrımasın yaa ne güzel. Basamıyorum resmen düşün topallaya topallaya geziyorum işim gücüm aksıyor
Evet canım aynı kişi vuruyor. Vurduğu yerde yağ bezesi gibi kalıyor zaten 1 hafta geçmiyor orası. Oturunca falan acıyor ama beni asıl rahatsız eden bacağıma vurması ağrının
Canım ben ilk 4 ay haftada 1 kez vurulmuştum. Dediğin gibi çok ağrı yapıyordu. Hatta ben 1 gün üzerine basmakta zorlanıyordum. Normal yani.Selam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyorvarsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
Sağol canım. Bi kere de sağlık ocağında vurdurayım bakalım aynı olursa iğneden deyip katlanacağız.Canım ben ilk 4 ay haftada 1 kez vurulmuştum. Dediğin gibi çok ağrı yapıyordu. Hatta ben 1 gün üzerine basmakta zorlanıyordum. Normal yani.
geçmiş olsun canım bende vurduruyorum ilk iki doz bende de öyle oldu hatta yürürkene de acıyordu bu iğneyi yapan kişiyle alakalı başka birine yaptır dene bi istersen. ne kadar sıklıkla yapıyorsun iğneyi canım?Selam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyorvarsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
İğne çok kötü canım insan vurulunca ayağının üstüne zor basıyor benim ağrım vurandan vurana değişiyor bazen hiç ağrım açım olmuyor birkaç kez çok kötü yaptılarSağol canım. Bi kere de sağlık ocağında vurdurayım bakalım aynı olursa iğneden deyip katlanacağız.
Çok sağol canım sana da geçmiş olsungeçmiş olsun canım bende vurduruyorum ilk iki doz bende de öyle oldu hatta yürürkene de acıyordu bu iğneyi yapan kişiyle alakalı başka birine yaptır dene bi istersen. ne kadar sıklıkla yapıyorsun iğneyi canım?
İnşallah vurandandır. Daha 6 iğne varİğne çok kötü canım insan vurulunca ayağının üstüne zor basıyor benim ağrım vurandan vurana değişiyor bazen hiç ağrım açım olmuyor birkaç kez çok kötü yaptılar
sağol canım =) sağlık ocağında ki hemşireler iyi yapıyorlar ben ilk ikisimi hastanede yaptırmıştım dediğin gibi hep beze gibi olmuştu ve oturamıyordum bile:/ inşaAllah vaktinde gelirler minnaklar benim kız çok hareketli pek duracağından emin değilim =) sende durumlar nasıl canım neden erken doğum gerçi üç çocuk yorar ben bile yoruluyorum bir çocuklaÇok sağol canım sana da geçmiş olsunHaftada bir canım. Komşum var anestezi uzmanı. Ona vurduruyorum eve gelip vuruyordu rahattı. Pazartesi sağlık ocağına vurdurayım bakalım vuranla mı alakalı..
Haklısın canım insan yapmak zorunda kalıyor bazı şeyleri sende mümkün olduğunca en aza indir en gerekli olanları yap. yediğim korkudan sonra bi süre kendime gelemem sanırım Rabbim yaşatmasın kimseyeCok geçmiş olsun canım ins hepimiz zamanında bebisklwrimizi kucağımıza alırız. Haklısın ama insanın elinde değil. Benim normalde hareket etmem bile yasak ama oğlum anaokuluna gidiyor. Yanımda kimse YÖK mecbur ben ilgileniyorum. Evde isler gözüne gözüne bakıyor kalkıp yapıyor insan. Bugün eşim evi süpürecek ins
Benim kızım 30 haftalık doğdu. Bir kere erken doğum olunca tekrar olma ihtimali yüksekmiş. 3. hamilelğimde de kullandım iğneyi ama hatırlamıyorum bu kadar acımamıştı sanki. Sürekli ayaktayım zaten yatma ihmalim yok. İnşallah beklerler canım prematüre bebek çok zorsağol canım =) sağlık ocağında ki hemşireler iyi yapıyorlar ben ilk ikisimi hastanede yaptırmıştım dediğin gibi hep beze gibi olmuştu ve oturamıyordum bile:/ inşaAllah vaktinde gelirler minnaklar benim kız çok hareketli pek duracağından emin değilim =) sende durumlar nasıl canım neden erken doğum gerçi üç çocuk yorar ben bile yoruluyorum bir çocukla
Sana da çok geçmiş olsun canım . Şuan düşünüyorum gerçekten hepimiz aynı ayrı sıkıntılar yaşıyoruz baştan beri. inşallah sağ salim zamanında kucağımıza alırız.Canim cok cok gecmis olsun. Bu bzm aralik anneleri olarak ne cekiyoruz ya. Valla her birimizde bir korku gercekten. Benm de dun randevum vardi. Doktor cocugun kafasi cok asagida dedi. Zaten rashim agzi kisaligi da var. Dedigin gbi hep bir telas yasiyoruz. Cok cok gecmis olsun canm. Iyi dinlen. Cok kalkma bir de acilman olmus. Iyi ki gitmissin hastaneye de.
Aminn canım Allah razı olsunnÇok geçmiş olsun inşallah bekler bebişmiz zamanını
Çok haklısın canım hamileliğim rahat diye dolanıyordum :) dikkat edeceğimSevindim cnm cok dikkat et kendine birak kalsin tum isler. Yapinca madalya vermiyorlar. Bu gunler bir daha geri gelmiyor ciger gelisimi icin kritik zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?